gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι του τουρκου....ποια ναντια ??του μπουλη??
οχι του τουρκου....ποια ναντια ??του μπουλη??
Η Πορνεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ .Το να μην εχει βιβλιαριο υγειας
ιεροδουλης και μην εχει υποβληθει σε ιατρικες εξετασεις ,ειναι
αδικημα ,και μαλιστα τιμωρειται με μικρη ποινη .
Και αυτα ισχυουν απο το 1930 !
Απο το 1930 η πορνεια ΔΕΝ ειναι αδικημα .
Το να μην εχει βιβλιαριο ,τιμωρειται το ΙΔΙΟ με ενα ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ
που δεν εχει βιβλιαριο υγειας !Ρωτηστε ενα δικηγορο !
Αλλα ολοι οι δημοσιοκαφροι ,βαζουν τιτλο "Συνεληφθη για πορνεια ".Και δημιουργουν την εντυπωση οτι η πορνεια ειναι αξιοποινη .Πως θα σας φαινοταν ,αν υπηρχε τιτλος "συνεληφθη επειδη οδηγουσε αυτοκινητο " ? Αντι "οδηγουσε αυτοκινητο
ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ".Πραγμα που τιμωρειται με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ποινη.
Οι Δημοσιοκαφροι ,συνεχιζουν την ...σωστη ενημερωση των πολιτων !
σωπα μωρε δε νομιζω λες?οχι του τουρκου....
καλα και συ//εδω αλλος σκοτωνει και δεν παει φυλακη ,θα παει για το πηδημα η αλλη;ημαρτον.....Το θέμα ΔΕΝ είναι αν είναι αδίκημα ή όχι "τυπικά". Το θέμα είναι τί ποινές έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα και σε πόσες;
Ας πούμε φυλακή έχει πάει καμία; (εννοώ μετά από καταδικαστική απόφαση, όχι κρατητήριο)
αλτεκι εσενα που ειναι πιο πιθανο να στο πουνε μην ξεχασεις και το νωντα ετσι τυπε?Θελω και εγω το ονομα της με pm
Ευχαριστω
αλτεκι εσενα που ειναι πιο πιθανο να στο πουνε μην ξεχασεις και το νωντα ετσι τυπε?
Το θέμα ΔΕΝ είναι αν είναι αδίκημα ή όχι "τυπικά". Το θέμα είναι τί ποινές έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα και σε πόσες;
Ας πούμε φυλακή έχει πάει καμία; (εννοώ μετά από καταδικαστική απόφαση, όχι κρατητήριο)
για εξηγησε μου παπια το φαινομενο ρεβης που εχει συληφθει δις για διευκολυνση και δεν εκατσε ουτε λεπτο μεσα;;οι ποινές είναι χαμηλές διμηνη φυλάκιση και χρημ. ποινή (για κάθε πράξη), οπότε οι παράνομες πόρνες δεν πανε φυλακή.
ή παίρνουν αναστολή ή πληρώνουν.
αυστηρότερη είναι η αντιμετώπιση των αφεντικών (όταν υπάρχουν)
που τρώνε καμπάνες για διεκόλυνση ή και μαστροπεία (και μαζεύονται μπόλικοι μήνες...)
γενικά το νομικό πλαίσιο είναι απαράδεκτο και ίσως πρέπει να πάρουμε (ως καθ' ύλην αρμόδιοι) μια πρωτοβουλία αναθεώρησής του...
για εξηγησε μου παπια το φαινομενο ρεβης που εχει συληφθει δις για διευκολυνση και δεν εκατσε ουτε λεπτο μεσα;;
ο σπυρακης εχει πολιτικα βυσματα.αν είναι όπως τα λες (εγώ δεν παρακολουθώ τα μεσημεριανάδικα) υπάρχει εξήγηση: εξαγορά ή αναστολή !
δηλαδη η μαστροπεια βαφτιζεται διευκολυνση η ειναι ακριβως το ιδιο;;αν είναι όπως τα λες (εγώ δεν παρακολουθώ τα μεσημεριανάδικα) υπάρχει εξήγηση: εξαγορά ή αναστολή !
χονδρικά:δηλαδη η μαστροπεια βαφτιζεται διευκολυνση η ειναι ακριβως το ιδιο;;
δηλαδη η μαστροπεια βαφτιζεται διευκολυνση η ειναι ακριβως το ιδιο;;
Δες ΠΠ τι εγραψα .Η Πορνεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ .Το να μην εχει βιβλιαριο υγειας
ιεροδουλης και μην εχει υποβληθει σε ιατρικες εξετασεις ,ειναι
αδικημα ,και μαλιστα τιμωρειται με μικρη ποινη .
Και αυτα ισχυουν απο το 1930 !
Απο το 1930 η πορνεια ΔΕΝ ειναι αδικημα .
Το να μην εχει βιβλιαριο ,τιμωρειται το ΙΔΙΟ με ενα ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ
που δεν εχει βιβλιαριο υγειας !Ρωτηστε ενα δικηγορο !
Αλλα ολοι οι δημοσιοκαφροι ,βαζουν τιτλο "Συνεληφθη για πορνεια ".Και δημιουργουν την εντυπωση οτι η πορνεια ειναι αξιοποινη .Πως θα σας φαινοταν ,αν υπηρχε τιτλος "συνεληφθη επειδη οδηγουσε αυτοκινητο " ? Αντι "οδηγουσε αυτοκινητο
ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ".Πραγμα που τιμωρειται με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ποινη.
Οι Δημοσιοκαφροι ,συνεχιζουν την ...σωστη ενημερωση των πολιτων !