Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
αναφερόμενος πάντα σε δική μου εμπειρία το θεωρώ απίθανο. 2 φορές η ανεκδιήγητη υπεύθυνη του 3ου μου την έχει κάνει με την Τζέσικα κ μάλιστα την 1 φορά αφού είχε προηγηθεί κ τηλεφώνημα. Για την 2 εμπειρία έχω γράψει αρκετές σελίδες πίσω....Στα 5 τελευταία χρόνια κ με μεγάλη συχνότητα επισκέψεων μονο 2 φορές εχω σταθεί....τυχερός. Ας παίξει καλύτερα τζόκερ ο συνάδελφος...
εγώ δεν την έχω πετύχει ποτέ καμια 20 φορες που έχω  πάει...και όσες φορες την έχω πάρει περίμενα να τελιώσει :headbang: :headbang: δυστυχώς συνδυάζει πολύ καλές υπηρεσίες και καλή εμφάνιση πράγμα δύσκολο να το πετύχεις σε άλλες.. :rockon:

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
εγώ δεν την έχω πετύχει ποτέ καμια 20 φορες που έχω  πάει...και όσες φορες την έχω πάρει περίμενα να τελιώσει :headbang: :headbang: δυστυχώς συνδυάζει πολύ καλές υπηρεσίες και καλή εμφάνιση πράγμα δύσκολο να το πετύχεις σε άλλες.. :rockon:
κατα τη γνώμη μου το πρόβλημα πηγάζει απο την κακή οργάνωση της υπεύθυνης του χώρου. Σε κανένα αλλο χώρο ,και πάντα με κοπέλες, που αποτελουν το βαρύ πυροβολικό του χώρου δεν είχα πρόβλημα στο να προγραμματισω επίσκεψη σε συγκεκριμένη ώρα κ με συγκεκριμένη κοπέλα (ενδεικτικά αναφέρω Ρίτα από Εθναρχου Μακαρίου, Ελένη ,Λία απο Σ29 ,Μονικα Σ40-42 στον 6ο κλπ).Εδώ όμως πας με συνεννόηση και σου λένε πάντα μια δικαιολογία.. Δεν καταλογιζω το παραμικρό στην Τζέσικα αλλά στην μουτζουφλα του 3ου προς αποφυγή παρεξήγησης...

xamoleon z

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
159
Πόντοι
280
κατα τη γνώμη μου το πρόβλημα πηγάζει απο την κακή οργάνωση της υπεύθυνης του χώρου. Σε κανένα αλλο χώρο ,και πάντα με κοπέλες, που αποτελουν το βαρύ πυροβολικό του χώρου δεν είχα πρόβλημα στο να προγραμματισω επίσκεψη σε συγκεκριμένη ώρα κ με συγκεκριμένη κοπέλα (ενδεικτικά αναφέρω Ρίτα από Εθναρχου Μακαρίου, Ελένη ,Λία απο Σ29 ,Μονικα Σ40-42 στον 6ο κλπ).Εδώ όμως πας με συνεννόηση και σου λένε πάντα μια δικαιολογία.. Δεν καταλογιζω το παραμικρό στην Τζέσικα αλλά στην μουτζουφλα του 3ου προς αποφυγή παρεξήγησης...
οχι μονο και στον 6 οταν ηταν η jessika 2 ραντεβου εκλεισα και ημουν στην ωρα μου αλλα τζιφος
την ειδα απο κοντα μια φορα οταν ειμουν με την Μαρινα και την εφερε να την δω για λιγο αστερι

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
οχι μονο και στον 6 οταν ηταν η jessika 2 ραντεβου εκλεισα και ημουν στην ωρα μου αλλα τζιφος
την ειδα απο κοντα μια φορα οταν ειμουν με την Μαρινα και την εφερε να την δω για λιγο αστερι
Μαρίνα τυπε.. τι μου θύμισες.. μεγάλη καταπιολα!! Θυμάμαι μια φορά είχα πάει αχυστος καμία 10αρια μέρες και τα πήρε όλα με ευχαριστηση στο στομαχακι της..
Ξέρει κάποιος αν πρόκειται να επιστρέψει?

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Μαρίνα τυπε.. τι μου θύμισες.. μεγάλη καταπιολα!! Θυμάμαι μια φορά είχα πάει αχυστος καμία 10αρια μέρες και τα πήρε όλα με ευχαριστηση στο στομαχακι της..
Ξέρει κάποιος αν πρόκειται να επιστρέψει?
Μόνο η ιδια το ξέρει..μακάρι να επιστρέψει πάντως..εμφανίσιμη και με τρομερές υπηρεσίες  :knockinb: :knockinb:
ήξερες πως θα περάσεις καλά!!

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
επειδη ειμαι πολύ περίεργος, πέρασα να δω τη Νίκη. Ξανθιά ρωσσίδα αλλά δεν μιλάει λέξη Ελληνικά!!
Δεν πέρασες όμως για να τεστάρεις τα ελληνικά της φίλε μου αλλά την εμφάνισή της! :erection: :erection:
Πες μας δυο λόγια αν μπορείς με την πρώτη ευκαιρία.  :headbaning1:

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Ρε παιδιά προσπαθώ να ανεβασω κριτική και μου βγάζει παράθυρο(error-invalid token).Ξερει κανείς να βοηθήσει?

tthanoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
καλησπερα ,μπορω να εχω το τηλ. και εγω? ευχαριστω.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
πέρασα χθες από το μαγαζί

πρώτη φορά μέτρηση 7-8 κοπέλες στην παρέλαση. Μάλιστα σε ώρα που νόμιζα ότι είναι αιχμής.

Η εικόνα που σας μεταφέρω είναι ότι έχουν έρθει κουνούργιες κοπέλες που έχουν ενδιαφέρον.

Εγώ πέρασα με κάποια (σέρβα μου είπε...) , όμορφη κοπέλα γύρω στα 30 , όνομα δουλειάς δεν θυμάμαι...μάλλον Τζούλια. Καλό μασάζ και ικανοποιητικές υπηρεσίες.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.618
Πόντοι
5.946
Τζουλια... χμμμ

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.072
Πόντοι
371
Τι ωραία θα ήταν να μας κάνανε μια εορταστική φωτογράφιση τα κορίτσια εκει.....

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
304
Πόντοι
21
Καλημέρα, ο 6ος όροφος λειτουργεί κανονικά πλέον; Η όλες οι κοπέλες είναι ακόμα στον 3ο;

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Καλημέρα, ο 6ος όροφος λειτουργεί κανονικά πλέον; Η όλες οι κοπέλες είναι ακόμα στον 3ο;
Λίγο νωρίς δεν είναι ακόμα ? Θα χρειαστεί χρόνος...
Δεν θα ανοίξει ξανά ο 6ος, σε άλλο χώρο θα μεταφερθεί μάλλον.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
41
Like
2.001
Πόντοι
5.220
Έχουν βρει χώρο με 20 δωμάτια κοντά εκεί....γιατί περιμένουν Ρώσο ουκρανική καταιγίδα το 19 μου είπε η σεριφισα. Ο έκτος δεν παίζει.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.618
Πόντοι
5.946
Ήρθε η ανάπτυξη
Το καλύτερο μασατζίδικο αυτή την στιγμή

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.072
Πόντοι
371
ναι κατι φημες κυκλοφορούν οτι θα λειτουργήσει ολόκληρο κτήριο μονο μασαζ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom