Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.906
- Πόντοι
- 3.506
Ειναι το αντίθετο από τα κακά παιδιάΌρισέ μου αν έχεις την καλοσύνη τον όρο "καλά παιδιά"
Ειναι το αντίθετο από τα κακά παιδιάΌρισέ μου αν έχεις την καλοσύνη τον όρο "καλά παιδιά"
Ειναι το αντίθετο από τα κακά παιδιά
Και όπως είχε γράψει και ο Μέγας Αλέξανδρος '' Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για αυτόν που θα προσπαθήσει'' !Οφείλω να ομολογήσω πως εγώ μεγάλωσα σε άλλες εποχές. Τώρα η μοναξιά είναι πολύ μεγάλο θέμα. Μην αφήσεις τη ζωή να σε οδηγήσει σε ατραπούς που δεν σου αρέσουν. Μην μείνεις άπραγος και χάσεις το παιχνίδι. Πάλεψε γι' αυτά που σου αρέσουν. Τουλάχιστον μη σου μείνει η πικρία πως δεν προσπάθησες. Αν και πιστεύω πως αν θες κάτι πολύ θα το πετύχεις. Όπως είπε κι ο ατάλαντος ο Κοέλιο. Θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να συμβεί
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Είμαι κοντά στα 50 σήμερα, γυρίζοντας σπίτι, κατά τις 21:00, από τη δουλειά, ξέχασα να πάρω φαγητό για τον μουργο της γειτονιάς. Έκανα μια διαδρομή γύρω στα 2 χλμ για να βρω φαγητό να του αφήσω και να τον παρακολουθώ με χαρά να τρώει. Άλλοι αυτό το λένε μαλακία, εγώ το λέω καλοσύνη.Όρισέ μου αν έχεις την καλοσύνη τον όρο "καλά παιδιά"
Ελπίζω να μην είχες κατά νου κάτι πιο φιλοσοφημένο όπως το καλός καγαθός και να στο χάλασα μπράτε.Όρισέ μου αν έχεις την καλοσύνη τον όρο "καλά παιδιά"
Παιζει να μην εχει γραφτει στην παγκοσμια λογοτεχνια μεγαλυτερη μαλακια απο αυτη. Παντου γυρω μου βλεπω ανθρωπους που θελουν παρα πολυ καποια πραγματα και το συμπαν μονο τρικλοποδιες τους βαζειΌπως είπε κι ο ατάλαντος ο Κοέλιο. Θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να συμβεί
Είναι απλά για τη μαλακία. Το positive thinking. Θετική ενέργεια, όπως θες πες το...Παιζει να μην εχει γραφτει στην παγκοσμια λογοτεχνια μεγαλυτερη μαλακια απο αυτη. Παντου γυρω μου βλεπω ανθρωπους που θελουν παρα πολυ καποια πραγματα και το συμπαν μονο τρικλοποδιες τους βαζει
καθε χρονο και χειροτερα σε λιγο θα δινουμε λεφτα μπας και μας κατσει καμια χοντρη..Βασικά ούτε και χοντρή δεν κάθεται τώρα μετά το κοροναιο δεν έχω κοινωνική ζωή ειδικά που έφυγα από την Αθήνα που είχα όλους τους γνωστούς μου
Καθόλου, ίσα ίσα με κάλυψες δεόντως!Ελπίζω να μην είχες κατά νου κάτι πιο φιλοσοφημένο όπως το καλός καγαθός και να στο χάλασα μπράτε.
Και πολυ σού πέφτεικαθε χρονο και χειροτερα σε λιγο θα δινουμε λεφτα μπας και μας κατσει καμια χοντρη..
καθε χρονο και χειροερα τυπε σε λιγο θα δινουμε λεφτα μαπς και μας κατσει καμια χοντρηΒασικά ούτε και χοντρή δεν κάθεται τώρα μετά το κοροναιο δεν έχω κοινωνική ζωή ειδικά που έφυγα από την Αθήνα που είχα όλους τους γνωστούς μου
Δε θέλω ηττοπάθεια. Δεν οδηγεί πουθενά η εσωστρέφεια παρά μόνο σε άσχημες καταστάσεις...καθε χρονο και χειροτερα σε λιγο θα δινουμε λεφτα μπας και μας κατσει καμια χοντρη..
Τελικά βρε καυμενε Αλμπάνη αμφιβάλλω αν έχεις γαμησει ποτέ .εδω να πουμε οτι αλλο καλο παιδι αλλος μαλακας..οι γινεκες τα μιριζοντε αφτα..
Στα τέτοια μου τώρα η άποψη σουΤελικά βρε καυμενε Αλμπάνη αμφιβάλλω αν έχεις γαμησει ποτέ .
Σεχει φάει η μαλακια κι αυτό σε κάνει να λες όλο κακίες .
Πήγαινε σε κάνα μπουρδέλο να ηρεμήσεις λίγο .
Τώρα ξέρεις μας στεναχωρησες.Στα τέτοια μου τώρα η άποψη σου
Η περιπετεια εχει και ρισκο.η περιπετεια ομως πολλες φορες σε κακο βγαινει στις βλαμμενες,δλδ αυτα τα περιπετειωδη αγορακια ή τις κερατωνουν ή τις χτυπανε και βριζουν ενω αμα βρισκαν καλα παιδια δε θα ειχαν τετοια προβληματα,και θα ειχαν καλες αναμνησεις απο τις σχεσεις τους οχι κακες.
Ακριβώς αμα μερικες θελουν περιπετειες θα ρισκάρουν και τη τύχη τους η οποία μπορεί να μη είναι καλή με τα εεμαλια που επιλέγουν μερικές όχι όλες.Η περιπετεια εχει και ρισκο.
αν το ελεγες αυτο και σε ειχα διπλα μου, θα ετρωγες κατι χωριατικες μπατσες, που θα πηγαιναν συννεφο. κοκκινο θα στον εκανα το σβερκοΟι περισσότεροι πριν τον στρατό έχουν πάει φοιτητές,οπότε έχουν φύγει απ'το σπίτι.Μόνο κάτι χωριάτες και καθυστερημένοι πάνε στα 18 και φεύγουν πρώτη φορά απ'το σπίτι
αν το ελεγες αυτο και σε ειχα διπλα μου, θα ετρωγες κατι χωριατικες μπατσες, που θα πηγαιναν συννεφο. κοκκινο θα στον εκανα το σβερκο