Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όλο χαζομάρες μας λες τυπε.. Οι γυμνασμένοι λες τα έχουν με ωραίες.. Εγώ στο γυμναστήριο που πάω, όλα τα τούμπανα, μπακούρια είναι.. Δηλαδή εσύ βλέπεις τις ελλεινιδες να έχουνε γκομενους τίποτα bodybuilders,εγώ με κάτι πυρφορουληδες με κανονικά προς το αγυμναστοι σώμα τις βλέπω εξω?
Τύπε μπαίνε και γράφε ως Σαντ Μαν καλύτερα.
Και μάθε ορθογραφία γιατί βγαίνουν τα μάτια όλων μας.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
α ρε Δασκαλε,επιασε τοπο η διδασκαλια σου,βγαζεις και μαθητες τωρα :rockon: :rockon: :rockon:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
ναι μπρο δε εχω προσπαθησει σε πολλες το ξερω θελει μεγαλυτερη προσπαθεια καταρχιν μπρο να ξερεις οτι οι χιλοπιτες του σχολειου δε μετρανε γιατι τα ανηλικα δε εχουν καν αποψη ειναι ανωριμα θελουν κατι πουστρες αρα δε πιανονται καν οι χιλοπιτες εγω δε πιανω τις χιλοπιτες του σχολειου καν απο τα 18 μεχρι τα 22 που ειμαι πιανω τα χ που ειναι 10 οπου με μια εκανα κατι μικρο,και δεν ειναι αποσταση αυτες οι 10 ρε μπρο τους μιλησα ειτε στη σχολη μου ειτε στο δρομο μερικες μου δωσαν φβ μιλησαμε εκει εκανα το φλερτ μου και αυτες δε θελαν αυτο με μια μονο εκανα κατι μικρο αυτα.
Φιλε χωρις παρεξηγηση..18-22 εαν δεν εχεις κανει σχεση-σχεσεις...παρατατα ολα και πανε μονιμα Αγιο Ορος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δες το αλλιώς. Με τι γυναίκες έμλεκες και δεν σου ξυπνούσαν τον ερωτικό πόθο πρωι πρωι?
Βρε αγαπη μου ελεος. Οταν ανοιγω το ματι μου το πρωι, το πολυ πολυ να θελω μια αγκαλια πριν σηκωθω απο το κρεβατι. Τι στο καλο πια, με το που ανοιγω το ματι μου θα σκεφτομαι πώς θα χυσω? Ε δεν μου ερχεται, με οποιαδηποτε. Πώς να το κανουμε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φιλε χωρις παρεξηγηση..18-22 εαν δεν εχεις κανει σχεση-σχεσεις...παρατατα ολα και πανε μονιμα Αγιο Ορος!
ποτε να προλάβει 18-22 αφου μια ελλεηνιδα αν δεν κάνει τουλάχιστον μια 10ετια σχέση με πρήξιμο αρχιδιών,δεν ειναι ελλεηνιδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρε αγαπη μου ελεος. Οταν ανοιγω το ματι μου το πρωι, το πολυ πολυ να θελω μια αγκαλια πριν σηκωθω απο το κρεβατι. Τι στο καλο πια, με το που ανοιγω το ματι μου θα σκεφτομαι πώς θα χυσω? Ε δεν μου ερχεται, με οποιαδηποτε. Πώς να το κανουμε.
εισαι και μεγάλος ανθρωπος ρε δικηγόρε...λογικο να θές αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου

• Like
Αντιδράσεις: cool11

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
λες μαλακιες ξερεις ποσους ξερω να μην εχουν κανει σχεση κλπ και οχι 18 εως 22 αλλα 25 χρονων ξερω πολλα αγορια τωρα αν εσυ λες μαλακιες προβλημα σου το πιο πιθανον να εισαι ενας αγαμητος που παει μονο στα μπουρδελα και αλλιως να μην εχεις κανει και να το παιζεις ιστορια τωρα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ποτε να προλάβει 18-22 αφου μια ελλεηνιδα αν δεν κάνει τουλάχιστον μια 10ετια σχέση με πρήξιμο αρχιδιών,δεν ειναι ελλεηνιδα
Βλαδίμηρε ξέρω άπειρα αγόρια που δε έχουν κάνει μια σχέση όχι 18 έως 22 αλλά και 25 26 απλά ο γιακουζα είναι καθυστερημένος φουλ και δε ξέρει επίσης όλοι αυτοί που ξέρω που είναι καμιά 20 με 30άρια τύποι και αλλοι τόσοι πρέπει όλοι να γίνουν καλόγεροι γιακουζα αγόρι μου γάμα μόνο σε μπουρδελα γιατί προφανώς μόνο αυτό κάνεις όταν δε ξέρεις πόσους ξέρω που δε έχουν κάνει σχέση και γενικά όταν σε το έχεις ακουστα ότι δεν έχουν κάνει κάμποσοι από τα 20 μέχρι τα 30.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Η ξαδέρφη μου εχει φαει καμια 200 πουτσες αν βάλω και τα κερατωματα, χάνω τον λογαριασμό. Μαγκια της. Όμως για κάθε κέρατο είχε και μια "δικαιολογία" Και μια δικαιολογία για κάθε έναν που αφηνε για να παει στον επόμενο. Όπως και τώρα που έχει αναλάβει το ρόλο της μάνας, για να είναι με αυτόν χρειάζεται και μια δικαιολογία.
Ο ξάδερφος μου απο το χωριο ρωταει που μενει η ξαδερφη σου :rockon:

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
μήπως να χύσεις πριν ανοίξεις το μάτι σου ?
ήρεμα ρωτάω ...

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Βλεπω επεστρεψες ως αρπακτικο, που δεν ειναι διατεθειμενο να χασει λεπτο
θα φταίνε οι ορμόνες μου που δεν έπεσαν διόλου κι ας ολοκλήρωσα την κλιμακτήριό μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom