γραμμή εννοείς τι πακέτο σύνδεσης ? 24 αρι...
όχι έλεγα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετράει τη σύνδεση με τις δυνατότητες των γραμμών τηλ του οτε...
από βδομάδα ακυρώνω την hol και βάζω οτε..θα δείξει.
Συναγωνισταί Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!
Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή εταιρία με καλό πακέτο φυσικά για Internet και τηλεφωνία γιατί ο Ο.Τ.Ε. δεν παλεύεται άλλο . .
Συναγωνισταί Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!
Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή εταιρία με καλό πακέτο φυσικά για Internet και τηλεφωνία γιατί ο Ο.Τ.Ε. δεν παλεύεται άλλο . .
για ολες ακουγονται και καλα και κακα λογια.εξαρταται βασικα απο την αποσταση που εχει το σπιτι σου μεχρι το πλησιεστερο κεντρο της καθε εταιρειας.εγω απο τη hol ειμαι υπερευχαριστημενος εδω και 5 χρονια,σε 2 διαφορετικα σπιτια στους Αμπελοκηπους.παρ οτι μπορω να βρω καλυτερα πακετα αν παω σε αλλη εταιρεια,δεν ρισκαρω να αλλαξω και να μπλεξω.αν μπεις στο site της θα δεις τι πακετα προσφερει αυτη τη στιγμη για νεους συνδρομητες!
φιλε μου χρονια σου πολλα θα σου προτεινα την φορθνετ που εχει προσφορα για ενα χρονο το απλο προγραμμα στα 17,90 και μετα απο ενα χρονο γινεται 19,90 και οτι τιλεφωνο κανεισ θα χρεωνεται κανονικα τορα στα ιδια διλαδι κανα 20αρικο ειναι και η χολ αλλα δεν τιν προτεινω γιατι αυτην εχω και εχω προβλιματα καλη χρονια ναχεισ
προτεινω hol
ειναι αξιοπιστη
και κανει προσφορες και στους τωρινους πελατες
ειμαι 2 χρονια συνδρομητης και μου εκανε 25% εκπτωση σ αυτο που πληρωνω για ενα χρονο
Λεω να αντικαταστησω το αρχαιο μοντεμ ρουτερ της hol.
Με τα παλια μοντεμ ρουτερ τιθεται θεμα ακτινοβολιας?
Ξερετε κανα καλο?
Δεν εχω VDSL.
Για αφηστε λιγο τα μουνια και απαντηστε..
Λεω να αντικαταστησω το αρχαιο μοντεμ ρουτερ της hol.
Με τα παλια μοντεμ ρουτερ τιθεται θεμα ακτινοβολιας?
Ξερετε κανα καλο?
Δεν εχω VDSL.
Για αφηστε λιγο τα μουνια και απαντηστε..
Δεν παιζει διαφορα,με παλιοτερα.Αμα θες καλο ρουτερ βρες κανα μεταχειρισμενο cisco.Αν εχεις παιδια μεχρι 3-4 χρονων στο σπιτι φροντισε το ρουτερ να βρισκεται κανα δυο δωματια μακρυτερα απο το δωματιο τους