Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 151
- Πόντοι
- 1
μαλιστα Κυριεπαστιτσιο-μουσακα και στοιφαδο ξερεις να φτιαχνεις?
μαλιστα Κυριεπαστιτσιο-μουσακα και στοιφαδο ξερεις να φτιαχνεις?
πλενει και αυτοκινητα,μαζευει και ελιες αν εχεις.
[size=14pt]μονο[/size] στεγη-σιτιση-ρουχα-παπουτσια-μακιγιαζ-περουκες και ιατροφαρμακευτικη και νοσοκομειακη καλυψη ειναι τα [size=14pt]εξοδα[/size] μου. [move][size=20pt]Ολα τα υπολοιπα ειναι υποχρεωσεις μου[/size][/move]μπορεις να κανεις εναν μηνιαιο υπολογισμο των εξοδων σου ρανια τι περιπου θα στοιχισεις στον καινουργιο σου αφεντη,γιατι ετσι οπως τα λες βαδιζουμε στα τυφλα
πολύ ακριβή,με 50 ευρώ αγοράζω μπριζόλα[size=14pt]μονο[/size] στεγη-σιτιση-ρουχα-παπουτσια-μακιγιαζ-περουκες και ιατροφαρμακευτικη και νοσοκομειακη καλυψη ειναι τα [size=14pt]εξοδα[/size] μου. [move][size=20pt]Ολα τα υπολοιπα ειναι υποχρεωσεις μου[/size][/move]
θα ειμαι ομως η απολυτη ιδιοκτησια και θα πλενω, τακτοποιω, σιδερωνω, καθαριζω, μαγειρευω και ψωνιζω περαν του οτι θα κανω ο,τι θελει ο ιδιοκτητης - Αφεντης μου και θα μπορει να με νοικιαζει, δανειζει ή και να με πουλησει για ιδιον οφελος και κερδος του. Αυτα δεν τα κανει μια μπριζολα.....πολύ ακριβή,με 50 ευρώ αγοράζω μπριζόλα
δεν θα γκρινιάζεις κιόλας ???θα ειμαι ομως η απολυτη ιδιοκτησια και θα πλενω, τακτοποιω, σιδερωνω, καθαριζω, μαγειρευω και ψωνιζω περαν του οτι θα κανω ο,τι θελει ο ιδιοκτητης - Αφεντης μου και θα μπορει να με νοικιαζει, δανειζει ή και να με πουλησει για ιδιον οφελος και κερδος του. Αυτα δεν τα κανει μια μπριζολα.....
Το θρεντ ειναι ενα πραγμα πως να στο πω, πως λεμε πουτσα?
υποταγης δουλα ειμαι οχι συζυγος. Θα υπηρετω τυφλα και αδιαμαρτυρητα εσας και τη γυναικα σας αλλα και τους φιλους και φιλες σας ως υπηρετρια σας και θα σας ικανοποιω καθε ορεξη και εντοληδεν θα γκρινιάζεις κιόλας ???
δουλαρα πουστροπουταναρα ειμαι καλε. Μια σκλαβα sissymaid ειμαι που θελω να υπηρετω τον Κυριο μου οπως αυτος πελει οπου θελει και με οποιους και οποιες θελειτι γυναικα ρε
αυτη ειναι πουστης
και πόσο θα κοστίσει σε αυτόν που θα σε προτιμήσει στην τελική???υποταγης δουλα ειμαι οχι συζυγος. Θα υπηρετω τυφλα και αδιαμαρτυρητα εσας και τη γυναικα σας αλλα και τους φιλους και φιλες σας ως υπηρετρια σας και θα σας ικανοποιω καθε ορεξη και εντολη
δειτε την απαντηση #169 παρακαλωκαι πόσο θα κοστίσει σε αυτόν που θα σε προτιμήσει στην τελική???
μια γωνια για να κουρνιαζω στο σπιτι σας ακομα και στο υπογειο σας, ενα πιατο φαγητο, ρουχα που εσεις θα αποφασισετε ποσα, παπουτσια που εσεις θα πειτε ποσα, μακιγιαζ για να ειμαι οπως εσεις θελετε, περουκες για να με εχετε οπως επιθυμειτε και ιατροφαρμακευτικη-νοσοκομειακη περιθαλψη αν αρρωστησω. ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι ΔΩΡΕΑΝ και θα ζω για να περνατε καλα, καθαρα και "επικερδως"...δεν απαντάς ράννια κι αυτό σημαίνει ότι θα κοστίσει πολλά
χααχαχαχαχαχα
Να τι λεει εδω στην DANAHTRANSυποταγης δουλα ειμαι οχι συζυγος. Θα υπηρετω τυφλα και αδιαμαρτυρητα εσας και τη γυναικα σας αλλα και τους φιλους και φιλες σας ως υπηρετρια σας και θα σας ικανοποιω καθε ορεξη και εντολη
συμφωνω απολυτα μαζι της . Μακαρι να με αναλαμβανε και ας με ειχε πεταμενη. Της απαντησα στο θεμα αυτο μπορειτε να το διαβασετε και σειςΝα τι λεει εδω στην DANAHTRANS
ισως καποιος ή καποια αλλος ή αλλη να θελει μια δουλα και υπηρετρια μαζι.δεν θέλουμε ράννια ευχαριστούμε