You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δημαρχείο Πύργου τα έκανε αυτά ο αθεόφοβος....εκεί,που οι μαλάκες οι Πυργιώτες βγάζουν ΠΑΣΟΚ,και τόσα χρόνια δεν τους έχει προσφέρει τίποτα....ακόμα και ο πρώην Πρωθυπουργός,Σημίτης,είναι η Δάφνη από εκεί(έχει και σπίτι) και δεν έριξε δραχμή ή €....δεν ξέρω αν θα είναι 5% η διαφορά...αλλά στο 3% το βλέπω.....νέο ΠΑΣΟΚ με αυτούς που ανέφερες....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???...προχθές μίλαγε ο Γιωργάκης σε μια αίθουσα (δεν ξέρω σε ποια πόλη ήταν απλά θυμάμαι την εικόνα)και δίπλα του ακριβώς σε ένα τραπέζι καθόταν η Βάσω Παπανδρέου, λιγο παραπέρα ο Λαλιώτης και λιγουλακι παραπέρα Φωφη.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αν και απορώ γιατί δεν την έκανε στην πλατεία του Πύργου....που είναι από τις μεγαλύτερες πλατείες που υπάρχουν....βλέπεις στο Δημαρχείο πάνω από 100 άτομα δεν χωράει....
Χθές έγινε η πρώτη συγκέντρωση εδώ στο Ηράκλειο. Και δεν είμαι του χώρου αλλά ούτε και πηγαίνω σε αυτές πια.
Θυμάμαι απο παλαιότερες συγκεντρώσεις τι γινόταν, ειδικά εδώ κάτω.
Χθές λοιπόν ήταν μια σκέτη μούφα. Ο κόσμος δεν έφτασε σε καμμία περίπτωση τον αριθμό προηγούμενων συγκεντρώσεων. Είδατε, όσοι είδατε, την τηλεοπτική κάλυψη πόσο έντεχνα κατάφερε να κρύψει την αποχή του κόσμου.
Μακάρι αυτό να είναι ένα σημάδι οτι κάτι θα αλλάξει.
Και τέλος, βρε παλικάρια, τι κάθεστε και συγκρίνεται τα δυο κόμματα? Τι διαφορές νομίζετε οτι έχουν? Και οι δυο αρχηγοί πάσχουν απο την αρρώστια που πάσχουν όλοι οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης. Την έλλειψη οράματος.
Θυμάμαι απο παλαιότερες συγκεντρώσεις τι γινόταν, ειδικά εδώ κάτω.
Χθές λοιπόν ήταν μια σκέτη μούφα. Ο κόσμος δεν έφτασε σε καμμία περίπτωση τον αριθμό προηγούμενων συγκεντρώσεων. Είδατε, όσοι είδατε, την τηλεοπτική κάλυψη πόσο έντεχνα κατάφερε να κρύψει την αποχή του κόσμου.
Μακάρι αυτό να είναι ένα σημάδι οτι κάτι θα αλλάξει.
Και τέλος, βρε παλικάρια, τι κάθεστε και συγκρίνεται τα δυο κόμματα? Τι διαφορές νομίζετε οτι έχουν? Και οι δυο αρχηγοί πάσχουν απο την αρρώστια που πάσχουν όλοι οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης. Την έλλειψη οράματος.
Επισκέπτης
εδώ στην Ελλάδα πάντα δεν ψάχνουμε τον καλύτερο αλλά προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ο δικός μας είναι ο καλύτερος από τους χειρότερους.Μ'αρέσει πάντως που οι Νεοδημοκράτες το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργάκη.
Γιατί δε μιλάτε ρε λεβέντες για το έργο της κυβέρνησης τα τελευταία 3,5 χρόνια;
Μήπως γιατί δεν υπάρχει;
Γιατί δεν εκθειάζετε τα επιτεύγματα του μεγάλου ηγέτη Κωστάκη; Μήπως γιατί δεν υπάρχουν;
Καλή η πλάκα για τον Γιωργάκη και τους συν αυτώ αλλά, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας πρώτα.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Γράψε μας και εσύ φίλε μου για το μέγιστο έργο της 20ετίας του ΠΑΣΟΚ...για τα τεράστια πακέτα που έπεσαν απο την Ε.Ε και έγιναν...ότι έγιναν...για τα αμέτρητα σκάνδαλα,για τους αλαζόνες υπουργούς,για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και φυσικά για το μεγαλύτερο:την νοοτροπία πληρωνόμαστε και...καθόοοοοομαστε!!!Η κυβέρνηση Καραμανλή τουλάχιστον συμμάζεψε την οικονομία...την διαλυμένη οικονομία....και φαντάσου πως απέναντι είχε μία αντιπολίτευση μόνο στα χαρτιά,χωρίς προτάσεις και μόνο με ύβρεις....και όλο το πράσινο οικοδόμημα που το μόνο που έκανε είναι να πηγαίνει κόντρα....αυτό ήταν λάθος του Καραμανλή...που σε επίκαιρες θέσεις εμπιστεύτηκε ανθρώπους του παλαιού ΠΑΣΟΚ που το μόνο που έκαναν ήταν να τον εκθέτουν...και όταν ακούω για...γαλάζια παιδιά...γελάω....Μ'αρέσει πάντως που οι Νεοδημοκράτες το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργάκη.
Γιατί δε μιλάτε ρε λεβέντες για το έργο της κυβέρνησης τα τελευταία 3,5 χρόνια;
Μήπως γιατί δεν υπάρχει;
Γιατί δεν εκθειάζετε τα επιτεύγματα του μεγάλου ηγέτη Κωστάκη; Μήπως γιατί δεν υπάρχουν;
Καλή η πλάκα για τον Γιωργάκη και τους συν αυτώ αλλά, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας πρώτα.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ δεν ξεσκεπάστηκα καθόλου...μάλλον το ΠΑΣΟΚ και οι υπουργοί Οικονομίας που είχατε το έκαναν αυτό...που χρέωσαν την Ελλάδα....και αυτό το ξέρουν όλοι οι Έλληνες....θυμάμαι και τον Κίμωνα τον Κουλούρη που ανέλαβε 1 χρόνο πρίν τις εκλογές του 2004 Υφυπουργός Ανάπτυξης και γύρναγε τις λαϊκες μπάς και συμμαζέψει τα..ασυμμάζευτα!!!Τότε,που αν θυμάσαι,το 2002 που μπήκε το ευρώ,έγινε το μεγαλύτερο μπάμ της αισχροκέρδιας....που οι 50 δρχ έγιναν 0,50 λεπτά....που οι 300 δρχ έγιναν 1 €...τα ξέρεις.....που,ποιό πρίν ακόμα,απόστρατοι αστυνομίας-ενόπλων δυνάμεων, πήραν στην σύνταξη επιδόματα που ποτέ δεν είχαν καταβάλλει....τότε,που το ΙΚΑ πήγαινε για κλείσιμο από την κατασπατάληση που του είχε γίνει....και ένα τελευταίο...ο Αλογοσκούφης,όσο και να μην σου αρέσει,το μόνο που έκανε ήταν να ακολουθήσει τις οδηγίες της Ε.Ε....η οποία φώναζε που πήγαν τα πακέτα των χρημάτων που απέστειλε....άντε να τους εξηγήσεις πως πήγαν Παρίσι,έγιναν βίλες και αγοράσθηκαν ολόκληρα νησιά....δεν βλέπεις πως όσες μαλακίες και αν έκανε αυτή η κυβέρνηση,το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει???Δεν σου λέει κάτι αυτό???Δεν βλέπεις πως ο Γιωργάκης δεν πείθει???Εδώ κοροϊδευει τους δικούς του(Πατουλίδου) στις υποσχέσεις που δίνει θα κολλήσει??? Όταν ήταν στην κυβέρνηση ως υπουργός(από τους κορυφαίους τότε)τί έκανε???Και μετά σκεπάστηκες. Άσε εμένα, που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και βλέπω καθημερινά τους πελάτες μου να τα βγάζουν πέρα όλο και πιο δύσκολα, να έχω μια πολύ διαφορετική άποψη για τα κατορθώματα του ανεκδιήγητου Αλογοσκούφη.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
κύριοι...είμαι ΝΔ όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα...αλλά φανατικός δεν είμαι και ούτε φοράω παρωπίδες....αλλά άκουσα χθές το γεώργιο στο ηράκλειο και αυτά που έλεγε....και δηλώνω με το φτωχό μου το μυαλό...οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι μόνο εκτός τόπου και χρόνου...είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.....διαβάστε τον λόγο του και μετά θα μου πείτε....δυστυχώς στην Ελλάδα άμα έχεις τέτοια αντιπολίτευση έχεις και μέτρια κυβέρνηση όπως του ΚΚ...μακάρι να υπάρξει πολύ ισχυρή αντιπολίτευση για να δούμε άσπρη μέρα...ο νοών νοείτω......
Και έπρεπε να ακούσουμε το Γιωργάκη, Τάλε, για να καταλάβουμε την ασχετοσύνη του ΠΑΣΟΚ; Είκοσι χρόνια, δεν ήταν αρκετά να μας πείσουν;
Μετέ την 20ετία, και την ευφράδεια των σοφιστών, συνδυασμένη με την επιχειρηματολογία του Σωκράτη να αποκτούσαν στο ΠΑΣΟΚ, εγώ δε θα πειθόμουν!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Δημαρχείο Πύργου τα έκανε αυτά ο αθεόφοβος....εκεί,που οι μαλάκες οι Πυργιώτες βγάζουν ΠΑΣΟΚ,και τόσα χρόνια δεν τους έχει προσφέρει τίποτα....ακόμα και ο πρώην Πρωθυπουργός,Σημίτης,είναι η Δάφνη από εκεί(έχει και σπίτι) και δεν έριξε δραχμή ή €....δεν ξέρω αν θα είναι 5% η διαφορά...αλλά στο 3% το βλέπω.....νέο ΠΑΣΟΚ με αυτούς που ανέφερες....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???
Και γιατί να τους προσφέρει, φίλε Ποδολάγνε; Σιγουράτζες τους έχει...Εσένα, όταν μία γκόμενα σε έχει σίγουρο, σού προσφέρει περισσότερα, ή σε φτύνει κιόλας κάποια στιγμή;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και μετά σκεπάστηκες. Άσε εμένα, που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και βλέπω καθημερινά τους πελάτες μου να τα βγάζουν πέρα όλο και πιο δύσκολα, να έχω μια πολύ διαφορετική άποψη για τα κατορθώματα του ανεκδιήγητου Αλογοσκούφη.
Και βέβαια ας μη μιλήσουμε για την ακρίβεια. Αρκεί που ο Παπαθανασίου δε βλέπει αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς όπου διαμένει.
Αλλά ξέχασα, αυτός ολοκλήρωσε το έργο του αναβαθμίζοντας την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η οποία ελέγχει τις τιμές και την αισχροκέρδεια τόσο επιτυχημένα, όσο το ΕΣΡ ελέγχει τα ΜΜΕ.
Μιας και μίλησες για επιτροπή ανταγωνισμού, θύμισέ μου πότε γιγαντώθηκαν τα καρτέλ....
Και μιας και μιλάς για κρίση στην αγορά, πότε ξεκίνησε ο ασύδοτος και άνευ ορίων δανεισμός χωρίς κανέναν έλεγχο;
Για να μη μιλήσουμε για το πότε έχασε τις οικονομίες του μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού...
Και επειδή και εμείς στην πιάτσα κυκλοφορούμε και βλέπουμε τι γίνεται, άσε την πασοκική νεομυθολογία ότι παλιότερα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια και ήρθε ο Καραμανλής και έπεσε πείνα και λιμός...Είναι τόσο 80s!
Για να είμαι δίκαιος βέβαια, η τωρινή κυβέρνηση έκανε και πέτυχε πολύ λιγότερα απ' όσα και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της προέβλεπε το 2004...
Αλλά το γεγονός ότι με τέτοια κυβέρνηση το πασοκ ή θα χάσει τις εκλογές ή και αν βγει πρώτο θα είναι με τόσο οριακή διαφορά και χωρίς αυτοδυναμία (για αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει το δεκανίκι βεβαίως - βεβαίως...) δείχνει με τι αγάπη θυμάται ακόμη ο κόσμος το πασοκ και τι εμπιστοσύνη εμπνέουν τα "μπαρουτοκαπνισμένα" στελέχη του!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πάντως εμένα,αν και από Πύργο,δεν με είχε σίγουρο...δεν με είχε ποτέ εξάλλου....Και γιατί να τους προσφέρει, φίλε Ποδολάγνε; Σιγουράτζες τους έχει...Εσένα, όταν μία γκόμενα σε έχει σίγουρο, σού προσφέρει περισσότερα, ή σε φτύνει κιόλας κάποια στιγμή;
... ή και αν βγει πρώτο θα είναι με τόσο οριακή διαφορά και χωρίς αυτοδυναμία ...
Ειλικρινά πιστεύεις πως μπορεί να γίνει αυτό???Φτάνει,ένας αναποφάσιστος να ακούσει συνέντευξη του Γιωργάκη....και θα καταλάβει....εδώ έβγαλαν τον Λαλιώτη μπροστά για να ΄μειώσουν την διαφορά...αν ήξεραν πόσο κακό τους κάνει αυτό.....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ειλικρινά πιστεύεις πως μπορεί να γίνει αυτό???[size=11pt]Φτάνει,ένας αναποφάσιστος να ακούσει συνέντευξη του Γιωργάκη....και θα καταλάβει[/size]....εδώ έβγαλαν τον Λαλιώτη μπροστά για να ΄μειώσουν την διαφορά...αν ήξεραν πόσο κακό τους κάνει αυτό.....
Δε χρειάζεται να ακούσει συνέντευξη του, κατά τα άλλα συμπαθούς, Γιωργάκη!!!
Μια ματιά στην κουστωδία, ίδιες φάτσες εδώ και 10ετίες, αυτές που αποδοκιμάστηκαν το 2004, αρκεί για να πάρεις δρόμο και να μην κοιτάξεις ποτέ πίσω...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Είσαι άδικος...δές το...νέο ΠΑΣΟΚ!!!!Δε χρειάζεται να ακούσει συνέντευξη του, κατά τα άλλα συμπαθούς, Γιωργάκη!!!
Μια ματιά στην κουστωδία, ίδιες φάτσες εδώ και 10ετίες, αυτές που αποδοκιμάστηκαν το 2004, αρκεί για να πάρεις δρόμο και να μην κοιτάξεις ποτέ πίσω...
Βλέποντας το πράγμα καθαρά ψυχρά και με βάση το προσωπικό μου συμφέρον και μόνο, θα τάιζα με λεφτά το προεκλογικό πανηγύρι και των 2 κομμάτων. Εκτός αν έχω κάνει το λάθος στο παρελθόν να χρωματιστώ από την αγορά, λόγω κάποιου λάθους χειρισμού. Αλλα ακόμα κι αυτό μια καλή επιταγή το διορθώνει.
Στο πόσο ανοιχτοί είναι οι εκπρόσωποι των 2 κομμάτων σε "βοήθειες" - δε διαφέρουν καθόλου
Στη διακυβέρνηση. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν έχει υπάρξει χειρότερη κυβέρνηση μεταπολιτευτικά από αυτή της ΝΔ. Κατέστρεψε ενώ δεν έκανε τίποτα απολύτως. Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός έλαμψε δια της απουσίας του σε εξαιρετικά κρίσιμες περιπτώσεις, ενώ λόγω αδυναμίας ή λάθος αξιολόγησης της γνώμης των αυλικών του άφησε στην κυβέρνηση αποτυχημένους τυπάκους που και μόνο η εμφάνισή τους στο γυαλί προκαλεί το γέλωτα.
Κορωνίδα στις αποτυχίες η καταστροφή των δασών για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση 100%. Επίσης τόσους μήνες μετά το ναυάγιο της σαντορίνης, το καράβι είναι ακόμα εκεί.
Υπουργός Ναυτιλίας οσφυοκάμπτης των εφοπλιστών σε βάρος κυρίως των μικρών νησιών.
Βουλγαράκης αποτυχημένος σε όποιο υπουργείο έχει περάσει και εξακολουθεί να τον κρατάει στην κυβέρνηση.
Πρώην Δήμαρχος Αθηναίων δρα ανεξέλεγκτη (μη εκλεγμένη και απευθείας διορισμένη Υπουργός Εξωτερικών) και εκθέτει τη χώρα εκφράζοντας προσωπικές απόψεις ενάντια σε αυτές της ΕΕ και της Ρωσίας. Η ελληνική διπλωματία στο μεταξύ λειτουργεί σε επίπεδο συντήρησης απλά παρακολουθώντας τα γεγονότα, απέχοντας των εξελίξεων.
Γενικός Γραμματέας και άλλα στελέχη του Υπ.Οικονομικών εμπλέκονται άμεσα σε μια απο τις μεγαλύτερες απάτες που έγιναν ποτέ με σκοπό τον προσωπικό πλουτισμό τους καθώς και αυτόν του κόμματος. Δεν άνοιξε ούτε μύτη.
Ξερόλας Υπουργος Εσωτερικών με μαλλί σαν άσπρη περούκα καταθέτει νομοσχέδιο περι βασικού μετόχου το οποίο είναι σε απευθείας αντίθεση με το κοινοτικό νομικό πλαίσιο. Στην πρώτη αρνητική αντίδραση των Βρυξελλών χαρακτηρίζει το στέλεχος που προέβη στην ενημέρωση "χαμηλόβαθμο κοινοτικό υπάλληλο", προκαλώντας σειρά αντιδράσεων στις βρυξέλλες αλλα και το γέλωτα για τη χωριάτικη συμπεριφορά του στην αθήνα. Τελικά απέσυρε το νομοσχέδιο σε μια απο τις μεγαλύτερες αποτυχίες που εξέθεσαν τη χώρα.
Αυτά ειναι μόνο κάποια παραδείγματα που θυμήθηκα και αφορούν γεγονότα μιας μόνο 4ετίας. Αν υπάρχει δείκτης αποτυχίες ανα ημέρα, σίγουρα η ΝΔ έχει τον υψηλότερο δείκτη.
Το ΠΑΣΟΚ με αφήνει παγερά αδιάφορο γιατί είναι πάντα το έλεος των παλαιοκομματικών. Οι δε επιλογές του ΓΠ όσον αφορά στα νέα στελέχη προκαλούν το γέλωτα. Δεν ειναι σοβαρό κόμμα, δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κυβερνήσει.
Προσωπικά βρίσκω και τα 2 κόμματα ολόιδια. Δε με ενδιαφέρει να ψηφισω όραμα μιας και αυτό δεν υπάρχει. Κανα σοβαρό άνθρωπο να διαχειριστεί σωστά τα πράγματα μπορούμε να βρούμε;
Στο πόσο ανοιχτοί είναι οι εκπρόσωποι των 2 κομμάτων σε "βοήθειες" - δε διαφέρουν καθόλου
Στη διακυβέρνηση. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν έχει υπάρξει χειρότερη κυβέρνηση μεταπολιτευτικά από αυτή της ΝΔ. Κατέστρεψε ενώ δεν έκανε τίποτα απολύτως. Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός έλαμψε δια της απουσίας του σε εξαιρετικά κρίσιμες περιπτώσεις, ενώ λόγω αδυναμίας ή λάθος αξιολόγησης της γνώμης των αυλικών του άφησε στην κυβέρνηση αποτυχημένους τυπάκους που και μόνο η εμφάνισή τους στο γυαλί προκαλεί το γέλωτα.
Κορωνίδα στις αποτυχίες η καταστροφή των δασών για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση 100%. Επίσης τόσους μήνες μετά το ναυάγιο της σαντορίνης, το καράβι είναι ακόμα εκεί.
Υπουργός Ναυτιλίας οσφυοκάμπτης των εφοπλιστών σε βάρος κυρίως των μικρών νησιών.
Βουλγαράκης αποτυχημένος σε όποιο υπουργείο έχει περάσει και εξακολουθεί να τον κρατάει στην κυβέρνηση.
Πρώην Δήμαρχος Αθηναίων δρα ανεξέλεγκτη (μη εκλεγμένη και απευθείας διορισμένη Υπουργός Εξωτερικών) και εκθέτει τη χώρα εκφράζοντας προσωπικές απόψεις ενάντια σε αυτές της ΕΕ και της Ρωσίας. Η ελληνική διπλωματία στο μεταξύ λειτουργεί σε επίπεδο συντήρησης απλά παρακολουθώντας τα γεγονότα, απέχοντας των εξελίξεων.
Γενικός Γραμματέας και άλλα στελέχη του Υπ.Οικονομικών εμπλέκονται άμεσα σε μια απο τις μεγαλύτερες απάτες που έγιναν ποτέ με σκοπό τον προσωπικό πλουτισμό τους καθώς και αυτόν του κόμματος. Δεν άνοιξε ούτε μύτη.
Ξερόλας Υπουργος Εσωτερικών με μαλλί σαν άσπρη περούκα καταθέτει νομοσχέδιο περι βασικού μετόχου το οποίο είναι σε απευθείας αντίθεση με το κοινοτικό νομικό πλαίσιο. Στην πρώτη αρνητική αντίδραση των Βρυξελλών χαρακτηρίζει το στέλεχος που προέβη στην ενημέρωση "χαμηλόβαθμο κοινοτικό υπάλληλο", προκαλώντας σειρά αντιδράσεων στις βρυξέλλες αλλα και το γέλωτα για τη χωριάτικη συμπεριφορά του στην αθήνα. Τελικά απέσυρε το νομοσχέδιο σε μια απο τις μεγαλύτερες αποτυχίες που εξέθεσαν τη χώρα.
Αυτά ειναι μόνο κάποια παραδείγματα που θυμήθηκα και αφορούν γεγονότα μιας μόνο 4ετίας. Αν υπάρχει δείκτης αποτυχίες ανα ημέρα, σίγουρα η ΝΔ έχει τον υψηλότερο δείκτη.
Το ΠΑΣΟΚ με αφήνει παγερά αδιάφορο γιατί είναι πάντα το έλεος των παλαιοκομματικών. Οι δε επιλογές του ΓΠ όσον αφορά στα νέα στελέχη προκαλούν το γέλωτα. Δεν ειναι σοβαρό κόμμα, δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κυβερνήσει.
Προσωπικά βρίσκω και τα 2 κόμματα ολόιδια. Δε με ενδιαφέρει να ψηφισω όραμα μιας και αυτό δεν υπάρχει. Κανα σοβαρό άνθρωπο να διαχειριστεί σωστά τα πράγματα μπορούμε να βρούμε;
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Το Σάμινα δεν ήταν επί ΠΑΣΟΚ???
Το χρηματιστήριο δεν ήταν επί ΠΑΣΟΚ???
Οι πλουτισμοί Υπουργών δεν ήταν επί ΠΑΣΟΚ???
Η αισχροκέρδια με την είσοδο του € δεν ήταν επί ΠΑΣΟΚ???
Η καταλήστευση των ταμείων και ο νόμος με τα ομόλογα δεν ήταν και δεν ψηφίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ???
Ο Σημίτης,ως Πρωθυπουργός,άφαντος επί ΠΑΣΟΚ δεν ήταν???
ΥΓ1---->Enforcer δεν πάνε σε εσένα τα παραπάνω...αφού δήλωσες κατά των 2 κομμάτων...οι γνώμες σεβαστές....απλά σχολιασμό κάνω....
ΥΓ2---->Με τόσο κακή κυβέρνηση(όπως παρουσιάζεται) γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει στις δημοσκοπήσεις???
Η καταλήστευση των ταμείων και ο νόμος με τα ομόλογα δεν ήταν και δεν ψηφίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ???
ΥΓ1---->Enforcer δεν πάνε σε εσένα τα παραπάνω...αφού δήλωσες κατά των 2 κομμάτων...οι γνώμες σεβαστές....απλά σχολιασμό κάνω....
ΥΓ2---->Με τόσο κακή κυβέρνηση(όπως παρουσιάζεται) γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει στις δημοσκοπήσεις???
podolagnos_28 δεν έχω σκοπό να υπερασπιστώ κανένα από τα 2 "κόμματα". Και γι'αυτό το λόγο δεν πρόκειται να εμπλακώ σε κανενός είδους συζητήσεις.
Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ο δείκτης που ανέφερα - αποτυχίες την ημέρα.
Με άλλα λόγια το πλήθος και η σοβαρότητα των σφαλμάτων της ΝΔ είναι υπερβολικό σε σχέση με το χρόνο που κυβέρνησε τη χώρα.
Είμαι και με τα 2 κόμματα αλλα και με κανένα απο αυτά. Είμαι με όποιο δείξει ότι είναι σοβαρό. Και κανένα τους δεν είναι τίποτε περισσότερο απο συναθροίσεις τυχαίων και αποτυχημένων.
Τα λέμε.
Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ο δείκτης που ανέφερα - αποτυχίες την ημέρα.
Με άλλα λόγια το πλήθος και η σοβαρότητα των σφαλμάτων της ΝΔ είναι υπερβολικό σε σχέση με το χρόνο που κυβέρνησε τη χώρα.
Είμαι και με τα 2 κόμματα αλλα και με κανένα απο αυτά. Είμαι με όποιο δείξει ότι είναι σοβαρό. Και κανένα τους δεν είναι τίποτε περισσότερο απο συναθροίσεις τυχαίων και αποτυχημένων.
Τα λέμε.
Το Σάμινα δεν ήταν επί ΠΑΣΟΚ???
Γιατί το ΠΑΣΟΚ παραμένει χειρότερό, με μακράν τον ποιο αντιπαθητικό κ "χαζό" πρόεδρο.
Πάντως οι επιλογές που έχουμε για το κόμμα που πρέπει να κυβερνήσει είναι τόσο κακές που είτε ψηφίζουμε για κάποιο προσωπικό συμφέρον που έχουμε, είτε γιατί δεν εμπιστευόμαστε άλλο κόμμα κ μοιραία ψηφίζουμε αυτά τα 2 κόμματα, κάτι σαν το ελληνικό πρωταθλημα -ο λιγότερο κακός το κατακτά-.
με π
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
o enforcer τα είπε όλα κατ εμε 2-3 ποστ πιο κάτω....
μάυρα χάλια και τα δύο μεγάλα κομματα.
υπάρχει πολιτικό αδιέξοδο,έλλειψη ηγετών, οράματος, ξεκάθαρης πολιτικης στρατηγικης και απο τους 2.
μάυρα χάλια και τα δύο μεγάλα κομματα.
υπάρχει πολιτικό αδιέξοδο,έλλειψη ηγετών, οράματος, ξεκάθαρης πολιτικης στρατηγικης και απο τους 2.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Συγνώμη...αλλά το θέμα του thread είναι:''Σύγκριση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ''...τί άλλο να γράψουμε δλδ???
Επισκέπτης
Ας μην απελπιζόμαστε!
Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προκύψει νένα κυβέρνηση και να μπούμε σε φάση διαδοχικών εκλογών και αλλαγών κυβερνήσεων ανά 1,5 μήνα.
Να προκύψει μια κατάσταση δηλαδή όπως το ... 1936 ή το 1967 !!!!!!!
Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προκύψει νένα κυβέρνηση και να μπούμε σε φάση διαδοχικών εκλογών και αλλαγών κυβερνήσεων ανά 1,5 μήνα.
Να προκύψει μια κατάσταση δηλαδή όπως το ... 1936 ή το 1967 !!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K