Νέα

Σύλληψη κατασκόπων στον Έβρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
S aυτό το θέμα ΔΕΝ μπορώ να είμαι αμερόληπτος. Αλλά κ σεις μην είστε τόσο ευαίσθητοι με τον τούρκικο "πολιτισμό", είναι προσβολή για πολύ περισσότερους που δεν φαντάζεστε κ δεν είναι ανάγκη να είναι έλληνες μόνο...
το εάν ένας πολιτισμός νεοκλή δεν εκφράζει το δικό σου, δεν πάει να πει ότι δεν υπήρξε.
Ο πολιτισμός δλδ του Τζέγκινς-Χαν δεν υπήρξε;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Νεοκλή, καταλαβαίνω τις ευαισθησίες σου και τις σέβομαι απεριόριστα.

Οι τούρκοι ειναι στη μπούκα και ελληνων και αρμενιων και κουρδων και άλλων που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμή

ομως αυτό δε σημαίνει οτι δεν εχουν ιστορια

και δε θέλω σε καμμία περίπτωση να υπερασπιστώ την τουρκία

Εμενα με πείραξαν οι προσβολές σε προσωπικό επιπεδο του συγκεκριμένου. Απαράδεκτο

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια απορία σε μας που είμαστε ΓΤΠ...
Μετά το 1453 ποιός κυβέρνησε το παλαιό βυζάντιο;
Οι Φράγκοι;
Επειδή οι Βίκινγκς ήταν αιμοσταγείς αυτό σημαίνει πως οι Σκανδιναυοί δεν έχουν ιστορία και πολιτισμό;

το ποιος κυβερνησε ειναι το θεμα?
δηλαδη υποστηριζεις κι εσυ πως η μιλλητος και η εφεσος ειναι αρχαια τουρκικα αξιοθεατα? :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Νεοκλή, καταλαβαίνω τις ευαισθησίες σου και τις σέβομαι απεριόριστα.

Οι τούρκοι ειναι στη μπούκα και ελληνων και αρμενιων και κουρδων και άλλων που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμή

ομως αυτό δε σημαίνει οτι δεν εχουν ιστορια

και δε θέλω σε καμμία περίπτωση να υπερασπιστώ την τουρκία

Εμενα με πείραξαν οι προσβολές σε προσωπικό επιπεδο του συγκεκριμένου. Απαράδεκτο
ρε ενφό γιατί δεν ακολουθούμε και οι δύο τον κανόνα μας;
μάλλον είμαστε ιδιαιτέρως ευέξαπτοι.....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ρε σεις για να ξέρω, για πολιτισμό μιλάτε ή για "πολιτισμό"?? Εαν εννοείται πολιτισμό την σφαγή εκατομμυρίων ανθρώπων πάω πάσο. Τέλος.

Ενφο το κατάλαβα.

Επισκέπτης
Τα βιβλία του λυκείου έγραφαν ποιοι άλλοι λαοί γνώρισαν τον "πολιτισμό" των Τούρκων.

Απλά μην μπερδεύουμε τον πολιτισμό με την στρατευμένη ιδιοσυγκρασία των ηγετών της εκάστοτε χώρας, γιατί είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Και η Γερμανία είχε πολιτισμό αλλά η περίοδος Χιτλερ ήταν σκοτεινή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το ποιος κυβερνησε ειναι το θεμα?
δηλαδη υποστηριζεις κι εσυ πως η μιλλητος και η εφεσος ειναι αρχαια τουρκικα αξιοθεατα? :uglystupid:
τώρα περιμένεις να κάνω διάλογο;
από το 1453 παρεμβαλλονται 5 αιώνες περίπου οθωμανικής αυτοκρατορίας και συ μου μιλας για π.Χ.;
τι σόι λογική είναι αυτή;
Η μήπως 5 αιώνες οποιασδήποτε αυτοκρατορίας δεν σημαίνουν τίποτα για σένα επειδή είσαι Ελληνας;
Αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχομαι τον τουεκικό πολιτισμό.
Παρά ταύτα η γενοκτονία τωψν Αρμενίων δεν έγινε από σνάιπερς αλλά ήταν μεθοδευμένη τακτική ενός υπαρκτού πολιτισμού.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ασφαλώς και οι Τούρκοι έχουν και πολιτισμό και ιστορία...
Η οποία ξεκινά με τους Σελτούκους Τούρκους κάπου το 800- 900 μΧ και συνεχίζεται με τους Οθωμανούς...
Και τέχνη ανέπτυξαν και επιστήμη και ένα ενδιαφέρον διοικητικό σύστημα για μια αχανή στην ακμή της αυτοκρατορία..
Βέβαια ισχυρίζονται ότι κατάγονται από τους Χετταίους αλλά όπως έχουμε διαπιστώσει, ο σφετερισμός της ιστορίας δεν είναι προνόμιο μόνο των σκοπιανών...
Πάντως ούτε αμόρφωτοι ήταν ούτε απολίτιστοι...

Βέβαια, έχουν στον 20ο μόνο αιώνα, 3-4 γενοκτονίες και αρκετά πογκρόμ, εισβολή και κατοχή σε κυριαρχα κράτη (κύπρο και ιράκ) και άλλα πολλά...

Και οι γερμανοί όμως έχουν 2 ΠΠ στο ενεργητικό τους και ένα ολοκαύτωμα αλλά εγώ τουλάχιστον δεν θα τους έλεγα με τίποτα απολίτιστους...

Οι γενικεύσεις και η ισοπέδωση είναι άσχημο πράγμα...

Το ίδιο και η πρεμούρα να υπερασπιστούν κάποιοι το κεμαλικό καθεστώτος αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
από το 1453 παρεμβαλλονται 5 αιώνες περίπου οθωμανικής αυτοκρατορίας και συ μου μιλας για π.Χ.;
Η μήπως 5 αιώνες οποιασδήποτε αυτοκρατορίας δεν σημαίνουν τίποτα για σένα επειδή είσαι Ελληνας;
Παρά ταύτα η γενοκτονία τωψν Αρμενίων δεν έγινε από σνάιπερς αλλά ήταν μεθοδευμένη τακτική ενός υπαρκτού πολιτισμού.

το βιβλιο ancient turkey ομως δε βλεπω να σε ενοχλει. . . . .
μαλλον θα πρεπει να κανεις παρεα με τον αλλον του συνασπισμου...πως τον λενε....παπια η καπως ετσι?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν υπαρχει εκφραση αποδεχομαι τον τουρκικο η τον κινεζικο πολιτισμο.....
τι θα πει δεν αποδεχεσαι????
η ΥΠΗΡΞΕ η ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το βιβλιο ancient turkey ομως δε βλεπω να σε ενοχλει. . . . .
μαλλον θα πρεπει να κανεις παρεα με τον αλλον του συνασπισμου...πως τον λενε....παπια η καπως ετσι?
ειδικά το τελευταίο είναι πραγματικά ότι καλύτερο είπες σήμερα.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν υπαρχει εκφραση αποδεχομαι τον τουρκικο η τον κινεζικο πολιτισμο.....
τι θα πει δεν αποδεχεσαι????
η ΥΠΗΡΞΕ η ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ.....
κάθε πολιτισμός έχει τις τακτικές του....
Εγώ δεν αποδέχομαι τις τακτικές των Οθωμανών αλλά δέχομαι ότι υπήρξε ο πολιτισμός τους.
Ενα απλό παράδειγμα... Ο εμφύλιος των Ελλήνων είναι μέρος του πολιτισμού τους. Και του νεότερου και του παλαιότερου. Δεν πάει να πει ότι τον αποδέχομαι. Αλλά πολιτισμός με αυτές τις τακτικές υπήρξε π.Χ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κάθε πολιτισμός έχει τις τακτικές του....
Εγώ δεν αποδέχομαι τις τακτικές των Οθωμανών αλλά δέχομαι ότι υπήρξε ο πολιτισμός τους.
Ενα απλό παράδειγμα... Ο εμφύλιος των Ελλήνων είναι μέρος του πολιτισμού τους. Και του νεότερου και του παλαιότερου. Δεν πάει να πει ότι τον αποδέχομαι. Αλλά πολιτισμός με αυτές τις τακτικές υπήρξε π.Χ.
μαλλον δεν εννοουμε το ιδιο οταν λεμε πολιτισμος ...αλλο πρεπει να εννοω εγω και αλλο εσυ.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μαλλον δεν εννοουμε το ιδιο οταν λεμε πολιτισμος ...αλλο πρεπει να εννοω εγω και αλλο εσυ.....
Δεν υπάρχει τι θεωρώ και τι θεωρείς.

λεξικό: (ο) ουσ.  ο βαθμός ανάπτυξης των υλικών και πνευματικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου: προηγμένος πολιτισμός | το σύνολο των υλικών και πνευματικών δημιουργημάτων του ανθρώπου σε ορισμένη χώρα ή εποχή: ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός | ημερότητα ηθών στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων

οι μουσουλμάνοι έχουν πολιτισμό που προβλέπει κρεμάλα για τους πούστηδες, λιθοβολισμό για τις μοιχαλίδες, ακρωτηριασμό για κλοπή κλπ.
Αυτός είναι ο δικός τους βαθμός ανάπτυξης των υλικών και πνευματικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής των. Τώρα εάν εσένα δε σε καλύπτει μπορείς να συνταχθείς με τον Δυτικοευρωπαικό, ή τον Κινεζικό.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ξερεις οτι μακρια απο εμενα φανατισμοι και διακρισεις αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι οι οθωμανοι ειχαν ''πολιτισμο''
οτι υπηρξαν σιγουρα,αλλα πολιτισμο????
δεν σημαινει οτι οποιοι υπηρχαν και εφτιαχναν αυτοκρατοριες ειχαν και πολιτισμο....
στα αυτια μου ο ορος τουρκικος πολιτισμος ακουγεται εντελως αδοκιμος ορος....
αν εβαζες το στερητικο Α ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟς ΙΣΩΣ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ξερεις οτι μακρια απο εμενα φανατισμοι και διακρισεις αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι οι οθωμανοι ειχαν ''πολιτισμο''
οτι υπηρξαν σιγουρα,αλλα πολιτισμο????
δεν σημαινει οτι οποιοι υπηρχαν και εφτιαχναν αυτοκρατοριες ειχαν και πολιτισμο....
στα αυτια μου ο ορος τουρκικος πολιτισμος ακουγεται εντελως αδοκιμος ορος....
αν εβαζες το στερητικο Α ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟς ΙΣΩΣ......
τώρα θα με κάνεις να σε πληγώσω......
Οι γαύροι της θύρας 7 έχουν πολιτισμό ναι, ή όχι;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει τι θεωρώ και τι θεωρείς.

λεξικό: (ο) ουσ.  ο βαθμός ανάπτυξης των υλικών και πνευματικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου: προηγμένος πολιτισμός | το σύνολο των υλικών και πνευματικών δημιουργημάτων του ανθρώπου σε ορισμένη χώρα ή εποχή: ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός | ημερότητα ηθών στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων

οι μουσουλμάνοι έχουν πολιτισμό που προβλέπει κρεμάλα για τους πούστηδες, λιθοβολισμό για τις μοιχαλίδες, ακρωτηριασμό για κλοπή κλπ.
Αυτός είναι ο δικός τους βαθμός ανάπτυξης των υλικών και πνευματικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής των. Τώρα εάν εσένα δε σε καλύπτει μπορείς να συνταχθείς με τον Δυτικοευρωπαικό, ή τον Κινεζικό.
διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.....
δεν υπαρχει πολιτισμος που να μην εννοει να προαχθουν οι συνθηκες ζωης ΓΕΝΙΚΑ της ανθρωποτητας.....
πολιτισμος σημαινει τεχνη και γραμματα....καλλιεργεια ,κουλτουρα.....
ε βοηθεια ειχαν τετοια δειγματα οι οθωμανοι....
και εσυ ξερεις οτι τωρα δεν μιλας με κανεναν πορωμενο και φανατικο πιτσιρικα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επισης νομους και κανονες που προαγουν την κοινωνια και οχι που την οδηγουν στη μιζερια τον φοβο και την εξαθλιωση.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom