Και την προπαγάνδα πού την είδες?Τώρα εδώ θα κάνεις προπαγάνδα για το πρόγραμμα μιας δεξιότατης κυβέρνησης?
Και κάποιο λάθος έχεις φίλε όταν λες ότι έχει την θέληση της πλειοψηφίας
Το 57% αυτών που ψήφισαν(η πλειοψηφία που επικαλείσαι) δεν συμφωνεί με το πρόγραμμα αυτής της παράταξης, ενώ το 67% όσων έχουν δικαίωμα ψήφου διαφωνεί πάλι με τις πολιτικές αυτής της παράταξης και αυτού του ανθρώπου(όσο και αν δεν συμφωνώ με την λογική της αποχής).
Βεβαίως καταλαβαίνω ότι δεν έχω τα ίδια κίνητρα ή οράματα ή ιδέες για το καλό του τόπου με ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που έχει συμφέροντα από μια δεξιά κυβέρνηση(επιχειρηματίες, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβους κλπ).
Δηλ αν κάποιος είναι ξεκάθαρος στις σκέψεις του και λέει τα πράγματα με επιχειρήματα, επειδή δε συμφωνείς, του πετάς λάσοη με βαρύγδουπες εκφράσεις τύπου προπαγάνδα κτλ?
Και αν θες και είσαι σκεπτόμενο άτομο μπορώ να σου εξηγήσω ότι είναι συνειδητή η επιλογή μου στα ιδ.πανεπηστήμια.Δεν το υποστηρίζω επειδή το είπε ο Καραμανλής.
Απεναντίας, είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω ΝΔ (και το έχω ξαναναφέρει σ΄αυτό το sit-ψάξτο αν θες) και το έκανα γιατί μετά τις εκλογές άρχισα να βλέπω κάποιες ενέργειες που σαν άνθρωπο με έβρισκαν σύμφωνο.
Και ένας απ τους βασικούς λόγους ήταν και αυτός της παιδείας.
Που ενώ όλοι συμφωνούμε ότι είναι χάλια, απ την άλλη όλοι εσείς οι αριστεροπασόκοι μόνο και μόνο επειδή τα πρότεινε ο Καραμανλής δεν είναι σωστά!
Ε! αυτή η ισοπέδωση με τρελαίνει!!!