πεςΈχει χρησιμοποιηθεί και αλλού που δεν φαντάζεσαι....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμβουλές για παχύ σπέρμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xenitemenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 2.697
- Πόντοι
- 5.271
Λες να κάνει θαύματα...;Oχι ρε μύστη αυτό είναι λιπαντικό μετάλλων, έχω τέτοιο στα εργαλεία μου. Προτείνεται για άλλες χρήσεις
Αργινίνη νομίζω σαν συμπλήρωμα διατροφής είναι αμινοξύ που παίζει και ρόλο στην φλεβικοτητα του σώματος . Εγώ αυτό ξέρω σίγουρα υπάρχουν και αλλά προφανώς φάρμακαΠάντα το είχα απορία, όταν βλέπω σε μερικές ταινίες κάποιοι τύποι να βγάζουν σπέρμα παχύ σα ριζογαλο, ενώ συνήθως ο απλός κόσμος βγάζει σε πιο υγρή μορφή.
Δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά ερώτηση για την πυκνότητα του σπέρματος.
Υπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθάνε με αυτό;
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.121
- Πόντοι
- 3.506
Που το έβαλες αθεόφοβε ?Έχει χρησιμοποιηθεί και αλλού που δεν φαντάζεσαι....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Αφού έχω λύσει τα βιοποριστικά μου θέματα, με τι άλλο θες να ασχοληθώ;Εσυ εισαι που μένεις εξωτερικό και κανείς ζωάρα? Αφου κανεις ζωάρα και μεις είμαστε οι μαλακες εδώ στην Ελλάδα δεν έχεις με τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθείς?
Και πρόσεξε, δεν είπα πουθενά ΄για μαλάκες στην Ελλάδα κλπ, για να μην παρεξηγηθεί κανείς με τις κουβέντες σου.
Το πού μένω κλπ τι σημασία έχει;
Εκτός του ότι έχω πρόσβαση σε πολύ περισσότερες Ρωσίδες.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Λες να κάνει θαύματα...;
Ψέκασα κωλοτρυπιδα και μπήκα...Που το έβαλες αθεόφοβε ?
Αφού έζησε το καυλί από αυτό δεν θα πεθάνει ποτέ...
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.121
- Πόντοι
- 3.506
τώρα θα έχει γίνει και αντισκωριακόΨέκασα κωλοτρυπιδα και μπήκα...
Αφού έζησε το καβλί από αυτό δεν θα πεθάνει ποτέ...
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
με τοσες πιπες που εχεις παρει λογικο το βρισκω , 10 ευρω η πιπα υπαρχουν αρκετοί πακιστανοιΑφού έχω λύσει τα βιοποριστικά μου θέματα, με τι άλλο θες να ασχοληθώ;
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 570
- Πόντοι
- 301
Από προσωπική εμπειρία, όσο πιο αφυδατωμένος, τόσο πιο πηχτά.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Στο έχω ξαναπεί.με τοσες πιπες που εχεις παρει λογικο το βρισκω , 10 ευρω η πιπα υπαρχουν αρκετοί πακιστανοι
Όσο μιλάς όλο για πίπες και πουστακια εσύ δείχνεις πόσο γουστάρεις αγοράκια.
Με είδες εμένα να αναφέρομαι σε όλα τα ποστ μου για πίπες και μαλακιες όπως εσύ;
Γελάω γιατί φαίνεται ότι είσαι σκουπίδι και φτωχατζα και το μμόνο που κάνεις είναι να βρεις να πετάξεις τις χαζομάρες σου ενώ ούτε μουνι από κατσίκα δε βρίσκεις να γαμησεις.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
παλι κλαιει το πουστρακι τσακω να μπουκώσειςΣτο έχω ξαναπεί.
Όσο μιλάς όλο για πίπες και πουστακια εσύ δείχνεις πόσο γουστάρεις αγοράκια.
Με είδες εμένα να αναφέρομαι σε όλα τα ποστ μου για πίπες και μαλακιες όπως εσύ;
Γελάω γιατί φαίνεται ότι είσαι σκουπίδι και φτωχατζα και το μμόνο που κάνεις είναι νπαλι κλα βρεις να πετάξεις τις χαζομάρες σου ενώ ούτε μουνι από κατσίκα δε βρίσκεις να γαμησεις.
Αφού έχω λύσει τα βιοποριστικά μου θέματα, με τι άλλο θες να ασχοληθώ;
Και πρόσεξε, δεν είπα πουθενά ΄για μαλάκες στην Ελλάδα κλπ, για να μην παρεξηγηθεί κανείς με τις κουβέντες σου.
Το πού μένω κλπ τι σημασία έχει;
Εκτός του ότι έχω πρόσβαση σε πολύ περισσότερες Ρωσίδες.
Γουσταρουν πηχτο πραμα οι Ρωσιδουλες τυπε?Εσυ λογικα θες να βγαζεις κατι σαν ξυλοκολλα,σαν πυτια΄΄ ας πουμε.Δυσκολο το βλεπω παντως,δοκιμασε με σκονες μπας και γινει κατι,κολλα πλακιδιων,γυψος ειναι μια πολυ καλη επιλογη,αρμοστοκος αν και νομιζω το ειπε και καποιος αλλος.Τετοια πραγματα
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Το έχεις δοκιμάσει;;Ισχυει
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Διαβάζω διαβάζω, ξαναδιαβάζω.. λύση κανένας.
Λοιπό επειδή πρόσφατα διάβαζα μια μελέτη για αυτό το θέμα, η λύση είναι πιπεριά Carolina. 5 λεπτά πριν το σεξ τρώς μια. Στη γυναίκα προκαλεί σπασμούς και στους άντρες... Κάτι παρόμοιο.
Αν τώρα εξπερματωνεις γρήγορα, φάε δύο να προλάβει να σε πιάσει. Και μετά, ποιός σε πιάνει!!!
Λοιπό επειδή πρόσφατα διάβαζα μια μελέτη για αυτό το θέμα, η λύση είναι πιπεριά Carolina. 5 λεπτά πριν το σεξ τρώς μια. Στη γυναίκα προκαλεί σπασμούς και στους άντρες... Κάτι παρόμοιο.
Αν τώρα εξπερματωνεις γρήγορα, φάε δύο να προλάβει να σε πιάσει. Και μετά, ποιός σε πιάνει!!!
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Πέρα από την πλάκα τωρα. Ο ανανάς κάνει πολύ καλό!! Μπήκα στον πειρασμό πρίν να γκουγκλαρω και έβγαλε κάμποσες άρθρομαλακιτσες.Eιχα μια σχετικη συζητηση με την κολομπιάνα μου χθες.
Και ελεγε οτι το σπερμα καλυτερευει τοσο σε υφή οσο και σε γευση, αν καταναλωνεις ανανά.
Εγω τον ανανα τον σιχαινομαι, παντως σας το καταθετω.
Ωραίος είναι τύπε. Εμένα μαρεσει και σε πίτσα με σουτζούκι
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
Eιχα μια σχετικη συζητηση με την κολομπιάνα μου χθες.
Και ελεγε οτι το σπερμα καλυτερευει τοσο σε υφή οσο και σε γευση, αν καταναλωνεις ανανά.
Εγω τον ανανα τον σιχαινομαι, παντως σας το καταθετω.
Είναι πασίγνωστο ρε τύπε οτι γλυκαίνει το σπέρμα, πρώτη φορά το ακούς? Γκόμενα που σου ψωνίζει χυμό ανανά, σου στέλνει μήνυμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ε δεν το ηξερα, συγνωμη. Ενημερο λοιπον το κολομπιανακιΕίναι πασίγνωστο ρε τύπε οτι γλυκαίνει το σπέρμα, πρώτη φορά το ακούς? Γκόμενα που σου ψωνίζει χυμό ανανά, σου στέλνει μήνυμα
Κι όταν την χύσεις στην μάπα της πετάς και λίγη κανέλα έτσι για νοστιμιάΡυζόγαλο;;
Άντε να ξαναφάς ρυζόγαλο τώρα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 72