Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
που λες τύπε νηματοθέτη σε γενικες γραμμες ετσι ειναι...αν και το να εισαι "καλο παιδι" γενικως καλο ειναι να τον αποβάλλεις αυτον τον ρολο,αυτη τη ρετσινια τελως παντων.Δεν υπαρχει καλος και κακος.Αν βάζεις πανω απο ολα τον εαυτο σου (σε λογικα πλαισια) τοτε ναι θα γινεις αυτο που πρεπει να γίνεις.ουτε καλος,ουτε κακος.Τωρα οι γυναικες ναι δε θελουν και πολλα ναι,καλοσύνες,χάρες,νιαρ νιαρ και κτλ...αλλα δε ξέρω γουστα ειναι αυτα δεν με απασχολουν πλεον αυτα τα θέματα,τα εχω ξεπεράσει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
ιστορια δεν το εχω παιξει ποτε σε γυναικα..παντα ειμαι ο εαυτος μου και σε οποια αρεσω...σε καποιες ξεκωλιαρες το επαιζα και πιο φτωχος και υποβιβαζα το επαγγελμα μου επιτηδες...
οι γκολντ ντιγκερς εκοβαν λασπη οι καλες εμεναν
πες οτι μιλάς και για την δεκαετια του 90 αντε αρχες 2000
απο τοτε εχουν αλλαξει τα πραγματα
τοτε δεν ειχαν κινητα , δεν ειχαν ινσταγκραμ , ηξεραν μονο τον περιγυρο τους και την γειτονιά τους, τους την επεφταν 5 και κολακευοντουσαν κτλ κτλ κτλ αν δεν ηξερες το σταθερο τους επαιρνες τ αρχιδια μου , και μετα αν ηξερες το κινητο να στειλεις κανα sms..

τωρα δεν τους λειπει το πεσιμο , την καθε ανασφαλεια τους την καλυπτουν με το ινσταγκραμ και τα λαικς , καρδουλες και μαλακιες πεσίματα με ατάκες δεχονται 10δες την ημερα , απο την πιο ομορφη μεχρι την πιο ασχημη χοντρη γκομενα ( εχουμε και εδω εναν που του αρεσουν τετοιες φαντασου εξω τι γινεται ) ..

Παντως δεν ειναι θεμα καλο παιδι και κακο παιδι, απλα οι καλοι χανονται μεσα στο πληθος , ειναι άλλο ενα καλο παιδι απο τα πολλα , ενω το ''κακο παιδι'' ας το πουμε ετσι, ξεχωρίζει και σαφως τραβαει την προσοχη τους, είναι και λιγοτεροι. Μιλαμε για κοπελες τωρα και τα κριτηρια τους , μην βαζουμε δικα μας κριτηρια μεσα στην εξισωση δεν θα βρουμε ποτέ ακρη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Υπάρχει διαφορά μεταξύ καλού παιδιού και του ακοινώνητου για διάφορους λόγους τύπου στο σχολείο και τη σχολή αργότερα. Προφανώς οι γκόμενες σε αυτές τις ηλικίες θα γουστάρουν τον πιο εξωστρεφή και με αυτοπεποίθηση τύπο...και αυτό σε αυτές τις ηλικίες πήγαινε παρέα με το ''κακό παιδί''.

Σε άλλες ηλικίες όμως δηλαδή μετά τα 25-30 κτλπ δεν παίζει ρόλο αυτό...ίσα ίσα που αν στα 30 σου την πίνεις κάθε σάββατο και ζεις με το νοίκι των γωνιών σου καμία γκόμενα δεν θα γουστάρει όσα τατοο και να έχεις.

Ξέχωρα από αυτά..αν κάποιος είναι στόκος, χωρίς χιούμορ με ενωμένα φρύδια και πιο βαρετός από το θάνατο....όσο καλό παιδί και νανε ποια γκόμενα θα τον θέλει?
τα τατουάζ τα κοιτάνε τα νιάνιαρα,μετα δε ψαρώνουν με αυτα.Οποτε αν κανεις για να γαμάς,θα σου ειναι "χρησιμα" μεχρι μια ηλικια. (ομως αυτα μένουν για πάντα :tooth: )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πολλοι κάνουν για να δωσουν αυτο το "bad boy" που τους λειπει μεσα τους

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
πες οτι μιλάς και για την δεκαετια του 90 αντε αρχες 2000
απο τοτε εχουν αλλαξει τα πραγματα
τοτε δεν ειχαν κινητα , δεν ειχαν ινσταγκραμ , ηξεραν μονο τον περιγυρο τους και την γειτονιά τους, τους την επεφταν 5 και κολακευοντουσαν κτλ κτλ κτλ αν δεν ηξερες το σταθερο τους επαιρνες τ αρχιδια μου , και μετα αν ηξερες το κινητο να στειλεις κανα sms..

τωρα δεν τους λειπει το πεσιμο , την καθε ανασφαλεια τους την καλυπτουν με το ινσταγκραμ και τα λαικς , καρδουλες και μαλακιες πεσίματα με ατάκες δεχονται 10δες την ημερα , απο την πιο ομορφη μεχρι την πιο ασχημη χοντρη γκομενα ( εχουμε και εδω εναν που του αρεσουν τετοιες φαντασου εξω τι γινεται ) ..

Παντως δεν ειναι θεμα καλο παιδι και κακο παιδι, απλα οι καλοι χανονται μεσα στο πληθος , ειναι άλλο ενα καλο παιδι απο τα πολλα , ενω το ''κακο παιδι'' ας το πουμε ετσι, ξεχωρίζει και σαφως τραβαει την προσοχη τους, είναι και λιγοτεροι. Μιλαμε για κοπελες τωρα και τα κριτηρια τους , μην βαζουμε δικα μας κριτηρια μεσα στην εξισωση δεν θα βρουμε ποτέ ακρη
ναι ρε συ ισχυει..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εξαρτάται από το περιβάλλον που κινείσαι...
κάποιος να εισαι δεν ειναι κακο..και μάλιστα επιβάλλεται πολλες φορες στη ζωη.Αλλα μεσα σε αυτο το "καποιος" να εχεις μια ισχυρή δόση του πραγματικου σου εαυτου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
ίσα ίσα που αν στα 30 σου την πίνεις κάθε σάββατο και ζεις με το νοίκι των γωνιών σου καμία γκόμενα δεν θα γουστάρει όσα τατοο και να έχεις.

Υπάρχει και η άλλη όψη,δες και πόσοι 30+ έχουν δουλειά και είναι ανεξάρτητοι και πάλι γυναίκα δεν βρίσκουνε

Εγώ πολύ σπάνια έχω δει τεμπέλη,ρεμάλι,χασικλή κάθε ηλικίας να μην έχει γκόμενα.Αυτό δεν είναι τυχαίο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Υπάρχει και η άλλη όψη,δες και πόσοι 30+ έχουν δουλειά και είναι ανεξάρτητοι και πάλι γυναίκα δεν βρίσκουνε

Εγώ πολύ σπάνια έχω δει τεμπέλη,ρεμάλι,χασικλή κάθε ηλικίας να μην έχει γκόμενα.Αυτό δεν είναι τυχαίο.
Δεν είπα τύπε ότι αν έχεις μια δουλειά αυτόματα θα βρεις γκόμενα. Είπα ότι στις ηλικίες 30 plus...πιστεύω ότι στις γκόμενες δεν παίζει τόσο ρόλο η φάση του ''badass'' καθώς έχουν ωριμάσει και αυτές.

Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να βάλουμε σε κατηγορίες τους ανθρώπους έτσι απλά...σε όλους αρέσουν άλλα πράγματα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι σε καμία γκόμενα δεν αρέσει ένας βαρετός καθόλου αστείος τύπος. Την εμφάνιση την βγάζω απέξω γιατί αντικειμενικά αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο δεν θα αρέσεις στις γκόμενες καμίας ηλικίας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Έχεις πιασει τωρα κάποιες περιπτώσεις και τις έχεις κάνει νομο. Δηλ κάποιος που είναι ανεξάρτητος και έχει λεφτά δε βγάζει εναν αέρα νομίζεις που αρέσει στις γυναίκες? Και οι χασικληδες έχουν αέρα. Άλλο αέρα βέβαια. Το θέμα είναι να εκπέμπεις και μια δυναμη τώρα ο καθένας τελειωμενος μπορεί να βγάλει και έναν αέρα δεν έχει σημασία. Οι γυναίκες αυτο θέλουν και δεν τους νοιάζει από που προέρχεται.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456

ugly_couples_1.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν θες να σου δωσω μια ολοκληρωμένη απάντηση για όσα εχεις γραψει ολο αυτο το καιρό. Θα σου πω μονο ενα πραγμα. Όλα ισχυουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Δεν είπα τύπε ότι αν έχεις μια δουλειά αυτόματα θα βρεις γκόμενα. Είπα ότι στις ηλικίες 30 plus...πιστεύω ότι στις γκόμενες δεν παίζει τόσο ρόλο η φάση του ''badass'' καθώς έχουν ωριμάσει και αυτές.

Κάποιες ωριμάζουν,κάποιες όχι.Κι όπως έχω ξαναπεί,τώρα με τα ινσταγκραμ και τους φολοουερς πολλές ζούνε τη δεύτερη εφηβεία τους μετά τα 30.

Και υπάρχουν κι αυτές που μπορεί να μην είχαν τον badass στα νιάτα τους και να τον ψάχνουν αργότερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Κάποιες ωριμάζουν,κάποιες όχι.Κι όπως έχω ξαναπεί,τώρα με τα ινσταγκραμ και τους φολοουερς πολλές ζούνε τη δεύτερη εφηβεία τους μετά τα 30.

Και υπάρχουν κι αυτές που μπορεί να μην είχαν τον badass στα νιάτα τους και να τον ψάχνουν αργότερα.
Ναι και κάποιες άλλες ψάχνουν έναν χορηγό...άλλες ψάχνουν έναν που να τον γουστάρουν πραγματικά και άλλες ψάχνουν έναν να τις ταράζει στο πήδημα...γιαυτό λέω...διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές προτεραιότητες...

Σταθερό μένει μόνο το ότι κατά γενική ομολογία...αν είσαι πολύ άσχημος...πολύ χαζός ή πολύ βαρετός...δεν σε θέλουν οι γκόμενες..και λογικό είναι..εσύ θα ήθελες μια πιο χαζή από τις πατάτες του μακ ντόναλντς...με τρίχες στο πηγούνι και χιούμορ μηδέν?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τ πράγματα είναι απλά. Εν έτη 2022 η γκόμενα θέλει να τονίζει το Εγώ της και να αισθάνεται ότι είναι κάποια. Εάν μπορείτε να τονισετε αυτά τα δύο στη γυναίκα, τότε θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Διαφορετικά θα είστε με τον πούτσο στο χέρι ή στην καλύτερη των περιπτώσεων με μετριότητες στα όρια του μπαζου στο πλευρό σας
Για αναλισε το λίγο αφτο φίλε τι εννοείς να κάνουμε κοπλιμέντα όλη την ώρα? Νομίζω οι γκόμενές δε γουστάρουν και τα πολλά κοπλιμέντα, θα σε πούνε λιγουρι?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ξαναδιάβασε προσεκτικά (αν ξέρεις αν διαβάζεις,που πολύ αμφιβάλλω) τα σεντόνια που έγραψα πριν λίγη ώρα......
Όλο χαζομάρες μας λες τυπε.. Οι γυμνασμένοι λες τα έχουν με ωραίες.. Εγώ στο γυμναστήριο που πάω, όλα τα τούμπανα, μπακούρια είναι.. Δηλαδή εσύ βλέπεις τις ελλεινιδες να έχουνε γκομενους τίποτα bodybuilders,εγώ με κάτι πυρφορουληδες με κανονικά προς το αγυμναστοι σώμα τις βλέπω εξω?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Για την πλειοψηφια μιλησα
Οσες μπλεκουν με προβληματικους το κανουν γιατι ειναι και οι ιδιες
αυτες που μπλεκουν με προβληματικους δεν εχουν κανενα ενστικτο αλανθαστο αυτες που θελουν τους τζεντλεμαν να τις αγαπανε τα καλα παιδια να τις φροντιζουν τοτε ναι αυτες εχουν αλανθαστο ενστικτο,οι αλλες που θελουν τους κοπανους οχι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
10 πεσιματα εκανα στην πρωτη γυμνασιου τυπε :confused: ποσο χρονων εισαι τελικα?? Να ξερεις οι γυναικες δεν κατακτωνται δια της αποστασεως..θελουν μεγαλη προσπαθεια και ας ερθουν ηττες, δεν το βαζεις κατω ΠΟΤΕ!
ναι μπρο δε εχω προσπαθησει σε πολλες το ξερω θελει μεγαλυτερη προσπαθεια καταρχιν μπρο να ξερεις οτι οι χιλοπιτες του σχολειου δε μετρανε γιατι τα ανηλικα δε εχουν καν αποψη ειναι ανωριμα θελουν κατι πουστρες αρα δε πιανονται καν οι χιλοπιτες εγω δε πιανω τις χιλοπιτες του σχολειου καν απο τα 18 μεχρι τα 22 που ειμαι πιανω τα χ που ειναι 10 οπου με μια εκανα κατι μικρο,και δεν ειναι αποσταση αυτες οι 10 ρε μπρο τους μιλησα ειτε στη σχολη μου ειτε στο δρομο μερικες μου δωσαν φβ μιλησαμε εκει εκανα το φλερτ μου και αυτες δε θελαν αυτο με μια μονο εκανα κατι μικρο αυτα.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φιλαράκο, ο αθηναίος είναι από τους λίγους ξηγημένους ανθρώπους εδώ μέσα. Ξαναπροσπάθησε.
μα οταν μου λεει ρε μπρο εχεις εμφανηση πως γινεται να δυσκολευεσαι τι θες να του πω?δε κοιτανε αυτα οι ελληνιδες κοιταν αυτοπεποιθηση το να εισαι κοινωνικος και νσ μην εισαι ντροπαλος και κανεις γκαφες λογο αμηχανιας αρα η εμφανηση δε μετρα τοσο αρα ο αθηναιος εχει αδικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom