life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το πρωτο ειναι ξενικο...αστο καλυτερα, το δευτερο θαχει καλτσα μεσαΤι να φάω λέτε... sweet n sour chicken ή καλτσόνε ?????
Συστηνω ντελιβερυ
Το πρωτο ειναι ξενικο...αστο καλυτερα, το δευτερο θαχει καλτσα μεσαΤι να φάω λέτε... sweet n sour chicken ή καλτσόνε ?????
ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
500 γρ ταλιατέλες
700 γρ τριμμένα τυριά της επιλογής σας (πχ. γκούντα, κασέρι, ρεγκάτο)
200 γρ ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γρ μπέικον ψιλοκομμένο
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια [ψιλοκομμένα]
1 κρέμα γάλακτος light (200 ml)
2 κουτ. σούπας φυτικό βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
Κέτσαπ
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες περίπου 10 λεπτά σε ελαφρά αλατισμένο νερό και μετά τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα. Επάνω τους ρίχνουμε το βούτυρο, τα τυριά, το ζαμπον και μπέικον , την κρέμα γάλακτος, πιπέρι , αλάτι αν χρειάζεται γιατί έχουμε αλμυρά υλικά, μανιτάρια και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Μετα σε βουτυρωμένο πυρέξ ρίχνουμε όλα τα υλικά και αφού τα πατικώνουμε καλά με την κουτάλα ρίχνουμε επάνω μια στρώσει κέτσαπ σ όλη την επιφάνεια. Μετα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 - 50 λεπτά, ώσπου να ροδίσει η επιφάνεια και να γίνει κρούστα σαν της πίτσας. Και μετά τρωει η μάνα και του παιδιού δεν δίνει…
υ.γ Αν έχουμε κάποιο τραπέζι, μπορούμε να παρασκευάσουμε το σουφλέ από την προηγούμενη ημέρα, να το διατηρήσουμε στο ψυγείο και να το ψήσουμε την επομένη. Επίσης αντι για ζαμπον μπορούμε να βάλουμε χωριάτικα λουκάνικα ψιλικομμένα..
νομιζω πως ναι.εαν δεν θα το ψήσουμε την επομένη μπορούμε να το βάλουμε στην κατάψυξη?
Ρε τυποι φτιαχνω τωρα γαριδες σαγανακι,κανενα τιπ για νοστιμαδα?
επιασε το τιπ;πήγαινε πάνω απ τη κατσαρόλα και..
πλάκα κάνω
Θες συνταγη για σαγανακι?σαγανακι θελω εγω!
χαλουμι;σαγανακι θελω εγω!
Πειράζει να φτιάξω κουνέλι στιφάδο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι?Θα έχω κόσμο.
Είναι πολύ άσχετο?Δεν θέλω γαλοπούλες,γουρουνοπουλάκια κτλ..
καλυτερα να κανεις γαλοπουλα και μετα το κουνελι να το πνιξεις.Πειράζει να φτιάξω κουνέλι στιφάδο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι?Θα έχω κόσμο.
πειραζει.....επειδη θα χεις κοσμο δεν παει στιφαδοΠειράζει να φτιάξω κουνέλι στιφάδο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι?Θα έχω κόσμο.
μια ψηφο εχω και δεν ειναι και δικια μου: ποιοςα πιστευεται οτι μπορει να ειναι ο μαμαλακης του σαιτ
εριναλ - 2 (4.7%)
λουκρητια - 2 (4.7%)
βελβυ - 2 (4.7%)
gl - 1 (2.3%)
μπαρος - 5 (11.6%)
ροχαλα - 2 (4.7%)
γουλφακης - 2 (4.7%)
σκασκα - 1 (2.3%)
μπουμπ - 2 (4.7%)
σταμ90 - 2 (4.7%)
νωντας - 3 (7%)
αλιντισσα - 6 (14%)