Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.819
Πόντοι
12.756
αδερφε δε θα κατσω να σου πω τι κανω και τι δε κανω οπως δε μου λες τα προσωπικα σου μη περιμενεις να στα πω.
αν τα θεωρεις προσωπικα δεν επιμενω αν και δεν νομιζω οτι ειναι και κατι κακο να αναφερεις που ζοριζεσαι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.449
Πόντοι
27.261
καταρχιν 6 δεν ειναι ασχημη αλλα μετρια,ασχημη ειναι 5 5μισι και 4 επισης δεν ειπα οτι εχεις αδικο και οι μετριες μπορει να ειναι αντιπαθητικες μερικες αλλα ειναι πιο πιθανον να βρεις μετρια και καλη σε χαρακτηρα τωρα 8αρι και καλο χαρακτηρα ξεχνα το,ενταξει δε ειπαμε να παμε και σε 5αρι 5μισι που ειναι πατος αλλα ενα6 και πανω που ειναι μετριο ειναι μια χαρα.
η αγαπημενη wine ειχε αυτοβαθμολογηθει στο 6 και ολοι ειχαν κανει 4 προφιλ ο καθενας, με τις πορτες που τους εριχνε.
απλα να θυμησω :tooth:

υ/γ γυρνα πισω η' εστω τηλεφωνα ❤️

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
αν τα θεωρεις προσωπικα δεν επιμενω αν και δεν νομιζω οτι ειναι και κατι κακο να αναφερεις που ζοριζεσαι
ισως απλα να μη τη πεφτω τοσο συχνα δλδ εχω προσπαθησει σε καμια 10αρια συνολο οπου με τη μια εκανα κατι μικρο αλλα και με αυτη τη μια να μην εκανα τιποτα και να μην ειχα κανει με καμια εκτος ιεροδουλης τιποτα απολυτως παλι στα αρχιδια μου ξερω οτι εχω ωραιο προσωπο δε περιμενω απο σενα και τις τελειωμενες εξω καταλαβες?εσυ εισαι ο κλασσικος ανεγκεφαλος που λες αμα εισαι ωραιος βρισκεις παντα εμ ελα που οι πατσαβουρες δε τους αρκει το ωραιο προσωπο αλλα θελουν αλλα πραγματα οπως αυτοπεποιθηση και να δειχνεις μεγαλος εγω δειχνω ακομα 22 χρονων αγουρο παιδακι,αλλα σου ξαναλεω στο πουτσο μου τι λες εσυ και τι θεωρουν αυτες προτυπα να πατε να πνιγειτε και συ και αυτες ξερω τι αξιζω.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
η αγαπημενη wine ειχε αυτοβαθμολογηθει στο 6 και ολοι ειχαν κανει 4 προφιλ ο καθενας, με τις πορτες που τους εριχνε.
απλα να θυμησω :tooth:

υ/γ γυρνα πισω η' εστω τηλεφωνα ❤️
αυτο σου λεω ρε μπρο δεν ειναι ολες οι μετριες καλες εχει και ζαβες αλλα ειναι πιθανοτερο να βρεις 6αρι με καλο χαρακτηρα 8αρι με τιποτα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εκτιμα καμια τα καλλη σου η στο χειροκινητο την βγαζεις;
Μπορει να λεμε διαφορα για τις γυναικες αλλα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων το ενστικτο τους για την επιλογη συντροφου ειναι αλανθαστο
Προνοησε η φυση για αυτο, το ειδος πρεπει να βελτιωνεται
Για αυτο δεν ειμαστε ακομα homo erectus
εισαι και ανιδεος ποιος σου ειπε οτι ειναι αλανθαστο το εστικτο τους που μερικες τα φτιαχνουν με κατι τυπους που δε βλεπονται απο θεμα χαρακτηρα αλλα και φαινονται αντιπαθητικοι σου ειπα πιο πανω σε 10 μιλησα με τη μια εκανα κατι μικρο αλλα και με αυτην τη μια να μην εκανα τιποτα παλι στα αρχιδια μου δε με αφορα η ηλιθια γνωμη σου ουτε οι γκομενες εξω με νοιαζει τι θα πουν για μενα εγω ξερω οτι εχω σουπερ προσωπο και λεγε εσυ οτι παπαρια θελεις,ετσι και αλλιως δε τη βγαζω στο χειροκινητο γιατι παω φουλ μπουρδελα 3 χρονια καριερας και εχω πληρωσει 23 φορες 19 ξεκινησα ειμαι 22 και εχω γαμησει κατι πανεμορφες ιεροδουλες και μια φορα με ειχε χυσει ιεροδουλη απο το σεξ που καναμε περασε καλα η κουκλα. αλλα και εγω σουπερ ειχα περασει.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.491
Πόντοι
3.656
Μπορει να λεμε διαφορα για τις γυναικες αλλα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων το ενστικτο τους για την επιλογη συντροφου ειναι αλανθαστο
Προνοησε η φυση για αυτο, το ειδος πρεπει να βελτιωνεται
Για αυτο δεν ειμαστε ακομα homo erectus

Όντως,το ένστικτό τους να βρίσκουν μαλάκες είναι αλάνθαστο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.819
Πόντοι
12.756
ισως απλα να μη τη πεφτω τοσο συχνα δλδ εχω προσπαθησει σε καμια 10αρια συνολο οπου με τη μια εκανα κατι μικρο αλλα και με αυτη τη μια να μην εκανα τιποτα και να μην ειχα κανει με καμια εκτος ιεροδουλης τιποτα απολυτως παλι στα αρχιδια μου ξερω οτι εχω ωραιο προσωπο δε περιμενω απο σενα και τις τελειωμενες εξω καταλαβες?εσυ εισαι ο κλασσικος ανεγκεφαλος που λες αμα εισαι ωραιος βρισκεις παντα εμ ελα που οι πατσαβουρες δε τους αρκει το ωραιο προσωπο αλλα θελουν αλλα πραγματα οπως αυτοπεποιθηση και να δειχνεις μεγαλος εγω δειχνω ακομα 22 χρονων αγουρο παιδακι,αλλα σου ξαναλεω στο πουτσο μου τι λες εσυ και τι θεωρουν αυτες προτυπα να πατε να πνιγειτε και συ και αυτες ξερω τι αξιζω.
ενταξει εισια ο κλασσικος πιτσιρτοκος ξερολιδης...ειμαι απο τους ελαχιστους π[ου δεν στην εχω πει και προσπαθω να κουβεντιασω μαζι σου..ε κανε οτι θες τελος απο μενα...θα περασεις δυσκολα στην ζωη σου να το ξερεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.819
Πόντοι
12.756
θα σε πουνε παλι σκουπιδι και θα ερθεις απο εκει κλαιγοντας ... να ξερεις δεν θα σου ανοιξουμε
ελα τραβα γαμησου ρε φυλακοβιε του λευκου κολαρου...γραφω σοβαρα σε αυτιστικα παιδια σε βα σου το

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.783
Πόντοι
12.756
ελα τραβα γαμησου ρε φυλακοβιε του λευκου κολαρου...γραφω σοβαρα σε αυτιστικα παιδια σε βα σου το
εγω σου μιλάω όμορφα ...
ασε τα παιδια εδω να κανουν οτι θελουν
δεν μπορεις να βοηθησεις εσυ , χειροτερα μπορεις να τους τα κάνεις μόνο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ενταξει εισια ο κλασσικος πιτσιρτοκος ξερολιδης...ειμαι απο τους ελαχιστους π[ου δεν στην εχω πει και προσπαθω να κουβεντιασω μαζι σου..ε κανε οτι θες τελος απο μενα...θα περασεις δυσκολα στην ζωη σου να το ξερεις
Δε θέλω συζητήσεις με ανθρώπους που δε έχουν μυαλό όταν λες έχεις εμφάνηση γιατί δυσκολεύεσαι δείχνεις ότι είσαι μωρό αλλά μετράνε για να μη δυσκολεύεται κάνεις το να είσαι κοινωνικός το να έχεις αυτοπεποίθηση τουλάχιστον για τα καμμένα μυαλά των γυναικών.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.833
Πόντοι
5.595
Δεν είναι ούτε καλό παιδί ούτε κακό παιδί.
Το 90% είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και ανάλογα τη δική του ηλικία ο καθένας και τις ηλικίες που στοχεύει να πληρεί κάποια στάνταρ.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546
Δε θέλω συζητήσεις με ανθρώπους που δε έχουν μυαλό όταν λες έχεις εμφάνηση γιατί δυσκολεύεσαι δείχνεις ότι είσαι μωρό αλλά μετράνε για να μη δυσκολεύεται κάνεις το να είσαι κοινωνικός το να έχεις αυτοπεποίθηση τουλάχιστον για τα καμμένα μυαλά των γυναικών.
Φιλαράκο, ο αθηναίος είναι από τους λίγους ξηγημένους ανθρώπους εδώ μέσα. Ξαναπροσπάθησε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
10 πεσιματα εκανα στην πρωτη γυμνασιου τυπε :confused: ποσο χρονων εισαι τελικα?? Να ξερεις οι γυναικες δεν κατακτωνται δια της αποστασεως..θελουν μεγαλη προσπαθεια και ας ερθουν ηττες, δεν το βαζεις κατω ΠΟΤΕ!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406

θα φας μπουλινγκ πουστρακο
τυπε αφηνω αυτο εδω σε περιπτωση που δεν το προσεξες :grin:

ιστορια δεν το εχω παιξει ποτε σε γυναικα..παντα ειμαι ο εαυτος μου και σε οποια αρεσω...σε καποιες ξεκωλιαρες το επαιζα και πιο φτωχος και υποβιβαζα το επαγγελμα μου επιτηδες...
οι γκολντ ντιγκερς εκοβαν λασπη οι καλες εμεναν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.250
Πόντοι
3.656
Υπάρχει διαφορά μεταξύ καλού παιδιού και του ακοινώνητου για διάφορους λόγους τύπου στο σχολείο και τη σχολή αργότερα. Προφανώς οι γκόμενες σε αυτές τις ηλικίες θα γουστάρουν τον πιο εξωστρεφή και με αυτοπεποίθηση τύπο...και αυτό σε αυτές τις ηλικίες πήγαινε παρέα με το ''κακό παιδί''.

Σε άλλες ηλικίες όμως δηλαδή μετά τα 25-30 κτλπ δεν παίζει ρόλο αυτό...ίσα ίσα που αν στα 30 σου την πίνεις κάθε σάββατο και ζεις με το νοίκι των γωνιών σου καμία γκόμενα δεν θα γουστάρει όσα τατοο και να έχεις.

Ξέχωρα από αυτά..αν κάποιος είναι στόκος, χωρίς χιούμορ με ενωμένα φρύδια και πιο βαρετός από το θάνατο....όσο καλό παιδί και νανε ποια γκόμενα θα τον θέλει?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom