μαλλον εσυ εισαι.![]()
Οταν πας σχολείο, μάθεις να γράφεις, περάσεις τα 1000 ποσταρίσματα τοτε ελα να μου μιλήσεις
Μέχρι τότε κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Γκεγκε;
μαλλον εσυ εισαι.![]()
Οταν πας σχολείο, μάθεις να γράφεις, περάσεις τα 1000 ποσταρίσματα τοτε ελα να μου μιλήσεις
Υ.Γ.2. Και για να μην λέμε μαλακίες
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ
Αυτό σε τι σε πείραξε ρε enfo??
Neokli είσαι έξυπνος άνθρωπος, είναι δυνατόν να λέμε ότι η Τουρκία δεν έχει ιστορία και πολιτισμό; Στο βιβλίο ιστορίας Γ' Λυκείου μπορεί κανείς άνετα να καταλάβει αν έχει
εχεις περασει τα 100 ποστ μπαραβο ,συγχαρητηρια
καμμενο παρασιτο του ιντερνετ. . . . .
Καλά για σένα θα κάνω το όριο 750
Αλλα να πας σχολείο, οκ; ειναι χρήσιμο
Υ.Γ.2. Και για να μην λέμε μαλακίες
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ
Αυτό σε τι σε πείραξε ρε enfo??
Neokli είσαι έξυπνος άνθρωπος, είναι δυνατόν να λέμε ότι η Τουρκία δεν έχει ιστορία και πολιτισμό; Στο βιβλίο ιστορίας Γ' Λυκείου μπορεί κανείς άνετα να καταλάβει αν έχει
σπουδαια βιβλιογραφια βρηκες. . . .![]()
Σχολείο?? Ας αφήσουμε τα βιβλία κ ας πιαστούμε από μαρτυρίες. Επειδή λοιπόν είμαι πόντιος κ έχω μαρτυρίες από ανθρώπους που έζησαν κ διώχθηκαν απ την πατρίδα τους, όχι, ούτε πολιτισμό με την σοβαρή εννοια είχαν, ούτε κ ιστορία που θα ήταν περήφανος κάθε πολιτισμένος άνθρωπος. Αυτά κ ελπίζω να μην με θεωρήσεις χαζό άνθρωπο τώρα.![]()
S aυτό το θέμα ΔΕΝ μπορώ να είμαι αμερόληπτος. Αλλά κ σεις μην είστε τόσο ευαίσθητοι με τον τούρκικο "πολιτισμό", είναι προσβολή για πολύ περισσότερους που δεν φαντάζεστε κ δεν είναι ανάγκη να είναι έλληνες μόνο...
Δεν μου αρέσει να μιλάω για πολιτικά και ιστορία σε ένα φόρουμ, ούτε πρόκειται να το κάνω για να σου αποδείξω κάτι, αν ξέρεις αγγλικά και θες να μάθεις ιστορία ξεκίνα απο τα παρακάτω:
-Sons of the Conquerors: The Rise of the Turkic World, by Hugh Pope
-Ancient Turkey: A Traveller's History, by Seton Lloyd
-An Economic and Social History of the Ottoman Empire: 1600-1914, edited by Halil Inalcik, with contributions by Donald Gallipoli, by Alan Moorhead
-Subjects of the Sultan: Culture and Daily Life in the Ottoman Empire by Suraiya Faroqhi.
-Turkey—A Modern History, by Erik J Zürcher
εισαι σοβαρος ρε??????????????????????/
ποια αρχαια τουρκια? ? ? ? ?
καλα εδω ειστε ΓΤΠ.