Νέα

Συμβουλές για παχύ σπέρμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xenitemenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.846
Πόντοι
446
Oχι ρε μύστη αυτό είναι λιπαντικό μετάλλων, έχω τέτοιο στα εργαλεία μου. Προτείνεται για άλλες χρήσεις :confused:
Θυμήθηκα την άλλη στην Πάνια παλιά πού έλεγε ότι δεν έχει λεφτά για λεύκανση δοντιών
Καί τα πέρναγε με άσπρο μανό:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θυμήθηκα την άλλη στην Πάνια παλιά πού έλεγε ότι δεν έχει λεφτά για λεύκανση δοντιών
Καί τα πέρναγε με άσπρο μανό:2funny:
Φαντασου δηλαδη να το εφαρμοζε και για λευκανση κωλοτρυπιδας

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.846
Πόντοι
446
Φαντασου δηλαδη να το εφαρμοζε και για λευκανση κωλοτρυπιδας
Καλύτερα να την έβαφε μαύρη τότε και γύρω από τα κωλομερια να κάνεις κύκλους για νά βρίσκει στόχο ο σκοπευτής:2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
που ειναι ο enduro?

συνηθως επεμβαινει στα σοβαρα θεματα :confused:

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.271
Πόντοι
7.195
Αργινίνη νομίζω σαν συμπλήρωμα διατροφής είναι αμινοξύ που παίζει και ρόλο στην φλεβικοτητα του σώματος . Εγώ αυτό ξέρω σίγουρα υπάρχουν και αλλά προφανώς φάρμακα
Νομίζω ο συνδυασμός L-Arginine και L-Citruline βοηθά στο να χύνεις "καντάρια"...

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Eιχα μια σχετικη συζητηση με την κολομπιάνα μου χθες.
Και ελεγε οτι το σπερμα καλυτερευει τοσο σε υφή οσο και σε γευση, αν καταναλωνεις ανανά.
Εγω τον ανανα τον σιχαινομαι, παντως σας το καταθετω.

Ο ανανάς είναι διαδεδομένο έξω, ισχύει. Αλλά και ένα παγωτό να φας, θα δει διαφορά. Εγώ έτρωγα ένα παγωτό ΜΑΡΣ κάθε μέρα και τα κατάπινε με ευχαρίστηση. Το πρόβλημα είναι ο προστάτης, διότι αν πχ έχεις να χύσεις μερικές μέρες σε πολλούς αναμιγνύεται το σπερμα με τα ουρα και βγαίνει μια ασπροκιτρινη καρκινιάρικη μαλακια που ακόμα και να σ’ αγαπάει εκείνη τη στιγμή θα σε μισεί.

Μερικες φορές αναρωτιέμαι αυτές οι κιούσπες που τα καταπίνουν για +50€ πόσο απελπισμενες είναι. Μου είχε πει μια ένα σκηνικό κάποτε, στο Ελεκτρα Παλας παρτουζα με έναν ογδοντάρη, αυτή με μια μικρή αματουρι. Το αματουρι τα πήρε όλα στόμα και τα κατάπιε.

9D8D35EB-1AF5-41CE-B4F6-D5C9F19C034E.gif

gortsia

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
432
Πόντοι
21
Αμινοξέα με ψευδάργυρο
Ολα Μαζί
+ Σελήνιο
Α και για τους Τεμπέληδες αλλή Συνταγή ....
The Cum Holy Grail (1) L-Arginine, 1000mg Strength, Taken 1 time daily = 1000mg
(2) Zinc, 50mg Strength, Taken 1 time daily = 50mg
(3) Pygeum, 100mg Strength, Taken 2 times daily = 200mg
(4) Lecithin, 1200mg Strength, Taken 1 time daily = 1200mg

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Καλo boost δινει το γιαουρτι με το μελι........

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Ολα Μαζί
+ Σελήνιο
Α και για τους Τεμπέληδες αλλή Συνταγή ....
The Cum Holy Grail (1) L-Arginine, 1000mg Strength, Taken 1 time daily = 1000mg
(2) Zinc, 50mg Strength, Taken 1 time daily = 50mg
(3) Pygeum, 100mg Strength, Taken 2 times daily = 200mg
(4) Lecithin, 1200mg Strength, Taken 1 time daily = 1200mg

Αυτά αδερφέ είναι μαλακιες από το Reddit. Μακριά από εκεί αν θες να σώσεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

Σελήνιο δε χρειάζεσαι, λειτουργεί διαφορετικά από το σελήνιο που παίρνεις μέσω του φαγητού. Φάε τρια Brazil nuts είσαι τζετ.

Pygeum λειτουργεί σαν την φιναστεριδη, έχεις πρόβλημα στον προστάτη; Αν όχι, απέφυγε το.

Αργινίνη είναι παναχρηστη, καλύτερα παρε σιτρουλινη (την παίρνουν και σαν υποκατάστατο του Βιάγκρα αλλά σε 3-5 γραμμάρια, άποψη μου μη το κάνεις)

Ζινκ λειτουργεί, κάνει παπάδες αλλά πενηντάρι κάθε μέρα και για λίγο καιρό.

Λεκιθίνη οκ, αν και πάλι αχρείαστο.

Ουσιαστικά αν έχεις λίγο σπερμα παίζουν τα εξής. Χαμηλή τεστοστερόνη, μην αναλύσουμε τώρα αλλά πας κάνεις αιματολογικά φουλ + θυρεοειδή. Κατάθλιψη τύπου «είμαι μόνος μου δεν ακουμπάω γυναίκα» άρα το μυαλό δίνει εντολή «παράγω μόνο όσο χρειάζεται», το ανθρώπινο σώμα είναι πανέξυπνο. Κακός ύπνος: δε θέλει ρωτημα.

Τέλος παίζει να έχεις αρκετό σπερμα αλλά να μη βγαίνει. Υπάρχει ένας μυς εκεί μέσα στο χαμό πίσω από το πέος που ευθύνεται για την «εκτίναξη» του σπέρματος. Αν είναι αδύναμος θα σου βγαίνει σπερμα σα κοιμισμένο. Επίσης αν έχεις περιτομή, η ουρήθρα κλείνει λίγο ως μηχανισμός προστασίας γιατί είναι εκτεθειμένη μονίμως στα εσώρουχα κτλ. Άρα όταν χύσεις, το άνοιγμα είναι μικρότερο. Δε μιλάμε για στένωση, εκεί πας αλλού. Αλλά επηρεάζει ένα 10%.

Αν θες μπόλικο, δε τραβάς μαλακια αρχικά. Κρατάς 2-5 μέρες και μετά πας και αδειάζεις στο σεξ. Η λίμπιντο μετράει, δλδ αν τις 2-5 μέρες που κάνεις κράτηση σπέρματος βλέπεις τσόντες ή - ακόμα καλύτερα - μιλάς και συναναστρεφεσαι με γυναίκες, θα βγει ένας σκασμός σπερμα (οι λεγόμενες καύλες).

Αυτά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
τι να τα κανεις τα πηχτα χυσια; το νοημα ειναι να φευγουν μακρια και με πιεση, να τα περιμενει στο στομα και να σκανε στα ματια.

Δεν υπαρχει world record για πυκνοτητα σπερματος, υπαρχει ομως world record για longest ejaculation, και ειναι 6 μετρα

Πρεπει ενα αξιο μελος του μπου να μπει στα Γκινες της μαλακιας, τοσες εργατοωρες μην πανε χαμενες

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Χυμό πορτοκάλι η βιταμίνη με πορτοκάλι
Δίνει δουλειά...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αν θες μπόλικο, δε τραβάς μαλακια αρχικά. Κρατάς 2-5 μέρες και μετά πας και αδειάζεις στο σεξ. Η λίμπιντο μετράει, δλδ αν τις 2-5 μέρες που κάνεις κράτηση σπέρματος βλέπεις τσόντες ή - ακόμα καλύτερα - μιλάς και συναναστρεφεσαι με γυναίκες, θα βγει ένας σκασμός σπερμα (οι λεγόμενες καύλες).
Ωραία τα υπόλοιπα που είπες, αλλά αν έχεις να χύσεις 2-5 μέρες (5 μέρες;;; :embarrased: ) θα βγουν όντως τέρμα πηχτά αλλά δεν θα έχουν πίεση και όντως τα τέρμα πηχτά είναι και αηδία για την άλλη. Στην δεύτερη φορά όμως θα φύγουν λες και ρίχνεις με νεροπίστολο και θα είναι και πιο αραιά.

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι μετράει πολύ και η διάρκεια που πηδάς ή τον παίζεις.
Αν π.χ. κόβεις την ώρα που πας να χύσεις, ξαναξεκινάς και πάει λέγοντας μέχρι να μην αντέχεις άλλο και να τα πετάξεις, εκεί θα φύγει με πολύ ορμή.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Stories

Νέο!