Νέα

Ψάχνω Αφέντρα ή Αφέντη για να με αναλάβει στο δικό του χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
ακομα δεν πουληθηκες ρε ραννια? τελικα πρεπει να εισαι πολυ σκαρτο εμπορευμα και δεν σε περνει κανενας.
οχι Κυριε απλα δεν υπαρχει κανενας πραγματικος Αφεντης εδω. Ολοι ειναι για να τον παιζουν και μαλιστα κρυφα. Εγω θελω καποιον τολμηρο που να ειναι πραγματικα σαδιστης και φετιχιστης και να με παρει ως δουλα μαζοχιστρια και υπηρετρια εσωκλειστη. Μαλλον ολοι ειναι παντρεμενοι και φλωροι...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγω προτεινο να πας και σε κανενα μεσιτικο γραφειο.μηπως σου βρουνε κατι. :think: :think:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
οχι Κυριε απλα δεν υπαρχει κανενας πραγματικος Αφεντης εδω. Ολοι ειναι για να τον παιζουν και μαλιστα κρυφα. Εγω θελω καποιον τολμηρο που να ειναι πραγματικα σαδιστης και φετιχιστης και να με παρει ως δουλα μαζοχιστρια και υπηρετρια εσωκλειστη. Μαλλον ολοι ειναι παντρεμενοι και φλωροι...

τι λες ρε μεγαλε ,οσοι δεν ειναι πουστηδες δεν ειναι και φυσιολογικοι....... :jerking: :jerking:

ειπες την μαλακια σου ,κατσε και περιμενε τον γαμια σου και μην περνας λαθος μηνυματα....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καποιος να την/τον σταματησει...Θα καλεσω το 100 :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
εγω προτεινο να πας και σε κανενα μεσιτικο γραφειο.μηπως σου βρουνε κατι. :think: :think:
κοιτα να δεις. Την ερωτιη μου ζωη καλα την εχω. Ψαχνω για αυτο πο απλα μου ταιριαζει απολυτα και αν βρεθει ο πραγματικος Αφεντης ή Αφεντρα τοτε θα με αποκτησει μονιμα και θα εχει το απολυτο μαζοχιστικο υπηρετικο προσωπικο για τις δουλειες του ή της και την εκπληρωση ΟΛΩΝ των βιτσιων και φαωτασιωσεων

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τον master.ioannis τον ενοχλησες?

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εμφανιστηκες αργα ραννια.προλαβαν και πηραν ο σκυλια για τα κτηματα τους.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
τι λες ρε μεγαλε ,οσοι δεν ειναι πουστηδες δεν ειναι και φυσιολογικοι....... :jerking: :jerking:

ειπες την μαλακια σου ,κατσε και περιμενε τον γαμια σου και μην περνας λαθος μηνυματα....
κοιτα νν δεις αυτο το θεμα-αγγελια ειναι δικο μουκαι εδω οσοι εχουυν και σχετικα με το θεμα καλο ειναι ν γραφν. Οι αλλι ας προυν το100 ή το1 για να ερθεε και με την οπισθεν. Δεν υποχρεουσε ναπαντατε και να συμμετεχετεσε καττ που δεθλετε και σφωνειτε. Απαντηστε σε αλλο θεμα. Αντε γεια λοιπον.....................

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα νν δεις αυτο το θεμα-αγγελια ειναι δικο μουκαι εδω οσοι εχουυν και σχετικα με το θεμα καλο ειναι ν γραφν. Οι αλλι ας προυν το100 ή το1 για να ερθεε και με την οπισθεν. Δεν υποχρεουσε ναπαντατε και να συμμετεχετεσε καττ που δεθλετε και σφωνειτε. Απαντηστε σε αλλο θεμα. Αντε γεια λοιπον.....................
τελικα εσυ εισαι εντελως ανωμαλιαρα.εχει ενα τσιρκο αυτο το καιρο στην ελλαδα που κανει περιοδιες.αν το πετυχεις πουθενα κανε καμια ερωτησει.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
τελικα εσυ εισαι εντελως ανωμαλιαρα.εχει ενα τσιρκο αυτο το καιρο στην ελλαδα που κανει περιοδιες.αν το πετυχεις πουθενα κανε καμια ερωτησει.
επαναλαμβανω: εχει χιλιαδες θεματα για να συμετεχεις εδω μεσα. Αιντε καπου αλλου να λες τις εξυπναδες σου . Δεν σε υποχρεωνει κανεις να απαντας στο θεμα μου. GEGE;;;; Κομπλεξα!!!!!!!!!!!!!

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

μεγαλε το φορουμ δεν ειναι δικο σου και αν καποιος εχει το δικαιωμα να παρεμβει ειναι ο ιδιοκτητης και κανενας αλλος

ανοιξε ενα δικο σου και εκει κανε οτι γουσταρεις,εδω μας βλεπει αρκετος κοσμος και κατι αποψεις-γουστα σαν τα δικα σου

του στυλ :"οποιος δεν ειναι πουστης δεν ξερει τι χανει" δεν μενουν ασχολιαστα.......

κανε το κομματι σου οσο σου επιτρεπουν και μεχρι εκει..... >:( >:( >:(

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
δεν σου λεω γιατι ειμαι σαδιστης  :s&m_3:
μου αρεσετε Κυριε, αλλα κριμα που και εσεις ειστε ατολμος και κρυβεσθε. Αν καποια στιγμη τολμησετε να με αποκτησετε τα ξαναλεμε..........

daf

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΡΑΝΙΑ  δεν εχεις  δουλικο στυλ και δεν κανεις για υπηρετρια μου.. :humpleg:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επαναλαμβανω: εχει χιλιαδες θεματα για να συμετεχεις εδω μεσα. Αιντε καπου αλλου να λες τις εξυπναδες σου . Δεν σε υποχρεωνει κανεις να απαντας στο θεμα μου. GEGE;;;; Κομπλεξα!!!!!!!!!!!!!
εμενα μην μου λες GEGE γιατι θα σου κανω κανενα συμβολαιο,και θα σε σουβλισω μετα σαν το αθανασιο διακο και θα βαλω πακιστανους να σε φανε.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
μεγαλε το φορουμ δεν ειναι δικο σου και αν καποιος εχει το δικαιωμα να παρεμβει ειναι ο ιδιοκτητης και κανενας αλλος

ανοιξε ενα δικο σου και εκει κανε οτι γουσταρεις,εδω μας βλεπει αρκετος κοσμος και κατι αποψεις-γουστα σαν τα δικα σου

του στυλ :"οποιος δεν ειναι πουστης δεν ξερει τι χανει" δεν μενουν ασχολιαστα.......

κανε το κομματι σου οσο σου επιτρεπουν και μεχρι εκει..... >:( >:( >:(
σε κανενα μυνημα μου δεν υπαρχει το καταπτιστο ψεμα σου :"οποιος δεν ειναι πουστης δεν ξερει τι χανει" οποτε σταματα να κατασυκοφαντης το θεμα μου και να ξερεις οτι εγω το ανοιξα και εσυ το ξεφτελιζεις. ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Αλλα γραφω εγω και αλλα ψεδως διαδιδεις εσυ αληταρα... Βρες σε ποιο σχολιο μου εγραψα τετοιες ψετιες που λες.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
ΡΑΝΙΑ  δεν εχεις  δουλικο στυλ και δεν κανεις για υπηρετρια μου.. :humpleg:
εχω δουλικο στυλ και δουλικο τροπο ζωης με τον Αφεντη μου Κυριε. Οχι με τον οποιονδηποτε λεει ψευτιες και με συκοφαντει. Το Αφεντικο μου θα με προστατευει απο τετοιους ψευτες. Σωστα;;;;;;;

daf

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σωστα..αρχιζω να διαβλεπω τασεις επαναφορας...σε μιαμιση ωρα απο τωρα θα εισαι στο δωματιο μου

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
σε κανενα μυνημα μου δεν υπαρχει το καταπτιστο ψεμα σου :"οποιος δεν ειναι πουστης δεν ξερει τι χανει" οποτε σταματα να κατασυκοφαντης το θεμα μου και να ξερεις οτι εγω το ανοιξα και εσυ το ξεφτελιζεις. ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Αλλα γραφω εγω και αλλα ψεδως διαδιδεις εσυ αληταρα... Βρες σε ποιο σχολιο μου εγραψα τετοιες ψετιες που λες.

σχολιο Νο 80

μη ζοριζεσαι ρε μεγαλε,κοιτα εδω.....

οσο για το αληταρα .....μετρα αντιστροφα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom