Νέα

Ψάχνω Αφέντρα ή Αφέντη για να με αναλάβει στο δικό του χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Τι ειναι για να παιρνη Επιδοτηση??? Χωραφη με Ελιες???  Ας κανη καμια δουλεια... και η Επιδοτηση της θα ειναι να φωναζω κανενα Πακιστανο να κανη ψυχικο...
γουσταρεις πακιστανους?

μακια μακια μακια

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
[size=14pt]Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητε και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα.

Αν εχετε χωρο και μπορειτε να μετ σεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυριε μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου.

Τελευταια κινηση απο εσας Κυριε. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.

Ραννια
[/size]

Καλώς τον Gimb...

Σούχω ένα σεντουκάκι τρέλλα, από αξέσοριζ μη σε ανησυχεί, η τελευταία λέξη της σαδομαζο πασαρέλας μόνο για πάρτι σου

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Καλώς τον Gimb...

Σούχω ένα σεντουκάκι τρέλλα, από αξέσοριζ μη σε ανησυχεί, η τελευταία λέξη της σαδομαζο πασαρέλας μόνο για πάρτι σου

οποτε θελετε με αναλαμβανετε μαζοχιχτρια τρανς στο χωρο σας ισοβια για προσωπικη και οχι μονο απολαυση

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Ει μπζζζιτ Λουκία πως σε είπαμε - να σου στείλω με PM το τηλέφωνο της πρώην μου?  ;)

Αλλά βαράει άσχημα πρόσεξε - όσο πιο πουστάκι δείχνεις, τόσο πιο πολύ καυλώνει και ρίχνει κατραπακιές. :cheesy:
στειλτε το μου και ας με παρει για sissy maid της και οχι μονο θα με βαραει αλλα και θα την υπηρετω ως δουλα και θα με εχει και για μαζοχιστικο υποκειμενο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Έτσι όπως είδα τον τίτλο νόμιζα ότι το θρεντ το άνοιξε σκύλος.

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
[size=14pt]Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητε και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα.

Αν εχετε χωρο και μπορειτε να μετ σεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυριε μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου.

Τελευταια κινηση απο εσας Κυριε. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.

Ραννια
[/size]
          :think: αν σε βαλω στον κηπο να προσεχεις το βραδυ το σπιτι τι λες?

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Ετσι, μη γεμιζουν οι δρομοι αδεσποτα. Εχουν κι αυτα ψυχη.
οποιος με αποκτησει με συμβολαιο θα εχει τη χαρα να εχει αποκλειστικα τη μεγαλυτερη μαζοχιστρια δουλα και υπηρετρια που θαηθελε ποτε του για προσωπικη και οχι μονο απολαυση

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
κυρ - Γιαννη ,
η Ρανια με τη Βαλεντινα
ή κατα κοσμον Βαλαντη
δε θα πρεπε να ειναι φιλες? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οποιος με αποκτησει με συμβολαιο θα εχει τη χαρα να εχει αποκλειστικα τη μεγαλυτερη μαζοχιστρια δουλα και υπηρετρια που θαηθελε ποτε του για προσωπικη και οχι μονο απολαυση
:priest: :priest: :priest: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :(

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
κυρ - Γιαννη ,
η Ρανια με τη Βαλεντινα
ή κατα κοσμον Βαλαντη
δε θα πρεπε να ειναι φιλες? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:
με οποιον ή οποια διαταχθω απο τον Αφεντη ή την Αφεντρα μου κανω παρεα και φιλικη σχεση και ο,τι αλλο διαταχθω.........

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ακομα δεν πουληθηκες ρε ραννια? τελικα πρεπει να εισαι πολυ σκαρτο εμπορευμα και δεν σε περνει κανενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom