Αντε να γράψω και εγώ την άποψή μου για το συγκεκριμένο μαγαζί η μάλλον για τα συγκεκριμένα δύο μαγαζιά μια και τα έχω επισκεφτεί πολλές φορές για να σπάσω τη ‘’μονοτονία’’ των γκόμενων.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν με βάση αυτά που προσωπικά δοκίμασα και είδα.
.
Καλύτερα κορμιά ( κατά τη γνώμη μου, και για τα δεδομένα των μασατζίδικων ) στα δύο μαγαζιά: Ναταλί, Λέιλα, Τζέσικα.
Καλύτερες υπηρεσίες: Αλίσια, Τζέσικα, Μαρίνα.
Σκυλί του πολέμου μια κατηγορία μόνη της: Ντιάνα.
Όλα αυτά βέβαια στα στάνταρντς γυναικών που στα μασατζίδικα συναντά κανείς. Για όσους περιμένουν γυναίκες με εμφάνιση επιπέδου city tours, η top call girls απλά θα απαγοητευθούν με λίγες μόνο λαμπρές εξαιρέσεις που ξόφαλτσα και για λίγο περνούν από αυτόν το χώρο.
Μεγάλη πιστεύω απώλεια η ρουμάνα Ναταλί η οποία άλλαξε ‘’στέγη΄΄.
Στα συν των μαγαζιών:
Πρώτον. Τα δυο μαγαζιά είναι από τους πιο ωραίους χώρους που έχω δεί στην Αθήνα. Μεγάλα, πολύ καθαρά δωμάτια, με μασαζο-παγκο και ξεχωριστό διπλό κρεβάτι στο κάθε ένα από αυτά. Ντουσιέρα σε κάθε δωμάτιο. Και ωραίο αισθησιακό φωτισμό που σε προδιαθέτει ευχάριστα
Δεύτερον. Το γεγονός ότι οι κοπέλες δεν είναι με το ρολόι στο χέρι πράγμα που πιστεύω είναι πολιτική υπαγορευόμενη από το Management των μαγαζιών και όχι προσωπική επιλογή των κοριτσιών.
Τρίτον. Η συνήθως μεγάλη προσφορά από γυναίκες για κάθε γούστο.
Συνολικά πολύ καλή πρόταση πιστεύω.
Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βοήθησα !!