petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Σε προλαβα χαχαχα
Σε προλαβα χαχαχα
Σε προλαβα χαχαχαεχεις πμ φιλε
Αλίσια η Τζέσικα?
έτσι λέω και εγώ μαζί θα τις πάρωBoth!!!!!
έτσι λέω και εγώ μαζί θα τους πάρω
Τους???
Τις!!!!!!
θα φάω καλά απόψε για να έχω δύναμη για αύριο που θα έχω και τις 2 καυλες μαζί
Δύναμη φίλε...και οι δύο!!!Θα περάσεις super...όπως όλοι όσοι από εμάς το έχουμε δοκιμάσει!!!
καθαρά εμφανισιακά η σύγκριση είναι άνιση... Από θέμα υπηρεσιών πάλι,κάθε άλλο παρά υστερεί η Αλίσια. Νομίζω είναι από τις περιπτώσεις που όσες φορές και αν τις πετύχει κανείς διαθέσιμες οφείλει να τις επιλέγει. Με την Αλίσια έχει και περισσότερες πιθανότητες να την εντοπίσει (εγώ τουλάχιστον τις Κυριακές σχεδόν όσες φορές επιχείρησα την βρήκα)Οο περισσοτεροι που εχουν επισκεφτει το ιδρυμα εχουν παρει και τις δυο....!!!Τωρα γουστα ειναι αυτα...
μαρινα + τζεσικα
θα το βγάλεις το πρόγραμμα?
γαμησε τα...πρεπει να προπονηθω πρωτα
η Μαρινα ειχε μπει στο "στοχαστρο" απο καιρο, αλλα την μια ελειπε την αλλη ηταν στο δωματιο, καποια στιγμη ομως την πετυχα.
επιβεβαιωνω και εγω με την σειρα μου τα οσα θετικα εχουν πει οι συναγωνιστες.
προσπαθει να χαλαρωσεις με καλο μασαζ και μετα στον β γυρο τα δινει ολα... η Μαρινα εχει πολυ καλες αντοχες και εξαιρετικη στοματικη περιποιηση. επισης δεν υπαρχει αγχος για τον χρονο, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου να μην ειναι με το ρολοι στο χερι. επομενος στοχος: μαρινα + τζεσικα
η Μαρινα ειχε μπει στο "στοχαστρο" απο καιρο, αλλα την μια ελειπε την αλλη ηταν στο δωματιο, καποια στιγμη ομως την πετυχα.
επιβεβαιωνω και εγω με την σειρα μου τα οσα θετικα εχουν πει οι συναγωνιστες.
προσπαθει να χαλαρωσεις με καλο μασαζ και μετα στον β γυρο τα δινει ολα... η Μαρινα εχει πολυ καλες αντοχες και εξαιρετικη στοματικη περιποιηση. επισης δεν υπαρχει αγχος για τον χρονο, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου να μην ειναι με το ρολοι στο χερι. επομενος στοχος: μαρινα + τζεσικα
Παιδια παίζει κανά τηλέφωνο του ''καταστήματος''?
μηπως ειναι εύκολο να το έχω και εγώ?κατσε να στο στειλω εγω γιατι ο βασιλης κοιμαται φαινεται. ξενυχτησε χτες
εχεις πμ
μηπως ειναι εύκολο να το έχω και εγώ?
σευχαριστωτο ΄χεις κι εσυ.