Επισκέπτης
η τρίτη εντολή θα πάει στην Αλέκα και τότε να δεις γλέντια.
η τρίτη εντολή θα πάει στην Αλέκα και τότε να δεις γλέντια.
εσένα θα σε κρεμάσω από το πουτσοκέφαλο και θα σου κόβω της φλέβες σιγά σιγά με τενεκέ από κονσέρβα σβαν.Μακάρι να προσπαθήσετε πάλι κανένα πανυγήρι. Αυτή τη φορά δεν θα δείξουμε έλεος. Θα έχετε όλοι την τύχη του Βελουχιώτη. Δεν θα φύγει κανείς ζωντανός όπως την προηγούμενη φορά!
Ας δούμε τα περί διαχείρισης λίγο διαφορετικά.Προσωπικά βρίσκω και τα 2 κόμματα ολόιδια. Δε με ενδιαφέρει να ψηφισω όραμα μιας και αυτό δεν υπάρχει. Κανα σοβαρό άνθρωπο να διαχειριστεί σωστά τα πράγματα μπορούμε να βρούμε;
Οι κομουνιστές ξέρουν από φιλελευθερισμό... όσοι έχω γνωρίσει έλεγαν για λαό και εργατιά αλλά στην κονόμα ήταν πρώτοι...
Ενδιαφέρον και το σουξέ της νδ στις γυναίκες :
Η μελα έχει αναφέρει ότι διορίστηκε σε υπουργείο από όπου σερφάρει στο κόσμο μια και δεν έχει κουμπιούτερ στο σπίτι...
o lakis την κοπάνησε πάλι? έχω την εντύπωση ότι για να του σηκωθεί μπαίνει εδώ μέσα γράφει τις μαλακίες του και όταν φάει μερικά μπινελίκια του σηκώνεται και πάει για εκσπερμάτωση.
λογοπαιγνιο εκανα φιλε..ολοι εχουμε πραγματικη ζωη..Υπαρχουν ατομα που εχουν πραγματικη ζωη βασικα, δεν λακησε κανεις
Οι κομουνιστές ξέρουν από φιλελευθερισμό... όσοι έχω γνωρίσει έλεγαν για λαό και εργατιά αλλά στην κονόμα ήταν πρώτοι...
Mε τρανή απόδειξη τον Αλαβάνο... που είναι ο ποιό πλούσιος πολιτικός στην Βουλή!