shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
καυλαΟΧΙ ... ποτέ δε μου άρεσαν οι καφρίλες
αποζητώ την ποιότητα σε ΟΛΑ
καυλαΟΧΙ ... ποτέ δε μου άρεσαν οι καφρίλες
Στο μιξερ και εισαι κομπλεωμο ή βραστο; αν ειναι βραστο εγω κανω αυριο κιολας το πειραμα, αν ειναι ωμο γαμησε τα
μηπως αυτη η συμβουλη που εδωσε ο πητερ νορθ ηταν για την δυσκοιλιοτητα; Πως να εχεις explosive diarhea ή κατι τετοιο;Στο μιξερ και εισαι κομπλε
εισαι στο καταλληλο μερος. εδω μεσα η φαση ειναι 95% ποιοτητα και 5% τραβελογαμηδεςΟΧΙ ... ποτέ δε μου άρεσαν οι καφρίλες
μηπως αυτη η συμβουλη που εδωσε ο πητερ νορθ ηταν για την δυσκοιλιοτητα; Πως να εχεις explosive diarhea ή κατι τετοιο;
δεν ξερω ποσο εξυπνο ειναι παρει ετσι αυθαιρετα καποιος σεληνιο ή οποιοδηποτε συμπληρωμα χωρις ουσιαστικο λογο. Ποσο συχνα, σε τι δοσολογια κτλ, δεν ειναι καραμελες....Σεληνιο, αποτελεσμα ερευνας
1. All semen parameters significantly improved with selenium treatment. A strong correlation was observed between the sum of the selenium concentrations, and mean sperm concentration, sperm motility and percent normal morphology.
Conclusions: These results indicate that supplemental selenium improve semen quality.
2. Σελήνιο (σελ. 41)
-Υποστηρίζει τη δράση της glutathione peroxidase (την ανάγει)
-Βελτιώνει τη συγκέντρωση, την κινητικότητα, την μορφολογία και την capacitation (Safarinejad, 2009)
-Διατηρεί τη φυσιολογική ανάπτυξη του όρχι και της σπερματογένεσης
Efficacy of selenium and/or N-acetyl-cysteine for improving semen parameters in infertile men: a double-blind, placebo controlled, randomized study - PubMed
These results indicate that supplemental selenium and N-acetyl-cysteine improve semen quality. We advocate their use for male infertility treatment.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Μακάριοι οι πτωχοί τω σπέρματιΌσο περισσότερο σπερμα καταπίνεις, τόσο πιο παχύ βγαίνει. Έτσι μου χουν πει.
Μακάριοι οι πτωχοί τω σπέρματι
Τι φάση;2) ανθρώπινη χωριάτη γόναδοτροπινη.
Χοριακη. Το auto correct γαμιεται. Στην Ελλάδα το βρίσκεις σαν ovitrele πια αυτό στην συνθετική του μορφή η gonafort στην φυσική. Είναι βέβαια φάρμακα.Τι φάση;
(Δεν μας έφταναν τα σέλινα, θα κηνυγάμε και τους χωριάτες τώρα...)
Χοριακη. Το auto correct γαμιεται. Στην Ελλάδα το βρίσκεις σαν ovitrele πια αυτό στην συνθετική του μορφή η gonafort στην φυσική. Είναι βέβαια φάρμακα.
ΔΕΝ αναζητώ εδώ μέσα την ποιότητα.εισαι στο καταλληλο μερος. εδω μεσα η φαση ειναι 95% ποιοτητα και 5% τραβελογαμηδες
και καυλα και μορφωμένη αχτυπητος συνδυασμοςΔΕΝ αναζητώ εδώ μέσα την ποιότητα.
και κάτι ακόμα ... έχω σπουδάσει Στατιστική ... γνωρίζω πολύ καλά τη Δειγματοληψία και τα είδη της ... γνωρίζω πολύ καλά τα περί στατιστικής διερεύνησης του μέρους (του δείγματος) ενός συνόλου (ενός πληθυσμού) με σκοπό τη διεξαγωγή συμπερασμάτων, και μάλιστα ασφαλών, για το σύνολο αυτό.
η ειδικότητα και εμπειρία σου εμφανήςΣίγουρα τα χύσια βοηθάνε...εάν τα καταπίνεις θα πάνε αμέσως εκεί που πρέπει και όταν χύνεις θα είναι μαζί και του άλλου άρα ποιο πυχτα ....γιατί νομίζεις η γυναίκες βγάζουν τόσα πολλά άσπρα πυχτα υγρά ... επειδή τα πίνουν....αυτή είναι μια συνησφορα στο μπου ...από έναν ψυχολόγο... με τεράστια εμπειρία ....με μια δοκιμή θα καταλάβετε
κορίτσι, παραροτρίφτουλας και σέσκουλας είναι παλιοχαρακτήρες.ΔΕΝ αναζητώ εδώ μέσα την ποιότητα.
και κάτι ακόμα ... έχω σπουδάσει Στατιστική ... γνωρίζω πολύ καλά τη Δειγματοληψία και τα είδη της ... γνωρίζω πολύ καλά τα περί στατιστικής διερεύνησης του μέρους (του δείγματος) ενός συνόλου (ενός πληθυσμού) με σκοπό τη διεξαγωγή συμπερασμάτων, και μάλιστα ασφαλών, για το σύνολο αυτό.