Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Ενδεχομένως να ήταν η γυναίκα της ζωής σου και να πέταξες στα σκουπίδια μια τέτοια περίπτωση...
Το έχεις σκεφτεί;;;; ?
η γυναικα της ζωης μου ειναι αυτη που εχω τωρα.....που εχει αντεξει μαζι μου καταστασεις ακραιας φτωχειας. εκεινη δε θα αντεχε ουτε το 1/100

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν είπα να αλλάξει κάποιος,μην είστε κολλημένοι.

Οι εαυτοί σας θα είστε αλλά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη εξωτερική εμφάνιση
Το τελευταίο μην το θυμίζεις σε μερικούς εδώ μέσα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αυτοπεποίθηση και γυμναστική χρειάζονται.
Α και αν κάποια σε γλυκοκοιτάζει ή σου χαμογελάει με έντονη οπτική επαφή,κάνε κίνηση.
Ας αφήσουμε τα στερεότυπα με τα καλά παιδιά και τους αλήτες.
ακριβως μιλανε για κατι τελειωμενες καγκουρογκομενες αυτες ρε μαγκες δε κανουν ουτε για φτυσιμο τωρα αν εσεις θελετε τετοιες με γεια σας και χαρα σας περαστικα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
ιστορια δεν το εχω παιξει ποτε σε γυναικα..παντα ειμαι ο εαυτος μου και σε οποια αρεσω...σε καποιες ξεκωλιαρες το επαιζα και πιο φτωχος και υποβιβαζα το επαγγελμα μου επιτηδες...
οι γκολντ ντιγκερς εκοβαν λασπη οι καλες εμεναν

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Η barby εισαι και εχεις για προτερημα την μικρη μυτη;
BTW οταν εσπασα την δικη μου και εκανα πλαστικη για το καταγμα ειπα στον γιατρο (γνωστος πλαστικος) απλα να την κανει οπως ηταν πριν.
Μου απαντησε αντρικη μυτη!
Υποθετω πολλοι ηταν εκεινοι που ζητουσαν να τους κανει μυτουλα.
Οι γυναικες εχουν διαφορετικα προτυπα.
Δεν χρειαζεται να εισαι φυλακοβιος αρκει να δειχνεις οτι μπορει υπο συνθηκες να γινεις αγριος
στα αρχιδια μου τι προτυπα εχουν οι γυναικες εγω ξερω οτι εχω προσωπο με σχεδον τελεια χαρακτηριστικα και δε με αφορα τι πιστευεις εσυ ή η καθε τελειωμενη κοταρα ποια ειναι τα προτυπα.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αν γυμναστουν μερικοί θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και θα τους θέλουν οι ωραίες
στα αρχιδια μας να μας θελουν οι ωραιες που εχουν παλιοχαρακτηρες και ειναι αντιπαθητικες και μετριες ενα 6 μια χαρα ειναι,δεν ειναι τοσο σκατα στο χαρακτηρα οσο τα 8αρια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
στα αρχιδια μας να μας θελουν οι ωραιες που εχουν παλιοχαρακτηρες και ειναι αντιπαθητικες και μετριες ενα 6 μια χαρα ειναι,δεν ειναι τοσο σκατα στο χαρακτηρα οσο τα 8αρια.
λαθος κανεις και εδω...οι χοντρες και οι ασχημες εχουν σωρευμενο μισος και κομπλεξ...οχι ολες αρκετες απο δαυτες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
λαθος κανεις και εδω...οι χοντρες και οι ασχημες εχουν σωρευμενο μισος και κομπλεξ...οχι ολες αρκετες απο δαυτες
Μην του το χαλάς

Αυτό πάντως για τις χοντρές μην το δει ο Αλιέκος

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
καταρχιν 6 δεν ειναι ασχημη αλλα μετρια,ασχημη ειναι 5 5μισι και 4 επισης δεν ειπα οτι εχεις αδικο και οι μετριες μπορει να ειναι αντιπαθητικες μερικες αλλα ειναι πιο πιθανον να βρεις μετρια και καλη σε χαρακτηρα τωρα 8αρι και καλο χαρακτηρα ξεχνα το,ενταξει δε ειπαμε να παμε και σε 5αρι 5μισι που ειναι πατος αλλα ενα6 και πανω που ειναι μετριο ειναι μια χαρα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ανιδεος εισαι φιλε βαλε μυαλο γιατι λες ολο μαλακιες κακου οποιος ειναι καλο παιδι ειναι ασχημος μονο ασχημος δε ειμαι στο υπογραφω,εχω προσωπο με σχεδον τελεια χαρακτηριστικα.
Ξαναδιάβασε προσεκτικά (αν ξέρεις αν διαβάζεις,που πολύ αμφιβάλλω) τα σεντόνια που έγραψα πριν λίγη ώρα......

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
καταρχιν 6 δεν ειναι ασχημη αλλα μετρια,ασχημη ειναι 5 5μισι και 4 επισης δεν ειπα οτι εχεις αδικο και οι μετριες μπορει να ειναι αντιπαθητικες μερικες αλλα ειναι πιο πιθανον να βρεις μετρια και καλη σε χαρακτηρα τωρα 8αρι και καλο χαρακτηρα ξεχνα το,ενταξει δε ειπαμε να παμε και σε 5αρι 5μισι που ειναι πατος αλλα ενα6 και πανω που ειναι μετριο ειναι μια χαρα.
γραφεις οτι εισαι ωραιος...δεν εχω καταλαβει που ζοριζεσαι στο θεμα γυναικα και δεν βρισκεις...δωσε μου καποιο στιγμα...δεν την πεφτεις;τι;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
γραφεις οτι εισαι ωραιος...δεν εχω καταλαβει που ζοριζεσαι στο θεμα γυναικα και δεν βρισκεις...δωσε μου καποιο στιγμα...δεν την πεφτεις;τι;
αδερφε δε θα κατσω να σου πω τι κανω και τι δε κανω οπως δε μου λες τα προσωπικα σου μη περιμενεις να στα πω.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ποια σεντονια ειπες ξεκαθαρα οποιος ειναι καλο παιδι ειναι ασχημος η μεγιστη πατατα.
Ξαναδιάβασε,αν ξέρεις να διαβάζεις βέβαια και προσπάθησε να καταλάβεις (αν και λιγάκι δύσκολο μιας και στερείσαι νοημοσύνης) σε ποια ποστ τρολαρα και σε ποιά έγραψα σοβαρά

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ξαναδιάβασε,αν ξέρεις να διαβάζεις βέβαια και προσπάθησε να καταλάβεις (αν και λιγάκι δύσκολο μιας και στερείσαι νοημοσύνης) σε ποια ποστ τρολαρα και σε ποιά έγραψα σοβαρά
αν τρολαρες τοτε οκ γιατι αν το ελεγες σοβαρα εχεις θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom