Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Modern Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Κριτικές
15
Like
451
Πόντοι
311
:dancing:  :dancing:  :dancing:

Δύναμη φίλε...και οι δύο!!!Θα περάσεις super...όπως όλοι όσοι από εμάς το έχουμε δοκιμάσει!!!
θα φάω καλά απόψε για να έχω δύναμη για αύριο που θα έχω και τις 2 καυλες  μαζί

Modern Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Κριτικές
15
Like
451
Πόντοι
311
Ας ρίξω και ενα τηλ πριν πάω

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Οο περισσοτεροι που εχουν επισκεφτει το ιδρυμα εχουν παρει και τις δυο....!!!Τωρα γουστα ειναι αυτα...
καθαρά εμφανισιακά η σύγκριση είναι άνιση... Από θέμα υπηρεσιών πάλι,κάθε άλλο παρά υστερεί η Αλίσια. Νομίζω είναι από τις περιπτώσεις που όσες φορές και αν τις πετύχει κανείς διαθέσιμες οφείλει να τις επιλέγει. Με την Αλίσια έχει και περισσότερες πιθανότητες να την εντοπίσει (εγώ τουλάχιστον τις Κυριακές σχεδόν όσες φορές επιχείρησα την βρήκα)

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
η Μαρινα ειχε μπει στο "στοχαστρο" απο καιρο, αλλα την μια ελειπε την αλλη ηταν στο δωματιο, καποια στιγμη ομως την πετυχα.
επιβεβαιωνω και εγω με την σειρα μου τα οσα θετικα εχουν πει οι συναγωνιστες.
προσπαθει να χαλαρωσεις με καλο μασαζ και μετα στον β γυρο τα δινει ολα...  η Μαρινα εχει πολυ καλες αντοχες και εξαιρετικη στοματικη περιποιηση. επισης δεν υπαρχει αγχος για τον χρονο, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου να μην ειναι με το ρολοι στο χερι. επομενος στοχος: μαρινα + τζεσικα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
γαμησε τα...πρεπει να προπονηθω πρωτα

Ετοιμάσου.... ;)

η Μαρινα ειχε μπει στο "στοχαστρο" απο καιρο, αλλα την μια ελειπε την αλλη ηταν στο δωματιο, καποια στιγμη ομως την πετυχα.
προσπαθει να χαλαρωσεις με καλο μασαζ και μετα στον β γυρο τα δινει ολα...  η Μαρινα εχει πολυ καλες αντοχες και εξαιρετικη στοματικη περιποιηση. επισης δεν υπαρχει αγχος για τον χρονο, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου να μην ειναι με το ρολοι στο χερι. επομενος στοχος: μαρινα + τζεσικα

Έτσι είχε γίνει και με εμένα...Στο στόχαστρο από το περασμένο καλοκαίρι ήταν και "ήρθε" η στιγμή πριν δύο Σαββατοκύριακα...Σαν δώρο γενεθλίων ένα πράγμα...!!!Η Μαρίνα είναι άψογη επαγγελματίας!

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Παιδια παίζει κανά τηλέφωνο του ''καταστήματος''?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
προσπαθει να χαλαρωσεις με καλο μασαζ και μετα στον β γυρο τα δινει ολα...  η Μαρινα εχει πολυ καλες αντοχες και εξαιρετικη στοματικη περιποιηση. επισης δεν υπαρχει αγχος για τον χρονο, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου να μην ειναι με το ρολοι στο χερι. επομενος στοχος: μαρινα + τζεσικα

δε θα βγεις ζωντανος  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom