Νέα

Τα είχες ποτέ με ιερόδουλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συνήθως συμβαίνει ο πελάτης,που παει ταχα μου να αγοράσει κρέας και ξαλάφρωμα,να ειναι χαλαρός και "ανοιχτός" και με διάθεση εξομολογητική.Αντιθέτως η Ιέρεια "φοράει" πανοπλία πολεμική με δομικά στοιχεία απόσταση και απόσπαση,οτι σε καθε βαρδια εχει ν αντιμετωπίσει περί τους 35 διαφορετικούς πολεμιστές.Η πουτάνα "βλέπει" λόγω αποσπασης κι επομένως με τον καιρό μαθαίνει να ξεχωρίζει χαρακτηριστικά και να ταξινομεί χαρακτήρες και τύπους με όχημα την πολύωρη επαναλαμβανόμενη εμπειρία.Η πόρνη ειναι πρακτική ψυχολόγος.Βλέπει στην καρδιά σου,ασχετα αν κανει πως δε τη νοιάζει η πως δε βλέπει.Ξέρει χωρίς να ξέρει πως εχει μαθει αυτα που ξερει.Μια στο τόσο τα χημικά και νευρικά δυναμικά μηνυματα δείχνουν συμβατότητα και τοτε το κρέας ψιλοβγάζει την πανοπλία και δέχεται να βγει για καφεδάκι,που συχνα ειναι και το τελευταιο,ότι αλλα περιμενει κι αλλα βλέπει.Μια στο τόσο,πιο σπάνια, καποιος πλάτης ειναι θησαυρός,λίρα εκατο,καλός ανθρωπος,όπως λέμε Καλό Πάσχα κι η πουτανα το αντιλαμβανεται.Εκει τα πραματα δυσκολευουν,ότι η πανοπλία πεφτει μόνη της.Ετσι μερικές τυχερες παράτησαν τη δουλεια και γιναν κυρίες και τυχερές,ότι ο Κόσμος εχει ,μια στο τόσο σπάνια,Τύχες και για τις Πουτάνες.Το πιο συνηθισμενο ειναι ο πελατάκος να θελει να παρει το κρέας στο σπίτι,υπακούοντας στο αρχεγονο γεννετήσιο καλεσμα "Παρτη να την εχεις συνεχώς".Ετσι σε καθε σχεδον πουτανα που επισκεπτεται με επιτυχία τρεις τεσσερις φορες ζηταει..."εκδρομούλες" και ταζει γουτου γούτου.Ε λογικο ειναι,όταν δινεις ποντικάκι στη γάτα,να παιξει ο αίλουρος και να βαλει στο παιχνιδι και τους φίλους του.Τι να κανει...Βλέπεις ειναι χαρακτηριστικό του ποντικούλη να νομίζει οτι ειναι κι αυτός γάτα.Και μετα...πονάει.Που πας καϊμενουλι;Το βλέμμα δεν το ειδες;Τις ερωτησεις κρίσεως πρίν το "καφεδάκι" δεν τις ακουσες;Που πα ρε Καραμήτρο...
Αγαπητε φιλε στο κατα τα αλλα εξαιρετικο post που εκανες,διεπραξες ενα σοβαρο λαθος εκτιμησης:εριξες ολες τις ευθυνες-οπως γινεται συνηθως-στο ανδρικο στρατοπεδο και εδωσες την εικονα της πορνης(και εν γενει της γυναικας)ως ενος θωρακισμενου μεν,ευαλωτου και"ουδετερου"δε,ατομου που περιμενει τον ανθρωπο λιρα εκατο οπως εγραψες.

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ,φιλε:Η βασικοτερη,η νουμερο 1 προυποθεση ειναι να θελει η πορνη να παρατησει τον τροπο βιοπορισμου(και οχι δουλεια)που εχει επιλεξει,εαν δεν συμβαινει κατι τετοιο ολη η καλη διαθεση και η αγνοτητα των προθεσεων δεν αρκει.Ατομα καλων προθεσεων(η λιρα εκατο οπως γραφεις)και που τους την πεσαν χοντρα εχουν συναντησει κατα καιρους σχεδον ολες,το οτι επεμειναν στον δρομο που επεμειναν ειναι δικη τους ευθυνη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

Δεν ειναι τυχαιο το οτι η Κατερινα69"ψηφιζει"το κειμενο σου,που σε εναν βασικο του αξονα(οχι συνολικα)ακολουθει την πεπατημενη,αυτοενοχοποιητικη λογικη του"ισχυρου"φυλου,που μερικες φορες γινεται ερμαιο-κυριολεκτικα-της καλης θελησης του"αδυνατου"...

Επισκέπτης
για ποιο λογο να τα φτιαξεις με πουτανα :idiot: και βασικα τι σημαινει να τα φτιαξεις ρε παιδια? :headbang:
πατε καλα? :2funny:
υπαρχουν τοσα και τοσα γκομενακια , με πουτανα θες να μπλεξεις? :jerking:
ολα αυτα ειναι για ανθρωπους κενους πνευματικα , και ασχετους με το μουνακι ,που επειδη γαμησανε ενα πουτανακι και γλυκαθηκανε ,κολλησανε με τα σκ**τα(sorry για την εκφραση)

και ολα αυτα τα λεω γιατι την εχω πατησει,και πλεον ειμαι ετη φωτος μακρια απ'αυτα...
τις πουτανες μονο τις γαμαμε (παλι sorry για την εκφραση  ;)) και φευγουμε ,και τα γκομενακια δοξα το θεο υπαρχουν πολλα ,για ολα τα γουστα :sunglasses:

υπάρχουν τόσα και τόσα γκομενάκια-πουτανάκια θέλεις να πεις,το χειρότερο είδος γυναικών χειρότερα και από επαγγελματίες πόρνες!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σιγουρα μονο ετσι μπορει να επιβιωσει μια τετοια σχεση , δηλαδη μονο εαν το δεις ψυχρα οτι ναι και αυτο ειναι ενα επαγγελμα .
Βεβαια δεν ειναι και το πιο ευκολο.
Απο την αλλη μην νομιζεις οτι δεν στα ζαλιζει και αυτη με τον δικο της τροπο, και κατι αλλο με μια τετοια γυναικα το θεμα του ερωτικου μετα απο ενα σημειο ειναι μια δυσκολη ιστορια .
Τις μερες  δε που δουλευει καλυτερα ο καθενας σπιτι του .
Αρα καταλαβαινεις οτι και αυτη η σχεση εχει τα συν και τα πλην, δεν ειναι ολα ροδινα.

Ετσι ειναι....
Αν και οσο ψυχρα να το δει παντα μεσα του τον ενοχλει ;)

Επισκέπτης
για ποιο λογο να τα φτιαξεις με πουτανα :idiot: και βασικα τι σημαινει να τα φτιαξεις ρε παιδια? :headbang:
πατε καλα? :2funny:
υπαρχουν τοσα και τοσα γκομενακια , με πουτανα θες να μπλεξεις? :jerking:
ολα αυτα ειναι για ανθρωπους κενους πνευματικα , και ασχετους με το μουνακι ,που επειδη γαμησανε ενα πουτανακι και γλυκαθηκανε ,κολλησανε με τα σκ**τα(sorry για την εκφραση)

και ολα αυτα τα λεω γιατι την εχω πατησει,και πλεον ειμαι ετη φωτος μακρια απ'αυτα...
τις πουτανες μονο τις γαμαμε (παλι sorry για την εκφραση  ;)) και φευγουμε ,και τα γκομενακια δοξα το θεο υπαρχουν πολλα ,για ολα τα γουστα :sunglasses:
Tα πραγματα θα ηταν πολυ απλουστερα αν επικρατουσαν ακομη οι προ-1991 συνθηκες,οταν οι πορνες στην ελλαδα ηταν ειτε απομειναρια απο παλιοτερες εποχες και περασμενης ηλικιας(απο το 1974 και μετα ελαχιστες γυναικες στην Ελλαδα αποφασιζαν να εκπορνευτουν και αυτο συνεβαινε για κοινωνικο-πολιτικους κυριως λογους,μην ξεφυγουμε τωρα),ειτε λουμπεν ατομα,πρεζουδες κλπ που ειχαν αμεση σχεση με τον υποκοσμο και εκπορνευονταν στα μεσοδιαστηματα φυλακισεων,για βιοποριστικους λογους.

Απο την πτωση της Σοβιετιας και μετα οι καταστασεις αλλαξαν και μας"μπερδεψαν",πολλες βιζιτες πχ δινουν την εντυπωση(και μερικες οντως ειναι)νορμαλ κοριτσακια που βρισκονται σε δυσκολη θεση και οχι τελειωμενα,επικινδυνα ατομα.Απο κει και περα κατι αυτο,κατι η γλυκα του μουνιου(πολυ σημαντικο αυτο γενικα,μην το υποτιμας)ειναι πιο ευκολο για αρκετους να δουν τον ανθρωπο πισω απο τον κωλο,η,να νομιζουν οτι βλεπουν κατι τετοιο,ουτως η αλλως στα σχεσοσεξουαλικα το ρισκο υπαρχει παντα.

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Και εγω δεν καταλαβαινω τι σημαινει να τα φτειαξεις. Αφου οποτε θελεις την εχεις στο κρεββατι και μαλιστα σου κοστιζει και καποια χρηματα. Αν κανετε παρεα θα σου κοστιζει ακομα πιο πολλα, και δεν ειναι σιγουρο οτι θα περνας και καλυτερα.
Πολλες απο αυτες εχουν ψυχολογικα προβληματα. Πχ μερικες δεν εμπιστευονται ποτε κανεναν αντρα η αλλες παλι πιστευουν οτι ολοι οι αντρες φτειαχτηκαν για να τους απομυζουν χρηματα. Πως μπορει καποιος να ειναι ποτε σιγουρος οτι δεν γινεται το ιδιο και με αυτον? (ασχετα με το τι του λεει).
Ολες ειναι χαμογελαστες και φιλικες με τον πελατη. Μου εχει τυχει γνωστη μου πουτανα την πηρε πελατης τηλ. μπροστα μου για ραντεβου και αφου μου τον περιεγραψε με τα χειροτερα λογια (βρωμαει η ανασα του ειναι μονο για να του τα τρωει, χυνει γρηγορα και πληρωνει καλα, κλπ) τους ειδα καποια αλλη στιγμη μαζι και θα πιστευα οτι ηταν ο πρωτος της ερωτας.
Ειχα ενα φιλο που ειχε κανει το μεγαλο λαθος. Τον ηθελε η κυρια μονο να της ψωνιζει απο το σουπερ μαρκετ γιατι δεν ειχε χρονο λογο δουλειας της, στο σεξ ηταν παντα κουρασμενη, και αυτος το μονο οφελος που ειχε ειναι μεν οτι δεν την πληρωνε στο κρεββατι, αλλα τελικα ξοδευε πιο πολλα χρηματα για φαγητα ποτα σουπερ μαρκετ, φαρμακα, δωρακια, ρουχα κλπ και επρεπε παντα να υπομενει την γκρινια της (αφου εκανε τοσο δυσκολη δουλεια) και να κατανοει την κουραση της.
Πολλες φορες δεν του ειχε καθισει γιατι ηταν κουρασμενη και αλλες τοσες τον ειχε ξεπεταξει με το χερι η πιπα, με τη δικαιολογια οτι πονουσε.
Καποια στιγμη ειχαν κανονισει να βγουν (για καφε ρε παιδι μου) και εφαγε ακυρο με την καθ ολα σεβαστη (κατ απαιτηση της) δικαιολογια, προεκυψε πελατης τι να κανουμε? Κι εσυ το ιδιο δεν θα εκανες αν σου τυχαινε δουλεια? Θα μου τα δωσεις εσυ αυτα τα χρηματα που θα παρω απο τον πελατη? μην ξεχνας πρεπει να ζησω...Τρελλαθηκε ο τυπος. Τετοια σχεση θελετε?
Επιπλεον αυτη συζητουσε με τις αλλες φιλες της πουτανες, για το ποσο την ηθελε αν και πουτανα και ποσο τρελλος ηταν για αυτην και προσπαθουσε να τον συγκρινει με τα θυματα των αλλων πουτανων (ποια τρωει πιο πολλα απο το δικο της).
Αν νομιζει καποιος οτι θα τονωθει ο εγωισμος του και θα ειναι πρωτος (σε συγκριση με τους αλλους ανδρες-πελατες) σε μια σχεση με πουτανα, ας μαθει οτι θα ειναι μαλλον ο τελευταιος, γιατι ειναι ο σιγουρος (ας μην πω το θυμα) και ολες μα ολες (ρωτηστε οποια θελετε) βαζουν πρωτα τα χρηματα και μετα τη σχεση με εναν αντρα.
Το ξερουν κατα βαθος και οι ιδιες οτι με αυτη τη ζωη που κανουν σχεση δεν γινεται να κρατηθει οπως την εννοουμε ολοι οι υπολοιποι(συναισθηματα, αμοιβαιοτητα, ειλικρινεια, εμπιστοσυνη), αλλα το πολυ πολυ να κανουν σχεσεις παρασιτικες (να του τα φαμε οσο κραταει η τρελλα του) η σχεσεις αναγκης-προστασιας (να μας κανει τις δουλειες να μας πηγαινει στο γιατρο  και γιατι οχι και σε κανενα ραντεβου, να τρεχει για τα χαρτια μας και να του κανουμε πιο καλη πιπα καπου καπου αν εχουμε ορεξη.
Οσοι πιστοι προσελθετε.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μου εχει τυχει γνωστη μου πουτανα την πηρε πελατης τηλ. μπροστα μου για ραντεβου και αφου μου τον περιεγραψε με τα χειροτερα λογια (βρωμαει η ανασα του ειναι μονο για να του τα τρωει, χυνει γρηγορα και πληρωνει καλα, κλπ) τους ειδα καποια αλλη στιγμη μαζι και θα πιστευα οτι ηταν ο πρωτος της ερωτας.

Και η αδερφη της γκομενας μου τα ιδια κανει με τον γκομενο της....

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Και η αδερφη της γκομενας μου τα ιδια κανει με τον γκομενο της....
Να προσεχεις τοτε μηπως κανει τα ιδια και η γκομενα σου με σενα.. Μην ξεχνας το σοφο ρητο ο κερατας το μαθαινει τελευταιος...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αντε χαιρετω τωρα γιατι εχω 1μιση ωρα εδω μεσα.καλα γαμισια και προσοχη,οι πουτανες ειναι για γαμησι μονο οχι για ερωτες.εκτος αν ειστε φερελπις νταβας ειπαμε...

+απειρο αντε γιατι πολλοι δεν το καταλαβενουν αυτο..... αντε και μετα λενε οτι δεν θελουν ερωτες και λουλουδια  :headbang:

Black Rose

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
male123 για το κείμενο σου απλά respect...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Και εγω δεν καταλαβαινω τι σημαινει να τα φτειαξεις. Αφου οποτε θελεις την εχεις στο κρεββατι και μαλιστα σου κοστιζει και καποια χρηματα. Αν κανετε παρεα θα σου κοστιζει ακομα πιο πολλα, και δεν ειναι σιγουρο οτι θα περνας και καλυτερα.
Πολλες απο αυτες εχουν ψυχολογικα προβληματα. Πχ μερικες δεν εμπιστευονται ποτε κανεναν αντρα η αλλες παλι πιστευουν οτι ολοι οι αντρες φτειαχτηκαν για να τους απομυζουν χρηματα. Πως μπορει καποιος να ειναι ποτε σιγουρος οτι δεν γινεται το ιδιο και με αυτον? (ασχετα με το τι του λεει).
Ολες ειναι χαμογελαστες και φιλικες με τον πελατη. Μου εχει τυχει γνωστη μου πουτανα την πηρε πελατης τηλ. μπροστα μου για ραντεβου και αφου μου τον περιεγραψε με τα χειροτερα λογια (βρωμαει η ανασα του ειναι μονο για να του τα τρωει, χυνει γρηγορα και πληρωνει καλα, κλπ) τους ειδα καποια αλλη στιγμη μαζι και θα πιστευα οτι ηταν ο πρωτος της ερωτας.
Ειχα ενα φιλο που ειχε κανει το μεγαλο λαθος. Τον ηθελε η κυρια μονο να της ψωνιζει απο το σουπερ μαρκετ γιατι δεν ειχε χρονο λογο δουλειας της, στο σεξ ηταν παντα κουρασμενη, και αυτος το μονο οφελος που ειχε ειναι μεν οτι δεν την πληρωνε στο κρεββατι, αλλα τελικα ξοδευε πιο πολλα χρηματα για φαγητα ποτα σουπερ μαρκετ, φαρμακα, δωρακια, ρουχα κλπ και επρεπε παντα να υπομενει την γκρινια της (αφου εκανε τοσο δυσκολη δουλεια) και να κατανοει την κουραση της.
Πολλες φορες δεν του ειχε καθισει γιατι ηταν κουρασμενη και αλλες τοσες τον ειχε ξεπεταξει με το χερι η πιπα, με τη δικαιολογια οτι πονουσε.
Καποια στιγμη ειχαν κανονισει να βγουν (για καφε ρε παιδι μου) και εφαγε ακυρο με την καθ ολα σεβαστη (κατ απαιτηση της) δικαιολογια, προεκυψε πελατης τι να κανουμε? Κι εσυ το ιδιο δεν θα εκανες αν σου τυχαινε δουλεια? Θα μου τα δωσεις εσυ αυτα τα χρηματα που θα παρω απο τον πελατη? μην ξεχνας πρεπει να ζησω...Τρελλαθηκε ο τυπος. Τετοια σχεση θελετε?
Επιπλεον αυτη συζητουσε με τις αλλες φιλες της πουτανες, για το ποσο την ηθελε αν και πουτανα και ποσο τρελλος ηταν για αυτην και προσπαθουσε να τον συγκρινει με τα θυματα των αλλων πουτανων (ποια τρωει πιο πολλα απο το δικο της).
Αν νομιζει καποιος οτι θα τονωθει ο εγωισμος του και θα ειναι πρωτος (σε συγκριση με τους αλλους ανδρες-πελατες) σε μια σχεση με πουτανα, ας μαθει οτι θα ειναι μαλλον ο τελευταιος, γιατι ειναι ο σιγουρος (ας μην πω το θυμα) και ολες μα ολες (ρωτηστε οποια θελετε) βαζουν πρωτα τα χρηματα και μετα τη σχεση με εναν αντρα.
Το ξερουν κατα βαθος και οι ιδιες οτι με αυτη τη ζωη που κανουν σχεση δεν γινεται να κρατηθει οπως την εννοουμε ολοι οι υπολοιποι(συναισθηματα, αμοιβαιοτητα, ειλικρινεια, εμπιστοσυνη), αλλα το πολυ πολυ να κανουν σχεσεις παρασιτικες (να του τα φαμε οσο κραταει η τρελλα του) η σχεσεις αναγκης-προστασιας (να μας κανει τις δουλειες να μας πηγαινει στο γιατρο  και γιατι οχι και σε κανενα ραντεβου, να τρεχει για τα χαρτια μας και να του κανουμε πιο καλη πιπα καπου καπου αν εχουμε ορεξη.
Οσοι πιστοι προσελθετε.
αψογος

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Γιατί να έχεις γκόμενα μια που μπορείς να την πηδάς όποτε θες???  :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom