Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Πριν είπες άλλο ότι όποιος δε έχει παει στρατό και ζει από τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς είναι το καλό το παιδί λάθος έχω παράδειγμα ανθρώπου που ζει από γονείς και είναι μαλακας επίσης ξέρω τύπους που και πριν πάνε και μετά μαλακές ήταν μαλακές μείνανε άρα αυτό που λες είναι λίγο ρετσετα.
Λόγω πίεσης στον Στρατό κάποιος κωλοχαρακτηρας εκεί μπορεί να στρώσει ...αλλά αν κάνει παρέα με άλλα ρεμαλια θα βγει χειρότερος .

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Φαντάζομαι το εννοείς από την άποψη ότι είσαι μακρυά από το πατρικό σου, και πρέπει να βασιστείς στις δικές σου πλάτες και όχι στις πλάτες των γονιών σου. Αν το λες έτσι, ναι συμφωνώ. Αν και τα "κακά" παιδιά, μαγκιά, "αλητεία", καγκουριά, και όλα τα συναφή, έχουν μάθει να επιβιώνουν μόνοι τους. Αντίθετα, τα "καλά" παιδιά είναι αυτά που έχουν το θέμα. Μια ζωή ύπο την προστασία των γονέων.
Μπορεί κάποιος να είναι απλά άχρηστος για δουλειά και γενικά...για αυτό τον ζουν οι γονείς του.Δεν μιλάω για άνεργους αλλά για αεργους.Αυτοι δεν είναι καλοί ίσως ούτε κακοί.Απλως δεν είναι ικανοί κοινωνικά .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Οι περισσότεροι πριν τον στρατό έχουν πάει φοιτητές,οπότε έχουν φύγει απ'το σπίτι.Μόνο κάτι χωριάτες και καθυστερημένοι πάνε στα 18 και φεύγουν πρώτη φορά απ'το σπίτι
Ενώ οι άλλοι που περνάνε με λευκή κόλλα είναι ξύπνιοι και πάνε και κοπροσκυλιαζουν στας επαρχίας....

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Μπορεί κάποιος να είναι απλά άχρηστος για δουλειά και γενικά...για αυτό τον ζουν οι γονείς του.Δεν μιλάω για άνεργους αλλά για αεργους.Αυτοι δεν είναι καλοί ίσως ούτε κακοί.Απλως δεν είναι ικανοί κοινωνικά .
Αν είσαι άεργος, είτε καλός είτε κακός είσαι, στην ίδια μοίρα καταλήγεις, τουτέστιν κάποιος άλλος να σε ζει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Αν είσαι άεργος, είτε καλός είτε κακός είσαι, στην ίδια μοίρα καταλήγεις, τουτέστιν κάποιος άλλος να σε ζει.
Ο άνεργος χρειάζεται προστασία προσωρινά..ο άεργος μόνιμα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.748
Πόντοι
3.656

Πάντως και οι πολιτικοί άεργοι είναι αλλά τους ψηφίζουν

• Like

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Όλο χαζομάρες μας λες τυπε.. Οι γυμνασμένοι λες τα έχουν με ωραίες.. Εγώ στο γυμναστήριο που πάω, όλα τα τούμπανα, μπακούρια είναι.. Δηλαδή εσύ βλέπεις τις ελλεινιδες να έχουνε γκομενους τίποτα bodybuilders,εγώ με κάτι πυρφορουληδες με κανονικά προς το αγυμναστοι σώμα τις βλέπω εξω?
Ένα σας λέω
λες μαλακιες ξερεις ποσους ξερω να μην εχουν κανει σχεση κλπ και οχι 18 εως 22 αλλα 25 χρονων ξερω πολλα αγορια τωρα αν εσυ λες μαλακιες προβλημα σου το πιο πιθανον να εισαι ενας αγαμητος που παει μονο στα μπουρδελα και αλλιως να μην εχεις κανει και να το παιζεις ιστορια τωρα.
23 χρόνων ποτέ σχέση

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.951
Πόντοι
3.506

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Το ενδεχόμενο τα καλά παιδιά να θέλουν να είναι μόνα τους και να τριγυρνούν σαν τις μέλισσες το έχετε σκεφτεί;
Εγώ θέλω να μαι μόνος εκτός από το μεσημέρι κατά τις 2 και το βράδυ κατά τις 10 που γεμίζει το πακέτο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Λόγω πίεσης στον Στρατό κάποιος κωλοχαρακτηρας εκεί μπορεί να στρώσει ...αλλά αν κάνει παρέα με άλλα ρεμαλια θα βγει χειρότερος .
Αυτό είναι γεγονός γι'αυτό κάποιους που ξέρω μαλακές ήταν μαλακές γύρισαν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.813
Πόντοι
9.297
Πάντως και οι πολιτικοί άεργοι είναι αλλά τους ψηφίζουν
Αυτοί έχουν λεφτά...αλλά πάλι άχρηστοι είναι αφού δεν αφουγκραζονται την κοινωνία.Αλλα πως να γίνει αυτό αφού δεν προέρχονται από την κοινωνία;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγώ θέλω να μαι μόνος εκτός από το μεσημέρι κατά τις 2 και το βράδυ κατά τις 10 που γεμίζει το πακέτο
Εσύ είπαμε γιατί δε βρίσκεις υστερείς άλλου δλδ θες μόνο όμορφες και με μέτριες ή ασχημουλες δε κάνεις σχέση,εγώ πάλι χέστηκα ας είναι ασχημομουρα μόνο με χοντρή δε συμβιβάζομαι για σχέση όλα τα άλλα δεκτά.

• Like

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Το ενδεχόμενο τα καλά παιδιά να θέλουν να είναι μόνα τους και να τριγυρνούν σαν τις μέλισσες το έχετε σκεφτεί;
Απαπα μη λες τέτοια όλοι θα θέλαν κάποια στο πλευρό τους,αν όχι όλοι η πλειοψηφία.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Εσύ είπαμε γιατί δε βρίσκεις υστερείς άλλου δλδ θες μόνο όμορφες και με μέτριες ή ασχημουλες δε κάνεις σχέση,εγώ πάλι χέστηκα ας είναι ασχημομουρα μόνο με χοντρή δε συμβιβάζομαι για σχέση όλα τα άλλα δεκτά.
Βασικά ούτε και χοντρή δεν κάθεται τώρα μετά το κοροναιο δεν έχω κοινωνική ζωή ειδικά που έφυγα από την Αθήνα που είχα όλους τους γνωστούς μου

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Θα σου πω το εξής. Πήγα Πετρούπολη πρώτη φορά στα 20, είχα ένα φίλο που σπούδαζε εκεί. Ομολογώ πως δεν ήθελα να φύγω. Ξαναπήγα πριν λίγα χρόνια με τη γυναίκα μου και παραλίγο να αυτοκτονήσω. Μέχρι και η γυναίκα μου με λυπήθηκε...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Βασικά ούτε και χοντρή δεν κάθεται τώρα μετά το κοροναιο δεν έχω κοινωνική ζωή ειδικά που έφυγα από την Αθήνα που είχα όλους τους γνωστούς μου
Χοντρή μόνο για μια φορά για σχέση όχι άλλα όντως και οι χοντρές δύσκολες είναι και όχι τώρα με το κοβιντ αλλά γενικά και ξέρεις γιατί?τις χοντρές δε τις θέλουν για σχέση αλλά ξεπετα οι πιο πολλοί όμως αυτές ψωνίζονται ακόμα και από αυτό,αλλα εσύ γκρινιάζεις μόνο,ρίξε λίγο τα στάνταρ βλέπεις δε έχεις ούτε καν φιλήσει γιατί θες όμορφη χέσε τις όμορφες και συμβιβασου με μια μετρια η ασχημουλα αλλά όχι χοντρή μόνο αυτό γιατί δε λέει για σχέση να φορτωθείς μια παχουλή για μια φορά μέχρι εκεί καλές είναι οι παχουλές αλλά μέχρι εκεί.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Οφείλω να ομολογήσω πως εγώ μεγάλωσα σε άλλες εποχές. Τώρα η μοναξιά είναι πολύ μεγάλο θέμα. Μην αφήσεις τη ζωή να σε οδηγήσει σε ατραπούς που δεν σου αρέσουν. Μην μείνεις άπραγος και χάσεις το παιχνίδι. Πάλεψε γι' αυτά που σου αρέσουν. Τουλάχιστον μη σου μείνει η πικρία πως δεν προσπάθησες. Αν και πιστεύω πως αν θες κάτι πολύ θα το πετύχεις. Όπως είπε κι ο ατάλαντος ο Κοέλιο. Θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να συμβεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom