Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Ευτυχώς που δεν είμαι δίπλα σου δηλαδή χωριαταραίε καθυστερημένε
Eιρηνη υμίν...
Συνήθως όσοι πάνε στα 18 στον Στρατό δεν προχωράνε στα γράμματα και μετά βγαίνουν στην βιοπάλη επίσημα(ανεπίσημα έχουν διανύσει πολύ δρόμο σε σχέση με τους πιο πολλούς στην ίδια ηλικια).
Νομίζω ότι πιο καθυστερημένοι είναι κάτι βουτυρομπεμπεδες που μέχρι να τελειώσουν τις σπουδές εντός η εκτός εισαγωγικων έχουν πάει 30 χρόνων και ως στρατιώτες δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί γιατί δεν αντέχουν στην πίεση .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.118
Πόντοι
3.506
Ακριβώς αμα μερικες θελουν περιπετειες θα ρισκάρουν και τη τύχη τους η οποία μπορεί να μη είναι καλή με τα εεμαλια που επιλέγουν μερικές όχι όλες.
Γιατί ρε τύπε τι κακό έχει η περιπέτεια δηλαδή? Mind games είναι και ίσα ίσα που κάνουν ενδιαφέρουσα την όλη κατάσταση

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Γιατί ρε τύπε τι κακό έχει η περιπέτεια δηλαδή? Mind games είναι και ίσα ίσα που κάνουν ενδιαφέρουσα την όλη κατάσταση
ασε μας ρε φιλε με τα βρωμορεμαλια που βρισκουν μερικες τιποτενιες,κατι ρεμαλους για φτισιμο βρισκουν ορισμενες τσουλες,οχι ολες εχει και διαμαντια αλλα ορισμενες ειναι τσουλαρες για κλασιμο και αυτες και οι χαζορεμαλογκομενοι τους,αν ο αντρας δεν ειναι καλο παιδι που να μπορει να αγαπησει μια γυναικα και αντιθετων ειναι αληταρας που το παιζει οτι την εχει στο φτυσιμο και αυτη κολλαει ειναι για χλεπα και ο ενας και η αλλη.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.118
Πόντοι
3.506
ασε μας ρε φιλε με τα βρωμορεμαλια που βρισκουν μερικες τιποτενιες,κατι ρεμαλους για φτισιμο βρισκουν ορισμενες τσουλες,οχι ολες εχει και διαμαντια αλλα ορισμενες ειναι τσουλαρες για κλασιμο και αυτες και οι χαζορεμαλογκομενοι τους,αν ο αντρας δεν ειναι καλο παιδι που να μπορει να αγαπησει μια γυναικα και αντιθετων ειναι αληταρας που το παιζει οτι την εχει στο φτυσιμο και αυτη κολλαει ειναι για χλεπα και ο ενας και η αλλη.
Μα τι είπα :think:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τα κακά παιδιά γαμανε μόνο κάτι γελοίες στον εγκέφαλο που θέλουν καγκουρια αυτές σου ξαναλέω δε πιάνονται ως άνθρωποι,είναι γελοίες,εγώ τουλάχιστον αυτές τις έχω στο φτίσιμο τις καγκουρισες,οι κοπέλες οι σωστές πρέπει να εκτιμάνε μόνο εκείνον που τις αγαπά και να μη τις ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει αυτοπεποίθηση η όχι ούτε αν είναι το κακό παιδί ούτε σώματα,αυτές που νοιάζονται για αυτοπεποίθηση σώματα το κακό το παιδί και όχι να βρουν κάποιον να τις αγαπά και σέβεται είναι οι πιο γελοίες κατάλαβε το,για να θέλει η άλλη το κακό παιδί πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένη και ληγμένη στο μυαλό,σκέψου είχα βγει με μια που ήταν χωρίς μπέσα παρόλα αυτά τα καλά παιδιά τα ήθελε,πρέπει δλδ να είναι πολύ πάτος στο μυαλό για να θέλει η άλλη κακά παιδιά,αφού ακόμα και η βλαμμένη χωρίς μπέσα δε είχε πρόβλημα με το να βρει καλό παιδί σαν εμένα ή όποιον σα εμένα.
Οι άλλες όμως, οι σοβαρές, δε γαμιούνται ή θέλουν γάμο. Δηλαδή καλό παιδί = σχεσάκιας, πάροχος διατροφής. Ο κακός γαμάει και φεύγει.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
τώρα ψάχνει γκόμενα...
Τελικα με δικαιωσε.Σε αλλο νημα λεει οτι τον χειμωνα τον παιζει μια με δυο φορες τη μερα και το καλοκαιρι τρεις.
Το κακο ειναι οτι δεν του καθεται ουτε πατριωτισσα του.
Η υπερμαλακινση τουχει θολωσει το μυαλο.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οι άλλες όμως, οι σοβαρές, δε γαμιούνται ή θέλουν γάμο. Δηλαδή καλό παιδί = σχεσάκιας, πάροχος διατροφής. Ο κακός γαμάει και φεύγει.
αμα θελω να γαμησω μπρο παω σε μπουρδελω εγω σοβαρη θελω για σχεση γιατι ειμαι το καλο το παιδι και εγω,να το παμε σιγα σιγα και οποτε θελει εκεινη να προχωρησουμε,εγω τις γελοιες τις κατουραω,μονο σοβαρες κοπελες.

• Like

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
τυπε μου εισαι gamer? :rockon: :rockon:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
αμα θελω να γαμησω μπρο παω σε μπουρδελω εγω σοβαρη θελω για σχεση γιατι ειμαι το καλο το παιδι και εγω,να το παμε σιγα σιγα και οποτε θελει εκεινη να προχωρησουμε,εγω τις γελοιες τις κατουραω,μονο σοβαρες κοπελες.

Σε καταλαβαίνω, αλλά το κυνήγι έχει άλλη γεύση ρε γμτ.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σε καταλαβαίνω, αλλά το κυνήγι έχει άλλη γεύση ρε γμτ.
ποιος σου ειπε οτι δε κινηγαω?αλλα σοβαρες για σχεση και αμα τυχει και καμια ξεπετα μεχρι να τυχει η σοβαρη(γιατι δε ειναι πολλες οι σοβαρες πλεον) δε θα πω και οχι αλλα κυριως σχεση ψαχνω με σοβαρη.

• Like

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
ποιος σου ειπε οτι δε κινηγαω?αλλα σοβαρες για σχεση και αμα τυχει και καμια ξεπετα μεχρι να τυχει η σοβαρη(γιατι δε ειναι πολλες οι σοβαρες πλεον) δε θα πω και οχι αλλα κυριως σχεση ψαχνω με σοβαρη.
Σχέση με σοβαρή οδηγεί σε γάμο, εκτός αν θέλεις να κοροιδέψεις. (εκεί είναι άλλο παιχνίδι που καλό είναι να το αποφεύγουμε για ηθικούς λόγους)

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Ευτυχώς που δεν είμαι δίπλα σου δηλαδή χωριαταραίε καθυστερημένε
φαινεται ποιος ειναι καθυ-στερημενος και ποιος κλαιγετε ολη την ωρα που δε του καθοντε οι ελληνιδες. βρε κοριτσια, καντε κανα ψυχικο, και καθηστε του να δει και αυτου νου το πουλακι λιγη χαρα επιτελους!! καντε το καλο και να παει στο γυαλο :2funny:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σχέση με σοβαρή οδηγεί σε γάμο, εκτός αν θέλεις να κοροιδέψεις. (εκεί είναι άλλο παιχνίδι που καλό είναι να το αποφεύγουμε για ηθικούς λόγους)
οχι εγω θελω σοβαρη που απλα να εχω σχεση δε θελω γαμο και τετοια,σχεση θελω μονο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
αν το ελεγες αυτο και σε ειχα διπλα μου, θα ετρωγες κατι χωριατικες μπατσες, που θα πηγαιναν συννεφο. κοκκινο θα στον εκανα το σβερκο
Τυπε στρατό μόνο οι χαζοί πάνε οποίος έχει λεφτά δεν παιε η βάζει βυζμα και πάει πεντάγωνο..

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
καλα δεν ντρεπεστε να βριζετε τον Δασκαλο που σας δινει δωρεαν τοση γνωση ρε παλιοπαιδα ? :rockon: :rockon: :rockon:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τα έχει γαμησε8 όλα ο κουλης πλέον και να βγεις για. Ποτό πχ σήμερα, δεν θα βρεις τίποτα, αφού όλες οι ελλεινιδες πλέον είναι περιχαρακομενες στις παρέες τους, έχει η άλλη ένα γαμια και 2 φίλες και αυτό είναι, δεν την ενφιαφερει να βρει κάτι αλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom