amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Μηνύματα
- 45.728
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.817
- Πόντοι
- 22.785
..........επισης οσοι εχετε τη συνηθεια να τυλιγετε τις τροφες σας σε αλουμινοχαρτο για πιο γρηγορο και ζουμερο ψησιμο..τυλιξτε τις πρωτα χσε λαδοκολα κι απο πανω με αλουμινοχαρτο .Αν μπορουσαμε να βαλουμε σε μικροσκοπιο την τυλιγμενη με αλουμινοχαρτο τροφη θα βλεπαμε μικρο-γρεζια απο αυτο πανωστην τροφη μας..
επισης πολυ κακο κανουν τα πλαστικα δοχεια απο τους ατμομαγειρες..πολυμεριζεται το πλαστικο..καλιτερα να αγοραζετε ατμομαγειρα με γυαλινα δοχεια .Θελουν περισσοτερη προσοχη στο πλυσιμο και κοστιζει τα διπλασια λεφτα αλλα αξιζει τον κοπο
επισης αν μπορει κανεις να βρει κουνελι πυ το εχουν μεγαλωσει σε σπιτι κι οχι σ καποια φαρμα οργανωμενης κρεοπαραγωγης...
Το κουνελι σε σχεση με τα αλλα κρεατα ειναι πολυ καλη πηγη πρωτεινης με τα ελαχιστα λιπαρα...οταν ομως θανατωνεται ομαδικα δηλ σε μοναδα τα σκοτωνουν με ηλεκτροσοκ στο κεφαλι και μετα τα στοιβαζουν με σκοπο να παγωσει το αιμα...ετσι οταν θα το χαραξουν για ν αρχισουν την εκδορα δε θα λερωθει η γουνα...και θα κερδισουν και σ βαρος 25-300 γρ απο τ πηγμενο αιμα που σε κανονικη σφαγη με μαχχαιρι θα χανοταν...
το να πηξειομως το αιμα στο σωμα ενος σφαγιου δεν ειναι και οτι καλιτερο...
......... ή συγκεκριμένη παρατήρηση είναι σοβαροττττττάααατη...... διάβασα πρίν παρα πολύ καιρό έρευνα έπ΄αυτου....... ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!