sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλα σε λεει τυπο ο αλλοςεμενα μην μου λες GEGE γιατι θα σου κανω κανενα συμβολαιο,και θα σε σουβλισω μετα σαν το αθανασιο διακο και θα βαλω πακιστανους να σε φανε.
Καλα σε λεει τυπο ο αλλοςεμενα μην μου λες GEGE γιατι θα σου κανω κανενα συμβολαιο,και θα σε σουβλισω μετα σαν το αθανασιο διακο και θα βαλω πακιστανους να σε φανε.
ΔΙΑΨΕΥΣΤΙΚΕΣ!!!!!!! Δεν λει πουθενα οτι:"οποιος δεν ειναι πουστης δεν ξερει τι χανει"σχολιο Νο 80
μη ζοριζεσαι ρε μεγαλε,κοιτα εδω.....
οχι Κυριε απλα δεν υπαρχει κανενας πραγματικος Αφεντης εδω. Ολοι ειναι για να τον παιζουν και μαλιστα κρυφα. Εγω θελω καποιον τολμηρο που να ειναι πραγματικα σαδιστης και φετιχιστης και να με παρει ως δουλα μαζοχιστρια και υπηρετρια εσωκλειστη. Μαλλον ολοι ειναι παντρεμενοι και φλωροι...
οσο για το αληταρα .....μετρα αντιστροφα......
αποφασισε Κυριε οτι με θελετε και αφου στειλετε το συμβολαιο στο e-mail μου ranniats@otenet.gr θα μπορεσετε να με εχετε μονιμα και απολυτα δικη σας...σωστα..αρχιζω να διαβλεπω τασεις επαναφορας...σε μιαμιση ωρα απο τωρα θα εισαι στο δωματιο μου
το αυτοκινητο θα μου το πλενεις ?μου αρεσετε Κυριε, αλλα κριμα που και εσεις ειστε ατολμος και κρυβεσθε. Αν καποια στιγμη τολμησετε να με αποκτησετε τα ξαναλεμε..........
απολυτη υποταγη και πληρη υπακοη Κυριετο αυτοκινητο θα μου το πλενεις ?
τι συμβολαιο?αποφασισε Κυριε οτι με θελετε και αφου στειλετε το συμβολαιο στο e-mail μου ranniats@otenet.gr θα μπορεσετε να με εχετε μονιμα και απολυτα δικη σας...
σας εστειλα προσωπικο μυνημα για το συμβολαιο Κυριετι συμβολαιο?
μη φυγει κανεις!!!
ενταξει.... τοτε θα το σκεφτωαπολυτη υποταγη και πληρη υπακοη Κυριε
τι συμβολαιο?
μη φυγει κανεις!!!
Ακομη δεν την κατοχηρωσες τι γινεται αντε να βρη το σπιτι τηςσας εστειλα προσωπικο μυνημα για το συμβολαιο Κυριε