Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε σχέση με τον τίτλο του νήματος:πιστεύω ότι τα καλά παιδιά ,λόγω πυρφορισμου,έχουν καταλήξει με κάποια ενώ τα κακα παιδιά ,λόγω ελλείψεως συμβιβαστικής διαθέσεως,παραμένουν ελεύθερα και ωραια.
Δεν υπάρχει καλός... Υπάρχει σωστός με μετρημένες κουβεντες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έχετε παρατηρήσει μερικές γυναίκες να λένε. "Θέλω να βγω μερικά ραντεβού μαζί του για να δω αν μ'αρέσει"??

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Προφανώς θέλουν ο άνδρας να έχει οικονομική άνεση και σταθερότητα. Το ερωτημα είναι ΑΥΤΕΣ τι έχουν να δώσουν στις μέρες μας στο θέμα της οικογένειας! Kαι το σημαντικότερο είναι η πίστη στον σύζυγο. Άρα τι καλά παιδιά και κακά παιδιά. Αν είσαι ικανός για οικογένεια εσύ πρέπει να τις περνάς από στίβο μάχης ενώ αν δεν είσαι ικανός τις γράφεις στα παπάρια σου και δε σε απασχολεί τι θέλουν και τι δε θέλουν. :confused:
Ελα ντε, παλια τουλαχιστον υπηρχε ο θεσμος της προικας και εβαζε λιγο τα πραγματα στη θεση τους. Σημερα οι γκομενες ειναι σουπερ απαιτητικες ακομα και αν ειναι ξεβρακωτες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι είχα βγει με μια... Ήταν πρώτο ραντεβού. Όμως γουσταρα αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου. Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει "πολυ γλυκουλης μας βγηκες τελικά και ας φαίνεσαι σκληρός".. Μετά φυσικά καθόμουν και το σκεφτομουν αυτό που είπε γιατί μαρεσει να αποκρυπτογραφω τις γυναίκες. Δευτερο ραντεβού μου λέει.. " Μήπως να το γυρίσουμε στο φιλικό "?? Και ναι.... Δεν ξανά έκανα αυτό το λάθος.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Θυμάμαι είχα βγει με μια... Ήταν πρώτο ραντεβού. Όμως γουσταρα αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου. Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει "πολυ γλυκουλης μας βγηκες τελικά και ας φαίνεσαι σκληρός".. Μετά φυσικά καθόμουν και το σκεφτομουν αυτό που είπε γιατί μαρεσει να αποκρυπτογραφω τις γυναίκες. Δευτερο ραντεβού μου λέει.. " Μήπως να το γυρίσουμε στο φιλικό "?? Και ναι.... Δεν ξανά έκανα αυτό το λάθος.
Άμα το παίζεις γουδμτσ9υ γούστου η γκόμενά σου λέει κάποιοι πρόβλημα έχει αφτος η μικροτσουτσουνος θα είναι η μαλακες.. Καλύτερα να το παίζεις ιστορία να είσαι λίγο αντρικά και έτσι.. Τα έχουμε πει ότι αν είσαι πυρφορους δεν έχεις ρισπεκτ στις ελλεινιδες. Θα σε. Κανουνε ταρανδο αν σε καταλάβουν για πυρφορο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Για να φαίνεται κάποιος σφιχτης δεν περνει μονο πρωτεινη
Οι bodybuilders έχουν μεγάλα θέματα με τις ενέσεις που βαράνε για αυξητική ορμόνη μετά από λίγο καιρό δεν κάνει κούκου.. Φαντάσου τώρα να είσαι τούμπανο και να μη σικωνετε το πουλι?.. Τι να το κάνουν το τοπ σώμα άμα δεν γαμανε.. Για Αφτο τους βλέπεις με κάτι λεβιές πάνε και τα φτιάχνουν πιθα ο παίζει και στραπον.. Στο gym που παψλω είναι ένας λες αφτος μαλακα με τέτοιο σώμα τι μουνια θα γαμαει.. Και όμως με μια λεσβια έχει σχέση παραμορφομενη?. Πιθανόν να παίζει και strap on

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Δεν υπάρχει καλός... Υπάρχει σωστός με μετρημένες κουβεντες.
Αυτό είναι το ένα μισό...το άλλο μισό είναι να βρεις ανταπόκριση και πέσεις σε κάποια της προκοπής κάτι ολοένα και σπανιότερο στις μέρες μας....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Ελα ντε, παλια τουλαχιστον υπηρχε ο θεσμος της προικας και εβαζε λιγο τα πραγματα στη θεση τους. Σημερα οι γκομενες ειναι σουπερ απαιτητικες ακομα και αν ειναι ξεβρακωτες
Είναι άδικο για τους άνδρες γιατί τώρα η προίκα υπάρχει ακόμα αλλά απαιτείται από τις γυναίκες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
ε κοιτα μια πρωτεινουλα εγω την κουμπώνω που και που,μεχρι εκει
Πιο φθηνό έρχεται να πάρεις την πρωτεινουλα από το φαρμακείο η να χτυπήσεις μισό κιλό παριζα γαλοπούλας με λίγα λιπαρά κάθε εβδομάδα;

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
λοιπον κατα τη γνωμη μου, οι γυναικες πρωτα και πανω απ ολα θελουν αντρες με αυτοπεποιθηση που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους.
απο κει και περα οτι παραπανω κατσει ειναι μπονους.
θελουν και λεφτα και χιουμορ και ασφαλεια και τροπους και σωμα και πολλα ακομα.
πολλα απ αυτα τα αναζητουμε κι εμεις σε εκεινες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πιο φθηνό έρχεται να πάρεις την πρωτεινουλα από το φαρμακείο η να χτυπήσεις μισό κιλό παριζα γαλοπούλας με λίγα λιπαρά κάθε εβδομάδα;
Παριζά? Αυτά και αν είναι μέσα στο καρκίνο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Πάλι καλά...νομίζω ότι καλύτερο είναι να προτιμαμε φυσικές πηγές θρεπτικών συστατικών και όχι κάτι χημικό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
λοιπον κατα τη γνωμη μου, οι γυναικες πρωτα και πανω απ ολα θελουν αντρες με αυτοπεποιθηση που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους.
απο κει και περα οτι παραπανω κατσει ειναι μπονους.
θελουν και λεφτα και χιουμορ και ασφαλεια και τροπους και σωμα και πολλα ακομα.
πολλα απ αυτα τα αναζητουμε κι εμεις σε εκεινες.

Άλλες θέλουν αυτοπεποίθηση,άλλες σκυλάκι που το κάνουν ότι θέλουν

Εγώ έχω πει ότι στόχος της ελλεεινίδας είναι ο beta με λεφτά.Είναι κάτι αντίστοιχο με το ντροπαλή μουνάρα για μας,ποιος δεν θέλει μια τέτοια;

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

Εγώ έχω πει ότι στόχος της ελλεεινίδας είναι ο beta με λεφτά.Είναι κάτι αντίστοιχο με το ντροπαλή μουνάρα για μας,ποιος δεν θέλει μια τέτοια;
οπως εγραψα, το κυριο κριτηριο για να ξεκινησουν κατι ειναι το παραπανω και το οποιο διαπιστωνεται και εκφραζεται με πολλους τροπους.
σε αυτο εχω καταληξει εμπειρικα αλλα και μεσα απο κουβεντες με γυναικες διαφορων ηλικιων
απο κει και περα, αν στην πορεια μας φερθουν οπως γραφεις η οχι ειναι μια αλλη κουβεντα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

σταμάτα να γενικευεις. Αυτο ειναι μια κατηγορία γυναικών απο τις πολλες.Και συνήθως μετα τα 28-30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom