Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

lsks

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές. Μπορώ να έχω το τηλ παρακαλώ? Ευχαριστώ

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μεχρι τί ώρα είναι ανοιχτό;Εχει το τηλ κάποιος;

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να μ στείλει ένα κινητό από τ κατάστημα γτ πέρασα κ μ είπαν να εποικινονησω κ ξέχασα να παρω κάρτα ευχαριστώ.

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.033
Πόντοι
6.236
Σήμερα είπα να πάω.
Τα πράγματα δεν άρχισαν καλά αφού στο τηλεφώνημα που έκανα μου απάντησε η υποδοχή ότι η Κυρία που ήθελα θα είναι ελεύθερη σε 2 ώρες. Είχα όμως επιλογές και σε 10' ανέβαινα στον 3ο όροφο.
Χωρίς να μπορώ να περιγράψω διαφορετικά, μου άνοιξε η κυρία της υποδοχής που πολλοί έχουν εκφράσει παράπονα για την αγένειά της. Αφού παρέλασαν αρκετές Κυρίες, ήρθε η σειρά μου να ρωτήσω: Η _________ δεν εργάζεται σήμερα;
- Σε 2 ώρες βγαίνει από το δωμάτιο. Η απάντηση.
- Καλά ευχαριστώ, θα περάσω άλλη ημέρα. Εγώ.
- Μια στιγμή, λάθος έκανα. Βγαίνει σε 30'. Θα περιμένετε;
Το "κατάπια" και περίμενα. Βγήκε, πήγαμε στο δωμάτιο, περάσαμε και καλά και περίπου στα 30' (30 λεπτά πρόγραμμα είχα πάρει) άρχισε η κυρία της υποδοχής να φωνάζει την κοπέλα με το όνομά της έξω από το δωμάτιο.
Ήθελα να ζητήσω "συγγνώμη" από όλες τις Κυρίες που εργάζονται εκεί, καθώς και από τους ιδιοκτήτες για την ένταση της φωνής μου προς την Αγενή κυρία της υποδοχής. Βάβαια δεν της είπα τίποτα άλλο παρά από: "Είστε καλά; Στα 30' με 30' πρόγραμμα έρχεστε και φωνάζετε έξω από το δωμάτιο;"
Επίσης να διαβεβαιώσω ότι εγώ και άλλοι 5 φίλοι μου, τακτικοί επισκέπτες του καταστήματος, θα συνεχίσουμε μεν να πηγαίνουμε, αλλά δεν θα παραμένουμε εφ' όσον στην υποδοχή εργάζεται η εν λόγω κυρία της υποδοχής.
Η υπηρεσία της ως εργαζόμενη είναι σημαντική για το κατάστημα, αλλά η αγένειά της και η πονηριά της δημιουργεί προβλήματα.
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Alexander81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Κριτικές
5
Like
311
Πόντοι
280
Σήμερα είπα να πάω.
Τα πράγματα δεν άρχισαν καλά αφού στο τηλεφώνημα που έκανα μου απάντησε η υποδοχή ότι η Κυρία που ήθελα θα είναι ελεύθερη σε 2 ώρες. Είχα όμως επιλογές και σε 10' ανέβαινα στον 3ο όροφο.
Χωρίς να μπορώ να περιγράψω διαφορετικά, μου άνοιξε η κυρία της υποδοχής που πολλοί έχουν εκφράσει παράπονα για την αγένειά της. Αφού παρέλασαν αρκετές Κυρίες, ήρθε η σειρά μου να ρωτήσω: Η _________ δεν εργάζεται σήμερα;
Το "κατάπια" και περίμενα. Βγήκε, πήγαμε στο δωμάτιο, περάσαμε και καλά και περίπου στα 30' (30 λεπτά πρόγραμμα είχα πάρει) άρχισε η κυρία της υποδοχής να φωνάζει την κοπέλα με το όνομά της έξω από το δωμάτιο.
Ήθελα να ζητήσω "συγγνώμη" από όλες τις Κυρίες που εργάζονται εκεί, καθώς και από τους ιδιοκτήτες για την ένταση της φωνής μου προς την Αγενή κυρία της υποδοχής. Βάβαια δεν της είπα τίποτα άλλο παρά από: "Είστε καλά; Στα 30' με 30' πρόγραμμα έρχεστε και φωνάζετε έξω από το δωμάτιο;"
Επίσης να διαβεβαιώσω ότι εγώ και άλλοι 5 φίλοι μου, τακτικοί επισκέπτες του καταστήματος, θα συνεχίσουμε μεν να πηγαίνουμε, αλλά δεν θα παραμένουμε εφ' όσον στην υποδοχή εργάζεται η εν λόγω κυρία της υποδοχής.
Η υπηρεσία της ως εργαζόμενη είναι σημαντική για το κατάστημα, αλλά η αγένειά της και η πονηριά της δημιουργεί προβλήματα.

Έχει τύχει και σε μένα... Συγχαρητήρια φίλτατε συμφορουμίτη για την αντίδραση σας..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.560
Πόντοι
41.813
Σήμερα είπα να πάω.

κατι παρομοιο συνεβη και με μενα χθες το απογευμα. βεβαια εγω εφυγα αμεσως,δε μου φωναζε εξω απο το δωματιο. και για μενα δεν ηταν η πρωτη φορα που μου λεει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ψεμματα η συγκεκριμενη υπευθυνη. δεν εχω ξαναγραψει στο φορουμ εγω προσωπικα για αυτο το θεμα,αλλα το πραγμα πλεον εχει αρχισει και ξεφευγει παρα πολυ με αυτην.
δε μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να πετυχει με αυτα τα ψεμματα.
μαλλον ξερω τι προσπαθει να πετυχει αλλα δε θελω να επεκταθω.

κι εγω θα συνεχισω να πηγαινω στο μαγαζι γιατι τα κοριτσια δε φταινε σε κατι,αλλα την επομενη φορα θα της τα ψαλλω πιστευω για να μη μας περναει και για μαλακες ή για χθεσινους.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
κατι παρομοιο συνεβη και με μενα χθες το απογευμα. βεβαια εγω εφυγα αμεσως,δε μου φωναζε εξω απο το δωματιο. και για μενα δεν ηταν η πρωτη φορα που μου λεει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ψεμματα η συγκεκριμενη υπευθυνη. δεν εχω ξαναγραψει στο φορουμ εγω προσωπικα για αυτο το θεμα,αλλα το πραγμα πλεον εχει αρχισει και ξεφευγει παρα πολυ με αυτην.
δε μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να πετυχει με αυτα τα ψεμματα.
μαλλον ξερω τι προσπαθει να πετυχει αλλα δε θελω να επεκταθω.

κι εγω θα συνεχισω να πηγαινω στο μαγαζι γιατι τα κοριτσια δε φταινε σε κατι,αλλα την επομενη φορα θα της τα ψαλλω πιστευω για να μη μας περναει και για μαλακες ή για χθεσινους.
Σε ποια απο τις σερίφισες αναφέρεστε ;;γιατι στο παρελθον εχω ακουσει και εγω κατι βλακείες που έκανα πως τις πίστεψα..

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Αυτη του 3ου ειναι αγενεστατη και πολλεs φορεs εχω κρατηθει και δεν την εχω διαλοστειλει .....λεs και ειμαστε τιποτα χθεσινοι και νεουδια στο αθλημα οπωs λεει και ο φιλοs peter ..... αντι να μαs βαλει στουs μεγα χορηγουs και να μαs παραδωσει και καμμια πλακετα συμπεριφερεται αγενεστατα ....anyway καλυτερα θα ηταν να φερουν την κ.του πρωην 6ου για εμενα ......και  παρεμπιπτόντως ποιεs ειναι εκει σημερα για να μην κανουμε χλμ.τζαμπα  :cheesy: :cheesy:.....καλεs γιορτεs !!!!  :hi:

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055
Αυτη του 3ου ειναι αγενεστατη και πολλεs φορεs εχω κρατηθει και δεν την εχω διαλοστειλει .....λεs και ειμαστε τιποτα χθεσινοι και νεουδια στο αθλημα οπωs λεει και ο φιλοs peter ..... αντι να μαs βαλει στουs μεγα χορηγουs και να μαs παραδωσει και καμμια πλακετα συμπεριφερεται αγενεστατα ....anyway καλυτερα θα ηταν να φερουν την κ.του πρωην 6ου για εμενα ......και  παρεμπιπτόντως ποιεs ειναι εκει σημερα για να μην κανουμε χλμ.τζαμπα  :cheesy: :cheesy:.....καλεs γιορτεs !!!!  :hi:
μηπως εχεις το τηλ ?

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055
ελεγα μην επαιρνα εγω, τεσπα

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
πήρα να δω τι παιζει. Ζητησα αν δουλευει η Τζεσικα . Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α αγενης η τσατσα. ΔΕν μας παρατανε λεω εγω

Στο ειπα φιλε ....και επειδη δεν θελω να γινω σαν και αυτη αποφευγω και να παρω !!!!

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.033
Πόντοι
6.236
Σε ποια απο τις σερίφισες αναφέρεστε ;;γιατι στο παρελθον εχω ακουσει και εγω κατι βλακείες που έκανα πως τις πίστεψα..
Φίλε δεν ξέρω το όνομα της κυρίας της υποδοχής. Επίσης δεν γνωρίζω "τις βλακείες που έκανες πως πίστεψες", δεν μ' ενδιαφέρουν και επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις. Ή κράτα το για τον εαυτό σου ή βγάλε στη φόρα τον βλάκα (αυτός λέει βλακείες)
Εκεί εργάζονται τουλάχιστον 3 διαφορετικές στην υποδοχή. Ψάχνοντας δε το forum διεπίστωσα ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν παράπονα συμπεριφοράς, όλοι στο ίδιο κατάστημα και κατά 99% από την ίδια κυρία.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Φίλε δεν ξέρω το όνομα της κυρίας της υποδοχής. Επίσης δεν γνωρίζω "τις βλακείες που έκανες πως πίστεψες", δεν μ' ενδιαφέρουν και επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις. Ή κράτα το για τον εαυτό σου ή βγάλε στη φόρα τον βλάκα (αυτός λέει βλακείες)
Εκεί εργάζονται τουλάχιστον 3 διαφορετικές στην υποδοχή. Ψάχνοντας δε το forum διεπίστωσα ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν παράπονα συμπεριφοράς, όλοι στο ίδιο κατάστημα και κατά 99% από την ίδια κυρία.
καλό είναι πριν να εξαπολύσεις την ''επίθεση'' σου να έχεις κατανοήσει τι γράφει ο άλλος...Ο aaa1980 με τον όρο βλακείες εννοούσε αυτές που ξεστόμισε η υπεύθυνη για να καλύψει την ανικανότητα της να διαχειριστεί τα ραντεβού κ τους πελάτες του εν λόγω χώρου. Κοινώς συμφώνησε μαζί σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom