Νέα

Συμβόλαιο μόνιμης ιδιοκτησίας μου από εσάς - ranniats

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
συμφωνω απολυτα μαζι της . Μακαρι να με αναλαμβανε και ας με ειχε πεταμενη. Της απαντησα στο θεμα αυτο μπορειτε να το διαβασετε και σεις
Πρωην φιλε τωρινη φιλη τι συμβολαιο τι εισαι, οικοπεδο σπιτι αυτ/νητο αυτα θελουνε συμβολαια :think:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν πάει στις εφημερίδες όπως λέει κι ο τομίτο?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Άνοιξε ένα θέμα στις αγγελίες καταδικό σου εδω το θέμα είναι γενικό όχι για καβλάντισμα...
Μα υπαρχη και το τραβελια γενικη απο εκει μπορη να τα λεει καλυτερα

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πες τα τομίτο...

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Eχεις καμια συγγενεια με ΛΙΛΑ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πόσο είναι το εκτιμητέο μηνιαίο κόστος σου;

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
[size=14pt]μονο[/size] στεγη-σιτιση-ρουχα-παπουτσια-μακιγιαζ-περουκες και ιατροφαρμακευτικη και νοσοκομειακη καλυψη ειναι τα [size=14pt]εξοδα[/size] μου. [move][size=20pt]Ολα τα υπολοιπα ειναι υποχρεωσεις μου[/size][/move]
Ευτυχώς παιδιά δεν φτιάχνει νύχια...εκεί που χει φτάσει το μανικιούρ σήμερα..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
To θέμα διαχωρίστηκε από κει που ήταν. Για την περίπτωση της "Ράνιας" :rolleyes: συζητήστε εδώ..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητα και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα τοσο εσας οσο και τους φιλους, φιλες αλλα και πελατες και πελατισες σας. Αν εχετε χωρο και μπορειτε να με στεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυρια μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου. Τελευταια κινηση απο εσας Κυρια. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.

Ραννια

σπιτι ξαχνεις η γαμια? :think:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Πόσο είναι το εκτιμητέο μηνιαίο κόστος σου;
μονο στεγαση στο υπογειο σας, λιγη τροφη, ρουχα και παπουτσια, μακιγιαζ και περουκες, και φαρμακα, γιατρους αν αρρωστησω. Ο,τι κανετε με οσα διαθετετε. Εγω θα σας πλενω, σιδερωνω, τακτοποιω, καθαριζω, μαγιρευω και κανω Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ εσεις με διαταξετε αρκει ολα τα πιο πανω να ειναι σε συμβολαιο ιδιοκτησιας και να πρεπει να με πουλησετε ή νοικιασετε με τους ιδιους ορους οταν θελησετε σε οποιους θελησετε

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ρανια ειδες το μυνημα μου?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρανια το συμβολαιο που το κανουμε;στην εφορια;απο χλμ πως πας;εχεις γραψει πολλα;

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
ρανια το συμβολαιο που το κανουμε;στην εφορια;απο χλμ πως πας;εχεις γραψει πολλα;
συμβολαιο μεταξυ μας και κρατατε ενα εσεις ενα εγω και αν θελετε απο ενα οι δυο δικοι σας μαρτυρες για να με εχετε καλα δεμενη με αυτο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πηγαίνεις και πέρνεις μια υπεύθυνη δήλωση.
θα πας στην εφορία στο 1ο γραφείο αριστερά στον 1ο όροφο για τα χαρτόσημα.
στον 2ο όροφο θα πας για τις υπογραφές.
θα πας στο υποθηκοφυλάκειο να φτιάξεις ξαινούρια συμβόλαια.
θα δώσεις και τα χαρτόσημα και τελείωσες.

θα πρέπει να έχεις φορολογική δήλωση μαζί σου, φωτοτυπία ταυτότητας και έναν νυχοκόπτη.

πάντως μωρή ράνια πρέπει να είσαι και πολύ μπερδεμένη, μωρή.
*Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης*
*crossdresser*
και πρώην γιάννης και crossdresser ΔΕ γίνεται.
τί δούλεμα είναι αυτό;
ούτε και εσύ δεν ξέρεις τι είσαι.
μήπως είσαι τραβέλι και όχι cross;

*Τελευταια κινηση απο εσας Κυρια*
απευθύνεσαι σε κυρίες;;; χα0χα0χα0χα0χα.... εδώ αυτοί που πηδάνε και εγχειρισμένα τραβέλια το παίζουν άντρες και βαρβάτοι κιόλας!

*Ραννια η φετιχιστρια με τα καλσον τραβεστι*
ναααα.... τώρα άλλαξες και έγινες τραβεστί

επειδή είναι γνωστό πως οι κλίκες των πούστηδων είναι πολλές και είναι γνωστές σε αυτούς που επιθυμούν να είναι μέσα σε αυτές, δεν νομίζω ότι έτσι έμεινες ξεκάρφωτη. οι κλίκες αυτές γίνονται για αυτό το λόγο, για να μην βγαίνει καμιά χαρμανιασμένη φτερού και να παρακαλάει για πούτσους.ο βαλιανάτος ξέρει που θα πάει να γαμήσει ή να γαμηθεί, έχει πρόγραμμα , και δεν βγήκε ποτέ να ζητήσει ελεημοσύνη..

και τέλος, εφόσον είσαι τόσο πρόθυμη να γαμηθείς με οποιονδήποτε και με τέτοιους όρους γιατί δεν πας σε κανένα μπουρδέλο να κονομίσεις κανένα φράγκο και να σε πηδάνε από πακιστανοί αλβανοί μέχρι έλληνες και ότι άλλο τύχει. η ανωμαλία σου μπορεί να υποταχθεί στην τσατσά.

===
έχω έναν μπάρμπα που ρίχνει μια οικοδομή και ψάχνει κάποιον να του ρίξει μπετά αλλά δεν θέλει συμβόλαια, είναι όλα μαύρα και αυθέραιτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom