Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.971
- Πόντοι
- 3.506
Μπορεί να έχει κανένα χαλασμένο δόντι...θα γλυτώσει και λεφτά από τον οδοντίατρο, όλα τα σκέφτομαιΗ συνταγή είναι ακριβής.
Με αυτά που λες θα στοκάρει αρμούς....
Μπορεί να έχει κανένα χαλασμένο δόντι...θα γλυτώσει και λεφτά από τον οδοντίατρο, όλα τα σκέφτομαιΗ συνταγή είναι ακριβής.
Με αυτά που λες θα στοκάρει αρμούς....
πανω απ ολα ανθρωποςΜπορεί να έχει κανένα χαλασμένο δόντι...θα γλυτώσει και λεφτά από τον οδοντίατρο, όλα τα σκέφτομαι
Για κάθε πρόβλημα υπάρχει και η λύση.Μπορεί να έχει κανένα χαλασμένο δόντι...θα γλυτώσει και λεφτά από τον οδοντίατρο, όλα τα σκέφτομαι
αυτο τι ειναι μαν?Για κάθε πρόβλημα υπάρχει και η λύση.
Για χαλασμένο δοντι προτείνω WD-40.
Oχι ρε μύστη αυτό είναι λιπαντικό μετάλλων, έχω τέτοιο στα εργαλεία μου. Προτείνεται για άλλες χρήσειςΓια κάθε πρόβλημα υπάρχει και η λύση.
Για χαλασμένο δοντι προτείνω WD-40.
ευχαριστω την επιστημονικη ομαδα του σαη!!!Oχι ρε μύστη αυτό είναι λιπαντικό μετάλλων, έχω τέτοιο στα εργαλεία μου. Προτείνεται για άλλες χρήσεις
γαμαει το θεμα τυπε78 online
τυπε ολοι πρεπει να δώσουμε συμβουλές στο μελος -πουστηγαμαει το θεμα τυπε
γιατι κραζεις?
ναι η άτιμηΜπουστης ειναι τυπε?
ναι η άτιμη
Εσυ εισαι που μένεις εξωτερικό και κανείς ζωάρα? Αφου κανεις ζωάρα και μεις είμαστε οι μαλακες εδώ στην Ελλάδα δεν έχεις με τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθείς?Πάντα το είχα απορία, όταν βλέπω σε μερικές ταινίες κάποιοι τύποι να βγάζουν σπέρμα παχύ σα ριζογαλο, ενώ συνήθως ο απλός κόσμος βγάζει σε πιο υγρή μορφή.
Δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά ερώτηση για την πυκνότητα του σπέρματος.
Υπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθάνε με αυτό;
ασχολείται με τηςΕσυ εισαι που μένεις εξωτερικό και κανείς ζωάρα? Αφου κανεις ζωάρα και μεις είμαστε οι μαλακες εδώ στην Ελλάδα δεν έχεις με τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθείς?
γιατι τυπε?Εσυ εισαι που μένεις εξωτερικό και κανείς ζωάρα? Αφου κανεις ζωάρα και μεις είμαστε οι μαλακες εδώ στην Ελλάδα δεν έχεις με τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθείς?
Κύπρο έχει πει ότι μένειΕσυ εισαι που μένεις εξωτερικό και κανείς ζωάρα? Αφου κανεις ζωάρα και μεις είμαστε οι μαλακες εδώ στην Ελλάδα δεν έχεις με τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθείς?
ειχα δει σε μια ταινια κραταγε πλαγια απο το πουλι του ενα σωληνακι σιλικονης και μια γυναικα πιεζε μια φουσκα και εβγαζε κατι που μοιαζει με σπερμαΠάντα το είχα απορία, όταν βλέπω σε μερικές ταινίες κάποιοι τύποι να βγάζουν σπέρμα παχύ σα ριζογαλο, ενώ συνήθως ο απλός κόσμος βγάζει σε πιο υγρή μορφή.
Δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά ερώτηση για την πυκνότητα του σπέρματος.
Υπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθάνε με αυτό;
Έχει χρησιμοποιηθεί και αλλού που δεν φαντάζεσαι....Oχι ρε μύστη αυτό είναι λιπαντικό μετάλλων, έχω τέτοιο στα εργαλεία μου. Προτείνεται για άλλες χρήσεις