You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 638
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.007
- Πόντοι
- 9.297
Eιρηνη υμίν...Ευτυχώς που δεν είμαι δίπλα σου δηλαδή χωριαταραίε καθυστερημένε
Συνήθως όσοι πάνε στα 18 στον Στρατό δεν προχωράνε στα γράμματα και μετά βγαίνουν στην βιοπάλη επίσημα(ανεπίσημα έχουν διανύσει πολύ δρόμο σε σχέση με τους πιο πολλούς στην ίδια ηλικια).
Νομίζω ότι πιο καθυστερημένοι είναι κάτι βουτυρομπεμπεδες που μέχρι να τελειώσουν τις σπουδές εντός η εκτός εισαγωγικων έχουν πάει 30 χρόνων και ως στρατιώτες δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί γιατί δεν αντέχουν στην πίεση .
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.118
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί ρε τύπε τι κακό έχει η περιπέτεια δηλαδή? Mind games είναι και ίσα ίσα που κάνουν ενδιαφέρουσα την όλη κατάστασηΑκριβώς αμα μερικες θελουν περιπετειες θα ρισκάρουν και τη τύχη τους η οποία μπορεί να μη είναι καλή με τα εεμαλια που επιλέγουν μερικές όχι όλες.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ασε μας ρε φιλε με τα βρωμορεμαλια που βρισκουν μερικες τιποτενιες,κατι ρεμαλους για φτισιμο βρισκουν ορισμενες τσουλες,οχι ολες εχει και διαμαντια αλλα ορισμενες ειναι τσουλαρες για κλασιμο και αυτες και οι χαζορεμαλογκομενοι τους,αν ο αντρας δεν ειναι καλο παιδι που να μπορει να αγαπησει μια γυναικα και αντιθετων ειναι αληταρας που το παιζει οτι την εχει στο φτυσιμο και αυτη κολλαει ειναι για χλεπα και ο ενας και η αλλη.Γιατί ρε τύπε τι κακό έχει η περιπέτεια δηλαδή? Mind games είναι και ίσα ίσα που κάνουν ενδιαφέρουσα την όλη κατάσταση
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.118
- Πόντοι
- 3.506
Μα τι είπαασε μας ρε φιλε με τα βρωμορεμαλια που βρισκουν μερικες τιποτενιες,κατι ρεμαλους για φτισιμο βρισκουν ορισμενες τσουλες,οχι ολες εχει και διαμαντια αλλα ορισμενες ειναι τσουλαρες για κλασιμο και αυτες και οι χαζορεμαλογκομενοι τους,αν ο αντρας δεν ειναι καλο παιδι που να μπορει να αγαπησει μια γυναικα και αντιθετων ειναι αληταρας που το παιζει οτι την εχει στο φτυσιμο και αυτη κολλαει ειναι για χλεπα και ο ενας και η αλλη.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ειπες τα αντιθετα απο αυτα που λεω τωρα ρε φιλε.Μα τι είπα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.118
- Πόντοι
- 3.506
ει
ειπες τα αντιθετα απο αυτα που λεω τωρα ρε φιλε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά με συγχωρείς..
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Οι άλλες όμως, οι σοβαρές, δε γαμιούνται ή θέλουν γάμο. Δηλαδή καλό παιδί = σχεσάκιας, πάροχος διατροφής. Ο κακός γαμάει και φεύγει.Τα κακά παιδιά γαμανε μόνο κάτι γελοίες στον εγκέφαλο που θέλουν καγκουρια αυτές σου ξαναλέω δε πιάνονται ως άνθρωποι,είναι γελοίες,εγώ τουλάχιστον αυτές τις έχω στο φτίσιμο τις καγκουρισες,οι κοπέλες οι σωστές πρέπει να εκτιμάνε μόνο εκείνον που τις αγαπά και να μη τις ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει αυτοπεποίθηση η όχι ούτε αν είναι το κακό παιδί ούτε σώματα,αυτές που νοιάζονται για αυτοπεποίθηση σώματα το κακό το παιδί και όχι να βρουν κάποιον να τις αγαπά και σέβεται είναι οι πιο γελοίες κατάλαβε το,για να θέλει η άλλη το κακό παιδί πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένη και ληγμένη στο μυαλό,σκέψου είχα βγει με μια που ήταν χωρίς μπέσα παρόλα αυτά τα καλά παιδιά τα ήθελε,πρέπει δλδ να είναι πολύ πάτος στο μυαλό για να θέλει η άλλη κακά παιδιά,αφού ακόμα και η βλαμμένη χωρίς μπέσα δε είχε πρόβλημα με το να βρει καλό παιδί σαν εμένα ή όποιον σα εμένα.
Τελικα με δικαιωσε.Σε αλλο νημα λεει οτι τον χειμωνα τον παιζει μια με δυο φορες τη μερα και το καλοκαιρι τρεις.τώρα ψάχνει γκόμενα...
Το κακο ειναι οτι δεν του καθεται ουτε πατριωτισσα του.
Η υπερμαλακινση τουχει θολωσει το μυαλο.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
αμα θελω να γαμησω μπρο παω σε μπουρδελω εγω σοβαρη θελω για σχεση γιατι ειμαι το καλο το παιδι και εγω,να το παμε σιγα σιγα και οποτε θελει εκεινη να προχωρησουμε,εγω τις γελοιες τις κατουραω,μονο σοβαρες κοπελες.Οι άλλες όμως, οι σοβαρές, δε γαμιούνται ή θέλουν γάμο. Δηλαδή καλό παιδί = σχεσάκιας, πάροχος διατροφής. Ο κακός γαμάει και φεύγει.
τυπε μου εισαι gamer?ασε μας ρε φιλε με τα βρωμορεμαλια που βρισκουν μερικες τιποτενιες,κατι ρεμαλους για φτισιμο βρισκουν ορισμενες τσουλες,οχι ολες εχει και διαμαντια αλλα ορισμενες ειναι τσουλαρες για κλασιμο και αυτες και οι χαζορεμαλογκομενοι τους,αν ο αντρας δεν ειναι καλο παιδι που να μπορει να αγαπησει μια γυναικα και αντιθετων ειναι αληταρας που το παιζει οτι την εχει στο φτυσιμο και αυτη κολλαει ειναι για χλεπα και ο ενας και η αλλη.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
παλιοτερα επαιζα 2 παιχνιδια στον υπολογιστη,πλεον πιο σπανια.τυπε μου εισαι gamer?
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
αμα θελω να γαμησω μπρο παω σε μπουρδελω εγω σοβαρη θελω για σχεση γιατι ειμαι το καλο το παιδι και εγω,να το παμε σιγα σιγα και οποτε θελει εκεινη να προχωρησουμε,εγω τις γελοιες τις κατουραω,μονο σοβαρες κοπελες.
Σε καταλαβαίνω, αλλά το κυνήγι έχει άλλη γεύση ρε γμτ.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ποιος σου ειπε οτι δε κινηγαω?αλλα σοβαρες για σχεση και αμα τυχει και καμια ξεπετα μεχρι να τυχει η σοβαρη(γιατι δε ειναι πολλες οι σοβαρες πλεον) δε θα πω και οχι αλλα κυριως σχεση ψαχνω με σοβαρη.Σε καταλαβαίνω, αλλά το κυνήγι έχει άλλη γεύση ρε γμτ.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Σχέση με σοβαρή οδηγεί σε γάμο, εκτός αν θέλεις να κοροιδέψεις. (εκεί είναι άλλο παιχνίδι που καλό είναι να το αποφεύγουμε για ηθικούς λόγους)ποιος σου ειπε οτι δε κινηγαω?αλλα σοβαρες για σχεση και αμα τυχει και καμια ξεπετα μεχρι να τυχει η σοβαρη(γιατι δε ειναι πολλες οι σοβαρες πλεον) δε θα πω και οχι αλλα κυριως σχεση ψαχνω με σοβαρη.
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
φαινεται ποιος ειναι καθυ-στερημενος και ποιος κλαιγετε ολη την ωρα που δε του καθοντε οι ελληνιδες. βρε κοριτσια, καντε κανα ψυχικο, και καθηστε του να δει και αυτου νου το πουλακι λιγη χαρα επιτελους!! καντε το καλο και να παει στο γυαλοΕυτυχώς που δεν είμαι δίπλα σου δηλαδή χωριαταραίε καθυστερημένε
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
οχι εγω θελω σοβαρη που απλα να εχω σχεση δε θελω γαμο και τετοια,σχεση θελω μονο.Σχέση με σοβαρή οδηγεί σε γάμο, εκτός αν θέλεις να κοροιδέψεις. (εκεί είναι άλλο παιχνίδι που καλό είναι να το αποφεύγουμε για ηθικούς λόγους)
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Τυπε στρατό μόνο οι χαζοί πάνε οποίος έχει λεφτά δεν παιε η βάζει βυζμα και πάει πεντάγωνο..αν το ελεγες αυτο και σε ειχα διπλα μου, θα ετρωγες κατι χωριατικες μπατσες, που θα πηγαιναν συννεφο. κοκκινο θα στον εκανα το σβερκο
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Τα έχει γαμησε8 όλα ο κουλης πλέον και να βγεις για. Ποτό πχ σήμερα, δεν θα βρεις τίποτα, αφού όλες οι ελλεινιδες πλέον είναι περιχαρακομενες στις παρέες τους, έχει η άλλη ένα γαμια και 2 φίλες και αυτό είναι, δεν την ενφιαφερει να βρει κάτι αλλο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις