Νέα

Ψάχνω Αφέντρα ή Αφέντη για να με αναλάβει στο δικό του χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ θα πάρω τον Σουηδό...και εσύ τον Λίλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να αφησεις την λιλουκα υσηχη και ηταν σαν κουκλιτσα ζωγραφηστη στις κουκλες το σαββατο.... παλιοανωμαλε που θες να την αποπλανησεις.... :rolleyes: :rolleyes: :P :P :P :P

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη βλεπω....μαρη ξεμυαλισμενη εδω εισε? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τάλεεεεεεεεεεεεεεε....σε ψάχνει ο επιβητοράς σου ρεεεεεε.............. :2funny: :2funny: :2funny:

να αφησεις την λιλουκα υσηχη και ηταν σαν κουκλιτσα ζωγραφηστη στις κουκλες το σαββατο.... παλιοανωμαλε που θες να την αποπλανησεις.... :rolleyes: :rolleyes: :P :P :P :P

Ευτυχώς που δεν πήγα Οικονομόπουλο και Φιξ το Σάββατο...να πέσω επάνω σε καμιά Λίλα...να τρέχω ακόμα... :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Τάλεεεεεεεεεεεεεεε....σε ψάχνει ο επιβητοράς σου ρεεεεεε.............. :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχώς που δεν πήγα Οικονομόπουλο και Φιξ το Σάββατο...να πέσω επάνω σε καμιά Λίλα...να τρέχω ακόμα... :2funny: :2funny:
τα λες αυτα γιατι ζηλευεις το λιλακι μας που ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφηστη και θελει τον ταρατσα και οχι εσενα:grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δενσας απαντώ ρε.......σας περιφρονώ.....είστε ανώμαλοι......παίρνω την αξιοπρέπεια μου και πάω .....για τον λίλα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ει μπζζζιτ Λουκία πως σε είπαμε - να σου στείλω με PM το τηλέφωνο της πρώην μου?  ;)

Αλλά βαράει άσχημα πρόσεξε - όσο πιο πουστάκι δείχνεις, τόσο πιο πολύ καυλώνει και ρίχνει κατραπακιές. :cheesy:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ει μπζζζιτ Λουκία πως σε είπαμε - να σου στείλω με PM το τηλέφωνο της πρώην μου?  ;)

Αλλά βαράει άσχημα πρόσεξε - όσο πιο πουστάκι δείχνεις, τόσο πιο πολύ καυλώνει και ρίχνει κατραπακιές. :cheesy:

εσυ εφαγες πολλες δλδ και το ηξερες???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
.......Και στηs Ρανιαs την ποδια   σφαζονται παληκαρια!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλα τα πηγαμε και σημερα....Η μια ειναι η Ρανια πρωην Γιαννηs  που εχει προβλημα στεγασηs...δεν την καλυπτει το ενοικιοστασιο....ο αλλοs ειναι απο επαρχια και θελει να συρταρωσει την καλτσα....ωραια ...περιφημα!!!!!
Ααααα   δεν μπορω να πω....παντα περναμε καλα σ αυτο το site :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ψαχνω... Δουλα  και Τσουλα.... να μου καθαριζη το σπιτη να μου πλενη να σιδερωνη να καθαριζη τις Βεραντες... Να μου τραβαει το καζανακη οταν κατουραω... Το παταρι μου τακτοποιηση και γενικα να πηγαινη Σουπερ Μαρκετ να μου αναβη το τσιγαρο και οτιδιποτε μου διευκοληνη την ζωη. Καλυντικα θα τις δωσω κατι ληγμενα που εχω... και μια φορα την μερα θα την πηγαινω στο παρκο για κακα της.. Και φυσικα ολα αυτα φορωντας τα ψηλοτακουνα της..... Θα την ξεφτηλιζω δημοσια οσο θελει καθημερινα...  Φυσικα ολα αυτα τα θελω Τζαμπα  και με Συμβολαιο....
Οποια ειναι διαθεσημη παρακαλω πμ...  Ευχαριστω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
.........για μαγειρεμα  δεν ειπε τιποτα  παλι καλα :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ναι αλλα να παιρνει  επιδοτηση.......κι οτι αλλο παιρνεται
Τι ειναι για να παιρνη Επιδοτηση??? Χωραφη με Ελιες???  Ας κανη καμια δουλεια... και η Επιδοτηση της θα ειναι να φωναζω κανενα Πακιστανο να κανη ψυχικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom