marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ελπιζω οχι εγω........δε το λες για μενα.μας εχεις πρηξει το μουνι, μετα συγχωρησεως.
ελπιζω οχι εγω........δε το λες για μενα.μας εχεις πρηξει το μουνι, μετα συγχωρησεως.
μας εχεις πρηξει το μουνι, μετα συγχωρησεως.
h marianna ή ο μαριαννος;μας εχεις πρηξει το μουνι, μετα συγχωρησεως.
ελπιζω οχι εγω........δε το λες για μενα.
οχι βρε συ, αλοιμονο.
Έλα σε μένα το λες 1000%,κόβω το αριστερό μου αυτί ;)
Κατ'αρχήν πως μπαίνεις στην κατηγορία,"οίκοι ανοχής";;;
Έλα σε μένα το λες 1000%,κόβω το αριστερό μου αυτί ;)
Κατ'αρχήν πως μπαίνεις στην κατηγορία,"οίκοι ανοχής";;;
οπως παντα,απολυτα σωστος......................Για το "οίκοι"...δεν ξέρω. Σχετικά με με το ανοχής θα πρέπει να σας πώ ότι έχει κάθε δικαίωμα γιατί όλοι έχουμε επιδείξει μεγάλη ανοχή προς το άτομό σας.
κοψε το χερι καλυτερα, κ κανε μου report.
Για το "οίκοι"...δεν ξέρω. Σχετικά με με το ανοχής θα πρέπει να σας πώ ότι έχει κάθε δικαίωμα γιατί όλοι έχουμε επιδείξει μεγάλη ανοχή προς το άτομό σας.
Άγιε μου Γιώργη,κάνε το θαύμα σου ------>
Γνωριζόμαστε με τον Άγιο που αναφέρετε. Για αυτό θα σας πληροφορήσω ότι τον έχετε βάλει σε σκέψεις να σας κάνει κάτι παραπάνω όπως γνωρίζοντας βέβαια τις άσχημες (γι΄αυτόν) συνέπειες. Από τότε που μας εκμυστηρεύθηκε τις προθέσεις του, όλοι εδώ τον αποκαλούμε σαβουρογάμη.
οπως παντα,απολυτα σωστος......................
αντε πλυνε κανα πιατο μωρη αντι να σχολιαζεις τα παντα
τα πιατα τα ετοιμασα,οσο γι αυτο που ειπες κοιτα τη δουλεια σου!αντε πλυνε κανα πιατο μωρη αντι να σχολιαζεις τα παντα
Όπως τα υπολογίζω πρόχειρα, με τα κέρδη θα μπορέσουμε να όλοι (αλλά πρώτα εγώ που είχα την ιδέα).
Υπολόγιζε και μένα.Όπως τα υπολογίζω πρόχειρα, με τα κέρδη θα μπορέσουμε να όλοι (αλλά πρώτα εγώ που είχα την ιδέα).
Υπολόγιζε και μένα.
Για να μαζέψουμε καλό χαρτζηλίκι, θα πρότεινα να ντυθούμε άη πριάπηδες και να ψάλλουμε τα κάβλαντα, το μικρό τυμπανιστηρτζή, τα φλόκια στο πουταναριό, την άγρια νύχτα και δε συμμαζεύεται.
Θα χρειαστούμε τρομπόνι όμως. Είναι κάποιος της φιλαρμονικής;
για πες τον ρυθμοΥπολόγιζε και μένα.
Για να μαζέψουμε καλό χαρτζηλίκι, θα πρότεινα να ντυθούμε άη πριάπηδες και να ψάλλουμε τα κάβλαντα, το μικρό τυμπανιστηρτζή, τα φλόκια στο πουταναριό, την άγρια νύχτα και δε συμμαζεύεται.
Θα χρειαστούμε τρομπόνι όμως. Είναι κάποιος της φιλαρμονικής;
Μάθε και τον μικρό τυμπανιστηρτζή...για πες τον ρυθμο
φλοκια στο πουταναριο
που καυλιαρηδες τα λενε
φλοκια στο πουταναριο
γεμισε μερεντα ολο το χωριο
πλιτς πλιτς πλατς
πλιτς πλιτς πλατς