ενω ο κωστακης πληρωνει cash ?
Μα, το απέδειξε!
ενω ο κωστακης πληρωνει cash ?
ΑΛΛΑ υπαρχουν 2 πασοκ..το πασοκ των 80s και το πασοκ των 90s-00s..
ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ..Εδωσαν λεφτα στον κοσμο,εστειλαν τον κοσμο σχολειο
Όσο για τα σχολεία απλά τα έκανε μπουρδέλα.Όποιος τελείωνε την 3η Δημοτικού μεταπολεμικά ήξερε ορθογραφία. Σήμερα μπορεί να έχει πτυχίο Ιατρικής και να είναι ανορθόγραφος και αγράμματος.
Ψηφο στον ΓΛΟΜΠΕΟ!!!
τα δικά μου δημόσιο τελειώσαν εκαι τα δύο και δόξα τον θεό μπορούσα να τα στείλω σε ιδιωτικό.. και μεταξύ μας υπέρμαχος της ιδιωτική ςπρωτοβουλίας είμαι αλλά όχι στην εκπαίδευση
γιατί δεν έβαζες τους ΟΝΕΔΙΤΕΣ σου να καθαρίσουν να μην σου λερωθούν τα παπούτσια?Εγώ παιδιά δεν έχω ακόμη, αλλά ως μαθητής είχα περάσει και από Δημόσιο και από Ιδιωτικό, μετά τις "εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις" του Ανδρέα.
Το κακό με το Δημόσιο ξέρεις ποιό ήταν;
Ότι η στάθμη του κάτουρου στις τουαλέτες ήταν πάνω από 3cm , οπότε αν έμπαινες μέσα για κατούρημα πλατσούριζες στα κάτουρα και αν φορούσες και πάνινα παππούτσια τύπου "all star" μούλιαζαν στο κάτουρο και μετά δεν έφευγε η μπόχα με τίποτε.Για να μην αναφερθώ στις κουράδες που επέπλεαν. Αυτές δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα, γιατί παρόλο που κολυμπούσαν στο κάτουρο μετά από 2-3 μήνες αποξηραίνονταν, οπότε δεν ήταν πραγματικός κίνδυνος.Ειδικά τους πρώτους μήνες μετά τις διακοπές του καλοκαιριού που είχε μόνο περσινές κουράδες και ελάχιστες φρέσκες ήταν ασήμαντος κίνδυνος.
Ένα άλλο μειονέκτημα του Δημοσίου, ήταν ότι μερικοί γαμημένοι αλήτες, ξεσκισμένων πουτάνων γιοί που δήλωναν μαθητές του σχολείου, έσπαγαν τα τζάμια και χαλούσαν τα καλοριφέρ για να μην κάνουμε μάθημα λόγω ψύχους το χειμώνα.Αρχικά χάναμε μαθήματα ή μας μετακινούσαν σε άλλες αίθουσες, αλλά όταν το κόλπο έγινε μόνιμο, παραμείναμε στην ίδια αίθουσα και κάναμε μάθημα με παλτά, γάντια, σκούφους και κασκόλ.
Φυσικά επειδή μετά τις δημοκρατικές μεταρυθμίσεις του Ανδρέα κανείς δεν αποβαλλόταν για πάντα από όλα τα σχολεία (φασιστικό μέτρο) τα καθήκια αυτά παρέμεναν στο σχολείο με αποτέλεσμα 2-3 πουτάνων γιοί να γαμάνε μια τάξη ολόκληρη.
Το πλεονέκτημα των ιδιωτικών ήταν ότι δεν ανεχόνταν τέτοιους μάγκες και ότι οι τουαλέτες δεν ήταν εσωτερικές πισίνες κάτουρου (οι κουράδες είπαμε ήταν ασήμαντες , ειδικά οι ξερές που ήταν εκεί περισσότερα χρόνια από εμάς, αφού οι καθαρίστριες των πράσινων κλαδικών έξυναν το βρώμικο μουνί τους και όχι τα κάτουρα και τις κουράδες).
εγώ κύριε θαμώνα του νεκροτομείου είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κάνε μια βόλτα στα σχολεία να μου πεις πόσες καθαρίστριες είναι πόσα τους δίνουν οι ομο ιδεατές σου που είναι στην κυβέρνηση αλλά και αυτές που είναι διορισμένες από αυτούς είναι.Έχω την εντύπωση ότι οι απανταχού καθαρίστριες έχουν προσληφθεί για να κάνουν αυτό που καθορίζει ο τίτλος τους , να καθαρίζουν.
Αλήθεια εσένα που σε έχουν διορίσει;
Ή δεν σε έχουν διορίσει ακόμη και είσαι στο στάδιο που κάνεις τσιμπούκια για να διοριστείς;
εγώ κύριε θαμώνα του νεκροτομείου είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κάνε μια βόλτα στα σχολεία να μου πεις πόσες καθαρίστριες είναι πόσα τους δίνουν οι ομο ιδεατές σου που είναι στην κυβέρνηση αλλά και αυτές που είναι διορισμένες από αυτούς είναι.
εγώ δεν στηρίζω το ΠΑΣΟΚ η παράταξη είναι τα ίδια σκατά με αυτό.Εγώ όταν πήγαινα σχολείο ήταν διορισμένες από το ΠΑΣΟΚ.
Ελεύθερος επαγγελματίας και αναρχοκουμμούνι γίνεται;
εγώ δεν στηρίζω το ΠΑΣΟΚ η παράταξη είναι τα ίδια σκατά με αυτό.
αλλά είσαι και αχάριστος σε έστειλε το ΚΚΕ και σπούδασες δωρεάν στην Ρουμανία και τώρα μας το παίζεις λες και έχεις βγάλει το Χάρβαρντ.
είπα ότι το παίζεις απόφοιτος του, κατά τα άλλα είναι ένα πανεπιστήμιο ενταγμένο στην υπηρεσία του κεφαλαίου.Στη Ρουμανία δεν έχω πάει ποτέ, αλλά θα ήθελα, όχι για ... σπουδές όμως!
Τι έγινε τώρα;
Αναγνωρίζεις ως πανεπιστήμιο αξίας το Χάρβαρντ;
Κι όχι τα πανεπιστήμια της Κούβας;
Που πάει αυτός ο κόσμος ρε πούστη μου ...
Δεν είναι επικύνδίνος....είναι άσχετος....και δεν ξέρει τί λέει...είδες τί έγινε με Φώφη και Πατουλίδου...με Κουλούρη...και μας παρουσιάζει το νέο και ανανεωμένο με φρέσκιες ιδέες ΠΑΣΟΚ με μπροστάρηδες τους παλιούς....αυτούς που καταψήφισε ο λαός πρίν 3,5 χρόνια...κύριοι...είμαι ΝΔ όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα...αλλά φανατικός δεν είμαι και ούτε φοράω παρωπίδες....αλλά άκουσα χθές το γεώργιο στο ηράκλειο και αυτά που έλεγε....και δηλώνω με το φτωχό μου το μυαλό...οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι μόνο εκτός τόπου και χρόνου...είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.....διαβάστε τον λόγο του και μετά θα μου πείτε....δυστυχώς στην Ελλάδα άμα έχεις τέτοια αντιπολίτευση έχεις και μέτρια κυβέρνηση όπως του ΚΚ...μακάρι να υπάρξει πολύ ισχυρή αντιπολίτευση για να δούμε άσπρη μέρα...ο νοών νοείτω......
Εγώ γιατί πιστεύω...158???Ξέρεις το 1ο κόμμα αν πιάσει 41% παίρνει 40 έδρες μπόνους σύμφωνα με τον νόμο....εάν δεν γίνει τίποτα θεαματικό πιστεύω γύρω στο 3% την διαφορά και 152-154 βουλευτές...