Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Πολλά είπες και εδώ... άντε πάρε δρόμο τώρα τράβα στη φωλιά σου (Ρε μόνο η Χανούμα) και απάντα και σε κανένα pm...  :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγω ξερω οτι περιμενω απο τον Μαιο να γραψω το παιδι μου στο προνυπιο και ακομα περιμενω.Τωτα τι λαλακιες ακουω για καινουρια Ελλαδα εκσυγχρωνισμενη αναδιωργανωμενη και νεες εποχες τριχες κατσαρες.Και μενω σε περιοχη με πολλα σχολεια.15 παιδια δεν θα πανε φετος σχολειο στον δημο μου ,ΓΙΑΤΙ;;;
κοψτε τελικα τις αερολογιες εσεις οι κυβερνωντες παρατιστε την καραμελα για νυν-πρωην και κ.τ.λ. που σας χαρακτηριζη και δωστε μια απαντηση ( λυση ).και μην αρχισετε παλι να ριχνεται ευθηνες,απλα πειτε ΓΙΑΤΙ 15 παιδια στην Πετρουπολη δεν θα πανε σχολειο φετος σε μια Ελλαδα του 2007 με μια Ολυμπιαδα στην πλατη της.Αν εχεται την γνωση μιληστε,αλλιως ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πάντα ήμασταν κράτος με ''επιλεκτική μνήμη''.Πάντως ντροπή τους που έχουν το Αβέρωφ δίπλα στο ΒΕΛΟΣ.Να ξεκουμπιστεί το κωλοκάραβο ο ΑΒΕΡΩΦ.Ήταν άντρο φασιστών κ όργανο διεκπαιρέωσης των ιμπεριαλιστικών ορέξεων των Ελλήνων εθνικιστών κατά τους Βαλκανικούς πολέμους.Σα δεν ντρέπονται.Κ μου 'χουν βάλει κ το άλλο τον σκελετό το σπιρτόκουτο-αντίγραφο τριήρους, την Ολυμπιάς,που αποτέλεσε μέσο ανάσχεσης των φιλικών διαθέσεων του φίλιου λαού των Περσών κατά τα χρόνια της αρχαιότητας.ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ
έγραψες ντάρκ....... :dancing:

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι η ελλαδα..γουσταρει πιπα κωλο εμπλοκη.η μοναδικη χωρα με πρωθυπουργο εναν ρινοκερο με τσεπεσ μακριεσ κ μυαλο σκαθαριου.η μοναδικη του δουλεια:ξινολατρησ σαν τον μπαρμπα του.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ..
αυτή είναι η ελλάδα laplace τι να κάνουμε
δεν γουστάρει πρωθυπουργό αμερικανάκι, μαμόθρευτο, απαίδευτο, χασισολάτρη, με IQ κοντά στο απόλυτο μηδέν, αστοιχείωτο, ανεύθυνο και επικίνδυνο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
αυτή είναι η ελλάδα laplace τι να κάνουμε
δεν γουστάρει πρωθυπουργό αμερικανάκι, μαμόθρευτο, απαίδευτο, χασισολάτρη, με IQ κοντά στο απόλυτο μηδέν, αστοιχείωτο, ανεύθυνο και επικίνδυνο.

Δεν το περίμενα να λες τέτοια για το κοστάκι.

Επισκέπτης
Ο Αβέρωφ! Δόξα και Τιμή στον Απελευθερωτή του Αιγαίου. Και μην ξεχνάτε. Δεν είναι παροπλισμένο. Έχει ακόμα ένα ταξίδι να κάνει! Στον Κεράτιο Κόλπο , κάτω από τις Πύλες της Αγια-Σοφιάς!
σέρβις του κάνανε? μπουζί,φίλτρο,λάδια ΄πλατίνες?
αν του βάλουν ρόδες κυκλοφορεί Φυλής?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
φαίνεται είσαι και εσύ του ίδιου IQ χεχε

Πιστεύεις ότι η αποχαύνωση που είναι αποτέλεσμα του χασισιού που ανέφερες είναι διαφορετική από την αποχαύνωση πχ από το πολύ φαί ή το πολύ πιοτό;

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Πως λεγόταν τότε ρε Ναυτάρες μου το καράβι που λέω; :helpplea: :helpplea:

Το χουν κ στην κεντρική τραπεζαρία σε εικόνα στην Ν.Δ.Α.(Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου).
Αναφερεσε στο Β.Π Αδριας με κυβερνητη τον τοτε Αντ/χο Ι.Τουμπα.

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεύεις ότι η αποχαύνωση που είναι αποτέλεσμα του χασισιού που ανέφερες είναι διαφορετική από την αποχαύνωση πχ από το πολύ φαί ή το πολύ πιοτό;
εσύ πιστεύεις ότι η λαμακία προκαλεί τύφλωση όπως έλεγε μια θειά μου?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εδώ μιλάμε για το αν κάποιος που τρώει και πίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι λιγότερο αποχαυνωμένος από κάποιον που καπνίζει χασίς, και όχι για τη θειά σου.

Προφανώς όμως δε θέλεις να πεις την απάντηση. Δεν πειράζει, είναι οφθαλμοφανής  :dancing:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
να γιατι ειναι ψεματα το χρηση γινετε ειναι κοινο μυστικο σε ολους ,σε ολες της υπηρεσιες ,
αλλα δεν μιλαει κανενας αφου δεν βραζει τσιμουδια κανενας .

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ μιλάμε για το αν κάποιος που τρώει και πίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι λιγότερο αποχαυνωμένος από κάποιον που καπνίζει χασίς, και όχι για τη θειά σου.

Προφανώς όμως δε θέλεις να πεις την απάντηση. Δεν πειράζει, είναι οφθαλμοφανής  :dancing:
συγνώμη σε όποια λαμακία πετάει ο καθένας εδώ μέσα πρέπει ο άλλος να απαντάει και μάλιστα με σοβαρότητα?
εσύ δεν μου απάντησες την ερώτηση για την θεια μου

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ξαναψηφιστε τον σκατομπουκομενο.οχι οτι ο αλλος ειναι κορυφη αλλα ειναι καλιτερος απο αυτον.ετσι να τον ξαναβγαλετε να τα γαμισει ολα αφου δεν μπορει να γαμισει την νατασσα γαμαει εμας.αλλα εγω τουλαχιστον θα εχω την συνειδηση μου καθαρη

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οι εγγλέζοι στα χρόνια στης παγκόσμιας βασιλιάς τους είχαν ποτίσει την από ανατολή με χασίσια και ότι άλλο ήταν εύκαιρο για να είναι ήσυχοι στην επιβολή τους σε αυτούς τους λαούς , οι Αμερικανοί το 60 άφησαν την μαριχουάνα ελεύθερη για να μαστουργιαζουν οι φοιτητές και να μην μανουριαζουν με την αστυνομία για τον πόλεμο στο Βιετνάμ , τώρα είναι ελευθέρα αλλά στην Ελλάδα γιατί δεν πρέπει κανένας να αντιστέκεται , στο γαμήσι που έρχεται .
Οποίος έχει μυαλό το χρησιμοποιεί , οποίος έχει χασίς το ξεκουράζει ¨?

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οι εγγλέζοι στα χρόνια στης παγκόσμιας βασιλιάς τους είχαν ποτίσει την από ανατολή με χασίσια και ότι άλλο ήταν εύκαιρο για να είναι ήσυχοι στην επιβολή τους σε αυτούς τους λαούς , οι Αμερικανοί το 60 άφησαν την μαριχουάνα ελεύθερη για να μαστουργιαζουν οι φοιτητές και να μην μανουριαζουν με την αστυνομία για τον πόλεμο στο Βιετνάμ , τώρα είναι ελευθέρα αλλά στην Ελλάδα γιατί δεν πρέπει κανένας να αντιστέκεται , στο γαμήσι που έρχεται .

hunter αλήθεια πόσο χόρτο έχεις κάνει για να γράφεις έτσι?

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1

[/quote +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom