Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
συμφωνω απολυτα και γι αυτο οπως ηδη εγραψα ψαχνουν καποιον να τους το θυμισει. δλδ σιγουρια-αυτοπεποιθηση
Η μέση γυναίκα οδηγά αυτοκίνητο, βρίζει-βαράει, καπνίζει, έχει ταττού. Άρα ... ο άντρας που θα της θυμίσει τη θέση της πρέπει να οδηγά ελικόπτερο, να σκοτώνει με το βλέμμα, να κάνει κόκα και να μοιάζει κάπως έτσι:

5f6cd7e41f8d9.PNG

:grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Όχι ρε μπρο είμαι σίγουρος εδώ μέσα πως κάποιοι μπορούν αλλά οι περισσότεροι όχι εσύ είσαι ο κλασικός σπαστικός που λέει ρετσετες,ξέρω 20 έως 30 άτομα που δε έχουν κάνει σχέση ηλικία 18 έως 29 δλδ αυτοί όλοι πρέπει να γίνουν καλόγεροι πόσο παπάρας είσαι?χωρίς παρεξήγηση αλλά μη λες πράγματα που δε ισχιουν σχέση ξέρω πολλούς να μην έχουν κάνει σε ηλικία 18 έως 30 όλοι καλόγεροι αυτοί πρέπει να γίνουν με τα δικά σου καμμένα μυαλά? Μακάρι μπρο να είσαι από αυτούς που να μπορεί δε έχω θέμα ειλικρινά αντίθετα εσύ έχεις κόμπλεξ,και λες πράγματα που δε στέκουν ξέρω 20 έως 30 άτομα εγώ και οι φίλοι μου τα ίδια λένε ξέρουν και αυτοί δε μπορεί εσύ ο παπαρας να λες ότι όλοι αυτοί είναι για καλόγεροι πόσο δλδ αμόρφωτος είσαι και εκτός πραγματικότητας?και τέλος ποιος σου είπε ότι δε μπορω ρε παπάρα?μια χαρά με κοίτανε έξω κοπελες έχω τα μούσια μου ψηλός είμαι μια χαρά εσύ είσαι ένας old boy όπως λες στο όνομα σου και ζηλεύεις που δεν είσαι 22 Άρης μουσατος ψηλός σα και μένα με σώμα δεμενο.
Οτι να ναι! ? αστο γιατι δεν εχεις καμια επαφη με τον εξω κοσμο. Οποτε ειναι και αχρειαστο να καθομαι να σε απανταω συνεχεια.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το λάθος που κάνετε είναι ότι λέτε ότι έχετε ελατοματσ δεν είσαστε τέλειοι κτλ.. Εμείς είμαστε άντρες που σιμαινει είμαι το ανώτερο φύλο.. Άμα έχω ελαττώματα η όχι δεν θα δώσω λογαριασμό στις ελλεινιδες.. Εγώ είμαι raw.. Η με δέχετε η όχι.. Δεν θα αλλάξω εγώ για την κάθε καριόλα..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οτι να ναι! ? αστο γιατι δεν εχεις καμια επαφη με τον εξω κοσμο. Οποτε ειναι και αχρειαστο να καθομαι να σε απανταω συνεχεια.
μπρο εσυ δεν εχεις επαφη και φαινεται ποσο ασχετος εισαι απο τα παντα γιαυτο μη λες αποψη γιατι ειναι ακυρη τσαο δε μιλαω με στερεοτιπικους βλακες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.748
Πόντοι
3.656
Το λάθος που κάνετε είναι ότι λέτε ότι έχετε ελατοματσ δεν είσαστε τέλειοι κτλ.. Εμείς είμαστε άντρες που σιμαινει είμαι το ανώτερο φύλο.. Άμα έχω ελαττώματα η όχι δεν θα δώσω λογαριασμό στις ελλεινιδες.. Εγώ είμαι raw.. Η με δέχετε η όχι.. Δεν θα αλλάξω εγώ για την κάθε καριόλα..

Αυτές όμως έχουν το μουνί

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
μπρο εσυ δεν εχεις επαφη και φαινεται ποσο ασχετος εισαι απο τα παντα γιαυτο μη λες αποψη γιατι ειναι ακυρη τσαο δε μιλαω με στερεοτιπικους βλακες.
Συνηθως οποιος βριζει γιατι δεν εχει να πει κατι αλλο,ειναι και αυτος που εχει το προβλημα/προβληματα..να τα κοιταξεις σ'ενα καλο γιατρο, γιατι μετα θα ειναι αργα. Αντε καληνυχτα και καλη τυχη!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Αυτές όμως έχουν το μουνί
Εμείς δίνουμε αξία στο μουνι τους.. Πριν χίλια χρόνια τις γαμούσανε και μετά δουλεβανε και στα χωράφια οι γκόμενές.. Ηταν πολύ ξεκάθαρο οι ρολόι.. Ο άντρας ητνα το ανώτερο φύλο, η γκόμενές ήταν ιδιοκτησία του άντρα.. Ο χριστιανισμος ήταν που γαμησε αφτη την ισορροπία μεταξύ αντρα και γινεκας

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Συνηθως οποιος βριζει γιατι δεν εχει να πει κατι αλλο,ειναι και αυτος που εχει το προβλημα/προβληματα..να τα κοιταξεις σ'ενα καλο γιατρο, γιατι μετα θα ειναι αργα. Αντε καληνυχτα και καλη τυχη!
φιλε δεν εχω καποιο θεμα μαζι σου αλλα αυτο που λες οτι οποιος ειναι 18 εως 22 και δε εχει κανει σχεση να γινει καλογερος ειναι η μεγιστη ρετσετα πραγματικα ξερω απειρους ανθρωπους που δεν εχουν κανει σχεση και ηλικια οχι 22 αλλα 25 ολοι πρεπει να γινουν καλογεροι δλδ με τις δικες σου αποψεις?δε συμφωνουνε οι ιδεες μας ρε φιλε καθολου,λοιπον καλη συνεχεια να εχεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το Αφγανιστάν πχ με τους ταλιμοαν ίσως να δείχνει το δρόμο.. Μπορει να εφαρμοστεί μοντέλο Αφγανιστάν και Ιράν στην Ευρώπη? Πιθανόν,αλλά πρώτα πρέπει να πιάσει πάτο η Ευρώπη.. Μετά από 59χρονια ίσως να θέλουν από μόνοι τους οι άνθρωποι ένα ισλαμικό μοντέλο, με ξεκάθαρος ρόλους, όπου ο άντρας θα ειναι ο ανώτερος και η γινεκα ιδιοκτησία του.. Έτσι μόνο θα έχουμε μέλλον σαν κοινωνία, θα έχουμε οικογένειες, παιδιά.. Τώρα όλα πουτανα εξ αι, κουμάντο κάνουνε οι πυρφοροι οι ελλεινιδες και οι γκει.. ?.. Αυτό το μοντέλο όμως δεν μπορεί να παραμείνει όπως έχει για πολλά χρόνια ακόμα..

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Το Αφγανιστάν πχ με τους ταλιμοαν ίσως να δείχνει το δρόμο.. Μπορει να εφαρμοστεί μοντέλο Αφγανιστάν και Ιράν στην Ευρώπη?
άστο φίλε, να κάνουμε από 5-10 παιδιά πεταμένα στο πουθενά και να μας κόβουν το πουτσόδερμα να μην μπορούμε να τον παίξουμε για να γίνουμε ψυχοπαθείς. Να λείπει. Στην πυρά καλύτερα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Άσε, κι αυτοί με την ψυχή στο στόμα είναι. 24 ώρες το 24ωρο να κάνουν τον ψυχολόγο και ζήτημα αν γαμάνε καμιά φορά το μήνα.
Σιγά μην θέλουν και παραπάνω με τις "καλλονες" που συνοδεύουν!!!:upsidedown::shower::sopase::vomit:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
παρακαλεστό μουνί - ξινό γαμήσι. Τα κακά παιδιά δεν παρακαλάνε για μουνί, γι αυτό γαμάνε.
Τα κακα παιδιά είναι μέχρι τα 20 ...θα βρουν κανένα καμμένο σαχλοκουδουνο και θα μοστραρουν το καλό παιδί στις φίλες τους.Μετα τον Στρατό αν παραμένουν καλά παιδιά καταντανε ναυάγια ,χωρίς δουλειά που ζουν παρασιτικά από την σύνταξη των γονιών.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.951
Πόντοι
3.506
καποια στιγμη ομως θα πρεπει να αναλογιστουμε τι κανουμε εμεις για να βελτιωσουμε τον εαυτο μας και οχι μονο κριτικη στις γυναικες. τι προσφερω εγω για να εχω μια ομορφη και καθως πρεπει γυναικα? μεσες ακρες νμζ τα δυο φυλλα ψαχνουν το ιδιο πραγμα στο βαθος ασχετα με το τι δηλωνουν. ασφαλεια και προοπτικη για μια ευτυχισμενη οικογενεια. ναι εχουν χαλασει οι γυναικες λογω κινηματος και χειραφετισης αλλα στο βαθος παραμενουν γυναικες και πρεπει απλα να βρουμε το κουμπι τους να το πατησουμε. ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ο καθενας το μεταφραζει οπως θελει.
Πολύ σωστά και να προσθέσω οτι θα πρέπει που και που, με τον τροπο μας να τις κάνουμε να αισθάνονται θηλυκά !

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
παρακαλεστό μουνί - ξινό γαμήσι. Τα κακά παιδιά δεν παρακαλάνε για μουνί, γι αυτό γαμάνε.
Τα κακά παιδιά γαμανε μόνο κάτι γελοίες στον εγκέφαλο που θέλουν καγκουρια αυτές σου ξαναλέω δε πιάνονται ως άνθρωποι,είναι γελοίες,εγώ τουλάχιστον αυτές τις έχω στο φτίσιμο τις καγκουρισες,οι κοπέλες οι σωστές πρέπει να εκτιμάνε μόνο εκείνον που τις αγαπά και να μη τις ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει αυτοπεποίθηση η όχι ούτε αν είναι το κακό παιδί ούτε σώματα,αυτές που νοιάζονται για αυτοπεποίθηση σώματα το κακό το παιδί και όχι να βρουν κάποιον να τις αγαπά και σέβεται είναι οι πιο γελοίες κατάλαβε το,για να θέλει η άλλη το κακό παιδί πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένη και ληγμένη στο μυαλό,σκέψου είχα βγει με μια που ήταν χωρίς μπέσα παρόλα αυτά τα καλά παιδιά τα ήθελε,πρέπει δλδ να είναι πολύ πάτος στο μυαλό για να θέλει η άλλη κακά παιδιά,αφού ακόμα και η βλαμμένη χωρίς μπέσα δε είχε πρόβλημα με το να βρει καλό παιδί σαν εμένα ή όποιον σα εμένα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τα κακα παιδιά είναι μέχρι τα 20 ...θα βρουν κανένα καμμένο σαχλοκουδουνο και θα μοστραρουν το καλό παιδί στις φίλες τους.Μετα τον Στρατό αν παραμένουν καλά παιδιά καταντανε ναυάγια ,χωρίς δουλειά που ζουν παρασιτικά από την σύνταξη των γονιών.
Δε σημαίνει ότι όποιος πάει στρατό γίνεται μετά το κακό παιδί,το να είσαι καλο παιδί είναι στον άνθρωπο άμα γεννήθηκες καλός και όχι Καραγκιόζης πάντα θα είσαι καλός,επίσης δε σημαίνει όποιος δε έχει πάει φαντάρος είναι το καλό το παιδί και στο λέω γιατί ξέρω παραδείγματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Δε σημαίνει ότι όποιος πάει στρατό γίνεται μετά το κακό παιδί,το να είσαι καλο παιδί είναι στον άνθρωπο άμα γεννήθηκες καλός και όχι Καραγκιόζης πάντα θα είσαι καλός,επίσης δε σημαίνει όποιος δε έχει πάει φαντάρος είναι το καλό το παιδί και στο λέω γιατί ξέρω παραδείγματα.
Ο Στρατός για πολλούς είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν από το σπίτι...για αυτό λέω ότι ίσως αν το παίζουν κακα παιδιά δεν βγει σε καλό έξω από τον Στρατό.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ο Στρατός για πολλούς είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν από το σπίτι...για αυτό λέω ότι ίσως αν το παίζουν κακα παιδιά δεν βγει σε καλό έξω από τον Στρατό.
Πριν είπες άλλο ότι όποιος δε έχει παει στρατό και ζει από τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς είναι το καλό το παιδί λάθος έχω παράδειγμα ανθρώπου που ζει από γονείς και είναι μαλακας επίσης ξέρω τύπους που και πριν πάνε και μετά μαλακές ήταν μαλακές μείνανε άρα αυτό που λες είναι λίγο ρετσετα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Φαντάζομαι το εννοείς από την άποψη ότι είσαι μακρυά από το πατρικό σου, και πρέπει να βασιστείς στις δικές σου πλάτες και όχι στις πλάτες των γονιών σου. Αν το λες έτσι, ναι συμφωνώ. Αν και τα "κακά" παιδιά, μαγκιά, "αλητεία", καγκουριά, και όλα τα συναφή, έχουν μάθει να επιβιώνουν μόνοι τους. Αντίθετα, τα "καλά" παιδιά είναι αυτά που έχουν το θέμα. Μια ζωή ύπο την προστασία των γονέων.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.748
Πόντοι
3.656

Οι περισσότεροι πριν τον στρατό έχουν πάει φοιτητές,οπότε έχουν φύγει απ'το σπίτι.Μόνο κάτι χωριάτες και καθυστερημένοι πάνε στα 18 και φεύγουν πρώτη φορά απ'το σπίτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom