Νέα

Συμβουλή για γυναικοκατάσταση;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εδώ και μήνες από γυναίκα δεν έπαιζε τίποτα.

Πήγα σε αρραβώνα θείου μου και γνώρισα ένα καλό γκομενάκι 32 χρονών ξαδέρφη της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν..Δεν μιλήσαμε εκεί αλλά με έκανε add στο facebook μέρες μετά επειδή με ειδε στους φίλους της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν.Και μετά από μέρες μου στειλε και σε μερικά μηνύματα στο facebook μου είπε ότι της άρεσα στο τραπέζι και ότι όταν ενδιαφέρεται για κάποιον της αρεσει να το λέει.απάντησα και εγώ μαλακία ότι όταν την είδα ρώτησα ποιο είναι αυτό το γλυκό κορτίτσι αλλά επειδή ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού δεν της μίλησα..

Το θέμα όμως περιπλέκεται για ένα λόγο...Είχα στείλει πριν 2 μήνες σε γκόμενα στο facebook που την είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια σε club 'επαιζε ένα ρομάντσο και μετά χαθήκαμε για διάφορους λόγους...Και μου απάντησε 3 μέρες πριν μου στείλει αυτή και μάλιστα ενδιαφέρεται να ξανασυναντηθούμε...

Πως να παίξω ρε παιδιά και να μην τα κάνω σκατά;;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

Πήγα σε αρραβώνα θείου μου και γνώρισα ένα καλό γκομενάκι 32 χρονών ξαδέρφη της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν..Δεν μιλήσαμε εκεί αλλά με έκανε add στο facebook μέρες μετά επειδή με ειδε στους φίλους της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν.Και μετά από μέρες μου στειλε και σε μερικά μηνύματα στο facebook μου είπε ότι της άρεσα στο τραπέζι και ότι όταν ενδιαφέρεται για κάποιον της αρεσει να το λέει.απάντησα και εγώ μαλακία ότι όταν την είδα ρώτησα ποιο είναι αυτό το γλυκό κορτίτσι αλλά επειδή ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού δεν της μίλησα..

Το θέμα όμως περιπλέκεται για ένα λόγο...Είχα στείλει πριν 2 μήνες σε γκόμενα στο facebook που την είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια σε club 'επαιζε ένα ρομάντσο και μετά χαθήκαμε για διάφορους λόγους...Και μου απάντησε 3 μέρες πριν μου στείλει αυτή και μάλιστα ενδιαφέρεται να ξανασυναντηθούμε...

μην απαντησεις σε καμμια.να χεις το κεφαλι σου ησυχο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Τι πως να παιξεις ρε μεγαλε; Σου την πεφτουν δυο γκομενες παρε τα πανω σου. Παιξε και με τις δυο δεσμευμενος δεν εισαι . Οποια σου ζητησει να βγειτε βγειτε χωρις να δειξεις οτι καιγεσαι, κανε λιγακι τον αδιαφορο δηλαδης. Οποια σου την πεσει την γαμας. αυτα  :grin:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
ραντεβού την ίδια ώρα κάπου, και ασ'τες να "μονομαχήσουν" για πάρτη σου
last cunt standing :dancing:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κατ αρχήν και οι δύο είναι φίλοι σου στο facebook?

Αν ναι, τότε δεν κάνεις καμμία επαφή μέσω Facebook, γιατί οι φίλοι σου βλέπουν ο,τι γράφεις. Επαφές μέσω SMS και email.

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Αν ναι, τότε δεν κάνεις καμμία επαφή μέσω Facebook, γιατί οι φίλοι σου βλέπουν ο,τι γράφεις. Επαφές μέσω SMS και email.

με πριβέ μήνυμα ρε συ!όχι στο wall να το βλέπουν όλοι!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

ωρες ωρες...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
32 χρονών και τη λες γκομενάκι ρε μάστορα?
Αυτή θέλει ένα φόρτωμα ξύλα για να βράσει ναπούμε..

μαλλον φορτωμα σε κανα μαλακα εννοεις γιατι εχει αρχισει να ανοιγει η θεση στο ραφι  :grin:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Τι πως να παιξεις ρε μεγαλε; Σου την πεφτουν δυο γκομενες παρε τα πανω σου. Παιξε και με τις δυο δεσμευμενος δεν εισαι . Οποια σου ζητησει να βγειτε βγειτε χωρις να δειξεις οτι καιγεσαι, κανε λιγακι τον αδιαφορο δηλαδης. Οποια σου την πεσει την γαμας. αυτα  :grin:
+1
Oριστε.... η γυναικα σου εδωσε την πιο σωστη συμβουλη...
Ελευθερος εισαι.. οποτε παιζεις κ με τις δυο... κ βλεπεις... ;) :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Συνοψιζουμε: την 32 γρια κοτα την κανεις χαλαρη συζητησουλα μεχρι να σε παρακαλαει μιας και αν την φτυσεις την περιμενει ο κ. ραφης/ οποτε της δινεις πιπα κωλο εμπλοκη :rockon:
την αλλη αν ειναι μικρη με φπα η χωρις την βγαζεις για πουτο χουροι και την πηδας μιας και θα σου την πεσει ετσι οπως δειχνει η φαση  :rockon: :rockon: αν ειναι και αυτη μεγαλουτσικια πας για παρτουζα  :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ ακομα και αντρας να ημουν  θα διεπρεπα   :tits2:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τύπε κάνε όπως ένας φίλος οδοντίατρος και τις τρελένει όλες....(δεν εννοώ το λάκη)
τις ψήνει με τις ώρες να του κάτσουν, μετά τις βάζει να γδυθούν, και όταν γδίνονται τους λέει ξερά μάστα και φήγε !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λέει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από αυτό... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
τύπε κάνε όπως ένας φίλος οδοντίατρος και τις τρελένει όλες....(δεν εννοώ το λάκη)
τις ψήνει με τις ώρες να του κάτσουν, μετά τις βάζει να γδυθούν, και όταν γδίνονται λέει μάστα και φήγε !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λέει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από αυτό... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
......μεγαλε τοτε ο φιλος σου ειναι ο λακης ,αλλα δεν το ξερεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom