antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
δε θα βγεις ζωντανος
λες να μην το ξερω ?
δε θα βγεις ζωντανος
Μολις ξύπνησα.....Χαχαχακατσε να στο στειλω εγω γιατι ο βασιλης κοιμαται φαινεται. ξενυχτησε χτες
εχεις πμ
Παιζεις με τη φωτια....?Θα καεις!!!!λες να μην το ξερω ?
Παιζεις με τη φωτια....?Θα καεις!!!!
Αν αξίζει λεει....Πανω τους!!!!καμμια φορα ομως αξιζει, δεν αξιζει ?
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μου στείλει το τηλ; 3ος όροφος με ενδιαφέρει
λες να μην το ξερω ?
Σε περασμα πριν λιγες μερες εκει την ειχα δει...Η Λίζα στον 6ο είναι ακόμα εκεί ή έχει φύγει;
εντεκάδαΑπογευματινή επίσκεψη στον 6ο όροφο του ιδρύματος...!!!Σημερα λοιπόν το μαγαζί είχε εντεκα κοπελες....!!!!Ναι μια ολοκληρη εντεκαδα παρελασε....Αλλες πριν τη καταθεση,αλλες μετα....Εχουμε και λεμε:Μόνικα η μελαχρινη σταθερη αξια πλεον του οροφου.Σαρα μια απ' τις αφιξεις του μηνα....Ντιαναμελαχρινη πλεον,με "εμπειρο" σαλοναρισμα....Κατερίναη νέα άφιξη!!!Μελαχρινη γεματη κοπελα με λευκη επιδερμιδα...Η ευγενικη υπηρεσια μου ανεφερε για την εμπειρια τριων ετων όπου εχει...Λάτρεις τέτοιων γυναικών ας ριξουν μία ματια....Λαουρατο ξανθό πυρηνικό "όπλο"...Εχουν γραφτεί αρκετα θετικά σχόλια...Δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια....Αλεξανδραη γνωστη απο Φρατζη 7....Ντουετο και χερι χερι στο σαλονι με τη Βασιλικουλα....Λίζαη γνωστή μελαχρινή κοντούλα με πολυ καλές επιδόσεις στο στίβο....Κλαραη κοκκινομαλλα όπου τιμηθηκε προς τα τελη του περασμενου ετους μαζι με τη Ρεγγίνα την ξανθια εκφυλο προσωπο και Τζουλια,εκφυλη μελαχρινη μιλφαρα με ζουμερο σωμα και υπηρεσιες επιπεδου...!Λεπτομέρειες στην κριτική...! Να μην ξεχασω να αφιερωσω αυτη την ενημερωση στον petergsp....Μαλλον ειχε αποκοιμηθει το απογευμα....!
Απογευματινή επίσκεψη στον 6ο όροφο του ιδρύματος...!!!Σημερα λοιπόν το μαγαζί είχε εντεκα κοπελες....!!!!Ναι μια ολοκληρη εντεκαδα παρελασε....Αλλες πριν τη καταθεση,αλλες μετα....Εχουμε και λεμε:Μόνικα η μελαχρινη σταθερη αξια πλεον του οροφου.Σαρα μια απ' τις αφιξεις του μηνα....Ντιαναμελαχρινη πλεον,με "εμπειρο" σαλοναρισμα....Κατερίναη νέα άφιξη!!!Μελαχρινη γεματη κοπελα με λευκη επιδερμιδα...Η ευγενικη υπηρεσια μου ανεφερε για την εμπειρια τριων ετων όπου εχει...Λάτρεις τέτοιων γυναικών ας ριξουν μία ματια....Λαουρατο ξανθό πυρηνικό "όπλο"...Εχουν γραφτεί αρκετα θετικά σχόλια...Δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια....Αλεξανδραη γνωστη απο Φρατζη 7....Ντουετο και χερι χερι στο σαλονι με τη Βασιλικουλα....Λίζαη γνωστή μελαχρινή κοντούλα με πολυ καλές επιδόσεις στο στίβο....Κλαραη κοκκινομαλλα όπου τιμηθηκε προς τα τελη του περασμενου ετους μαζι με τη Ρεγγίνα την ξανθια εκφυλο προσωπο και Τζουλια,εκφυλη μελαχρινη μιλφαρα με ζουμερο σωμα και υπηρεσιες επιπεδου...!Λεπτομέρειες στην κριτική...! Να μην ξεχασω να αφιερωσω αυτη την ενημερωση στον petergsp....Μαλλον ειχε αποκοιμηθει το απογευμα....!
παιδια το τηλεφωνο απο τον 6ο μπορει να μου το στειλει καποιος?
Aπιστευτη και πληρης ενημερωση στο μαξιμουμ , μεγα ρισπεκτ ΜπιλαρεΑπογευματινή επίσκεψη στον 6ο όροφο του ιδρύματος...!!!Σημερα λοιπόν το μαγαζί είχε εντεκα κοπελες....!!!!Ναι μια ολοκληρη εντεκαδα παρελασε....Αλλες πριν τη καταθεση,αλλες μετα....Εχουμε και λεμε:Μόνικα η μελαχρινη σταθερη αξια πλεον του οροφου.Σαρα μια απ' τις αφιξεις του μηνα....Ντιαναμελαχρινη πλεον,με "εμπειρο" σαλοναρισμα....Κατερίναη νέα άφιξη!!!Μελαχρινη γεματη κοπελα με λευκη επιδερμιδα...Η ευγενικη υπηρεσια μου ανεφερε για την εμπειρια τριων ετων όπου εχει...Λάτρεις τέτοιων γυναικών ας ριξουν μία ματια....Λαουρατο ξανθό πυρηνικό "όπλο"...Εχουν γραφτεί αρκετα θετικά σχόλια...Δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια....Αλεξανδραη γνωστη απο Φρατζη 7....Ντουετο και χερι χερι στο σαλονι με τη Βασιλικουλα....Λίζαη γνωστή μελαχρινή κοντούλα με πολυ καλές επιδόσεις στο στίβο....Κλαραη κοκκινομαλλα όπου τιμηθηκε προς τα τελη του περασμενου ετους μαζι με τη Ρεγγίνα την ξανθια εκφυλο προσωπο και Τζουλια,εκφυλη μελαχρινη μιλφαρα με ζουμερο σωμα και υπηρεσιες επιπεδου...!Λεπτομέρειες στην κριτική...! Να μην ξεχασω να αφιερωσω αυτη την ενημερωση στον petergsp....Μαλλον ειχε αποκοιμηθει το απογευμα....!
μελαχρινη κοντουλα αδυνατη στον 3ο που δινει λοκω ποια ειναι μαγκες;Απογευματινή επίσκεψη στον 6ο όροφο του ιδρύματος...!!!Σημερα λοιπόν το μαγαζί είχε εντεκα κοπελες....!!!!Ναι μια ολοκληρη εντεκαδα παρελασε....Αλλες πριν τη καταθεση,αλλες μετα....Εχουμε και λεμε:Μόνικα η μελαχρινη σταθερη αξια πλεον του οροφου.Σαρα μια απ' τις αφιξεις του μηνα....Ντιαναμελαχρινη πλεον,με "εμπειρο" σαλοναρισμα....Κατερίναη νέα άφιξη!!!Μελαχρινη γεματη κοπελα με λευκη επιδερμιδα...Η ευγενικη υπηρεσια μου ανεφερε για την εμπειρια τριων ετων όπου εχει...Λάτρεις τέτοιων γυναικών ας ριξουν μία ματια....Λαουρατο ξανθό πυρηνικό "όπλο"...Εχουν γραφτεί αρκετα θετικά σχόλια...Δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια....Αλεξανδραη γνωστη απο Φρατζη 7....Ντουετο και χερι χερι στο σαλονι με τη Βασιλικουλα....Λίζαη γνωστή μελαχρινή κοντούλα με πολυ καλές επιδόσεις στο στίβο....Κλαραη κοκκινομαλλα όπου τιμηθηκε προς τα τελη του περασμενου ετους μαζι με τη Ρεγγίνα την ξανθια εκφυλο προσωπο και Τζουλια,εκφυλη μελαχρινη μιλφαρα με ζουμερο σωμα και υπηρεσιες επιπεδου...!Λεπτομέρειες στην κριτική...! Να μην ξεχασω να αφιερωσω αυτη την ενημερωση στον petergsp....Μαλλον ειχε αποκοιμηθει το απογευμα....!