You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Φούλ πρόγραμμα η Νίκη, σωστά?Πλέον και γλυφοκώλι !!!
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Επιβεβαιώνω ότι η νέα Κορίνα στο Συγγρού 40-42 3ος είναι η πρώην Τάνια από Φυλής 86, το αριστερό ισόγειο. Είναι το "λουλούδι" του Heel-lover. Την είχα πάρει και στην Φυλής. Είναι πιπίνι skinny υποταχτικό. Μια χαρά πέρασα... Θα ακολουθήσει κριτική.
μια περιγραφή της κοπέλας..επειδη ειμαι πολύ περίεργος, πέρασα να δω τη Νίκη. Ξανθιά ρωσσίδα αλλά δεν μιλάει λέξη Ελληνικά!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Επιβεβαιώνω ότι η νέα Κορίνα στο Συγγρού 40-42 3ος είναι η πρώην Τάνια από Φυλής 86, το αριστερό ισόγειο. Είναι το "λουλούδι" του Heel-lover. Την είχα πάρει και στην Φυλής. Είναι πιπίνι skinny υποταχτικό. Μια χαρά πέρασα... Θα ακολουθήσει κριτική.
Αν δεν μου τό λεγες δεν θα τη γνώριζα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.564
- Πόντοι
- 41.813
Η τζεσικα βρίσκεται αυτές τις μέρες στο μαγαζί... ?
εκει ειναι η κοριτσαρα
εκει ειναι η κοριτσαρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.367
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα στο μαγαζί του 3ου μίας και του 6ου μετά απο τον εμπρησμό του ένα ξημέρωμα Δευτέρας άγνωστο αν θα λειτουργήσει και πάλι ...
είδα επτά κοπέλες πάνω κάτω με το ίδιο σωματότυπο ενώ άλλες 3 κοπέλες ήταν σε πρόγραμμα , πιο αναλυτικά
Βίκυ μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2άρι βυζί
Έρρικα και αυτή μελαχρινή με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί .
Μαίρη ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα και 1.5άρι βυζί .
Τατιάνα ξανθοκάστανη κοπέλα με κανονικό σώμα 2άρι στήθος.
Σάρα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα και 1.5-2άρι βυζί .
Τζούλια παλιά γνώριμη μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2άρι βυζί και
Νίκη ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2άρι βυζί .
Πέρασα με την Μαίρη , μίλφ 43 ετών , μιλάει κάποια ελληνικά και καθόλου αγγλικά , έχει πίρσινγκ στον αφαλό και τατουάζ μια πεταλούδα στο δεξί μπράτσο , γενικά καλή συνεδρία θα ακολουθήσει με την πρώτη ευκαιρία κριτική .
είδα επτά κοπέλες πάνω κάτω με το ίδιο σωματότυπο ενώ άλλες 3 κοπέλες ήταν σε πρόγραμμα , πιο αναλυτικά
Πέρασα με την Μαίρη , μίλφ 43 ετών , μιλάει κάποια ελληνικά και καθόλου αγγλικά , έχει πίρσινγκ στον αφαλό και τατουάζ μια πεταλούδα στο δεξί μπράτσο , γενικά καλή συνεδρία θα ακολουθήσει με την πρώτη ευκαιρία κριτική .
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα, μόλις σήμερα έγινα μέλος μετά από 3 περίπου χρόνια επισκέπτης, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και γω από την μεριά μου με τις λιγοστές μου γνώσεις, πουστόνεο γαρ χαχαχα.επίσκεψη σήμερα στο μαγαζί του 3ου μίας και του 6ου μετά απο τον εμπρησμό του ένα ξημέρωμα Δευτέρας άγνωστο αν θα λειτουργήσει και πάλι ...
Αναρωτιέμαι να ανέβω στο ίδρυμα σε αναζήτηση Τζέσικας ή καλύτερα μέχρι το πρακτορείο στην γωνία για να παίξω Τζόκερ;
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
μπα... σήμερα Κυριακή δεν νομίζω να δουλεύειΚαλησπέρα, μόλις σήμερα έγινα μέλος μετά από 3 περίπου χρόνια επισκέπτης, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και γω από την μεριά μου με τις λιγοστές μου γνώσεις, πουστόνεο γαρ χαχαχα.
Αναρωτιέμαι να ανέβω στο ίδρυμα σε αναζήτηση Τζέσικας ή καλύτερα μέχρι το πρακτορείο στην γωνία για να παίξω Τζόκερ;
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα είχε πιθανότητα να την πετύχει....μπα... σήμερα Κυριακή δεν νομίζω να δουλεύει
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Που ξέρεις μπορεί να είναι τυχερόςΕνώ τις υπόλοιπες μέρες θα είχε πιθανότητα να την πετύχει....
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
αναφερόμενος πάντα σε δική μου εμπειρία το θεωρώ απίθανο. 2 φορές η ανεκδιήγητη υπεύθυνη του 3ου μου την έχει κάνει με την Τζέσικα κ μάλιστα την 1 φορά αφού είχε προηγηθεί κ τηλεφώνημα. Για την 2 εμπειρία έχω γράψει αρκετές σελίδες πίσω....Στα 5 τελευταία χρόνια κ με μεγάλη συχνότητα επισκέψεων μονο 2 φορές εχω σταθεί....τυχερός. Ας παίξει καλύτερα τζόκερ ο συνάδελφος...Που ξέρεις μπορεί να είναι τυχερός
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις