Νέα

Συνέντευξη Από Την Mistress Dometria

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Επαγγελματίες & BDSM : /p/bdsm_11.html

Συνέντευξη Από Την Mistress  Dometria 
/2012/04/mistress-dometria.html




Η Mistress Dometria , είναι μια Αφέντρα Κυπριακής μάλιστα καταγωγής η  οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια σαν επαγγελματίας Αφέντρα στην Αγγλία .

Είναι ιδιοκτήτρια του ιστοχώρου μέσω του οποίου διαφημίζει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της αλλά και διαθέτει ταινίες παραγωγής s/m περιεχομένου .

Είμαι ευτυχής που διέθεση λίγο απο το χρόνο της και έδωσε συνέντευξη για τους αναγνώστες του Kinky Fantasies On Line , σχετικά με το μεγάλο θέμα της Γυναικείας Κυριαρχίας που ενδιαφέρει όλους μας.

Ακολουθεί η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή της .




ΕΡΩΤΗΣΗ
Καταρχήν , ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον πολύτιμο χρόνο σας και να εκφράσω την ελπίδα να βρείτε πολλούς θαυμαστές εδώ στην Ελλάδα . Είστε μια Επαγγελματίας Αφέντρα και Lifestyle Femdom Mistress και αυτό έχει ώς αποτέλεσμα η γνώμη σας να βαρύνει πάρα πολύ . Πείτε μας κάποια πράγματα για την Γυναικεία Κυριαρχία και πώς ήρθατε για πρώτη φορά σε επαφή με αυτή την ζωή για πρώτη φορά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Γυναικεία Κυριαρχία , προέρχεται απο τον εσωτερικό κόσμο . Έχει να κάνει με το να παίρνει κανείς αποφάσεις για τον εαυτό του αλλά και για εκείνους που είναι πιο αδύναμοι . Μιλώντας προσωπικά , μπορώ να κάνω τους περισσότερους άντρες και γυναίκες να κάνουν αυτό που θέλω διότι είμαι πραγματικά Κυριαρχική . Είναι κάτι “σεξουαλικό” , ακόμα και όταν δεν έχει να κάνει με το σέξ . Η προσωπικότητά μου έχει κάτι το σεξουαλικό . Ακόμα και όταν είμαι σε ένα κατάστημα με μια Γυναίκα πωλήτρια , θα κινηθώ με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να την εξουσιάσω . Είναι κάτι το φυσικό για μένα . Όλη η οικογένειά μου που καταγόμαστε απο την Κύπρο και όλες οι αδερφές μου είναι Κυριαρχικές εκ φύσεως . Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Γυναίκα και Ελληνίδα , παρόλο που στην κουλτούρα μας , είναι δύσκολο για μια γυναίκα να είναι Κυριαρχική .
Συνειδητοποίησα ότι ήμουν διαφορετική , απο την παιδική κιόλας ηλικία μου. Στο σχολείο , απο την ηλικία των 6 – 7  είχα καταλάβει ότι αν ήθελα κάτι απο τα άλλα παιδιά , μπορούσα να το αποκτήσω , χωρίς βία ή επιθετικότητα , απλώς με το να ήμουν “Αυταρχική” . Είναι μέσα στο αίμα μου . Είμαι το μικρότερο απο τα αδέρφια μου και προσπαθώντας να κάνω την φωνή μου να ακουστεί , κατάλαβα ότι είχα το χάρισμα , να μπορώ να εξουσιάζω άλλους ανθρώπους .





ΕΡΩΤΗΣΗ
Θα μπορούσατε να μας πείτε την γνώμη σας για την ανάγκη ενός άντρα να υποταχθεί . Γιατί το κάνει ; Τι επιδιώκει ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κάνει έναν άντρα να θέλει να υποταχθεί ; Απο την αρχή της ιστορίας , ο άντρας αναμένεται να έχει το ρόλο του αρχηγού , να έχει τον έλεγχο . Μερικές φορές θέλει να παραδώσει αυτό τον έλεγχο σε κάποια που εμπιστεύεται. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ελεύθερη ερωτική εμπειρία . Δεν θα κατηγοριοποιούσα έναν υποτακτικό σαν έναν “αδύναμο άντρα”. Το αντίθετο , είναι πολύ δυνατός . Κάθε μέρα του λένε … Μην κλαίς , να είσαι δυνατός , μην κάνεις θέμα , να είσαι άντρας. Εκείνος , έχει βαρεθεί να έχει διαρκώς τον έλεγχο . Στο 99 % των περιπτώσεων , ξέρω  ακριβώς τι “κουμπιά” να πατήσω για να απελευθερώσω αυτά τα άγχη και τις απογοητεύσεις των υποτακτικών .

ΕΡΩΤΗΣΗ
Πολλοί υποτακτικοί , δυσκολεύονται να εκφράσουν τις ανάγκες τους στις κοπέλες , σχέσεις ή συζύγους τους . Ποιός είναι ο σωστός τρόπος έκφρασης αυτών των επιθυμιών και πως θα έπρεπε να αντιδράσει μια Γυναίκα ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν μια Γυναίκα , έχει μια “Αυταρχική Πλευρά” , δεν χρειάζεται να ζητήσετε κάτι. Μην ζητήσετε να της φιλήσετε τα πόδια , απλώς βγάλτε τα γοβάκια , γλείψτε της τα πόδια και ρουφήξτε της τα δακτυλάκια . Αν το απολαμβάνει , θα πιέσει τα πόδια της επάνω στο πρόσωπό σας . Αν δεν της αρέσει ...τότε ο καημένος υποτακτικός θα πρέπει να έρθει να δεί εμένα ενώ θα μείνει κολλημένος με μια βαρετή φιλενάδα.
Εφόσον δεν ανταποκρίνονται οι φιλενάδες/σύζυγοι , αυτό είναι που κρατά στην δουλειά εμάς τις Αφέντρες .

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ποιά Φετίχ και κίνκυ δραστηριότητες έχετε εσείς στην προσωπική σας ζωή ;




ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια καλή λατρεία σώματος ( Body Worship) , μου αρέσει να ντύνομαι και γενικά έχω πολλά φετίχ στην προσωπική μου ζωή και είμαι αρκετά διεστραμμένη . Δεν ξέρω αν το μπλόγκ σας θα μπορούσε να γράψει τα μισά απο όσα κάνω στην προσωπική μου ζωή .  Σε καθημερινή βάση , παίζω με τον φίλο μου , τον μαστιγώνω , αναλόγως με το πόσο άτακτος είναι και φυσικά παιχνίδια με Dildo  , ναι . Πάντα να πηδάτε τον άντρα σας απο τον κώλο , συχνά πυκνά ,  έτσι για να τον κρατάτε στην θέση του υποταγμένο .

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ο Ιστοχώρος σας , είναι πολύ γνωστός και διαδεδομένος και προφανώς κόσμος σας αναγνωρίζει ώς Επαγγελματία Αφέντρα  . Σας δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα ; Πως αντιδρά ο κόσμος όταν σας αναγνωρίζει ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μπορούσα να σας δώσω πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες . Μια φορά ήμουν έξω με τον φίλο μου σε εστιατόρια και ένας σερβιτόρος , έπεσε στα  γόνατά του και ήθελε να μου φιλήσει τις μπότες . Με αναγνωρίζουν στο Λονδινο και στο Brighton . Πάντα με θετικό τρόπο . Οι άνθρωποι με συγχαίρουν για το site μου , για τις ταινίες  μου και αρκετές φορές κανονίζουν μέχρι και session αφού με δούν στον δρομο . Μου αρέσει η εκτίμησή τους . Δεν κρύβω αυτό που κάνω . Ακόμα και η Ελληνο – Κυπριακής καταγωγής οικογένειά μου το γνωρίζει . Δεν τους άρεσε αλλά το δέχτηκαν. Δεν το κρύβω και δεν ντρέπομαι . Κερδίζω αρκετά για μια άνετη ζωή με στύλ και με κάνει μια χαρούμενη και ολοκληρωμένη γυναίκα .





ΕΡΩΤΗΣΗ
Τι είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχετε κάνει σε έναν πελάτη  και τι άλλο ακραίο σας ζήτησαν και αρνηθήκατε ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πιο ακραίο παιχνίδι που έχω κάνει , είναι μάλλον το μαστίγωμα και τα παιχνίδια με ηλεκτρισμό ( electric torture ) καθώς και σενάρια με «σκηνές ανάκρισης» με πιο ακραίους μαζοχιστές. Μερικές φορές οι υποτακτικοί λιποθυμούν όταν η τιμωρία είναι πολύ σκληρή.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Η οικονομική κρίση , επηρεάζει την εργασία σας ώς Αφέντρα ; Θα γίνει η Γυναικεία Κυριαρχία ακριβό χόμπι μόνο για πλούσιους ανθρώπους ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η κρίση φαίνεται ότι έφερε στο προσκήνιο , πιο πολλούς παίχτες . Ίσως ο πλούσιος τραπεζίτης να μην τρώει ξυλιές στο κώλο πιο πολύ αλλά βλέπω πιο πολλούς απλούς εργαζόμενους , ίσως επειδή έχουν στρές στην ζωή τους . Προσφέρω υπηρεσίες που οι υποτακτικοί μου δεν μπορούν να απαρνηθούν . Μου έχουν πεί ότι κάνουν οικονομίες για να έρθουν να με δούνε . Οι τακτικοί μου πελάτες δεν θα σταματήσουν να έρχονται ακόμα και αν δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα

ΕΡΩΤΗΣΗ
Τι άλλο θα θέλατε να πείτε σχετικά με την ζωή μιας Επαγγελματία Αφέντρας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μερικές φορές , αντιμάχομαι την Κυριαρχική μου προσωπικότητα. Κάποιες φορές είναι η «Αχίλλειος Πτέρνα» μου αλλά ταυτόχρονα είναι αυτό που μου δίνει δύναμη . Μου δίνει ζωή , με προσδιορίζει σαν άνθρωπο και ζώ απο αυτό . Γυρίζω ταινίες , είμαι επιτυχημένη και επηρεάζω ζωές άλλων ανθρώπων όπως και την δική μου . Είναι ένα υπέροχο πράγμα .
Τέλος για τους Αναγνώστες .
Αγαπώ την Ελλάδα και λατρεύω τους Έλληνες .
Ίσως όταν διαβάστε την συνέντευξή μου κάποιοι απο εσας έρθετε να με επισκευτείτε . Είστε καλοδεχούμενοι

Με τις καλύτερες ευχές μου
Mistress Dometria Xx
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ΕΡΩΤΗΣΗ
Η οικονομική κρίση , επηρεάζει την εργασία σας ώς Αφέντρα ; Θα γίνει η Γυναικεία Κυριαρχία ακριβό χόμπι μόνο για πλούσιους ανθρώπους ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η κρίση φαίνεται ότι έφερε στο προσκήνιο , πιο πολλούς παίχτες . Ίσως ο πλούσιος τραπεζίτης να μην τρώει ξυλιές στο κώλο πιο πολύ αλλά βλέπω πιο πολλούς απλούς εργαζόμενους , ίσως επειδή έχουν στρές στην ζωή τους . Προσφέρω υπηρεσίες που οι υποτακτικοί μου δεν μπορούν να απαρνηθούν . Μου έχουν πεί ότι κάνουν οικονομίες για να έρθουν να με δούνε . Οι τακτικοί μου πελάτες δεν θα σταματήσουν να έρχονται ακόμα και αν δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα
Βαστα να ανοιξει το επαγγελμα,
μετα να δω θα ξαναψηφισεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96
Στα παπάρια μας οι υποτακτικοί!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom