ρανια το συμβολαιο που το κανουμε;στην εφορια;απο χλμ πως πας;εχεις γραψει πολλα;
πηγαίνεις και πέρνεις μια υπεύθυνη δήλωση.
θα πας στην εφορία στο 1ο γραφείο αριστερά στον 1ο όροφο για τα χαρτόσημα.
στον 2ο όροφο θα πας για τις υπογραφές.
θα πας στο υποθηκοφυλάκειο να φτιάξεις ξαινούρια συμβόλαια.
θα δώσεις και τα χαρτόσημα και τελείωσες.
θα πρέπει να έχεις φορολογική δήλωση μαζί σου, φωτοτυπία ταυτότητας και έναν νυχοκόπτη.
πάντως μωρή ράνια πρέπει να είσαι και πολύ μπερδεμένη, μωρή.
*Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης*
*crossdresser*
και πρώην γιάννης και crossdresser ΔΕ γίνεται.
τί δούλεμα είναι αυτό;
ούτε και εσύ δεν ξέρεις τι είσαι.
μήπως είσαι τραβέλι και όχι cross;
*Τελευταια κινηση απο εσας Κυρια*
απευθύνεσαι σε κυρίες;;; χα0χα0χα0χα0χα.... εδώ αυτοί που πηδάνε και εγχειρισμένα τραβέλια το παίζουν άντρες και βαρβάτοι κιόλας!
*Ραννια η φετιχιστρια με τα καλσον τραβεστι*
ναααα.... τώρα άλλαξες και έγινες τραβεστί
επειδή είναι γνωστό πως οι κλίκες των πούστηδων είναι πολλές και είναι γνωστές σε αυτούς που επιθυμούν να είναι μέσα σε αυτές, δεν νομίζω ότι έτσι έμεινες ξεκάρφωτη. οι κλίκες αυτές γίνονται για αυτό το λόγο, για να μην βγαίνει καμιά χαρμανιασμένη φτερού και να παρακαλάει για πούτσους.ο βαλιανάτος ξέρει που θα πάει να γαμήσει ή να γαμηθεί, έχει πρόγραμμα , και δεν βγήκε ποτέ να ζητήσει ελεημοσύνη..
και τέλος, εφόσον είσαι τόσο πρόθυμη να γαμηθείς με οποιονδήποτε και με τέτοιους όρους γιατί δεν πας σε κανένα μπουρδέλο να κονομίσεις κανένα φράγκο και να σε πηδάνε από πακιστανοί αλβανοί μέχρι έλληνες και ότι άλλο τύχει. η ανωμαλία σου μπορεί να υποταχθεί στην τσατσά.
===
έχω έναν μπάρμπα που ρίχνει μια οικοδομή και ψάχνει κάποιον να του ρίξει μπετά αλλά δεν θέλει συμβόλαια, είναι όλα μαύρα και αυθέραιτα