Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
280
Ελπίζω το καινούργιο κτήριο να είναι κάπου κοντά και να το μάθουμε γρήγορα.. Πάντως οι καινούργιες κοπέλες θέλουν δουλειά ακόμα για να φτάσουν το επίπεδο από τα αστέρια του καταστήματος...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
η μόνικα που ήταν στον 6ο δουλευει στον 3ο;;; :huh: :huh:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.743
Πόντοι
5.946
Πάντως οι καινούργιες κοπέλες θέλουν δουλειά ακόμα για να φτάσουν το επίπεδο από τα αστέρια του καταστήματος...

Πες μας φίλε ποιές καινούργιες έχεις δοκιμάσει...
Να μάθουμε κι εμείς οι παλιοί...
Α και με ποιά αστέρια να τις συγκρίνουμε...
Εξ´ άλλου φαίνεσαι ειδικός Συγγρουσιολόγος, 3 κριτικές έχεις, όλες για το Σ4042 όλες ψιλο-αρνητικές, και δύο ποστς στο φόρουμ κι αυτά για το Σ4042...
Για πες λοιπόν... να σε πάρουμε στα σοβαρά;;;;

ceb73ceb

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
66
Πόντοι
10
Kάποιος και σε εμένα το τηλέφωνο του ιδρύματος pleaseeee.

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
280
Πες μας φίλε ποιές καινούργιες έχεις δοκιμάσει...
Να μάθουμε κι εμείς οι παλιοί...
Α και με ποιά αστέρια να τις συγκρίνουμε...
Εξ´ άλλου φαίνεσαι ειδικός Συγγρουσιολόγος, 3 κριτικές έχεις, όλες για το Σ4042 όλες ψιλο-αρνητικές, και δύο ποστς στο φόρουμ κι αυτά για το Σ4042...
Για πες λοιπόν... να σε πάρουμε στα σοβαρά;;;;
καλησπέρα φίλε μού. Κοίτα... Ειδικός δεν ει. Αι και πιστεύω ότι όσες φορές και να πας στο συγκεκριμένο δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ..είμαι και εγώ καινούργιος στο να πηγαίνω σε μασαζαδικα και δεν έχω εμπειρία. Όσο για τις πρώτες κριτικές λίγο αρνητικές κριτικές όπως λες.. Είναι καθαρά από γεγονότα που γίνανε σε Εμάνουελ εκεί μέσα και καθαρά η άποψη μου. Θα έλεγα ότι πλέον είμαι τακτικός πελάτης εκεί και σπανιότατα γράφω. Πάντα επιλέγω το πρόγραμμα των 80 οπότε θεωρώ ότι επειδή δεν είναι και λίγα.. Και πόλοι από εμάς πασχίζουν να τα μαζέψουν καλά θα ήταν να μαθαίνουμε τις κακοτοπιές.
Τώρα ως προς ποιες είναι αι τα αστέρια.. Αυτό είναι σχετικό στον καθένα.. Για εμενα όπως και πολλούς άλλους η τσεσικα... Ποιο παλιά η ζωή... Η αγάπη.. Που μετά από ένα γερό κράξιμο από πολλούς ξαναέκανε στροφή στην ποιότητα... Δεν μπορεί να συγκριθεί με τις τις καινούργιες που βλέπεις εκεί... Προχθές ήμουν εκεί και μάλιστα πέρασα με την Τατιάνα.. Σε έκανε να νιώθεις αμήχανα όσο δεν πάει... Ναι.. Προσπαθεί αλλά είναι αμηχανία τελείως. Κομοδίνο στυλ. Θεωρείς ότι θα έπρεπε να δώσεις τα 80?
Ή θα εκτιμούσε αν κάποιος σε γλύτωνε από την κακοτοπια? Κανείς δεν ξέρει αύριο πως θα είναι η συγκεκριμένη κοπέλα και γιαυτό δεν γράφω κακή κριτική. Εμένα το συγκεκριμένο μαγαζί πάντως μου αρέσει πολύ. Ει αι η πρώτη μου επιλογή και θεωρώ ότι από τότε που έκλεισε ο 6 χάλασε πολύ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
περασμα μεσημερακι, εξω οι δρομοι χαος, μεσα σχετικη ησυχια, 12 κοπελες στη παρελαση, τιμηθηκε καποια σαρα (η σασα) που να θυμηθω με τοσες που περασαν  :undecided:

ηλικια κατω απο 30, λεπτο σκαρι "ανατολικο" με την συνηθισμενη χαλαροτητα της αγυμνασιας στη κοιλια  :S

καλη στο δυνατο μασαζ, και ευχαριστη στα υπολοιπα  :grin: 

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
περασμα μεσημερακι, εξω οι δρομοι χαος, μεσα σχετικη ησυχια, 12 κοπελες στη παρελαση, τιμηθηκε καποια σαρα (η σασα) που να θυμηθω με τοσες που περασαν   :undecided:

ηλικια κατω απο 30, λεπτο σκαρι "ανατολικο" με την συνηθισμενη χαλαροτητα της αγυμνασιας στη κοιλια  :S

καλη στο δυνατο μασαζ, και ευχαριστη στα υπολοιπα  :grin: 
με τόσες κοπέλες μετά την καθοδο του 6ου μπερδευεσαι πια να παρεις.. :2funny: :2funny:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
μία περιγραφή της αλέσιας(αντικειμενική αν γίνεται :cheesy: :cheesy:) από καποιον Όλο λέω να την πάρω διαβάζοντας για τις δυνατες της υπηρεσίες και όλο κολλάω για αυτα που γράφουν για την εμφάνιση.. :o

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
μία περιγραφή της αλέσιας(αντικειμενική αν γίνεται :cheesy: :cheesy:) από καποιον Όλο λέω να την πάρω διαβάζοντας για τις δυνατες της υπηρεσίες και όλο κολλάω για αυτα που γράφουν για την εμφάνιση.. :o
Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός στην κριτική λόγω προσωπικής συμπάθειας, αλλά θα προσπαθήσω... Μελαχρινή 45αρα κατα προσέγγιση με κοντό καρέ.Στήθος όχι ιδιαίτερα μεγάλο κ πεσμένο αν κ με ρόγες κάγκελο!!Στο πίσω σύστημα παρουσιάζεται το κύριο πρόβλημα, αρκετή πλαδαροτητα κ κυτταρίτιδα κυρίως όταν αφαιρεί τις τακουναρες.Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή κ φοράει γυαλιά χωρίς όμως να τα χρειάζεται πραγματικά (από τα λεγόμενα της).Είναι όμως απο τις λίγες περιπτώσεις που αξίζει να τα παραβλέψεις όλα αυτά.θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να περάσεις μοναδικά.τα δίνει όλα χωρίς να την αγχώνει η ώρα.αξίζει να τη δοκιμάσεις έστω μια φορά

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός στην κριτική λόγω προσωπικής συμπάθειας, αλλά θα προσπαθήσω... Μελαχρινή 45αρα κατα προσέγγιση με κοντό καρέ.Στήθος όχι ιδιαίτερα μεγάλο κ πεσμένο αν κ με ρόγες κάγκελο!!Στο πίσω σύστημα παρουσιάζεται το κύριο πρόβλημα, αρκετή πλαδαροτητα κ κυτταρίτιδα κυρίως όταν αφαιρεί τις τακουναρες.Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή κ φοράει γυαλιά χωρίς όμως να τα χρειάζεται πραγματικά (από τα λεγόμενα της).Είναι όμως απο τις λίγες περιπτώσεις που αξίζει να τα παραβλέψεις όλα αυτά.θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να περάσεις μοναδικά.τα δίνει όλα χωρίς να την αγχώνει η ώρα.αξίζει να τη δοκιμάσεις έστω μια φορά
:thumbsup: :thumbsup: :hi: :hi:

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Δεν έχω κανένα λόγο να μην σε (και σας) πιστέψω αλλά για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον δεν μετράει καθόλου σε εμφάνιση για να περάσω μαζί της.  :undecided:
Για την Νίκη μπορεί κανείς να κάνει μια περιγραφή εμφάνισης και τι λέει στο πρόγραμμα μέσα;  :think:

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Δεν έχω κανένα λόγο να μην σε (και σας) πιστέψω αλλά για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον δεν μετράει καθόλου σε εμφάνιση για να περάσω μαζί της.  :undecided:

Για την Νίκη μπορεί κανείς να κάνει μια περιγραφή εμφάνισης και τι λέει στο πρόγραμμα μέσα;  :think:

το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό φίλε  μου. Δεν θα σου κρύψω ότι κ για τα δικα μου δεδομένα Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, αλλά είναι η μοναδική που εχω δοκιμάσει πανω απο 15 φορές (το πιθανότερο να λέω λίγες) χωρίς ούτε 1 φορά να μην την απολαύσω.μοναδική σόλο, μοναδική σε διπλό, μοναδική σε body to body...Κάθε φορά διαφορετική, στο θεμα του χρόνου Κάθε φορά το ξεφτιλιζουμε χωρίς να πει κουβέντα. Μπορείς να της ζητήσεις οτιδήποτε κ αυτή να στο προσφέρει...την εχω δει κ σε πιο ευαίσθητες στιγμές της, την εχω δει να κλαίει, μου έχει ανοιχτεί κ γενικά είναι πολυ αντρακι στην συμπεριφορά της. Έχει συμβεί να με δει να επιλέγω άλλες κ να έλθει να μου μιλήσει. Σε παρεξήγηση με την τραγική υπεύθυνη μέχρι πρόσφατα του 3ου, αντί να απολογηθεί η καρια το έκανε η Αλισια.Εγώ δεν μπορω να μην τα αναγνωρίσω αυτά...

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό φίλε  μου. Δεν θα σου κρύψω ότι κ για τα δικα μου δεδομένα Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, αλλά είναι η μοναδική που εχω δοκιμάσει πανω απο 15 φορές (το πιθανότερο να λέω λίγες) χωρίς ούτε 1 φορά να μην την απολαύσω.μοναδική σόλο, μοναδική σε διπλό, μοναδική σε body to body...Κάθε φορά διαφορετική, στο θεμα του χρόνου Κάθε φορά το ξεφτιλιζουμε χωρίς να πει κουβέντα. Μπορείς να της ζητήσεις οτιδήποτε κ αυτή να στο προσφέρει...την εχω δει κ σε πιο ευαίσθητες στιγμές της, την εχω δει να κλαίει, μου έχει ανοιχτεί κ γενικά είναι πολυ αντρακι στην συμπεριφορά της. Έχει συμβεί να με δει να επιλέγω άλλες κ να έλθει να μου μιλήσει. Σε παρεξήγηση με την τραγική υπεύθυνη μέχρι πρόσφατα του 3ου, αντί να απολογηθεί η καρια το έκανε η Αλισια.Εγώ δεν μπορω να μην τα αναγνωρίσω αυτά...
Εννοείται πως είναι καθαρά υποκειμενικό, για αυτό και τοποθετήθηκα καθαρά και αυστηρά για μένα

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.264
Πόντοι
2.306
Τύπε σε πρόσφατο μου πέρασμα επέλεξα νίκη διότι τα στανταρακια μου ήταν απούσες (τζεσικα) η απασχολημένες (Μαίρη) και απογοητεύτηκα.
Πολύ έπιπλο σε σχέση με αυτές προανέφερα και σε καμία περίπτωση δεν τις πιάνουν.. 5 κουβέντες ανταλλάξαμε στο μισάωρο κα πολύ μηχανική συμπεριφορά τύπου μπουρδελο. Αλλα αυτή ειναι η προσωπική μου άποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom