You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύνδεση Internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 93
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Ό,τι και να σου πει κάποιος θα είναι γενικότητες..είναι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις ταχύτητες..ακόμα και στην ίδια γειτονιά, στον ίδιο παροχο παρατηρούνται διαφορές..προσωπικά έχω ΟΤΕ και ναι μου κάνει 2-3 διακοπές περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα για μικρό χρονικό διάστημα όμως..απέναντι από εμένα,σε νεότερο διαμέρισμα (με γραμμές που έρχονται από άλλο κλάδο), δεν κάνει διακοπές και πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες..καλύτερα να ρωτήσεις τους γείτονές σου..έχω hol και με έχει γαμήσει με τις ταχύτητες...σέρνετε λέμε.
οτε είναι αξιόπιστο ?
μια φίλη λέει ότι κατά καιρούς της κάνουν και 20 διακοπές τη μέρα...
τι άλλες συνδέσεις είναι οκ ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν μενεις κεντρο και εχεις οτε δεν εχεις κανενα προβλημα τυπεέχω hol και με έχει γαμήσει με τις ταχύτητες...σέρνετε λέμε.
οτε είναι αξιόπιστο ?
μια φίλη λέει ότι κατά καιρούς της κάνουν και 20 διακοπές τη μέρα...
τι άλλες συνδέσεις είναι οκ ?
δεν ξερω κανεναν που να αντιμετωπισε δυσκολιες
τωρα σε αλλες περιοχες δεν ξερω
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 25
- Πόντοι
- 66
γιατί όταν η σύνδεση σέρνετε και κάνω ρεστάρτ το ρούτερ η ταχύτητα φτιάχνει αμέσως ?
το θέλει μια φορά στις 2 μέρες τουλάχιστον..
υγ
το έχω συνδέσει με ένα ψυχαανώμαλο τύπο στο δίπλα σπίτι που την έχει δει χάκερ ενώ δεν ξέρει να βγάλει να μάτια του..
υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτός καμιά μαλακία και να το αποριθμίζει ? αν και το ρούτερ της χολ δεν έχει τέτοιες επιλογές...
να τον φάω τον πούστη ?
υγ
το έχω συνδέσει με ένα ψυχαανώμαλο τύπο στο δίπλα σπίτι που την έχει δει χάκερ ενώ δεν ξέρει να βγάλει να μάτια του..
υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτός καμιά μαλακία και να το αποριθμίζει ? αν και το ρούτερ της χολ δεν έχει τέτοιες επιλογές...
να τον φάω τον πούστη ?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και σε μενα συμβαινει αυτογιατί όταν η σύνδεση σέρνετε και κάνω ρεστάρτ το ρούτερ η ταχύτητα φτιάχνει αμέσως ?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 25
- Πόντοι
- 66
και σε μενα συμβαινει αυτο
χολ και εσύ τύπε?
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Πάντα είχα OTE και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω την σύνδεση των 2Mb/s, και σε ένα τεστάκι που έκανα για την συνδεσή μου τώρα έγραψε ταχύτητες Download 1,7Μb/s και upload 0,347Μb/s. Διακοπές δεν είχα ποτέ.Αναβάθμιση θα κάνω όταν υπάρξει πραγματικό VDSL.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 25
- Πόντοι
- 66
Πάντα είχα OTE και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω την σύνδεση των 2Mb/s, και σε ένα τεστάκι που έκανα για την συνδεσή μου τώρα έγραψε ταχύτητες Download 1,7Μb/s και upload 0,347Μb/s. Διακοπές δεν είχα ποτέ.Αναβάθμιση θα κάνω όταν υπάρξει πραγματικό VDSL.
δλδ παίζει να κάνει download με 1,7 ? :o :o :o :o :o
εμένα στα πολύ τρελά του 450 - 500 klbps..
συνήθως με 300 πάει
Επισκέπτης
Με απλη 24αρα κατεβαζω, παντα ομως, με 1.6ΜΒ.
Δε μενω κοντα σε οπτικη ινα και ειναι πυκνοκατοικημενη περιοχη.
Σας ειπα ρωτηστε γειτονες πριν επιλεξετε καποιο πακετο.
Δε μενω κοντα σε οπτικη ινα και ειναι πυκνοκατοικημενη περιοχη.
Σας ειπα ρωτηστε γειτονες πριν επιλεξετε καποιο πακετο.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
εχω 24ρι connex, αν πιασει 500 ειναι θαυμαδλδ παίζει να κάνει download με 1,7 ? :o :o :o :o :o
συνήθως με 300 πάει
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Το πιο πιθανο, γιατι ειναι γτπ το ρουτερ.γιατί όταν η σύνδεση σέρνετε και κάνω ρεστάρτ το ρούτερ η ταχύτητα φτιάχνει αμέσως ?
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δλδ παίζει να κάνει download με 1,7 ? :o :o :o :o :o
συνήθως με 300 πάει
Πάλι τεστ σήμερα download 1.74 Mb/s και upload 0,43 Μb/s. Η γραμμή είναι 2 Mb και το modem-router της BaudTec, της πλάκας.Η απόστασή μου απο το κέντρο του ΟΤΕ είναι γύρω στα 1100 μέτρα.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Linksys μαστορα(VFM) ή Zyxel,αμα εχεις φράγκα,το πληρώνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις,απλά κοιτα να ειναι συμβατο με VDSL,για να μην ξαναπληρώνεις αργότεραέχει κανείς άποψη για κανένα καλό ρούτερ, με καλή εκπομπή σήματος στο ασύρματο?
και το δικό μου τα έφτυσε τις προηγούμενες μέρες και τώρα είμαι με την ... ρεζέρβα...
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Πάλι τεστ σήμερα download 1.74 Mb/s και upload 0,43 Μb/s. Η γραμμή είναι 2 Mb και το modem-router της BaudTec, της πλάκας.Η απόστασή μου απο το κέντρο του ΟΤΕ είναι γύρω στα 1100 μέτρα.
Ετσι όπως εχω γράψει αυτό το post και το προηγούμενο γι'αυτό το θέμα, παραπλανούν, οχι σκόπιμα και οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Για αποκατάσταση της ακρίβειας πρέπει να διευκρινήσω τα εξής. Τα διάφορα tests για την ταχύτητα της γραμμής,download,upload, και ping, δείχνουν τη δυνατότητα της σύνδεσης, αν δηλαδή η γραμμή σου έχει τη δυνατότητα αυτή γιά την οποία πληρώνεις.
Οι πραγματικές ταχύτητες που κάνουμε download και αντίστοιχα upload, είναι συνήθως πολύ χαμηλότερες απο τις ονομαστικές και εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες.
Ελπίζω να αποκατέστησα την πραγματικότητα και ζητώ συγγνώμη αν οδήγησα κάποιους σε λανθασμένα συμπεράσματα.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Με ποιο πρόγραμμα κάνετε αυτές τις μετρήσεις και παίρνετε αυτά τα νούμερα, ρε παιδιά?download 1.74 Mb/s και upload 0,43 Μb/s.
Τι να τρέξω?
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ.
Μου έβγαλε:
1,75 Mbps downlaod
0,42 Mbps upload
55 ms ping.
Μάλλον όχι άσχημα, για 2 Mbps που πληρώνω στον ΟΤΕ, και 2 km απόσταση (και δίκτυο χαλκού μπουρδέλο, απ' ότι έχω ακούσει) από το ψηφιακό κέντρο. 1.950 μέτρα, για την ακρίβεια.
Μου έβγαλε:
1,75 Mbps downlaod
0,42 Mbps upload
55 ms ping.
Μάλλον όχι άσχημα, για 2 Mbps που πληρώνω στον ΟΤΕ, και 2 km απόσταση (και δίκτυο χαλκού μπουρδέλο, απ' ότι έχω ακούσει) από το ψηφιακό κέντρο. 1.950 μέτρα, για την ακρίβεια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις