Νέα

συμβουλη σε φανταρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouKoun13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γραπτην στα αρχιδια σου μεγάλε!
Υπάρχουν κι αλλες πορτοκαλιες!
:)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
με την πρωτη ευκαιρια κατεβα να ριξεις ενα μανικι μεταξι να στανιαρεις

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.432
Πόντοι
736
Αδελφέ, χαλάρωσε όταν τελειώσεις εάν είσαι ο αντρας της ζωής της θα σε περιμένει, εάν πάλι εξακολουθεί να λέει τα ίδια ... είναι και αλλού πορτοκαλιές ... μέχρι τα 30 θα βρεις πολλές "γυναίκες της ζώης σου"

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?

Τυπε κανε 1 μικρη προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα!
Αλλα αν μπηκε το νερο στο αυλακι!

Υ.Γ Τον καλλιτεχνη μην τον πλερωσεις

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πάσχεις απο προχωρημένη πιρφορίαση φίλε
είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση , και προτείνεται
παρηγορητική θεραπεία πιρφορίσματος με κάποιο άλλο θήλεο...

Επισκέπτης
Κάνε αυτήν την κίνηση που λες, και αν σου αρνηθεί στείλε της μήνυμα ότι θα την αφήσεις 3 μήνες ήσυχη να το καλοσκεφτεί
Μετά από 3 μήνες κάνε της μία νέα κίνηση (πχ ξανά λουλούδια και πρόσκληση για καλλιτέχνη)
γράφοντάς της ότι είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνεις και ότι αν δεν ανταποκριθεί,
το κλείνεις κι εσύ οριστικά το ζήτημα, και δε θα την ξαναενοχλήσεις ποτέ, αλλά ούτε και αυτή να μη σε ξαναενοχλήσει. Σ εκείνο το σημείο και μετά από 3 μήνες που θα χει μείνει μόνη (εκτός αν έχει βρει κάτι στο ενδιάμεσο, το οποίο δε μπορείς να αποφύγεις) αν πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα, θα ξαναγυρίσει. Αν όχι, κάνε ότι σου λένε οι συναγωνιστές. 3 μέρες συνεχόμενες στα μπουρδέλα, και διαγραφή ότιδήποτε έχει σχέση με αυτήν (κινητό, φωτογραφίες, fb, κλπ) και πας για άλλες πορτοκαλιές, αφού φυσικά της στείλεις ένα τελευταίο μήνυμα-φαρμάκι ότι κόβεις κι εσύ οποιαδήποτε σχέση μαζί της και να μη σε ξαναενοχλήσει ποτέ και για τίποτα, εκτός αν χρειαστεί αίμα στο νοσοκομείο...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
παιδια καλημερα,

Τυπε εχε υποψη σου πως οι γυναικες ειναι σαν τις μαιμουδες, ποτε δεν αφηνουν το κλαδι απο το οποιο κρατιουνται παρα μονο αν εχουν βρει το επομενο. Να ξερεις βεβαια πως υπαρχει ελπιδα, δηλαδη να την απογοητευσει η νεα της επιλογη και να θελησει να γυρισει σε σενα. Γενικα, οι γκομενες για καποιον ανεξηγητο σε μενα λογο ελκονται απο αυτο που γνωριζουν, με αποτελεσμα οσο σε κουραζουν να τις πρωτογαμησεις τοσο να σε παρακαλανε να τις ξαναγαμησεις αμα τις γαμουσες παλια.

Δε νομιζω πως εσυ πρεπει να κανεις πολλα πραγματα, ασε το χρονο να δρασει, να φαει λιγο τα μουτρα της η τυπισσα με τον αλλον. Τα λουλουδια και τα δωρα και οι μαλακιες αυτες δε θα κανουν τη διαφορα.

Σκεψου παντως αν αξιζει μια γκομενα που σε παρατησε με το που μπηκες φανταρος και δεν μπορουσε να κανει υπομονη για λιγους μηνες.

Επισκέπτης
φανταρε μην κανεις τιποτα τωρα.
Η κοπελα σου λεει ξεκαθαρα οτι δεν γουσταρει να κανει τηλεφωνικες αγαπουλες με εναν φανταρο και θελει να κανει την ζωουλα της...Μπραβο της που ειναι ξεκαθαρη και δεν σε δουλευει.
Αν θες την γνωμη μου περιμενε να απολυθεις και διεκδικησε την εκ νεου μεχρι τοτε κανε την θητεια σου  :knockinb: καμια πουτανα η κανα μουνακι που θα βρεθει στο δρομο σου και κανε χαβαλε...

Υγ Οι καψουρες δεν βοηθανε στον στρατο

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
Αν δεν εμπαινες στον στρατο,θα ειχες την ιδια συμπεριφορα απεναντι της?
Το θετω,επειδη τον πρωτο καιρο ειπες πως εσενα δεν σου εβγαινε...

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Συνηθως οταν φευγει μια γυναικα μετα απο σχεση, δυσκολα γυρναει. Η μονη σου ελπιδα ειναι η μεθοδος του "γραμματοσημου". Την εχεις στο φτυσιμο και της το δειχνεις σε καθε ευκαιρια. Αυτο θα τη φερει πισω, αλλα και παλι προσωρινα .

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και να μη σε ξαναενοχλήσει ποτέ και για τίποτα, εκτός αν χρειαστεί αίμα στο νοσοκομείο...
Τυπε εχε υποψη σου πως οι γυναικες ειναι σαν τις μαιμουδες, ποτε δεν αφηνουν το κλαδι απο το οποιο κρατιουνται παρα μονο αν εχουν βρει το επομενο.

[/quote]τι ατακες πεφτουν;σχολειο ειναι τελικα το bou

OP
OP
rouKoun13

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τυπε εχε υποψη σου πως οι γυναικες ειναι σαν τις μαιμουδες, ποτε δεν αφηνουν το κλαδι απο το οποιο κρατιουνται παρα μονο αν εχουν βρει το επομενο. Να ξερεις βεβαια πως υπαρχει ελπιδα, δηλαδη να την απογοητευσει η νεα της επιλογη και να θελησει να γυρισει σε σενα. Γενικα, οι γκομενες για καποιον ανεξηγητο σε μενα λογο ελκονται απο αυτο που γνωριζουν, με αποτελεσμα οσο σε κουραζουν να τις πρωτογαμησεις τοσο να σε παρακαλανε να τις ξαναγαμησεις αμα τις γαμουσες παλια.

Δε νομιζω πως εσυ πρεπει να κανεις πολλα πραγματα, ασε το χρονο να δρασει, να φαει λιγο τα μουτρα της η τυπισσα με τον αλλον. Τα λουλουδια και τα δωρα και οι μαλακιες αυτες δε θα κανουν τη διαφορα.

Σκεψου παντως αν αξιζει μια γκομενα που σε παρατησε με το που μπηκες φανταρος και δεν μπορουσε να κανει υπομονη για λιγους μηνες.
ρε τυπε δεν υπαρχει αλλος.Απλα δεν της βγαζω πραγματα.Θελει λεει να ειναι ερωτευμενη! :ak: :ak:
για αυτο με τις κινησεις μου θελω να της δειξω οτι μπορουμε να κανουμε ενα σωρο πραγματα μαζι οχι μονο λογια!γενικα επειδη υπηρετησα ειδικες δυναμεις και εκει περασα πολυ ασχημα-με φεραν πολυ εκτος των οριων μου και ποσο μαλλον εμενα που ειμαι κλειστο παιδι-σκεφτηκα ολες μου τις σχεσεις και ειδα οτι δεν εχω κανει ουτε μια τρελλα για γυναικα ρε πουστη μου.Παντα θεατης ημουν στο τελος!τωρα που πραγματικα θελω καποια και σημαινει τοσα πολλα για εμεναδεν μπορω να την κοιταω να φευγει!στα @@ μου αν αισθανεται ετσι!Θελω να την διεκδικησω χωρις να κλαιγομαι για να ειμαστε ξανα μαζι!απλα θελει να κανει τρελες που εγω δεν τις εχω 25 χρονια τωρα και δεν ξερω τον τροπο!οσο για γκομενες και τα λοιπα ξερω οτι μπορω να ξαναβρω!δοξα τω θεω μια χαρα ειμαι και τους φιλους μου εχω και δεν μου λειπει τιποτα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τυπε δεν υπαρχει αλλος.Απλα δεν της βγαζω πραγματα.Θελει λεει να ειναι ερωτευμενη! :ak: :ak:
για αυτο με τις κινησεις μου θελω να της δειξω οτι μπορουμε να κανουμε ενα σωρο πραγματα μαζι οχι μονο λογια!γενικα επειδη υπηρετησα ειδικες δυναμεις και εκει περασα πολυ ασχημα-με φεραν πολυ εκτος των οριων μου και ποσο μαλλον εμενα που ειμαι κλειστο παιδι-σκεφτηκα ολες μου τις σχεσεις και ειδα οτι δεν εχω κανει ουτε μια τρελλα για γυναικα ρε πουστη μου.Παντα θεατης ημουν στο τελος!τωρα που πραγματικα θελω καποια και σημαινει τοσα πολλα για εμεναδεν μπορω να την κοιταω να φευγει!στα @@ μου αν αισθανεται ετσι!Θελω να την διεκδικησω χωρις να κλαιγομαι για να ειμαστε ξανα μαζι!απλα θελει να κανει τρελες που εγω δεν τις εχω 25 χρονια τωρα και δεν ξερω τον τροπο!οσο για γκομενες και τα λοιπα ξερω οτι μπορω να ξαναβρω!δοξα τω θεω μια χαρα ειμαι και τους φιλους μου εχω και δεν μου λειπει τιποτα!
Να την διεκδικησεις τσαμπα κοπος απο την στιγμη που δεν νοιωθει κατι για σενα πλεον εχει τελειωσει το ζητημα,κωλοτουμπες τωρα να κανεις,δεν προκειται να ξαναγυρισει αυτο που ενοιωθε.Γινε περηφανος και πηγαινε για κατι καλυτερο.Καλα ποσο χρονων εισαι;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Στα 11 χρονια που ασχολουμαι με τις γυναικες δεν εχω γνωρισει ουτε μια που να παρατησε τον δικο της χωρις να εχει βρει τον επομενο. Οπως σου ειπα, αν περνουσε καλα μαζι σου και την απογοητευσει ο επομενος θα ξαναγυρισει. Εσυ δειξε διακριτικα το ενδιαφερον σου, χωρις τρελες και υπερβολες. Και προπαντως μην κανεις καμια βλακεια και εχεις τρεχαματα και με στρατονομιες.

Επισκέπτης

κατ αρχήν το ότι το συζητάτε σε τόσο βαθύ επίπεδο και με ευγένεια, δείχνει ότι έχετε έναν καλό βαθμό επικοινωνίας μεταξύ σας,
άλλα ζευγάρια δε συζητάν καν ευθέως για τη σχέση τους

πες μας όμως λίγα πράματα περισσότερο, να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη

καταρχήν υποψιάζεσαι να έχει ήδη βρει άλλον μέχρι τώρα;
είχε ποτέ στη ζωή της καψουρευτεί ποτέ;
όταν λες ήθελε εκείνη να κάνετε και δεν ήθελες εσύ και το ανάποδο μετα, τι ακριβώς εννοείς; απλά πράματα στο σεξ; στη ζωή (ταξίδια, κλπ); γενικά πόσο δεμένη σχέση είχατε;
κάτι άλλο σημαντικό. Είναι ανεξάρτητη στη ζωή της; Δουλεύει; Λεφτά έχει αυτή η η οικογένειά της;
Εσύ έχεις λεφτά ή κάποια σοβαρή δουλειά-σπουδές;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Φιλαρακο κανε υπομονη να περασει το καλοκαιρι. Λογικα βαρεθηκε να σε περιμενει και εχει βρει καποιον αλλον τωρα. Ο αλλος σιγα μην κανει σχεση πριν το καλοκαιρι και χασει τα υπολοιπα μουνακια. Θα στη γαμησει κανα 2 φορες και θα της το ξεκοψει λογω καλοκαιριου. Θα γαμηθει και αυτη στις διακοπες με τις φιλες της με κανα μπαρμαν στο νησι ή κανενα κακο παιδι-καμακι σε μπιτσομπαρο και απο το Σεπτεμβρη που θα κανει τον απολογισμο της , θα δει οτι μονο εσυ ενδιαφερεσαι για αυτη (τοτε θα κανεις κινηση εσυ) και θα επιστρεψει.
Το οτι θα επιστρεψει σε σενα επειδη θα καταλαβει οτι οι αλλοι την εχουν μονο για ενα χυσιμο, ενω εσυ θες να την κυκλοφορεις μην σε προβληματιζει, σημασια εχει οτι θα εισαι παλι με την γυναικα της ζωης σου.

Περα απο την πλακα επειδη λογικα θα εισαι μικρος, οταν μια γυναικα σου λεει ξεκαθαρα οτι εχεις τελειωσει γι'αυτη, ισχυει 100% και δεν εχεις καμια ελπιδα να αλλαξει αυτο.
Ναι υπαρχει πιθανοτητα αμα την κυνηγησεις να επιστρεψει, αλλα αυτο θα γινει επειδη σε λυπαται και δεν εχει κατι αλλο και το σεναριο που ανεφερα προηγουμενως δεν θα απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Το χειροτερο θα εχεις πεσει απο τα ματια της, παντα θα εισαι απο κατω γενικοτερα και σιγουρα θα τρως και κερατο.

Επειδη εισαι φανταρος τα δραματοποιεις ολα στο μυαλο σου, επειδη εισαι μικρος νομιζεις οτι οποια ομορφουλα σου δινει το μουνι της ειναι η γυναικα της ζωης σου. Κοψε καθε επαφη μαζι της και προχωρα στη ζωη σου. Και αν το κανεις αυτο πραγματικα , τοτε μπορει να επιστρεψει εκεινη στο μελλον και να εχεις μια καβατζα ζωης, που θα την πηδας οποτε θες και θα την κυκλοφορει καποιος αλλος κακομοιρης...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
παιδια καλημερα,

Φίλε θα σε απογοητεύσω.... κι είσαι και φαντάρος....

Το είπαν οι άλλοι πρωτύτερα....

Εχει βρει άλλον. Εσύ δεν το χεις μάθει ακόμα.

Ξέχασέ την. Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου και κοίτα αλλού.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φιλαρακο κανε υπομονη να περασει το καλοκαιρι. Λογικα βαρεθηκε να σε περιμενει και εχει βρει καποιον αλλον τωρα. Ο αλλος σιγα μην κανει σχεση πριν το καλοκαιρι και χασει τα υπολοιπα μουνακια. Θα στη γαμησει κανα 2 φορες και θα της το ξεκοψει λογω καλοκαιριου. Θα γαμηθει και αυτη στις διακοπες με τις φιλες της με κανα μπαρμαν στο νησι ή κανενα κακο παιδι-καμακι σε μπιτσομπαρο και απο το Σεπτεμβρη που θα κανει τον απολογισμο της , θα δει οτι μονο εσυ ενδιαφερεσαι για αυτη (τοτε θα κανεις κινηση εσυ) και θα επιστρεψει.
Το οτι θα επιστρεψει σε σενα επειδη θα καταλαβει οτι οι αλλοι την εχουν μονο για ενα χυσιμο, ενω εσυ θες να την κυκλοφορεις μην σε προβληματιζει, σημασια εχει οτι θα εισαι παλι με την γυναικα της ζωης σου.

Περα απο την πλακα επειδη λογικα θα εισαι μικρος, οταν μια γυναικα σου λεει ξεκαθαρα οτι εχεις τελειωσει γι'αυτη, ισχυει 100% και δεν εχεις καμια ελπιδα να αλλαξει αυτο.
Ναι υπαρχει πιθανοτητα αμα την κυνηγησεις να επιστρεψει, αλλα αυτο θα γινει επειδη σε λυπαται και δεν εχει κατι αλλο και το σεναριο που ανεφερα προηγουμενως δεν θα απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Το χειροτερο θα εχεις πεσει απο τα ματια της, παντα θα εισαι απο κατω γενικοτερα και σιγουρα θα τρως και κερατο.

Επειδη εισαι φανταρος τα δραματοποιεις ολα στο μυαλο σου, επειδη εισαι μικρος νομιζεις οτι οποια ομορφουλα σου δινει το μουνι της ειναι η γυναικα της ζωης σου. Κοψε καθε επαφη μαζι της και προχωρα στη ζωη σου. Και αν το κανεις αυτο πραγματικα , τοτε μπορει να επιστρεψει εκεινη στο μελλον και να εχεις μια καβατζα ζωης, που θα την πηδας οποτε θες και θα την κυκλοφορει καποιος αλλος κακομοιρης...

Πραγματικα αψογο ποστ! Μετα απο αυτο νομιζω πως μπορει να κλεισει το θεμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.
πετυχημενη σχεση τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom