Θυμήθηκα την άλλη στην Πάνια παλιά πού έλεγε ότι δεν έχει λεφτά για λεύκανση δοντιώνOχι ρε μύστη αυτό είναι λιπαντικό μετάλλων, έχω τέτοιο στα εργαλεία μου. Προτείνεται για άλλες χρήσεις
Καί τα πέρναγε με άσπρο μανό
Θυμήθηκα την άλλη στην Πάνια παλιά πού έλεγε ότι δεν έχει λεφτά για λεύκανση δοντιώνOχι ρε μύστη αυτό είναι λιπαντικό μετάλλων, έχω τέτοιο στα εργαλεία μου. Προτείνεται για άλλες χρήσεις
Και επιστημονικά αυτό ισχύειΑπό προσωπική εμπειρία, όσο πιο αφυδατωμένος, τόσο πιο πηχτά.
Φαντασου δηλαδη να το εφαρμοζε και για λευκανση κωλοτρυπιδαςΘυμήθηκα την άλλη στην Πάνια παλιά πού έλεγε ότι δεν έχει λεφτά για λεύκανση δοντιών
Καί τα πέρναγε με άσπρο μανό
Καλύτερα να την έβαφε μαύρη τότε και γύρω από τα κωλομερια να κάνεις κύκλους για νά βρίσκει στόχο ο σκοπευτήςΦαντασου δηλαδη να το εφαρμοζε και για λευκανση κωλοτρυπιδας
Έχει πάει να αγοράσει ανανάπου ειναι ο enduro?
συνηθως επεμβαινει στα σοβαρα θεματα
Ανανάς μόνο!!!Αυτό με τα πλακάκια μόνο
Νομίζω ο συνδυασμός L-Arginine και L-Citruline βοηθά στο να χύνεις "καντάρια"...Αργινίνη νομίζω σαν συμπλήρωμα διατροφής είναι αμινοξύ που παίζει και ρόλο στην φλεβικοτητα του σώματος . Εγώ αυτό ξέρω σίγουρα υπάρχουν και αλλά προφανώς φάρμακα
Ε δεν το ηξερα, συγνωμη. Ενημερο λοιπον το κολομπιανακι
Αμινοξέα με ψευδάργυρο και πας για αγώνες χυσίματοςΝομίζω ο συνδυασμός L-Arginine και L-Citruline βοηθά στο να χύνεις "καντάρια"...
Eιχα μια σχετικη συζητηση με την κολομπιάνα μου χθες.
Και ελεγε οτι το σπερμα καλυτερευει τοσο σε υφή οσο και σε γευση, αν καταναλωνεις ανανά.
Εγω τον ανανα τον σιχαινομαι, παντως σας το καταθετω.
Ολα ΜαζίΑμινοξέα με ψευδάργυρο
Ολα Μαζί
+ Σελήνιο
Α και για τους Τεμπέληδες αλλή Συνταγή ....
The Cum Holy Grail (1) L-Arginine, 1000mg Strength, Taken 1 time daily = 1000mg
(2) Zinc, 50mg Strength, Taken 1 time daily = 50mg
(3) Pygeum, 100mg Strength, Taken 2 times daily = 200mg
(4) Lecithin, 1200mg Strength, Taken 1 time daily = 1200mg
Εμένα μαρεσει και σε πίτσα με σουτζούκι
Ωραία τα υπόλοιπα που είπες, αλλά αν έχεις να χύσεις 2-5 μέρες (5 μέρες;;; ) θα βγουν όντως τέρμα πηχτά αλλά δεν θα έχουν πίεση και όντως τα τέρμα πηχτά είναι και αηδία για την άλλη. Στην δεύτερη φορά όμως θα φύγουν λες και ρίχνεις με νεροπίστολο και θα είναι και πιο αραιά.Αν θες μπόλικο, δε τραβάς μαλακια αρχικά. Κρατάς 2-5 μέρες και μετά πας και αδειάζεις στο σεξ. Η λίμπιντο μετράει, δλδ αν τις 2-5 μέρες που κάνεις κράτηση σπέρματος βλέπεις τσόντες ή - ακόμα καλύτερα - μιλάς και συναναστρεφεσαι με γυναίκες, θα βγει ένας σκασμός σπερμα (οι λεγόμενες καύλες).
Χαχαχαχαχαχαχα
Γαμάει ο ανανάς στην πίτσα, και με χοιρινό γλυκόξινο. Δεν ξέρουν να τρώνε Λουκουμά χύστη μου.Χαχαχαχαχαχαχα
Έχεις δοκιμάσει;;