γουσταρεις πακιστανους?Τι ειναι για να παιρνη Επιδοτηση??? Χωραφη με Ελιες??? Ας κανη καμια δουλεια... και η Επιδοτηση της θα ειναι να φωναζω κανενα Πακιστανο να κανη ψυχικο...
μακια μακια μακια
γουσταρεις πακιστανους?Τι ειναι για να παιρνη Επιδοτηση??? Χωραφη με Ελιες??? Ας κανη καμια δουλεια... και η Επιδοτηση της θα ειναι να φωναζω κανενα Πακιστανο να κανη ψυχικο...
Και για να μην ξεχναμε και καποιες ψυχες.....γουσταρεις πακιστανους?
μακια μακια μακια
ναι?Και για να μην ξεχναμε και καποιες ψυχες.....
[size=14pt]Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητε και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα.
Αν εχετε χωρο και μπορειτε να μετ σεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυριε μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου.
Τελευταια κινηση απο εσας Κυριε. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.
Ραννια[/size]
Καλώς τον Gimb...
Σούχω ένα σεντουκάκι τρέλλα, από αξέσοριζ μη σε ανησυχεί, η τελευταία λέξη της σαδομαζο πασαρέλας μόνο για πάρτι σου
στειλτε το μου και ας με παρει για sissy maid της και οχι μονο θα με βαραει αλλα και θα την υπηρετω ως δουλα και θα με εχει και για μαζοχιστικο υποκειμενοΕι μπζζζιτ Λουκία πως σε είπαμε - να σου στείλω με PM το τηλέφωνο της πρώην μου? ;)
Αλλά βαράει άσχημα πρόσεξε - όσο πιο πουστάκι δείχνεις, τόσο πιο πολύ καυλώνει και ρίχνει κατραπακιές.
και ως σκυλι υπηρετω ...Έτσι όπως είδα τον τίτλο νόμιζα ότι το θρεντ το άνοιξε σκύλος.
αν σε βαλω στον κηπο να προσεχεις το βραδυ το σπιτι τι λες?[size=14pt]Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητε και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα.
Αν εχετε χωρο και μπορειτε να μετ σεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυριε μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου.
Τελευταια κινηση απο εσας Κυριε. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.
Ραννια[/size]
Έτσι όπως είδα τον τίτλο νόμιζα ότι το θρεντ το άνοιξε σκύλος.
χαχαχαχαχα!αν σε βαλω στον κηπο να προσεχεις το βραδυ το σπιτι τι λες?
αν με αποκτησετε καντε με ο,τι θελετε αρκει να μην με πεταξετε ποτε στο δρομοαν σε βαλω στον κηπο να προσεχεις το βραδυ το σπιτι τι λες?
αν με αποκτησετε καντε με ο,τι θελετε αρκει να μην με πεταξετε ποτε στο δρομο
οποιος με αποκτησει με συμβολαιο θα εχει τη χαρα να εχει αποκλειστικα τη μεγαλυτερη μαζοχιστρια δουλα και υπηρετρια που θαηθελε ποτε του για προσωπικη και οχι μονο απολαυσηΕτσι, μη γεμιζουν οι δρομοι αδεσποτα. Εχουν κι αυτα ψυχη.
οποιος με αποκτησει με συμβολαιο θα εχει τη χαρα να εχει αποκλειστικα τη μεγαλυτερη μαζοχιστρια δουλα και υπηρετρια που θαηθελε ποτε του για προσωπικη και οχι μονο απολαυση
με οποιον ή οποια διαταχθω απο τον Αφεντη ή την Αφεντρα μου κανω παρεα και φιλικη σχεση και ο,τι αλλο διαταχθω.........κυρ - Γιαννη ,
η Ρανια με τη Βαλεντινα
ή κατα κοσμον Βαλαντη
δε θα πρεπε να ειναι φιλες?
κυρ - Γιαννη ,
η Ρανια με τη Βαλεντινα
ή κατα κοσμον Βαλαντη
δε θα πρεπε να ειναι φιλες?
μα΄σταμε οποιον ή οποια διαταχθω απο τον Αφεντη ή την Αφεντρα μου κανω παρεα και φιλικη σχεση και ο,τι αλλο διαταχθω.........