Νέα

Συζήτηση περί αυτοκίνητων

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
με τους TSI βγαζεις μια 5-6ετια καθημερινης χρησης..
μετα αρχιζουν οι τουρμπινες και οι δισκοι πλατω...
επιπλεον τα χειροκινητα κιβωτια του γκρουπ ειναι(ακομα) ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ.

το 6αρι golf ειναι για τον πουτσο?
dsg κιβωτιο ποιος εχει καλυτερο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εχω το σπορ πατζερο 8 χρονια,του εχω γαμησει τα ραμματα σε ολα τα βουνα της ελλαδας & το μονο που θελει μεχρι τωρα ειναι λαδακια-ξυδακια..
Ο ΣΚΥΛΟΣ λεμε..
έχω καβαλήσει πατζάρι σε ευρυτανία, μιλάμε ο ορισμός του οφρόαντ-παρτο-και-γάμα-του-τα-πέταλα

επίσης η μεγάλη μου αγάπη για κυνήγι είναι η Mitsubishi L300/L400 στο L300 έμαθα στο γυμνάσιο να οδηγώ, όλα 4x4 με όλα τα σχετικά(turbo, intercooler(το L400)). σκυλιά όλα τους, κινητήρες με αξιοπιστία μήτσου, μικρό πρόβλημα σε συγκεκριμένα σημεία του αμαξώματος που σάπιζαν, το μοναδικό τους πρόβλημα σαν σειρά.όλα πετρελαιοκίνητα φυσικά με κοστος συντήρησης μόνο λάδια.

για τα επαγγελματικά της mitsubishi και ειδικά όλα τα πετρελαιοκίνητα έχω να πω ότι είναι αψεγάδιαστα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το 6αρι golf ειναι για τον πουτσο?
dsg κιβωτιο ποιος εχει καλυτερο?
δε μιλαω για το dsg ομως,που αν δεν κανω λαθος ειναι και 7αρι...
εχω αμαξι του wv group που χει ακριβως το ιδιο κιβωτιο(6αρι μανουαλ) και οι σχεσεις ειναι ασαφεστατες(περασμα απο 2 σε τριτη κυριως)..
οποτε το οδηγει αλλος,εκτος απο μενα που το χω συνηθισει,του γαμα τα ραμματα....
εσυ εισαι ευχαριστημενος?

Επισκέπτης
έχω καβαλήσει πατζάρι σε ευρυτανία, μιλάμε ο ορισμός του οφρόαντ-παρτο-και-γάμα-του-τα-πέταλα
στην ευρυτανια καταλαβα & εγω τι αμαξι ειναι..που εβλεπα ολους τους μαλακες με τα λοιπα τζιπ & suv να πηγαινουν με τα ποδια εκει που εγω περναγα με ανεση..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε..πατζερο & παλι πατζερο..
Υ.Γ χωρις φτιαξιματα-σηκωματα & λοιπες αηδιες εννοειται..& με λαστιχα κανονικα που πατανε & στην εθνικη χωρις προβληματα..το φανταζομαι ψιλοσηκωμενο & με λαστιχα οφ & ΧΥΝΩ..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
απο τι???
απο το διαφημιστικο που καβαλαει???
ρε μαλακα ουτε σαλιο για τα γραμματοσημα λεμε..
:2funny:
στην ευρυτανια καταλαβα & εγω τι αμαξι ειναι..που εβλεπα ολους τους μαλακες με τα λοιπα τζιπ & suv να πηγαινουν με τα ποδια εκει που εγω περναγα με ανεση..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε..πατζερο & παλι πατζερο..
Υ.Γ χωρις φτιαξιματα-σηκωματα & λοιπες αηδιες εννοειται..& με λαστιχα κανονικα που πατανε & στην εθνικη χωρις προβληματα..το φανταζομαι ψιλοσηκωμενο & με λαστιχα οφ & ΧΥΝΩ..

και για το λαντ κρουζερ εχω ακουσει πολυ καλα λογια...
κατι χρεπια του στυλ Χ3 τα χει για πρωινο..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κατι χρεπια του στυλ Χ3 τα χει για πρωινο..
έλα ρε , αυτά δεν μπορούν να σπινιάρουν ούτε στο βούτηρο :2funny:

αυτά είναι για καμιά γκόμενα να κόβει βόλτες στην αθήνα με το τρακτέρ

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
δε μιλαω για το dsg ομως,που αν δεν κανω λαθος ειναι και 7αρι...
εχω αμαξι του wv group που χει ακριβως το ιδιο κιβωτιο(6αρι μανουαλ) και οι σχεσεις ειναι ασαφεστατες(περασμα απο 2 σε τριτη κυριως)..
οποτε το οδηγει αλλος,εκτος απο μενα που το χω συνηθισει,του γαμα τα ραμματα....
εσυ εισαι ευχαριστημενος?

εγω εχω peugeot 206
εκει να δεις χαλια κιβωτιο.
απλως στα vw ακοω οτι εχουν καλα κιβωτια
δεν βαζω και το χερι στην φωτια

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
τέτοια κράματα μαζικής παραγωγής και κατανάλωσης, τουτέστιν φθηνά , δεν τα εμπιστεύομαι σε τέτοιες πιέσεις.
σε αριθμούς αυτό που λέω
http://[URL unfurl="true"]www.carbonpeople.com/forum/damage1.gif[/img[/URL]]
[/quote]

To παρόν ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα έρευνας , αλλά ΠΕΟΪΟΝ ( και ουχί προϊόν ) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ...

Από το ίδιο forum , στο ίδιο θέμα :

Πάνω από 10.000 επισκέπτες μας έλαβαν μέρος ηλεκτρονικά με θέμα το βαθμό αξιοπιστίας που παρουσιάζουν τα αυτοκίνητα της τελευταίας πενταετίας που κυκλοφορούν στη χώρα μας.
Άρα αυτή δεν είναι έρευνα αλλά δημοσκόπηση, κάνω λάθος? Αν όντως είναι ψηφίζω VOLVO γιατί έτσι γουστάρω...

;) ;) ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χωρίς πλάκα, έχω δει τεστ με lada niva και κάποια μεγαθήρια, και το λαντάκι άνοιγε δρόμο ενώ τα άλλα πέταγαν χαρτοπόλεμο

ένα λάντα, είναι για πολύ ξέσκισμα καθώς μπορεί να πάρεις 2 στην τιμή του ενός :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
To παρόν ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα έρευνας , αλλά ΠΕΟΪΟΝ ( και ουχί προϊόν ) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ...

Πάνω από 10.000 επισκέπτες μας έλαβαν μέρος ηλεκτρονικά με θέμα το βαθμό αξιοπιστίας που παρουσιάζουν τα αυτοκίνητα της τελευταίας πενταετίας που κυκλοφορούν στη χώρα μας.
Άρα αυτή δεν είναι έρευνα αλλά δημοσκόπηση, κάνω λάθος? Αν όντως είναι ψηφίζω VOLVO γιατί έτσι γουστάρω...

;) ;) ;)

παντος το peugeot μου σε καλη θεση ειναι

Επισκέπτης
χωρίς πλάκα, έχω δει τεστ με lada niva και κάποια μεγαθήρια, και το λαντάκι άνοιγε δρόμο ενώ τα άλλα πέταγαν χαρτοπόλεμο

ένα λάντα, είναι για πολύ ξέσκισμα καθώς μπορεί να πάρεις 2 στην τιμή του ενός :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνω αλλα καποιος αλλος πρεπει να στο πηγαινει μεχρι το βουνο ρε παιχτη..αν εμενα επαρχια σιγουρα θα ειχα 5-6 στο μαντρι..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω εχω peugeot 206
εκει να δεις χαλια κιβωτιο.
απλως στα vw ακοω οτι εχουν καλα κιβωτια
δεν βαζω και το χερι στην φωτια
οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε..το πεζο για τα χρηματα του(καμια 12αρα χιλιαδες) μπορει να χει και μια χαρα κιβωτιο..
αμαξι κοντα στα 30χιλιαρικα ομως να μην εχει ενα κιβωτιο αναλογο,δε νοειται πως να γινει..
και η μαλακια ηταν πως θα παιρνα το dsg,αλλα επρεπε να περιμενω 4 μηνες επιπλεον... :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom