Σαφως οχι .....ακριβως το αντιθετο....ζουγκλα!!!!!!!!τώρα θα με κάνεις να σε πληγώσω......
Οι γαύροι της θύρας 7 έχουν πολιτισμό ναι, ή όχι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύλληψη κατασκόπων στον Έβρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 163
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αυτοί πάντως θεωρούν ότι έχουν........Σαφως οχι .....ακριβως το αντιθετο....ζουγκλα!!!!!!!!
και δεν είναι κακό....
Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός του Κόκκαλη έφερε αυτοκρατορία. Αλλο εάν κάποιοι βγάζουν σπυριά στην επίκλησή του.
μην μπερδευεις την θυρα 7 με τον κοκκαλη....αυτοί πάντως θεωρούν ότι έχουν........
και δεν είναι κακό....
Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός του Κόκκαλη έφερε αυτοκρατορία. Αλλο εάν κάποιοι βγάζουν σπυριά στην επίκλησή του.
ο κοκκαλης προσπαθει (οπως και οι αλλοι)να δημιουργησουν πολιτισμο αλλα αυτο ειναι ανεφικτο....
ολους τους συμφερει να μην ειναι ο χωρος του αθλητισμου ζουγκλα αλλα αυτο τουλαχιστον εδω ειναι ακατορθωτο......
ολους και τον κοκκαλη και τον τζιγγερ και τους αγγελο και τους γιαννακο....ολους!!!!!!!
αυτοκρατορια εφερε αλλα οχι πολιτισμο....αυτοί πάντως θεωρούν ότι έχουν........
και δεν είναι κακό....
και τρανη αποδειξη τα χτεσινα...
ακριβως οτι σου ειπα και με την περιπτωση των οθωμανων.....
αυτοκρατορια ναι ,πολιτισμος οχι.....
μαλλον το αντιθετο.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τη θύρα 7 την έκανε στρατό ο Κόκκαληςμην μπερδευεις την θυρα 7 με τον κοκκαλη....
καταλάβετέ το. Ο Κόκκαλης ήθελε στρατό για να ελέγχει το πολιτικό σκηνικό.
Και τα κατάφερε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
μα εκεί είναι και η βασική διαφωνία μας. Ο πολιτισμός δεν είναι απαραίτητα αυτό που συμφωνεί με τα δικά σου κριτήρια... Για τον Τούρκο λχ. δεν είναι με βάση το δικό σου σκεπτικό πολιτισμός το Βυζάντιο......αυτοκρατορια εφερε αλλα οχι πολιτισμο....
και τρανη αποδειξη τα χτεσινα...
ακριβως οτι σου ειπα και με την περιπτωση των οθωμανων.....
αυτοκρατορια ναι ,πολιτισμος οχι.....
μαλλον το αντιθετο.....
δεν ειναι συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια ...ειναι συμφωνα με την κατα γενικη παραδοχη και τον ορισμο της εννοιας προοδος για την ανθρωποτητα.....μα εκεί είναι και η βασική διαφωνία μας. Ο πολιτισμός δεν είναι απαραίτητα αυτό που συμφωνεί με τα δικά σου κριτήρια... Για τον Τούρκο λχ. δεν είναι με βάση το δικό σου σκεπτικό πολιτισμός το Βυζάντιο......
και κοιτα και αριστερα στα προγραμματα γιατι μαλλον με εβαλες και εκανα παπαρια....
ρε πουστη μου απο εσενα περιμενω να ακουσω αλλα και οχι τις μαλακιες που υποστηριζουν τα μωρα που φανατιζονται.....τη θύρα 7 την έκανε στρατό ο Κόκκαλης
καταλάβετέ το. Ο Κόκκαλης ήθελε στρατό για να ελέγχει το πολιτικό σκηνικό.
Και τα κατάφερε.
ΕΛΕΟΣ.........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τι παπαριά έκανες;δεν ειναι συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια ...ειναι συμφωνα με την κατα γενικη παραδοχη και τον ορισμο της εννοιας προοδος για την ανθρωποτητα.....
και κοιτα και αριστερα στα προγραμματα γιατι μαλλον με εβαλες και εκανα παπαρια....
για τα λοιπά συμφωνάμε....
δες στα προγραμματα....αριστερα σου ειναι....τι εισαι λυκος και δεν στριβεις??????τι παπαριά έκανες;
για τα λοιπά συμφωνάμε....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
φίλε υπήρξα πολλά χρόνια μέσα στα πράγματα και έχω γνωρίσει και τον κόκκαλη (δις αυτοπροσώπως) σε όλη την πορεία του. Από ασημος πρόεδρος της Ιντρακόμ, έως γενικός γαμάω όλου του τηλεπικοινωνιακού χάρτη της Ελλάδας.ρε πουστη μου απο εσενα περιμενω να ακουσω αλλα και οχι τις μαλακιες που υποστηριζουν τα μωρα που φανατιζονται.....
ΕΛΕΟΣ.........
Τους μόνους με τους οποίους έκλανε μέντες ο θείος ήταν με τη θύρα 7.... Τους άλλους τους είχε στα παπάρια του.......
με αυτο δεν διαφωνω τους εχει αναγκη.....αλλα αν ειχε επιλογη θα τους εδινε τον πουλο....φίλε υπήρξα πολλά χρόνια μέσα στα πράγματα και έχω γνωρίσει και τον κόκκαλη (δις αυτοπροσώπως) σε όλη την πορεία του. Από ασημος πρόεδρος της Ιντρακόμ, έως γενικός γαμάω όλου του τηλεπικοινωνιακού χάρτη της Ελλάδας.
Τους μόνους με τους οποίους έκλανε μέντες ο θείος ήταν με τη θύρα 7.... Τους άλλους τους είχε στα παπάρια του.......
λες να γουσταρει ο οποιοσδηποτε σοβαρος επιχειρηματιας τετοια σκουπιδια στα ποδια του?????
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
όλα έχουν το τίμημά τους σ αυτή τη ζωή.....με αυτο δεν διαφωνω τους εχει αναγκη.....αλλα αν ειχε επιλογη θα τους εδινε τον πουλο....
λες να γουσταρει ο οποιοσδηποτε σοβαρος επιχειρηματιας τετοια σκουπιδια στα ποδια του?????
σωστα εγω τωρα παλευω με τα κωλοπρογραμματα που εμπλεξα με επανεκκινησεις και μαλακιες και εσυ θες κουλτουρα....όλα έχουν το τίμημά τους σ αυτή τη ζωή.....
εγω πνιγομαι τωρα εχω μπλεξει τα μπουτια μου γαμω την τεχνολογια σας....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι ειναι!και ο Ομηρος ηταν Τουρκος και λεγοταν ΟΜΑΡ!οσο για το Μεγα Αλεξανδρο ηταν Μακεδονας των Σκοπιων και ο Βουλεφαλας ηταν Zastava! ---αυτο για τον Ομηρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!ναι λενε ηταν Οθωμανος και λεγοταν Ομαρ!το ποιος κυβερνησε ειναι το θεμα?
δηλαδη υποστηριζεις κι εσυ πως η μιλλητος και η εφεσος ειναι αρχαια τουρκικα αξιοθεατα?
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ναι ειναι!και ο Ομηρος ηταν Τουρκος και λεγοταν ΟΜΑΡ!οσο για το Μεγα Αλεξανδρο ηταν Μακεδονας των Σκοπιων και ο Βουλεφαλας ηταν Zastava! ---αυτο για τον Ομηρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!ναι λενε ηταν Οθωμανος και λεγοταν Ομαρ!
ναι ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ και ο ΙΚΑΡΟΣ τουρκικα F16
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Λοιπον εχεις δίκιο. Αλλο ξεκίνησα να γράφω αλλά στην πορεία εκνευρίστηκα τόσο πολύ με το υφος του όλου ποστ που τελικά αυτό που έγραψα δεν ειχε απόλυτη σχέση με την παράθεση. Αναφέρεται σε όλο το ποστ.
Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, το βρίζεις. Αντιδραση κομπλεξικού και αμόρφωτου χωριάτη
Μια μικρή παρένθεση, αν μου επιτρέπεις
Αν κάποιος λέει μαλακείες αυτός εισαι εσύ. Και εδω αλλά και σε πολλά άλλα ποσταρίσματά σου διατυπώνεις απόψεις ατόμου με ειδικές ανάγκες και προσβάλεις ο,τι δε μπορεις να καταλάβεις
Εισαι κλασσικός μαλάκας. Συνέχισε
Τώρα κάνει την αυτοκριτική του ο 'ενφόρσερ'(<--τσ,τσ τί 'αρρενωπό' όνομα, οτι του λείπει
στην πραγματική ζωή το αναπληρώνει στο ίντερνετ ) ...χεχεχε
Γεία σου ρε 'ενφόρσερ' 'Παρα-Μορφωμένε'(σαν το βιβλίο της ΣΤ'Δημοτικού της Ρεπούση)
ένα πράγμα κι εσύ 'Μεσαίε Χώρε' της Άκρας Ανθελληνικής Παγκοσμιοποίησης
Υ.Γ. Τώρα ακούω στις ειδήσεις υπέρπτηση σήμερα από οπλισμένα τουρκικά μαχητικά F-16
πάνω από το Αγαθονήσι και άρνηση να εγκαταλείψουν τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο
μόλις έφτασαν τα Ελληνικά Μαχητικά. Ορίστε ο 'πολιτισμός' που υπερασπίζεται
ο 'ενφόρσερ' (και η λέξη εφιάλτης από ε αρχίζει, έ ρε συμπτώσεις )
Nαι εχεις δικιο.Τώρα κάνει την αυτοκριτική του ο 'ενφόρσερ'(<--τσ,τσ τί 'αρρενωπό' όνομα, οτι του λείπει
στην πραγματική ζωή το αναπληρώνει στο ίντερνετ ) ...χεχεχε
Και για τους αντρες σκορπιους στο ζωδιο οι γκομενες λενε οτι ειναι πολυ καφτοι γαμιαδες.
Γι'αυτο το εβαλες το hotScorpios? Μπας και τσιμπισει καμια γκομενα απο το ιντερνετ?
Πολυ εξυπνη κινηση.
Live ειναι λιγο δυσκολο να το πεις. Η αλλη δεν στεκεται να το ακουσει φευγει γρηγορα.
Ενω αν το δει γραμμενο ...
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Nαι εχεις δικιο.
Και για τους αντρες σκορπιους στο ζωδιο οι γκομενες λενε οτι ειναι πολυ καφτοι γαμιαδες.
Γι'αυτο το εβαλες το hotScorpios? Μπας και τσιμπισει καμια γκομενα απο το ιντερνετ?
Πολυ εξυπνη κινηση.
Live ειναι λιγο δυσκολο να το πεις. Η αλλη δεν στεκεται να το ακουσει φευγει γρηγορα.
Ενω αν το δει γραμμενο ...
Αγορίνα μου σε συγχωρώ, γιατί όπως φαίνεται δεν έχεις δεί τις κριτικές μου για τα 'Κορίτσια' Φυλής και αλλαχού και είσαι ανενημέρωτος...
όχι απλά 'παίρνω' τις ομορφότερες αλλά σε αρκετές περιπτώσεις κάνω και το 'γατάκι' τους να 'κελαιδάει' σαν καναρινάκι... όσο για τις κλάψες σου ΟΚ ότι πείς,
μη σε 'αναστατώσω' και πάς κι εσύ μαζί με τον 'ενφόρσερ' και τα 'σκάτε' στους ψυχολόγους, αντί να κάνετε κάποιο θεάρεστο έργο ενισχύοντας κάποιο 'καλό κορίτσι' από CT ή αλλού
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις