Νέα

Σύλληψη κατασκόπων στον Έβρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγορίνα μου σε συγχωρώ, γιατί όπως φαίνεται δεν έχεις δεί τις κριτικές μου για τα 'Κορίτσια' Φυλής και αλλαχού και είσαι ανενημέρωτος...
όχι απλά 'παίρνω' τις ομορφότερες αλλά σε αρκετές περιπτώσεις κάνω και το 'γατάκι' τους να 'κελαιδάει' σαν καναρινάκι... όσο για τις κλάψες σου ΟΚ ότι πείς,
μη σε 'αναστατώσω' και πάς κι εσύ μαζί με τον 'ενφόρσερ' και τα 'σκάτε' στους ψυχολόγους, αντί να κάνετε κάποιο θεάρεστο έργο ενισχύοντας κάποιο 'καλό κορίτσι' από CT ή αλλού

Εντάξει, καταλάβαμε, κέρδισες το διαγωνισμό αρρενωπότητας...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΧοτΣκορπιος: ενα γνησιο δειγμα και καμαρι του νεοελληνικου πολιτισμου...Για να μαθουν μερικοι τι θα πει π ο λ ι τ ι σ μ ο ς κυριοι...

υγ. δεν ειμαι ελληνοφωνο τουρκακι, αλλα τουρκοφωνο ελληνακι (λεπτες διαφορες).

Χαιρετισματα στους προγονους σου στον Μελιγαλα.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
ε τα βλέπω ρε πάθος, το κάθε αμόρφωτο γυφτάκι που τρωει καρπαζιες στη δουλειά ερχεται και κάνει το μάγκα του πληκτρολογίου.

Κακώς ασχολούμαι με μαλακισμένα

Οπα ρε μαγκα σου εχω πει μην το παιζεις ιστορια και αφ'οψηλου.Οι αλλοι ειναι μαλακες(και εγω βεβαια) ενω εσυ που'σαι μαγκας μπαινεις και το παιζεις μουρη με τα ''ωριμα'' ποστς σου.

Μπραβο κερδιζεις το βραβειο του σοβαρου.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αγορίνα μου σε συγχωρώ, γιατί όπως φαίνεται δεν έχεις δεί τις κριτικές μου για τα 'Κορίτσια' Φυλής και αλλαχού και είσαι ανενημέρωτος...
όχι απλά 'παίρνω' τις ομορφότερες αλλά σε αρκετές περιπτώσεις κάνω και το 'γατάκι' τους να 'κελαιδάει' σαν καναρινάκι... όσο για τις κλάψες σου ΟΚ ότι πείς,
μη σε 'αναστατώσω' και πάς κι εσύ μαζί με τον 'ενφόρσερ' και τα 'σκάτε' στους ψυχολόγους, αντί να κάνετε κάποιο θεάρεστο έργο ενισχύοντας κάποιο 'καλό κορίτσι' από CT ή αλλού
Αν και ομολογω δεν εχω διαβασει τις κριτικες σου, δεν αμφισβητω τις ικανοτητες σου. Το λεει και το νικ σου( αν ηταν ψεματα θα το εβαζες?)
Ειμαι σιγουρος οτι τα CT κλπ κοριτσια μολις το ακουνε θα σου κανουνε και εκπτωση.
Απλα αν πετας το γαντι σε καποιον καντο με κωδικα.
Για μενα αυτο σημαινει αντρας.Και γι΄αυτο επεμβαινω. Κατα τ'αλλα ο Ενφορσερ μπορει να υπερασπιστει μονος του τον εαυτο του

Και κατι αλλο.Στη Φυλης, ο καθενας δεν μπορει να διαλεξει τις ομορφοτερες?
Αγορινα?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και κατι αλλο.Στη Φυλης, ο καθενας δεν μπορει να διαλεξει τις ομορφοτερες?
Αγορινα?

Όχι ρε, πρέπει να είσαι πολύ ελληνόψυχος για να διαλέξεις όμορφες.
Οι άλλοι προτιμούν τις άσχημες...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Όχι ρε, πρέπει να είσαι πολύ ελληνόψυχος για να διαλέξεις όμορφες.
Οι άλλοι προτιμούν τις άσχημες...
Ε τοτε ( αν και προσπαθησε ο καφτος σκορπιος να με προστατεψει) δεν το γλυτωνω. Θα τα σκασω σε ψυχολογο.
Siegf ποσα χρεωνεις την ωρα?
Εχω σοβαρο προβλημα.
Δεν με επιλεγουν οι πουτανες και αναγκαζομαι να τις πληρωνω

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τώρα κάνει την αυτοκριτική του ο 'ενφόρσερ'(<--τσ,τσ τί 'αρρενωπό' όνομα, οτι του λείπει
στην πραγματική ζωή το αναπληρώνει στο ίντερνετ :2funny:) ...χεχεχε

Γεία σου ρε 'ενφόρσερ' 'Παρα-Μορφωμένε'(σαν το βιβλίο της ΣΤ'Δημοτικού της Ρεπούση)
ένα πράγμα κι εσύ 'Μεσαίε Χώρε' :2funny: της Άκρας Ανθελληνικής Παγκοσμιοποίησης

Υ.Γ. Τώρα ακούω στις ειδήσεις υπέρπτηση σήμερα από οπλισμένα τουρκικά μαχητικά F-16
     πάνω από το Αγαθονήσι και άρνηση να εγκαταλείψουν τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο
     μόλις έφτασαν τα Ελληνικά Μαχητικά. Ορίστε ο 'πολιτισμός' που υπερασπίζεται
     ο 'ενφόρσερ' (και η λέξη εφιάλτης από ε αρχίζει, έ ρε συμπτώσεις :2funny:)

τώρα ειδα το ποστ σου

χαίρομαι κατ'αρχας που οταν μου μιλάς, δεν εχεις το υφάκι που ειχες σε αλλο ποστ

δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά λες μαλακείες, ανακατεύεις ένα σωρό άσχετα πράγματα τα οποία εγω δεν ανέφερα (ρεπούση, μεσαίος χώρος κλπ). Διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφονται ή απλά εχεις κάποιο στανταρ κειμενο απο το οποίο κανεις copy paste διάφορες παραγράφους;

Σε συμβουλευω 2 πραγματα

1. μαθε το όριά σου

2. κόψε την πρωινή αμα σε χαλάει

Μεγάλη σου τιμή που ασχολήθηκα μαζί σου, τώρα καλό ΣΚ. Και απο δευτερα πάλι καρπαζιές

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ΧοτΣκορπιος: ενα γνησιο δειγμα και καμαρι του νεοελληνικου πολιτισμου...Για να μαθουν μερικοι τι θα πει π ο λ ι τ ι σ μ ο ς κυριοι...

υγ. δεν ειμαι ελληνοφωνο τουρκακι, αλλα τουρκοφωνο ελληνακι (λεπτες διαφορες).

Χαιρετισματα στους προγονους σου στον Μελιγαλα.

Το παραπάνω λίνκ είναι ένα από τα ατελείωτα παραδείγματα του 'τουρκικού πολιτισμού'
'Ελληνικα και Αρμενικα Πτωματα στην Τραπεζουντα' <--άραγε να τους την κάρφωσε και
να 'αυτοκτόνησαν' μαζικά, και ίσως επειδή δεν μπορούσαν μόνοι τους και δείλιαζαν
τους 'βοήθησαν' οι 'δημοκρατικές δυνάμεις' του (Γ)Κε(ι)μάλ Αττατούρκ

Υ.Γ. Τώρα στις ειδήσεις λένε για δεκάδες αφρικανούς στην ομόνοια από διαφορετικές χώρες που πήγαν με σπαθιά τσεκούρια κ.λ.π. για να 'καθαρίσουν' τις διαφορές τους
και έγινε σφαγή μεταξύ τους στην ομόνοια, αυτά να τα βλέπουνε οι 'προοδευτικοί'
στύλ 'Κινέζου' και 'ΤΣΥΡΙΖΑ' που μας έχουν κάνει τον σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης.

Και σε εσκύα κ.λ.π. 'δημοκρατικές δυνάμεις'...ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ..που δεν το βλέπω.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τώρα ειδα το ποστ σου

χαίρομαι κατ'αρχας που οταν μου μιλάς, δεν εχεις το υφάκι που ειχες σε αλλο ποστ

δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά λες μαλακείες, ανακατεύεις ένα σωρό άσχετα πράγματα τα οποία εγω δεν ανέφερα (ρεπούση, μεσαίος χώρος κλπ). Διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφονται ή απλά εχεις κάποιο στανταρ κειμενο απο το οποίο κανεις copy paste διάφορες παραγράφους;

Σε συμβουλευω 2 πραγματα

1. μαθε το όριά σου

2. κόψε την πρωινή αμα σε χαλάει

Μεγάλη σου τιμή που ασχολήθηκα μαζί σου, τώρα καλό ΣΚ. Και απο δευτερα πάλι καρπαζιές

Αγοράκι κατέβασε το στρινγκάκι σου και στον τοίχο μπρούμητα όπως σου αρέσει,
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ, από αυτά που γράφεις είναι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ οτι τα σκάς χοντρά στους
ψυχολόγους για να σε συγκατήσουν να μην πιστέψεις οτι είσαι ο Μέγας Ναπολέον ή
(αν προτιμάς) ο (Γ)κε(υ)μάλ Αττατούρκ ....αχαχαχαχ

Δείτε κι εδώ ένα πολλαπλό 'δείγμα' του τουρκικού 'πολιτισμού' κατά 'ενφόρσερ'

Ο αδερφός του παππού μου είχε την 'χαρά' να πάει 'ταξίδι αναψυχής' (χωρίς επιστροφή)
στα βάθη της ανατολίας, ήταν κάτι σαν κοινωνικός τουρισμός που προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ
η 'τουρκική δημοκρατία των νεοτούρκων', μάλιστα τότε τα λέγανε
'Τάγματα Εργασίας' τουρκικής υλοποιήσεως αλλά Γερμανικής Εμπνεύσεως και καθοδηγήσεως

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, ΗΡΕΜΗΣΤΕ... μην με αναγκάσετε να γίνω κακός... :knuppel:

Σταματήστε επιτέλους τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα off-topics :tickedoff:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει τι θεωρώ και τι θεωρείς.

λεξικό: (ο) ουσ.  [size=15pt]ο βαθμός ανάπτυξης των υλικών και πνευματικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου: προηγμένος πολιτισμός | το σύνολο των υλικών και πνευματικών δημιουργημάτων του ανθρώπου[/size] σε ορισμένη χώρα ή εποχή: ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός | ημερότητα ηθών στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων

οι μουσουλμάνοι έχουν πολιτισμό που προβλέπει κρεμάλα για τους πούστηδες, λιθοβολισμό για τις μοιχαλίδες, ακρωτηριασμό για κλοπή κλπ.
Αυτός είναι ο δικός τους βαθμός ανάπτυξης των υλικών και πνευματικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής των. Τώρα εάν εσένα δε σε καλύπτει μπορείς να συνταχθείς με τον Δυτικοευρωπαικό, ή τον Κινεζικό.
Για δωστε μας κανενα παραδειγμα υλικων και πνευματικων δημιουργηματων των τουρκων. :think:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αγοράκι κατέβασε το στρινγκάκι σου και στον τοίχο μπρούμητα όπως σου αρέσει,
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ, από αυτά που γράφεις είναι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ οτι τα σκάς χοντρά στους
ψυχολόγους για να σε συγκατήσουν να μην πιστέψεις οτι είσαι ο Μέγας Ναπολέον ή
(αν προτιμάς) ο (Γ)κε(υ)μάλ Αττατούρκ ....αχαχαχαχ

ρε μπαγάσα, γελασαμε. Και χρησιμοποιείς βλέπω και δύκολες λέξεις όπως "ψυχολόγος".

Αυτό με το στριγκάκι το είπες μάλλον ορμώμενος από δικές σου εμπειρίες, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Δε μας ενδιαφέρει όμως η ερωτική σου ζωή. Δικό σου θέμα, αλλα μη μας το πετας στα μούτρα.

Εκτός απο το να συμπεριφέρεσαι σαν καθυστερημένο (ισως επειδή είσαι), εχεις να πεις κάποια άποψη ή απλά εισαι το γυφτάκι που ενοχλεί τον κόσμο όταν συζητάει ζητώντας ψιλά;

Αντε πάρε 20 λεπτά και τσάκω ένα χαρτομάντηλο.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ρε μπαγάσα, γελασαμε. Και χρησιμοποιείς βλέπω και δύκολες λέξεις όπως "ψυχολόγος".

Αυτό με το στριγκάκι το είπες μάλλον ορμώμενος από δικές σου εμπειρίες, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Δε μας ενδιαφέρει όμως η ερωτική σου ζωή. Δικό σου θέμα, αλλα μη μας το πετας στα μούτρα.

Εκτός απο το να συμπεριφέρεσαι σαν καθυστερημένο (ισως επειδή είσαι), εχεις να πεις κάποια άποψη ή απλά εισαι το γυφτάκι που ενοχλεί τον κόσμο όταν συζητάει ζητώντας ψιλά;

Αντε πιασε ένα χαρτομάντηλο.

Κι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως:

Ο αδερφός του παππού μου είχε την 'χαρά' να πάει 'ταξίδι αναψυχής' (χωρίς επιστροφή)
'Τάγματα Εργασίας' τουρκικής υλοποιήσεως αλλά Γερμανικής Εμπνεύσεως και καθοδηγήσεως

Υ.Γ. Πώς φαίνονται αυτοί που Μισούν κάθε τί το Ελληνικό (λέξη: Μισέλληνες)
     το παρόν θέμα μιλούσε για κατασκοπία σε βάρος της χώρας μας, και
     διάφορα 'πουλάκια' πετάχτηκαν σαν 'καβλωμένες κωλοτρυπίδες' να πουν
     ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΗ μαλακία για να βγούμε εκτός θέματος, ούτε να τους πληρώνουνε
     τέτοιο μίσος οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!

Για να βάλουμε και το αρχικό πόστ για να μην ξεχνιόμαστε
Σωστόοος ο Str8  :rockon: , όσο για το ελληνόφωνο ΤΟΥΡΚΑΚΙ, είναι γνωστό
καραγκιοζάκι γιουσουφάκι του Φόρουμ, όπου γίνεται αναφορά σε Εθνικά θέματα
μπαίνει και προσπαθεί να τα κάνει κόλο, αλλά κόλο πραγματικό θα τους κάνουν
στην πατρίδα του την τουρκία οι Κούρδοι Αγωνιστές της Ελευθερίας, άσε που
σε λίγα χρόνια μπορεί και να γίνουν πλειοψηφία στην τουρκία οπότε θα την κόψουν φέτες και το ατατουρκάκι θα το ρίξει στο σουφ(ρ)ισμό για να ξεχάσει
τον πόνο του  :2funny:

Υ.Γ. Τους βουλγάρους τους άφησαν ελεύθερους με αναστολή, το άκουσα στις
ειδήσεις, άρα, πρέπει να ήταν άνθρωποι των Αμερικάνων, όπως είχε προβλέψει
νομίζω κάποιος οτι αν τους αφήσουν θα είναι από τον θείο Σάμ, θυμάστε
κάποτε παλιά που είχανε πιάσει στο κέντρο της Αθήνας ένα φορτηγάκι με
εκρηκτικά κ.λ.π. σύνεργα που ήταν Αμερικάνοι πράκτορες και τους άφησαν
σε χρόνο μηδέν, ενώ αν αυτοί ολοκλήρωναν την επιχείρησή τους κι έσκαγε
καμμιά βόμβα τώρα θα μας λέγανε οτι έχουμε τρομοκρατία στο Ελλάντα  :2funny:

Για να μην θυμηθώ τις περσυνές φωτιές και τους κοσοβάρους που βάλανε τα
Αμερικανάκια να παίξουν μπάλα για να 'προειδοποιήσουν' τον Καραμανλή οτι
οι αγωγοί με τους Ρώσους είναι τζίζ-κακά  :2funny:

Υ.Γ.2. Και για να μην λέμε μαλακίες
      Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
      ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Επισκέπτης

Υ.Γ. Πώς φαίνονται αυτοί που Μισούν κάθε τί το Ελληνικό (λέξη: Μισέλληνες)
     το παρόν θέμα μιλούσε για κατασκοπία σε βάρος της χώρας μας, και
     διάφορα 'πουλάκια' πετάχτηκαν σαν 'καβλωμένες κωλοτρυπίδες' να πουν
     ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΗ μαλακία για να βγούμε εκτός θέματος, ούτε να τους πληρώνουνε
     τέτοιο μίσος οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!

Το παράδειγμα σου είναι άτοπο, γιατί πολυ απλά δες τι έκανε και η Γερμανία με τους Εβραίους.
Παιδιά, μην μπλέκετε τα συναισθήματα σας με την ιστορική πραγματικότητα, είναι τελείως διαφορετικά πραγματα.

Επισκέπτης
180px-Suleiman_bas-relief_in_the_U.S._House_of_Representatives_chamber.jpg

A bas-relief of Suleiman adorning the interior of the U.S. House of Representatives. It is one of 23 commemorating famous lawmakers throughout history.

Απο την εποχη εκεινη μεχρι σημερα εχουνε μεσολαβησει πολλα...Οποτε ας ειμαστε πιο προσεκτικοι και λιγοτερο απολυτοι στις κρισεις μας,γιατι και οι Νομοι ειναι πνευματικα δημιουργηματα,αρα αποδειξη πολιτισμου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Δειξε μου που είπα εγω αυτά που ισχυρίζεσαι οτι λέω.

Εκτός απο γυφτάκι που ονειρεύεται στριγκάκια και πουλάει χαρτομάντηλα, εισαι και ψεύτης λοιπον. Σε προκαλώ να εντοίσεις που ανέφερα τα όσα λες.

Δε σου ειπα να κόψεις την πρωινή; Ειδες τώρα τι γίνεται, εχεις οράματα

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όλοι οι Λαοί έχουν το δικό τους πολιτισμό. Αν έχει καλά ή κακά στοιχεία, είναι άλλο θέμα.
Καλός ή κακός, ο πολιτισμός των τούρκων, είναι πολιτισμός.

Και οι Γερμανοί αιματοκύλησαν την υφήλιο με το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με μερικές δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς.

Δεν έχουν πολιτισμό και ιστορία??

Και οι αρχαίοι Έλληνες είχαν σκλάβους. Δεν είχαν πολιτισμό??

Τι θεωρίες είναι αυτές...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δειξε μου που είπα εγω αυτά που ισχυρίζεσαι οτι λέω.

Εκτός απο γυφτάκι που ονειρεύεται στριγκάκια και πουλάει χαρτομάντηλα, εισαι και ψεύτης λοιπον. Σε προκαλώ να εντοίσεις που ανέφερα τα όσα λες.

Δε σου ειπα να κόψεις την πρωινή; Ειδες τώρα τι γίνεται, εχεις οράματα

Μαναράκι, όσο ασχολήθηκα μαζί σου ασχολήθηκα, και μάλιστα ασχολήθηκα για να σε βάλω λίγο στη θέση σου (ξέρεις, στα τέσσερα) επειδή είδα οτι εκτός από υβριστής και υπερόπτης (τρομάρα σου) σε διάφορα θέματα που μπαίνεις βρίζεις αναίτια διάφορους συνμπουρδελιάρηδες.

Έχω να ασχοληθώ με τα αγαπημένα μου 'κορίτσια' κι όχι με κακογαμημένους
μεσήλικες, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια μην μαλωνεται!θα σας αναφερω μερικα επιτευγματα και μερικους αρχαιους Τουρκους που ειναι γνωστοι σε ολο τον κοσμο!1.Ομαρ(αρχιαος Τουρκος συγγραφεας που εγραψε την Ηλιαδα και την Οδησσεια)εμεις τον λεμε Ομηρο :bigdick:.η Αρχαια Τροια που ζουσαν αρχαιοι Τουρκοι :bigdick:τα ερειπια απο Πολεις των αρχαιων Τουρκων και η πολη Εφες(εμεις την μετονομασαμε σε Εφεσσο) :bigdick:και τοσα αλλα παραδιγματα μπορω να φερω για τα επιτευγματα των Αρχαιων Τουρκων :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:πως μπορειται να λετε οτι οι Τουρκοι δεν εχουνε πολητισμο?---παντος οταν προτωηρθαν τον 12ο αιωνα για να ζεσταινουν τον κωλο τους οταν ηταν καβαλα στο αλογο βαζανε κοπρια αλογου πανω στη σελλα :2funny:ειδατε εφευρετικοτητα και εξυπναδα :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Για δωστε μας κανενα παραδειγμα υλικων και πνευματικων δημιουργηματων των τουρκων. :think:
εγώ αγαπητέ βρα βγάζω καντήλια....
Αλλα το ότι ο Παρθενώνας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του αρχαίου πολιτισμού μας, δεν αναιρεί το γεγονός ότι χτίστηκς από είλωτες.... Το αυτό και με τις Πυραμίδες και πολλά άλλα.......
Κανείς πολιτισμός δεν είναι "καθαρός"
Σε καμμιά βέβαια περίπτωση δε συγκρίνεται με τον Οθωμανικό.
Οπως είπε όμως και ο φίλος μου ο Πάθος, άλλο ιστορία και άλλο συναίσθημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom