Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
θα φταίνε οι ορμόνες μου που δεν έπεσαν διόλου κι ας ολοκλήρωσα την κλιμακτήριό μου
Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Η ολοκληρωση της κλιμακτηριου ειναι κατι πολυ θετικο, καθως εισαι πλεον διαθεσιμη για απελευθερωμενες καταστασεις

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Η ολοκληρωση της κλιμακτηριου ειναι κατι πολυ θετικο, καθως εισαι πλεον διαθεσιμη για απελευθερωμενες καταστασεις
αααχχχχ, επιτέλους γεύομαι ...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εννοείς τη διδασκαλία της μαλακίας την οποία προσφέρει απλόχερα ο Σαντ Μαν.
Εσύ μας λες όλο μαλακίες,ότι τις ελλεινιδες τις γαμανε οι bodybuilders,ενώ όλοι βλέπουνε ότι τις γαμανε κατι αγυμναστοι πυρφορουλιδες από κοινές παρέες..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
λες μαλακιες ξερεις ποσους ξερω να μην εχουν κανει σχεση κλπ και οχι 18 εως 22 αλλα 25 χρονων ξερω πολλα αγορια τωρα αν εσυ λες μαλακιες προβλημα σου το πιο πιθανον να εισαι ενας αγαμητος που παει μονο στα μπουρδελα και αλλιως να μην εχεις κανει και να το παιζεις ιστορια τωρα.
Eτσι ακριβως οπως τα λες ειναι.. ? Ξερεις αυτος που δεν μπορει να βρεις γυναικα..ουτε καν να πλησιασει καποια απλα για να της μιλησει, προφανως γιατι δεν ξερεις πως να το κανει..νομιζει οτι ολοι οι αλλοι ειναι σαν και αυτον.
Μην μασας τυπε..για αυτο υπαρχουν οι επαγγελματιες να πας εκει και να κανεις οτι δεν μπορεις εξω στη ζωη!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Eτσι ακριβως οπως τα λες ειναι.. ? Ξερεις αυτος που δεν μπορει να βρεις γυναικα..ουτε καν να πλησιασει καποια απλα για να της μιλησει, προφανως γιατι δεν ξερεις πως να το κανει..νομιζει οτι ολοι οι αλλοι ειναι σαν και αυτον.
Μην μασας τυπε..για αυτο υπαρχουν οι επαγγελματιες να πας εκει και να κανεις οτι δεν μπορεις εξω στη ζωη!
Όχι ρε μπρο είμαι σίγουρος εδώ μέσα πως κάποιοι μπορούν αλλά οι περισσότεροι όχι εσύ είσαι ο κλασικός σπαστικός που λέει ρετσετες,ξέρω 20 έως 30 άτομα που δε έχουν κάνει σχέση ηλικία 18 έως 29 δλδ αυτοί όλοι πρέπει να γίνουν καλόγεροι πόσο παπάρας είσαι?χωρίς παρεξήγηση αλλά μη λες πράγματα που δε ισχιουν σχέση ξέρω πολλούς να μην έχουν κάνει σε ηλικία 18 έως 30 όλοι καλόγεροι αυτοί πρέπει να γίνουν με τα δικά σου καμμένα μυαλά? Μακάρι μπρο να είσαι από αυτούς που να μπορεί δε έχω θέμα ειλικρινά αντίθετα εσύ έχεις κόμπλεξ,και λες πράγματα που δε στέκουν ξέρω 20 έως 30 άτομα εγώ και οι φίλοι μου τα ίδια λένε ξέρουν και αυτοί δε μπορεί εσύ ο παπαρας να λες ότι όλοι αυτοί είναι για καλόγεροι πόσο δλδ αμόρφωτος είσαι και εκτός πραγματικότητας?και τέλος ποιος σου είπε ότι δε μπορω ρε παπάρα?μια χαρά με κοίτανε έξω κοπελες έχω τα μούσια μου ψηλός είμαι μια χαρά εσύ είσαι ένας old boy όπως λες στο όνομα σου και ζηλεύεις που δεν είσαι 22 Άρης μουσατος ψηλός σα και μένα με σώμα δεμενο.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Και σε τρια χρονια καρκινος του ηπατος και καλησπερα σας
Μην πω και νεφρών....
Αντί να χαπακωνεστε ρε ναυάγια φάτε κάνα φρούτο και σαλατικό και τίποτα μαγειρευτά που όλο σουβλάκια και γαριδάκια τρώτε και θέλετε και να ζμπρωχνετε κιόλας....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Μην πω και νεφρών....
Αντί να χαπακωνεστε ρε ναυάγια φάτε κάνα φρούτο και σαλατικό και τίποτα μαγειρευτά που όλο σουβλάκια και γαριδάκια τρώτε και θέλετε και να ζμπρωχνετε κιόλας....

Πάντως και τα σαλατικά είναι φουλ στο φυτοφάρμακο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Δεν γίνεται τύπε,ένα μεσημέρι να μη φάω,το στομάχι ακούγεται πιο δυνατά κι απο κλανιές
Φάε πρώτα κάτι ποιοτικό κι ας έχει τίποτα φυτοφάρμακα ...εκτός αν δώσεις κάνα φράγκο παραπάνω για βιολογικά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μην πω και νεφρών....
ε κοιτα μια πρωτεινουλα εγω την κουμπώνω που και που,μεχρι εκει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
ε κοιτα μια πρωτεινουλα εγω την κουμπώνω που και που,μεχρι εκει
Όλοι οι σφιχτες εκεί έξω τεχνητοί είναι με πρησμένα νεφρά και συκωτια ...ένας που να έγινε έτσι με χειρωνακτική εργασία δεν υπάρχει πλέον;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Σε σχέση με τον τίτλο του νήματος:πιστεύω ότι τα καλά παιδιά ,λόγω πυρφορισμου,έχουν καταλήξει με κάποια ενώ τα κακα παιδιά ,λόγω ελλείψεως συμβιβαστικής διαθέσεως,παραμένουν ελεύθερα και ωραια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όλοι οι σφιχτες εκεί έξω τεχνητοί είναι με πρησμένα νεφρά και συκωτια ...ένας που να έγινε έτσι με χειρωνακτική εργασία δεν υπάρχει πλέον;
Για να φαίνεται κάποιος σφιχτης δεν περνει μονο πρωτεινη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom