Νέα

Τα είχες ποτέ με ιερόδουλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Συναγωνιστές,
Ταπεινή συμβουλή προς παντρεμένους:
Εάν έχετε σχέση με τάνα, πέρα από τα "τυπικά", αποφύγετε να δώσετε οποιουδήποτε είδους προσωπικά στοιχεία (αρ. τηλεφώνου, προσωπικές διευθύνσεις, κλπ). Αν είναι δυνατόν να μην ξέρει ούτε τι αυτοκίνητο έχετε, ακόμα καλύτερα.
Το γιατί, νομίζω είναι εύκολα κατανοητό.
Κι όσοι λένε "σε εμένα θα τύχει?", απαντώ πως το τμήμα εκβιασμών της ασφάλειας είναι full απο τέτοιες "ιστορίες". :(
Ποσο δικιο εχεις φιλε!Μου ειχε πει μια ιστορια ενας φιλος που τα ειχε για 2 μηνες με πουτανα!Και μια μερα ανοιξε η πορτα του συνοδηγου του αυτοκινητου του και μπηκε μεσα ενας 'αγαπητικος' με μαχαιρι...και του ειπε να του δωσει ενα ποσο νομιζω 3 χιλιαρικα γιατι αλλοιως θα τον εκοβε φετες!!Πρεπει να τον ειχε παρακολουθησει απο πριν ο νταβας γιατι ο φιλος πριν δεκα λεπτα ηταν στην τραπεζα κι ειχε κανει αναληψη ενος σημαντικου ποσου χρηματων για να παει διακοπες με την 'καλη' του!!

Επισκέπτης
Ποσο δικιο εχεις φιλε!Μου ειχε πει μια ιστορια ενας φιλος που τα ειχε για 2 μηνες με πουτανα!Και μια μερα ανοιξε η πορτα του συνοδηγου του αυτοκινητου του και μπηκε μεσα ενας 'αγαπητικος' με μαχαιρι...και του ειπε να του δωσει ενα ποσο νομιζω 3 χιλιαρικα γιατι αλλοιως θα τον εκοβε φετες!!Πρεπει να τον ειχε παρακολουθησει απο πριν ο νταβας γιατι ο φιλος πριν δεκα λεπτα ηταν στην τραπεζα κι ειχε κανει αναληψη ενος σημαντικου ποσου χρηματων για να παει διακοπες με την 'καλη' του!!

Εντάξει ρε παιδιά χαλαρώστε!!! και οι πουτάνες άνθρωποι δεν είναι? δεν έχουν ψυχή? δεν μπορούν να ερωτευθούν ή να γουστάρουν κάποιον πελάτη ή κάποιον άλλον άνδρα? σώνει και καλά πρέπει να τα έχουν κάνει πλακάκια με τον νταβατζή τους και να εκβιάζουν κόσμο?

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Εντάξει ρε παιδιά χαλαρώστε!!! και οι πουτάνες άνθρωποι δεν είναι? δεν έχουν ψυχή? δεν μπορούν να ερωτευθούν ή να γουστάρουν κάποιον πελάτη ή κάποιον άλλον άνδρα? σώνει και καλά πρέπει να τα έχουν κάνει πλακάκια με τον νταβατζή τους και να εκβιάζουν κόσμο?
Εχεις δικιο Ντανιελ δεν ειναι απολυτο οτι η πουτανα θα τα εχει κανει πλακακια με καποιον ναταβατζη για να στη φερει,αλλα γενικα δεν συμφωνεις οτι ανηκει στον υποκοσμο?Αρα κι οσοι μπλεκουν θα πρεπει να κρατανε πισινες?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να ειπω κι εγω.
τα ειχα μικροτερος με διαφορες απο κωλομπαρα ...
βεβαια τετοια γυναικα δεν κανει για σπιτι...
τις επαιρνα πιπα κωλο και στην επομενη...
η καλυτερη θυμαμαι μια Βραζιλιανα ...
ΑΠΑΙΧΤΗ

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
να ειπω κι εγω.
τα ειχα μικροτερος με διαφορες απο κωλομπαρα ...
βεβαια τετοια γυναικα δεν κανει για σπιτι...
τις επαιρνα πιπα κωλο και στην επομενη...
η καλυτερη θυμαμαι μια Βραζιλιανα ...
ΑΠΑΙΧΤΗ
Ποσο καιρο κραταγε η σχεση σου μαζι τους?Τις ζηλευες?

Επισκέπτης
Εχεις δικιο Ντανιελ δεν ειναι απολυτο οτι η πουτανα θα τα εχει κανει πλακακια με καποιον ναταβατζη για να στη φερει,αλλα γενικα δεν συμφωνεις οτι ανηκει στον υποκοσμο?Αρα κι οσοι μπλεκουν θα πρεπει να κρατανε πισινες?

Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση οδό φίλε μου.Σίγουρα πρέπει να κρατάει κάποιος πισινές...αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την εν ενεργεία ή μη πουτάνα και την στάση της απέναντι στον πιθανό σύντροφό της και λιγότερο με την πιθανή ή απίθανη συνωμοσία που έχει εξυφάνει με τον νταβατζή της εναντίον του συντρόφου της!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
λιγο καιρο ...
τετοιες σχεσεις νομοτελειακα δεν κρατανε πολυ...
σχεση διχως ζηλια δεν υπαρχει...
αλλα πρεπει να κανεις κανα-δυο λογαριασμους για να τις ριξεις...
Ποσο καιρο κραταγε η σχεση σου μαζι τους?Τις ζηλευες?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση οδό φίλε μου.Σίγουρα πρέπει να κρατάει κάποιος πισινές...αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την εν ενεργεία ή μη πουτάνα και την στάση της απέναντι στον πιθανό σύντροφό της και λιγότερο με την πιθανή ή απίθανη συνωμοσία που έχει εξυφάνει με τον νταβατζή της εναντίον του συντρόφου της!

Συναγωνιστές,
Κατά τη γνώμη μου, η ειδοποιός διαφορά έγκειται στην "κατάσταση" του πιθανού θύματος.
Οι ανύπαντροι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν με μικρές έως ανύπαρκτες συνέπειες. ;)
Αντίθετα, όλοι οι παντρεμένοι είναι εύκολοι στόχοι αφού αν η τάνα σε προσεγγίσει με "σχέδιο", εύκολα μετατρέπεσαι σε "αγελάδα για άρμεγμα".
Οι "αθώες" ερωτήσεις του στύλ: "Είσαι παντρεμένος?", δεν χρειάζεται να απαντιούνται με ειλικρίνεια. Τουλάχιστον μέχρι να δείτε τι "παίζεται".
Αν νομίζετε πως ίσως είμαι υπερβολικός (πάντα στους παντρεμένους αναφέρομαι) απλά σκεφτείτε αν αξίζει το ρίσκο να διαλύσετε την οικογένεια σας για ένα μησιγά. :huh:

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Πάντως δεν είναι παράλογο να χύνουν και αυτές, εμείς δηλαδή πως τελειώνουμε πολλές φορές στην ίδια ημέρα? ή ένα τζικολό πως χύνει? Το ζήτημα λοιπόν είναι πως οργανικά μπορούν,αρκεί να θέλουν και εγκεφαλικά.
Άλλωστε η δουλειά τους είναι να γαμιούνται, που αν εξαιρέσεις την περίπτωση να σού ρθει ένας τρελλός βρωμιάρης μεθυσμένος, ε όπως καινα το κάνουμε είναι χαρούμενη δουλειά.

Επισκέπτης
Συνηθως συμβαινει το αντιθετο με τις πουτανες δηλαδη βρισκεται καποιος αγαπητικος ρεμαλι ο οποιος ειναι και λιγο του υποκοσμου ο οποιος τους τα τρωει κανονικοτατα για αυτο τον λογο το 90% πεθαινει στη ψαθα.
Ειναι πολυ λιγες αυτες οι οποιες εχουν το μυαλο και επενδυουν τα χρηματα τους η εχουν καποιο πλανο για την ζωη τους.
Οι πιο πολλες ειναι καμενες απο την  πρωτη στιγμη.
Αρα το θεμα ειναι να περνας καλα μαζι τους οσο εισαι και ας τρωνε και κανα φραγκο στα αρχιδια σου , ετσι δεν ειναι και με την οποιαδηποτε γκομενα αλωστε.
Βεβαια πως θα αποδεχτητε οτι γαμιεται με καμμια τριανταρια καθε μερα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Πολυ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως δεν είναι παράλογο να χύνουν και αυτές, εμείς δηλαδή πως τελειώνουμε πολλές φορές στην ίδια ημέρα? ή ένα τζικολό πως χύνει? Το ζήτημα λοιπόν είναι πως οργανικά μπορούν,αρκεί να θέλουν και εγκεφαλικά.
Άλλωστε η δουλειά τους είναι να γαμιούνται, που αν εξαιρέσεις την περίπτωση να σού ρθει ένας τρελλός βρωμιάρης μεθυσμένος, ε όπως καινα το κάνουμε είναι χαρούμενη δουλειά.
καμία σχέση με την πραγματικότητα....

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα να πω και εγω την κουβεντα μου.Τα ειχα με εργαζομενο κοριτσι 2 φορες με μια Ρουμανα στριπερ στην Κυπρο για ενα διαστημα 8-9 μηνων και με μια θεραπευτρια για αρκετα μεγαλο διαστημα εδω στην Ελλαδα..Πρεπει να εχεις γερο στομαχι για κατι τετοιο..Βεβαια και στις δυο περιπτωσεις και ειδικα στην δευτερη ειχα την ευκαιρια να την βγαλω εξω απο το βουρκο του λαδιου και ο μακακας δεν το εκανα..Τωρα ειναι ποια αργα...
Μαγκες μην μασατε  αν γουσταρετε καποια καντε αυτο θελετε και μην ακουτε τιποτα.Εαν νομιζετε οτι οι περισοτερες γκομενες τωρα διαφερουν πολυ κανετε λαθος, απλα το κανουν χωρις να ειναι "δηλωμενες" ..Αφου πλεον το πρωτο που κοιτανε ειναι το εκκαθαριστικο μας και τιποτε αλλο.
Συγγνωμη εαν σας κουρασα

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
.Εαν νομιζετε οτι οι περισοτερες γκομενες τωρα διαφερουν πολυ κανετε λαθος, απλα το κανουν χωρις να ειναι "δηλωμενες" ..Αφου πλεον το πρωτο που κοιτανε ειναι το εκκαθαριστικο μας και τιποτε αλλο.

Σ'αυτό δεν έχεις άδικο.
Ότι πάντα πληρώνεις, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, είναι το μόνο σίγουρο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ καλη τοποθετηση! :thumbsup:
Συνηθως συμβαινει το αντιθετο με τις πουτανες δηλαδη βρισκεται καποιος αγαπητικος ρεμαλι ο οποιος ειναι και λιγο του υποκοσμου ο οποιος τους τα τρωει κανονικοτατα για αυτο τον λογο το 90% πεθαινει στη ψαθα.
Ειναι πολυ λιγες αυτες οι οποιες εχουν το μυαλο και επενδυουν τα χρηματα τους η εχουν καποιο πλανο για την ζωη τους.
Αρα το θεμα ειναι να περνας καλα μαζι τους οσο εισαι και ας τρωνε και κανα φραγκο στα αρχιδια σου , ετσι δεν ειναι και με την οποιαδηποτε γκομενα αλωστε.
Βεβαια πως θα αποδεχτητε οτι γαμιεται με καμμια τριανταρια καθε μερα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
ΘΑτο υθελα πολυ..........

Επισκέπτης

Φίλε μου BABY πολύ σωστά τα λες.Βέβαια σε σχέση με το τελευταίο που ανέφερες ειλικρίνα δεν γνωρίζω τι είναι χειρότερο... να τα έχεις με μια κανονική μη επαγγελματία γκόμενα που μπορεί να στα φοράει με διάφορους πίσω από την πλάτη σου και ακάποτα μάλιστα(με ότι αυτό σημαίνει για τη μετάδοση ΣΜΝ)ή με μια πόρνη η οποία μπορεί να τρώει καμια 30ρια διαφορετικούς πούτσους καθημερινά,όπως ανέφερες, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής ασκεί ένα επάγγελμα...και εν τέλει μπορεί να μην σου ζαλίζει τα αρχίδια όπως μια κανονική γκόμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom