Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
λοιπον κατα τη γνωμη μου, οι γυναικες πρωτα και πανω απ ολα θελουν αντρες με αυτοπεποιθηση
Στην εποχή μας οι γυναίκες είναι που έχουν αυτοπεποίθηση. Δεν κάνουν χωριό δύο αυτοπεποιθήσεις μαζί.

που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους.
Δυστυχώς με τον εαυτό τους τα χουν βρει από παιδιά :jerking2:

Τελευταία τροποποίηση:

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Ωραιος o τίτλος του thread αλλα τα κακά παιδιά πάνε φυλακή.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Βεβεα άλλο καλό παιδιά άλλο μαλακακος?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
λοιπον κατα τη γνωμη μου, οι γυναικες πρωτα και πανω απ ολα θελουν αντρες με αυτοπεποιθηση που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους.
απο κει και περα οτι παραπανω κατσει ειναι μπονους.
θελουν και λεφτα και χιουμορ και ασφαλεια και τροπους και σωμα και πολλα ακομα.
πολλα απ αυτα τα αναζητουμε κι εμεις σε εκεινες.
Το μονο σίγουρο ειναι λόγω της αυξημένης ζήτησης πλεον απο σόσιαλ και της ευκολιας που μπορει κάθε γυναίκα να εχει εναν άντρα στα πόδια της, εστω και 5ρι να ειναι,δεν συγχωρουν ευκολα λάθη.Ειδικα στην αρχη αν δε σε ξέρει η αλλη πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος γιατι εχουν τις κεραιες 11dbi σε κάθε τι που κανεις η που λες.Το καλο ειναι οτι πλέον εντοπίζω αυτες τις λεπτομέρειες και φροντιζω να μη τις επαναλάβω.Και φυσικα ναι,ειναι και ολα αυτα που λες.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Στην εποχή μας οι γυναίκες είναι που έχουν αυτοπεποίθηση. Δεν κάνουν χωριό δύο αυτοπεποιθήσεις μαζί.

Δυστυχώς με τον εαυτό τους τα χουν βρει από παιδιά :jerk
κι ομως οσο πιο δυναμικη ειναι η προσπαθει να δειξει μια γυναικα τοσο πιο πολυ αναγκη εχει και αναζητα εναν ακομα πιο δυναμικο αντρα ο οποιος θα την κανει να νιωσει ασφαλεια ετσι ωστε να θυμηθει τη φυση της και να αφεθει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
λοιπον κατα τη γνωμη μου, οι γυναικες πρωτα και πανω απ ολα θελουν αντρες με αυτοπεποιθηση που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους.
απο κει και περα οτι παραπανω κατσει ειναι μπονους.
θελουν και λεφτα και χιουμορ και ασφαλεια και τροπους και σωμα και πολλα ακομα.
πολλα απ αυτα τα αναζητουμε κι εμεις σε εκεινες.
οι καγκουρισες κοιτανε σωμα αυτοπεποιθηση δουλεια κλπ αυτες δε πιανονται ως φυσιολογικες ρε φιλε,εγω ψαχνω καλα κοριτσια που μην τις ενδιαφερει ουτε ο αλλος να ειναι σα το ποπαυ παρολο που εγω κακο σωμα δεν εχω εχω μετριο επισης να μην τις ενδιαφερει ουτε ο αλλος να εχει αυτοπεποιθηση κλπ αλλα να εκτιμανε μονο να βρουνε το καλο το παιδι τον τζεντλεμαν που να τις αγαπα και σεβεται,εγω τετοιες κοπελες θελω τι να τις κανω τις ψωναρες που κοιτανε αυτοπεποιθηση σωμα και αυτος ο μαλακας που βρισκουν ειναι ενας αλητης που δε τις σεβεται καν?αντι αυτες οι καγκουρισες να κοιτανε καποιον που να ξερει να φερθει σε εκεινες κοιτανε σωμα και αυτοπεποιθηση αισχος μακρια απο δαυτες μονο καλες κοπελες θελω.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656

Δυστυχώς με τον εαυτό τους τα χουν βρει από παιδιά :jerk

Την αυτοπεποίθηση όμως που τους την δίνουνε άπλετη οι αντρες.Με τα likes και την αγαμία τους.

Φυσικά και τα βρίσκουν με τον εαυτό τους από παιδιά,όταν αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι όλοι τις κοιτάνε

• Like

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Το μονο σίγουρο ειναι λόγω της αυξημένης ζήτησης πλεον απο σόσιαλ και της ευκολιας που μπορει κάθε γυναίκα να εχει εναν άντρα στα πόδια της, εστω και 5ρι να ειναι,δεν συγχωρουν ευκολα λάθη.Ειδικα στην αρχη αν δε σε ξέρει η αλλη πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος γιατι εχουν τις κεραιες 11dbi σε κάθε τι που κανεις η που λες.Το καλο ειναι οτι πλέον εντοπίζω αυτες τις λεπτομέρειες και φροντιζω να μη τις επαναλάβω.Και φυσικα ναι,ειναι και ολα αυτα που λες.
ναι οκ στην αρχη σε τσεκαρει να δει αν και ποσα κουτακια της πληρεις. αν ομως εισαι κουλ ολα γινονται πιο ευκολα και κυλουν φυσιολογικα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εχεις δικιο αδερφε μου ψωνιζονται και δε συγχωρουν λαθη στο μονο που διαφωνω ειναι οτι ολα τα 5αρια εχουν ευκαιριες,η θεια μου δεν εχει ευκαιριες που ειναι 5αρι και δε εχει γιατι γεροντοκοριζει,5αρι που γεροντοκοριζει δε εχει ευκαιριες,5αρι που ειναι τσακπινα και δε γεροντοκοριζει εχει καποιες,η θεια μου παρακαλαει να βρει εστω εναν και συγχωρει λαθη εκτος και αν τη κερατωσει ή τη βρισει αλλα σε αυτα ειναι λογικο να φυγει,καμποσες πλεον δε συγχωρουν αστεια πραγματα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ναι οκ στην αρχη σε τσεκαρει να δει αν και ποσα κουτακια της πληρεις. αν ομως εισαι κουλ ολα γινονται πιο ευκολα και κυλουν φυσιολογικα.
καλα το ιδιο ισχυει και για μενα..σε ενα ραντεβου καταλαβαίνω περισσότερα πλεον.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
κι ομως οσο πιο δυναμικη ειναι η προσπαθει να δειξει μια γυναικα τοσο πιο πολυ αναγκη εχει και αναζητα εναν ακομα πιο δυναμικο αντρα ο οποιος θα την κανει να νιωσει ασφαλεια ετσι ωστε να θυμηθει τη φυση της και να αφεθει.

Κάποιες όμως θέλοντας να δείχνουν δυναμικές,ξεχνάνε ότι είναι και...γυναίκες

Και ο σωστός άντρας δίπλα του θέλει θηλυκό και όχι 'αντράκι'

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
οι καγκουρισες κοιτανε σωμα αυτοπεποιθηση δουλεια κλπ αυτες δε πιανονται ως φυσιολογικες ρε φιλε,εγω ψαχνω καλα κοριτσια που μην τις ενδιαφερει ουτε ο αλλος να ειναι σα το ποπαυ παρολο που εγω κακο σωμα δεν εχω εχω μετριο επισης να μην τις ενδιαφερει ουτε ο αλλος να εχει αυτοπεποιθηση κλπ αλλα να εκτιμανε μονο να βρουνε το καλο το παιδι τον τζεντλεμαν που να τις αγαπα και σεβεται,εγω τετοιες κοπελες θελω τι να τις κανω τις ψωναρες που κοιτανε αυτοπεποιθηση σωμα και αυτος ο μαλακας που βρισκουν ειναι ενας αλητης που δε τις σεβεται καν?αντι αυτες οι καγκουρισες να κοιτανε καποιον που να ξερει να φερθει σε εκεινες κοιτανε σωμα και αυτοπεποιθηση αισχος μακρια απο δαυτες μονο καλες κοπελες θελω.
η αυτοπεποιθηση ειναι κατι ομορφο και δεν αναιρει τα υπολοιπα που γραφεις. αναρωτησου ειλικρινα τι ψαχνεις εσυ σε μια γυναικα και θα δεις οτι δεν θελουν κατι παραολο, αλλα κατι αντιστοιχο. τλχ ενα μεγαλο ποσοστο τους.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Συγγνώμη, μόνο εγώ βλέπω την ειρωνία της συζήτησης "τι θέλει η γυναίκα από έναν άντρα" σε μια ιστοσελίδα αγοραίου έρωτα;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εχεις δικιο αδερφε μου ψωνιζονται και δε συγχωρουν λαθη στο μονο που διαφωνω ειναι οτι ολα τα 5αρια εχουν ευκαιριες,η θεια μου δεν εχει ευκαιριες που ειναι 5αρι και δε εχει γιατι γεροντοκοριζει,5αρι που γεροντοκοριζει δε εχει ευκαιριες,5αρι που ειναι τσακπινα και δε γεροντοκοριζει εχει καποιες,η θεια μου παρακαλαει να βρει εστω εναν και συγχωρει λαθη εκτος και αν τη κερατωσει ή τη βρισει αλλα σε αυτα ειναι λογικο να φυγει,καμποσες πλεον δε συγχωρουν αστεια πραγματα.
οσο χάνει την αξία της η γυναίκα,τοσο και περισσότερα λάθη συγχωρει.Επίσης οσο ανεβαίνει σε "αξια" ο αντρας παλι θα συγχωρέσει τυχον λάθη εστω και αν δεν εχει πέσει η αξία της.Το κατάλαβες αυτο που έγραψα?

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Κάποιες όμως θέλοντας να δείχνουν δυναμικές,ξεχνάνε ότι είναι και...γυναίκες

Και ο σωστός άντρας δίπλα του θέλει θηλυκό και όχι 'αντράκι'
συμφωνω απολυτα και γι αυτο οπως ηδη εγραψα ψαχνουν καποιον να τους το θυμισει. δλδ σιγουρια-αυτοπεποιθηση

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
η αυτοπεποιθηση ειναι κατι ομορφο και δεν αναιρει τα υπολοιπα που γραφεις. αναρωτησου ειλικρινα τι ψαχνεις εσυ σε μια γυναικα και θα δεις οτι δεν θελουν κατι παραολο, αλλα κατι αντιστοιχο. τλχ ενα μεγαλο ποσοστο τους.
φιλε να τη κλασω τη αυτοπεποιθηση αμα ο αλλος δε ξερει να φερθει,στη τελικα ο ντροπαλος δε ειναι κανας κακος κακοι ειναι αυτοι που τις βριζουν κερατωνουν με κοπελες κανονικες ή ιεροδουλες και αλλα πολλα,αμα καποιος ξερει να φερθει ποιος τη χεζει τη αυτοπεποιθηση ας ειναι ντροπαλος αρκει που ειναι σωστος με τη κοπελα.

• Like
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Για να σου δώσω ενα πχ...ας πουμε οτι καποιος ειναι πλουσιος...πιστευεις οτι δε θα συγχωρέσει το κερατο η γυναικα? η αν ειναι μικροτσουτσουνος,η αν ειναι και μαλακας γενικως?

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
φιλε να τη κλασω τη αυτοπεποιθηση αμα ο αλλος δε ξερει να φερθει,στη τελικα ο ντροπαλος δε ειναι κανας κακος κακοι ειναι αυτοι που τις βριζουν κερατωνουν με κοπελες κανονικες ή ιεροδουλες και αλλα πολλα,αμα καποιος ξερει να φερθει ποιος τη χεζει τη αυτοπεποιθηση ας ειναι ντροπαλος αρκει που ειναι σωστος με τη κοπελα.
δεν ειπα ποτε οτι η ντροπη ειναι κατι κακο.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
οσο χάνει την αξία της η γυναίκα,τοσο και περισσότερα λάθη συγχωρει.Επίσης οσο ανεβαίνει σε "αξια" ο αντρας παλι θα συγχωρέσει τυχον λάθη εστω και αν δεν εχει πέσει η αξία της.Το κατάλαβες αυτο που έγραψα?
απολυτα αδερφε μου και εχεις απολυτο δικιο ειλικρινα οι κοπελες μονο αμα ειναι σα τη θεια μου που δε εχουν κανενα απο τα 2 κριτηρια δλδ ειναι ασχημουλες του 5 και γεροντοκορε στιλ αυτες συγχωρουν λαθη γιατι ξερουν δε θα βρουν καθολου ευκολα,ειναι το μονο στιλ που δε τραβαει με τιποτα,ενω αμα μια ειναι του 7 και δε γεροντοκοριζει παει τη κοπανησε στο παραμικρο στο λεω γιατι ειχα βγει με μια μαλακω του 7 και δε γεροντοκοριζε και τη κοπανησε για κατι τελειως αστειο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ειπα ποτε οτι η ντροπη ειναι κατι κακο.
ετσι το παρουσιαζεις,αντιθετα ενας ντροπαλος ειναι πιο δυσκολο να σε βλαψει ενω ενας αυτοπεποιθησατος πιο ευκολο,μη βασιζεσαι στο τι θελουν οι καγκουρισες αυτες δε ειναι ανθρωποι εγω μονο καλες κοπελες θελω που εκτιμαν τον αλλον για τη καλοσυνη του και τιποτα αλλο,τα σωματα και οι αυτοπεποιθησεις ειναι περιτες φιωριτουρες που θελουν οι αχρηστες οι καγκουρισες.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
καποια στιγμη ομως θα πρεπει να αναλογιστουμε τι κανουμε εμεις για να βελτιωσουμε τον εαυτο μας και οχι μονο κριτικη στις γυναικες. τι προσφερω εγω για να εχω μια ομορφη και καθως πρεπει γυναικα? μεσες ακρες νμζ τα δυο φυλλα ψαχνουν το ιδιο πραγμα στο βαθος ασχετα με το τι δηλωνουν. ασφαλεια και προοπτικη για μια ευτυχισμενη οικογενεια. ναι εχουν χαλασει οι γυναικες λογω κινηματος και χειραφετισης αλλα στο βαθος παραμενουν γυναικες και πρεπει απλα να βρουμε το κουμπι τους να το πατησουμε. ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ο καθενας το μεταφραζει οπως θελει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom